Dagen

Dagen har sett ut på följande vis:

-Seminarium
-käka lunch hos sara
-tränat kondition på gymet
-handlat med sara och nina, och hitta ett par skor för 99kr
- käkat sallad
- kollat tv


Jippi!!!!!

Fick reda på att vi inte har några lektioner i morgon för föreläsaren har blivit sjuk och då kan vi inte genomföra allt som var tänkt! Gud va skönt att slippa gå upp kl sex på morgonen:)

image494

Om jag bara kunde förstå...

varför ingen kan fråga mig?

Det här med vikten

Förra måndagen startade jag mitt nya liv och jag måste säga att jag tycker det går riktigt bra:) Jag har inte stält mig på vågen än men det blir till nästa måndag, då får vi se hur pass bra jag har skött mig? Jag är inte direkt orolig...

Torsdag 31 Januari

Tiden går fort och det är redan sista januari, Vad har hunnit hända denna månad?

-Börjat skolan igen
-Jag, Terra och Annie har fyllt 20 år
-Sebbe har fyllt 8
-Läst världens tråkigaste och trögaste bok
-Jag, Sara och Annelie avsluta vår A-uppsats
- Fått en ny basgrupp i skolan
-mm...

Vad händer idag då? Jo jag ska träffa min och Saras basgrupp på gräddhyllan i Comershuset där vi ska ha vårt seminarium om den där förbaskade boken. Men inget fika blir det för min del, ändast en kopp te får det bli. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra? Kanske fortsätta och plocka här hemma...ser ut som bara den och det ligger saker överallt.


Tävling


T Ä V L I N G!

http://shopaholicmamman.blogg.se/  har en liten tävling där man kan vinna
en tischa/tunika med liten puffärm ( i valfri storlek) från märket Clara värde 479:-
som säljs på den nyöppnade webshopen http://cissiochselma.se/ 

image1240
Så var det dags för en tävling igen (som alltid på måndagar.)
Denna gång är vinsten en tischa/tunika med liten puffärm ( i valfri storlek) från märket Clara värde 479:- som säljs på den nyöppnade webshopen Cissiochselma.se.. 

Han är hos mig

Min faster har varit hos ett medium och fått kontakt med min pappa!

Mediumet hade sagt att att det var någon som fyllde år eller har fyllt år(jag), att personen var en man och att han hade väldigt kort hår, han gillade sport och hade mycket humor. Han gillade inte att ha finkläder och att han ångrar allt och att han inte sa att han mådde dåligt till oss. En av oss har tagit hans bortgång ganska hårt (Jag) att han var glad att mamma har börjat ett nytt liv med den annan. Han vakar även över sina barn!


Sylvia hade inte sagt något under hela tiden hon var där, mediumet viste inte vad hon hätte änns.

Jag tror på detta vad än andra säger, jag har varit med om andra mystiska saker förut.

Jag känner i allfall en lättnad jag vet att han vakar över mig:)


Träning för fulla muggar

Nu har jag varit med Annelie till gymet:) Kändes skönt att ha med sig någon så man blir mer peppad! Körde som bara den och jag kommer nog känna av det ordentligt i morgon för det gör jag redan nu.

Funderar på och börja med en grej men jag vet inte? Splittrad på den punkten, men för annelie funkar det:/


Föreläsningar

Ja hopp då kom man hem från en skoldag då:/ Vet inte fall jag tycker den var så givande? Två föreläsningar som man inte fatta mycket av. Kändes ganska flummigt:S Ja ja det får väll gå och jag fick ner det mästa på papper.

Utvilad

Jag har sovit ovanligt skönt i natt, känner mig laddad för att ta de få stegen till skolan nu! Men den börjar ju inte förens 10.15. Men då har jg god tid på mig att göra mig i ordning. Måste nog ta på mig varma kläder idag för det både blåser och regnar smått. Kan det inte bara sluta blåsa?

Fatta vad mycket man kan drömma på en natt, det är helt sjukt. Jag har drömt massor av saker, speciellt sådanna som man önska var sanna.......

Nej nu ska jag göra mig i ordning!

kram

Träning

Nu har jag varit på Natilus och tränat! Känns riktigt skönt.
Ska hoppa in i duschen snart ovh sen ska jag palla mig
upp till Sara och kolla tv och äta kvällsmat.


Skönheten och odjuretKommer ihåg att jag gilla denna låt när jag var liten

Stad i ljus


Tycker om denna låt!

Bilder

image489
Denna bild är tagen hos katta i November 2006

image488
Denna bild är tagen på en avskedfest som vi hade för mia i Juni 2007

image490
Denna bild är tagen några dagar före studenten 2007

image491
Bilden är tagen i Sommras

image492
Bilden är tagen i oktober 2007

image493
Oktober när jag är nyklipptHemma igen!

Nu är jag hemma i skövde igen, eller jag har varit de i några timmar i allfall. På den tiden har jag hunnit käka lunch och varit och handlat med mina två komanjoner. Blev en repa till tibro, de andra ville dit:) Sen hämta jag mina nya gardiner på posten och dom var jätte fina och bra färg på så jag kan dra för när jag ska sova! Nu är väll första prioritet att städa här hemma, lämna ju inte lägenheten så snygg när jag åkte till Åmmeberg direkt:/

God natt

Nu ska jag gå och få mig lite sömn så jag rkar upp i morgon. Ja ska nämligen åka hem till skövde hal tolv med tåget från hallsberg, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Känns både bra och dåligt, med tanke på att det finns så mycket oro för vad som kommer och hända. Har haft en bra helg hemma nu och jag har kunnat plugga och gjort det jag ska, i allfall det jag ska ha klart till onsdag. Fick nyss reda på att jag ska ha med sax och lim med till ett seminarium på fredag! Vi ska hålla på med tis (tidningn i skolan). Det var länge sedan man fick hålla på och lappa ihop saker:)

Vad har man annars gjort idag då? Jo mor och jag har varit till IKEA och handlat! Köpte mig:

-Duschdrapperi
-Toalettbostar
-Handdukar
-Badrumsmatta
- Askar som ja kan lägga smink och annat i


Kort sagt kan man säga att jag tänkt göra en makeover på min toalett!

När jag kommer hem till skövde i morgon så blir det till att städa en smula:) och jag ska naturligtvis ta mig til gymet och träna eftersom jag inte gjort det förens i onsdags förra veckan. Sen ska jag fortsätta och läsa den kära studenlitteraturen som jag älskar så mycket.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen!

GOD NATT


Försent

Jag är antagligen sent ute, Har inget att göra en paruppgift med:( Har frågaf flera styckna men alla är upptagna:(

Måndag 28 Januari

God morgon! Snö utanför min mors alla fönster och det är skapligt kallt både ute och inne, fryser faktist lite granna. Natten har bjudit på god sömn, så jag är väl utvilad och laddad inför onsdagens seminarium eftersom jag blev klar med alla frågor igår:) Idag ska jag bara sitta lite med portfolion tänkte jag men mer tänker jag inte anstränga mig:), eller jo, jag ska läsa lite i en annan bok, men jag tänkte bara skumma igenom den. Men den är inte lika illa som den jag nyss läst ut.

Idag ska jag bara vara med min mor och umgås med henne! Var ett tag sen vi var ensamma och hittade på något. Syrran är i skolan så henne kommer man ju inte se röken av förens vid fyra snåret. Ha ha hon är så himla rolig, båda jag och mamma hörde fel igår vi tyckte hon fråga "hur mycket olika origano det finns i burken" men vad hon igenligen fråga var hur många olika slags organ finns det i buken. Ha ha prata tydligt så man hör:) Känns skönt att se att hon tycker endel lektioner i skolan är kul i allfall!

image487

Jippi!....

...Eller ja jag är inte färdig än men jag är mer än en bra bit på väg och har bara två frågor kvar på ett kapitel:) Det kapitlet som är kvar är ju inget att roppa hej för, man förstår ju ingenting, men jag ska allt komma på två frågor för det måste jag
.
image486

Kalas

Nu har jag varit och firat mitt kusinbarn:) Massor av fika, men jag åt frukt;)

Nu håller jag på och läser men tar en paus. Har kommit på 6 frågor men vi ska ha tio:( Orka

Tillbaka..

Ursäkta att jag inte har varit tillgänglig men det har varit mycket att göra. När jag kom hem til Åmmeberg i fredags var det bara att byta om och dra vidare till Laxå och fira Terra! Vi hade riktigt trevligt! Bowlingen gick bra för min del för en gångs skull och jag vann i min grupp som bestod av mig själv, Katta, Carro och Lina! Sen efter bowlingen när gänget skulle till till krogen så stack jag, Mia, Carro och lilla noel till Burger King för att få mat i magen, alla var jätte hungriga och Noel var sugen på mias hamburgare he he..

I går så jobbade jag från 7-16 och när jag kom hem så var det bara fram me boken och läsa. Han klart ett kapitel i går...

Nu på morgonen hann jag ett kapitel till och gjort fyra frågor:) Känner mig duktig och jag ska försöka hinna två kapitel till idag, så känner jag mig inte så stressad längre:) Men lite avbrott i läsandet kommer det bli efter som jag ska till min moster där vi ska fira mitt kusinbarn som fyllt 8 den 20 januari!

Hemfärd

Nu ska jag åka hem till min mor i Åmmeberg!

Snöar i Skövde


japp här i skövde snöar det nu, stora flingor yr i luften:)

Fredag

Uppe med tuppen om inte tidigare idag:) Somna tidigare än jag brukar så det kanske var därför? Nu är jag så gott som klar för att ta mig till skolan, men jag måste äta frukost först. Sen om det finns tid över så ska jag packa det sista inför hemresan i eftermiddag. Känner mig lite småstressad i dag känner jag och det är ju inte bra. SKa åka 13.30 och så kommer jag till hallsberg vid 14.25 och bussen går 14.35 till askersund, där jag ska vänta på mamma tills hon slutar kl 16.00, men jag ska uträtta lite ärenden under tiden.

Skolan bjuder på föreläsning med Gerd idag, sen efter ska jag förhoppningsvis träffa hela basgruppen då vi ska ha seminarium.

Frida Hallgren - fly with me, från Så Som I Himlen


Don´t worry, be happy


Tänk om någon kunde komma in till mig och sjunga denna låt just nu

Dagens inköp

image484
Jacka 500:-
Fashion Rydéns
image485
Tunika 50:-
Kappahl

Stackars Sverige


Inget mer i EM för sverige, och stackarn som blöder på örat.

Ja ha

En liten sak sen är hela min dag och resten av helgen förstörd. Msn löser inget 


Sönder

Allt går sönder för mig, nu har det blivit hål i min jacka:( och saker och ting börjar flyga av:( Jag är ju inte den personen som hittar jacka hur somhälst:/

Läsa....

Jag kom tillslut i väg till skolan och satte mig och läste, så nu har jag bara en bok kvar. Men jag funderar på om jag inte ska ta den i morgon när jag åker hem, får läsa på tåget och bussen.

Mina pluttisar


Saknar mina små kissemissar där hemme i Åmmeberg, jag vill bara ha dem här
så jag kan gosa med dem:)
image482
Zirre!

image483
Wilma!

Upp och hoppa

Klockan stod på halv sju och ringde, Sofia ställer om klockan.
Klockan stod på sju och ringde, Sofia ställer om klockan.
Klockan stod på kvart i åtta, Sofia stiger upp...

Blir en lång prosidur på morgonen när man är trött, skulle gått till skolan
oh läst vid åtta nu men Sara ska till farbror doktorn kl nio så jag bestämde
mig för att somna om. Men nu sittter jag här och kommit ur sängen i allfall.
Jag går till skolan när jag blir klar.


Tiden går snabbt

Kvällen bara flygit förbi när man har roligt. Först promenad med Sara och sen blev det massor utav tokigheter här hemma. Flummigt värre kan man säga.

För övrigt kolla vi på kanal 5 kl 20.00 på Fettman tog hennes liv, det var riktigt hämskt att se. man får sig verkligen en tankeställare kan man säga. Men jag tycker i allfall att jag är på god väg med min vikt så jag behöver inte oroa mig hoppas jag.

Promenix med Sari

Nu har jag och Sara "snigeln " Alvarsson varit på en timmas promenad! Snöar gör det i allfall kan jag lova, vi pälsa på oss ordentligt! Skönt som bara tusan!  Och vi såg Harry Haffa också gissa vem det kan vara;)

Nu ska vi försöka komma på vad vi ska käka???????????

Skoldagen

Nu har jag varit i skolan sedan 10.15 och det varit lärorikt tycker jag. En föreläsning med laserkennert och sedan var det seminarium med basgruppen, men vi var bara tre från våran grupp så vi fick slås ihop med saras grupp, men det gick bra i allfall!

Sen ska jag och sara på en promenad bland snön som yr i luften och Nina kanske också ska med? Träningen har blivit som en dråg, jag måste bara röra på mig:)

Min utsikt

Inget att roppa hej för men jag ser ju skoltaket i allfall, och massa fina tåg hihi..

image480

Dagens utseende

image479
Japp så här ser jag ut i huvet och ansiktet idag

Onsdag 23 Januari

Ja nu var det dags att gå upp igen då:/ Börjar skolan 10.15 då vi ska på föreläsning till kl 12.00. Sen har vi lunch till 13.15 då vi ska ha seminarium med våra nya basgrupper, lite nervös faktist eftersom man inte har träffat dem förut. Men det ska nog gå bra:) Får inte glöma att ta med mig matlåda bara.

Uch va jobbigt det är att trycka i sig frukost:( Jag har jätte svårt med det, men eftersom jag ska bli sundare måste jag försöka få i mig lite granna..

Efter skolan idag ska jag ut på stan och hitta en present till en kompis som fyllt år? Vet faktist inte vad jag ska hitta på`?


Här är skövde högskola

Vad är det med mig

Idag har inte mitt humör varit det bästa...Men det känns ändå som att jag skulle kunna ha en anledning att inte va på tipp topp. Känns som att det sker en stor förändring i mitt liv precis just nu, jag kanske behöver förändra mig själv? Det kanske är det som gör att ja blir på dåligt humör, att jag kanske inte direkt är redo för en för stor förändring? Känns som personer som lever runt omkring mig börjar försvinna och nya tillkommer, men jag vill verkligen inte att de personerna ska försvinna, men iblad funderar jag på om det ändå inte är det bästa? Alltså jag är bara så förvirrad och jag vet inte direkt vad jag vill?

Sjulle vilja ha en person och prata med just nu......

I huvudet på Gynning


Nu börjar I huvudet på Gynning på Kanal 5

Tränat

Ja jag kunde inte hålla mig...var tvungen och dra till gymet och få ur mig massa saker. Bästa sättet att göra sig av med lite ilska.

Lunch

Nu ska jag äta lunch! Blir nudlar idag för något annat hinner jag inte göra innan jag ska och jobba. Jag är så himla trött..vet inte hur jag ska orka med denna dag, men på något sätt ska det väll gå:) Ska promenera till jobbet:) Det får bli dagens "träning" för när jag kommer hem i kväll så kommer jag garanterat inte orka ta en långpromenad eller gå till gymet..

Äntligen klar!

Nu har jag läst ut boken och gjort fyra frågor! Skicka även i väg frågorna till min lärare så nu är jag helt klar!
Uch va jobbig bok det var. Men jag har mer än hälften kvar tills nästa gång....

Ovanligt

Ja så va klockan över halv nio och snigeln Alvarsson har inte kommit än....
Det var hon som sa tiden

Aftonbladet

 
Bombkaos i Göteborg

Vad håller folk på med igentligen?

Tisdag 22/1

Ja nu har man hoppat ur sängen då, men det var segt och jag somna om flera gånger. Alltså jag måste ändra sov vanor. Försökte komma i säng vid 23.00 i går men jag somnade inte förens vid 00.30. Helt o möjligt vad ska jag göra?

Snart ska jag och Sara sätta oss i skolan och läsa. Hoppas man kan komma en bit idag så man inte behöver få panik i kväll. Den bok jag läser nu är den värsta bok jag har läst. Fattar inte att en person kan skriva en så komplicerad bok?

Idag ska jag även jobba mellan 13.00-17.30!

Nej Nej Nej

image474
image475
Sara och Nina hade kalas i kväll med marängsviss men jag var inte ett dugg sugen!
Satt faktist och kolla på

Besviken

Jag och Sara skyndar oss som bara den i tvättstugan för att hinna till Andra avenyn börjar. Vi slår på tvn och sätter oss och då är det inte de? Då var det guldbaggegalan i stället:( DUMA DOM....Snacka om besvikna vi blev

Ännu en dag..

.. Ja ännu en dag har flygit förbi

Men jag har i allfalll fått endel gjort:) Jag har Tvättat, dammsugit, Läst, Tränat, Handlat, Läst igen

I morgon ska jag gå upp tidigt:) Ska försöka komma i säng tidigare och komma upp tidigare på morgonen. Kl 8.30 ska jag och Sara sätta oss i skolan och plugga lite. Man får det mästa gjort där faktist.. Ska ta tag i saker och ting nu den här veckan. Ska även sitta endel i helgen hemma i Åmmeberg. Får ta med mig datorn hem så jag kan fixa lite. Har en portfolio som måste göras.

Veckan i övrigt ser ut så här:

Onsdag: Föreläsning och Seminarium
Torsdag: Läsa
Fredag: Föreläsning och Seminarium, Hem till Åmmeberg och fira Terra på kvällen i Laxå.
Lördag: Ev Jobba, Plugga
Söndag: Ev Jobba och Åka hem till Skövde

Gårdagens promenadslinga

image470
Så långt gick jag!
Där det är grått bor jag!

Tränat

Så där ja nu har jag varit poch tränat:) Var riktigt skönt och man är rätt nöjd nu efteråt:)

Nu sitter jag och käkar mellanmål som består av Yoghurt med jordgubbssmak och crunch!

Läsa Läsa Läsa

Modernitet och själv identitet- Självet och samhället i den senmoderna epoken

Av: Anthony Giddens

Modernitet och självidentitet

I Modernitet och självidentitet diskuterar Anthony Giddens, en av samtidens främsta samhällsteoretiker, förhållandet mellan moderniteten och det individuella jaget. Senmoderniteten är en post-traditionell ordning som enligt Giddens kännetecknas av utvecklad institutionell reflexivitet. Den pågående globaliseringen av moderna institutioner åtföljs av en omvandling av vardagslivet med genomgripande konsekvenser för det personliga livet. Självet blir ett »reflexivt projekt», en strävan, parallell till de moderna institutionernas försök att anpassa sig till globaliseringen, att bemästra framtiden. Men detta självets reflexiva projekt befrämjar också motsatta tendenser och tillhandahåller stoff för en ny politik - det växer fram en »livspolitik» som handlar om människans självförverkligande både på en individuell och en kollektiv nivå. Modernitet och självidentitet ägnas frågor som Anthony Giddens ibland anklagats för att negligera, frågor som rör psykologi och självidentitet. Denna bok utgör på så sätt ett viktig steg i Giddens teoretiska utveckling och kan läsas av alla intresserade av politik, samhällsteori och socialpsykologi.Denna bok var väldigt svårläst och kronglig, ska jag vara ärlig så var det inte mycket jag förstod i den?

Lunch

har nyss varit hos Sara och ätit lunch, blev ungsfalukorv med mos och gurka, vatten med lime i...riktigt smarrigt!
Ska och träna på gymet snart, Sara ska sola när jag tränar. Känner mig så laddad idag så det är inte riktigt klok!

Från och med idag....

....Ska jag Sofia Magdalena Wellermo börja mitt nya liv! Har rensat skåpen på onyttigheter och nu finns bara det som ska finnas där:) Jag är verkligen taggad! Ska rapportera hur det går varje måndag! Ska upp till Sara sen och ställa mig på vågen och se vad den visar? Längtar inte direkt men det är väll bra och veta nu när man sätter igång, så man får se förändringen...

Regn, regn, regn

Jag hade ju planerat att ta en långpromenad idag och även ta mig bort till gymet, men jag tror jag struntar i det för det regnar och haglar ute:( Jag var verkligen taggad till max för ett pass idag. Men nu har jag fått den där boken så det är väll bara till att läsa den. Ska va klar tills onsdag och jag ska jobba i morgon från 13-17.30, så jag måste läsa som bara den nu för att hinna. Har börjat lite smått och jag förstod de första 10 sidorna men nu vette fan va de babblar om? Jag har hört att den ska va kronglig....

God Morgon


Tvättat sedan sjuSka röja lite med tror jag!

God Natt

Efter världens tråkigste och tröttsamma dag säger jag god natt!
får ta nya tag i morgon då mitt sundare liv börjar:)

Saknar

Personer jag saknar:

Mamma: Jag vill bara krama om dig och ha dig nära. Finns ingen bättre person att prata med än dig:)

Zirre och Wilma(Mina katter): Vill gosa med er!

Pappa: Du är alltid hos mig fast ändå så långt borta. Saknaden av dig är så stor...

Lina Jonsson: Vi hade så roligt i helgen! Så roligt har jag inte haft på länge och det är din förtjänst:) Längtar tills fredag då vi får träffas igen.

Mia Kaan: Var ett tag sen vi sågs nu, men du är inte mer än ett snack på msn borta:)

Carro: Man kan prata om allt med dig mellan himel och jord. Saknar dig och Noel! Ska bli skönt att träffa er på fredag!

Sandra Nilsson: Vi måste träffas snart igen:) Du måste bara komma hit:)

Katta: Du är inte längre bort än ett telefonsamtal:)

Ledsen

Tårar rullar ner för mina kinder... jag känner mig så splittrad, jag vet inte vilket håll jag ska gå? Vad är det rätta?

Om mig

Hitta en lista på en blogg:

ALLMÄNT;
1. vad heter du? Sofia Magdalena Wellermo
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag är nöjd med mitt namn
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Anna-lena eller Tobias
4. vilket stjärntecken är du? Stenbock
5. vilken årgång är du? 1988
6. vart bor du? Skövde
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? 1 gång
9. vart skulle du vilja bo? Trivs bra i Skövde
10. yrke? Pluggar (men extra knäcker då&då)

UTSEENDE;
1. hur lång är du? 171 cm
2. hur mycket väger du? Inget jag delar med mig
3. hårfärg: Brun
4. ögonfärg? Grön Grå
5. mest nöjd med? Mina ögon
6. minst nöjd med? kroppen
7. skostorlek? 41-42
8. glasögon? Läsglasögon
9. har du några piercingar/tatueringar? Nä, förutom i öronen

FAVORITER;
1. filmer? Komedier, Wallander, Beck
2. låtar? Gillar det mästa
3. årstider? Sommar!
4. mat/dryck? Allätare
5. djur? Katt (Speciellt mina små kissar)
6. färg? Lila och Grönt
7. parfym? Det som luktar gott
8. tv-program? Andra Avenyn
9. sysselsättning? Umgås med vänner

KLÄDER;
1. vad använder du just nu för jacka? Brun vinterjacka
2. vad använder du just nu för skor? Vita reebook
3. favoritfärg på kläder? Grå för tillfället!
4. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Snygga kläder som finns i min storlek
5. favoritaffärer? Gina tricot och Kappahl
6. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 0-500
7. vad har du för byxstorlek? 48- 50
8. vad har du för tröjstorlek? L-XL

PRYLAR;
plånbok: Brun från Lindex
tandborste: Grön vit från Ö&B

En fråga

Att bara någon frågar kan betyda så mycket. Men att inte göra det kan såra minst lika mycket........


Mika - Big Girl (You Are Beautiful)


Man blir glad av denna låt:)

Morgondagen

  • Städa lite smått
  • Tvätta
  • Läsa
  • Långpromenad
  • Gymet

Jag ska va med mig själv i allfall....


the cure - friday i'm in love


Marie Picasso- Miracle


En av hennes bästa låtar

Vad ska man äta?

Jag har bara käkat frulle idag och sen blev det kex till lunch, känns onödigt att göra en hel middag till sig själv. Vet inte vad jag ska laga till? Orkar inte häller för jag är så himla trött och jag vet inte vad det är med mig?

Om en timma är Andra avenyn, längtat hela veckan på mitt favoritprogram:) Annars vet jag inte vad tvn bjuder på i kväll? Jag kanske ska skippa den och läsa lite i stället? Jag har ett kompendium som ska va läst till fredag..  Har inte så mycket tid att läsa den annars för förhoppningsvis får jag en bok på posten i morgon som ska va läst tills onsdag grundligt och jag måste ha fixat fyra frågor till. Det fixar sig:)

Kanske ska ta mig ner till tvättstugan och se fall det finns någon tid i morgon som jag kan tvätta på! Då kan jag läsa under tiden:)

image469

Handlat

Låg och hade somnat så skönt i soffan när telefonen ringde, det var Nina som undra fall jag skulle med henne och markus till coop! Tackar som frågar! tänkte jag då och föjde självklart med så jag slapp gå själv till willys i kylan och blåsten:) Jag skynda mig upp ur soffan och slängde på mig ytterkläderna, och huvet hängde inte riktigt med men jag fick med mig något hem i allafall

Orka

Orka bry sig... skit samma. Man är inte mer än en människa som klarar sig helt själv.
Varför fråga när ingen annan gör det.

Lång promenad


Nu har jag varit på 1timmas och 25 minuters promenad runt i skövde!
Jag tog nya vägar för att utforska staden:)
image465
Snacka om att vädret inte är som det ska, krokusar ska väll inte komma upp än?

image466
Jag gick så långt så jag kom utanför skövde, ända bort till Aspögård

image467
image468
Man är inte så långt hemifrån som kan kanske tror, det står Askersund på många skyltar!

Lat

Alltså ibland blir jag trött på mig själv att jag blir så himla lat...

God Morgon

Vaknade nyss och när jag såg klockan blev jag glad att jag sov så länge för en gångs skull:) Kanske var för att man inte sov så mycket i går natt. Det blåste så då med, så det lät som hela huset skulle rasa. Men i natt var det lugnt i luften. För övrigt är jag snopen att jag inte hört grannarna i natt? När jag kom hem igår kväll så var det fullt ös? De kanske partaja någon annanstans?

Vad ska man hitta på idag då? Jag tänker i allfall ta en promenad och den som vill får väll följa med:) kan tänka mig att Nina vill ta en tur! Annars i dag kanske jag borde plocka lite här i lägenheten, för det ligger småsaker överallt efter i fredags. Toaletten ser ut som bara den. Måste skaffa mig en sån där vagn och ställa saker på där inne. Mamma hade vist köpt en till mig för hon viste jag behövde det. Allt får jag ju ställa på golvet.

Nej nu ska jag fixa till mig lite!

Höres

God natt

Jag önskar alla en godnatt med söta drömmar för nu ska jag krypa ner i
min säng och kolla på tv en sväng:) Behöver ha en rejäl sömn som gör
att jag blir pigg i morgon!En annan person

Att vara eller inte vara? Vad ska man säga? Kanske som förut så kanske allt känns lättare. Två personer i en kanske inte är en bra kombination? Då måste man hitta rätt person vid rätt tillfälle så inte de andra blir förvirrade? Livet är inte det lättaste, man måste hitta sin person.... Jag har i allfall hittat min för länge sedan och jag låter inte den lille på axeln styra mig.. Bli av med din du med..
 

Singstar

Nu har jag varit hemma hos Linda och Andreas med Nina och sjungit singstar och kollat massor av roliga klipp från youtube:) Haft jätte trevligt men nu är jag hemma igen eftersom Linda och pöjkara ska på krogen! Jag valde att stanna hemma för jag är fortfarande lite sliten från gårdagen. Men jag har i allfall haft två roliga kvällar i rad och det var så länge sedan!

image462image463
image464
Jag vann!!!

På G

Nu har jag kommit på något att göra! Nina och jag ska hem till Linda:)
Vet inte vad vi ska göra men något blir det:D

Vad ska man göra?

Sitter och funderar på vad man kan hitta på? Inget på tvn i kväll:/  

Segt

Jag är inte bakis idag kan jag påstå, en mina ben och fötter mår inte alls bra, helt sega. Har as ont i magen med så jag vet inte vart jag ska ta vägen:( Det är väll bara att ta det lugnt så får vi se om det går över:) Vet inte vad jag ska hitta på idag? kanske bara glo på tvn och käka godis:) Måste äta upp lite v chokladen så jag inte har något kvar sen.

Gårdagens bravader på Kurorten

Igår var det partaj här på Kurorten:) Kalas för mig och Sandra som fyllt år! Folket kom mellan 17.15 och 18.30, sen var det full rulle. Vi begav oss upp till Sara där vi höll till och där drack vi bål och dylikt, det bjöds även på snittar och snacks! Jag fick även några packet! Av lina fick jag en jätte stor spargris (Hon vet vad som fattas i studentlivet), Jätte fina ljusstakar av Katta och örhängen och muggar av Sandy! Så det var kanon..

Vi höll igång länge  och vid 10 snåret drog vi oss till Bogrens och röjde! Dansa hela natten och i allfall jag hade det så kul! Lina och jag var kungar på dansgolvet alltså! Men vart de andra tog vägen vet jag inte? Hitta dem då och då men kom bort från dom lika snabbt! Men tillslut hitta vi dem och vi kunde gå ut därifrån tillsammans, men när de andra gick hem så stanna jag Lina och Sandy kvar och hängde lite utanför, fick inget napp i allfall men Sandy var trevlig ändå och hälsa alla poliser en trevlig kväll ha ha

Bilder kommer senare


Party Party

Nu är dagen inne och idag ska jag och Sandra ha 38 års kalas:) Alltså 20+18 år:) Ska göra mat till mig, Nina och Sara nu så vi får någe i magen innan alla kommer!

Portfolio, schema och kurs PM

Alltså jag är kanske dum i huvet men idag var det för mycket att hålla reda på i mitt huvud tor jag. Jag har varit på en kursintroduktion om Portfolio och jag fattar i allfall inte hur man ska skriva den? Så ska man redan hitta någon person att jobba med till en paruppgift som ska göras i slutet på kursen. Just nu är bara allt i en stor röra. Och jag trodde jag skulle dö när de lade fram högen med böcker, as många.....

Frulle

Nu har jag tagit fram frukost, kanske inte den bästa men jag måste få någonting i magen nu när jag ska till skolan och orka lyssna på föreläsningar. Det blir två mackor och en energidryck..ska försöka få i mig det nu innan Nina och Sara kommer och hämtar mig!

Ha en bra dag

Dagens outfit

image453
Här är dagens skoloutfit!
-Skjorta
-Jeans

Fredag 18 Januari 2008

Kl 8.00 ringde klockan och det var dags att gå upp, jag prövade ett nytt knep för att ta mig upp direkt ur sängen oh det funka ganska bra! Jag lade min telefon en bit bort så jag var så illa tvungen att resa mig! Brukar ha svårt att ta mig upp på en gång, brukar ställa om klockan en halvtimma och sen hinner man ingenting. Snart måste jag ta på mig kläder och fixa frillan mm... Skolan börjar 10.15

Ha en bra dag

Idrottsgalan- Settman & Kalla


Så himla roligt

Frissa

image452
Hitta denna bild oh såg hur fin frisyr jag hade då:) Sakna den.
Kanske ska ta och gå till frissan snart igen? Men jag vill behålla mitt bruna hår i allafall!

Efterlyst

Idag var det efterlyst kl 21.00! Någonting att glo på, på torsdags kvällarna!

Hårfön

Idag så fick jag en försenad födelsedagssång och paket:) Jag fick en hårfön och hårinpackning av Sara och Nina! Tack ska ni ha!

image450

Sovplatser till damerna

Ja i morgon ska ju min två pinglor sova här! Nämligen Lina och Ketti! Så jag har ordnat så de har någonstans och sova! Som tur är har jag en bra soffa som man kan veckla ut till en dubbelsäng! Ska bli så kul att träffa mina töser igen:) Har verkligen saknat dem! Även fast vi träffades som hastigast under jul!

image449

Eftermiddagens bravader

Nu har jag, Nina och Sara varit och inhandlat det sista inför morgondagen! Vi begav oss till Lidl och Coop, och sista anhalt "Den gyllende måsen" gissa vad det kan vara, ha ha.

Nu håller vi på och pyntar med ballonger och annat! riktigt kul och fint blir det:)


38 års kalas i morgon

I morgon blir det 38 års kalas hemma hos sara! Vi ska fira mig som fyllt 20 och sandra som fyllt 18:) Ska bi så kul och några kompisar hemmifrån närke kommer:) Idag blir det massor av förberedelser, eftersom vi inte hinner i morgon för vi går i skolan till 15.00.

Promenad med Nina

image445
Nu har jag och Nina varit på promenad! Först var det soligt och fint men sen kom regnet

image446
Hitta lite ankor på vägen med! Hade lite anklära med Nina, ha ha
Sen gissa vi vem som skulle hoppa i först och så nöp en anka en annan anka i rumpan så den flög i!
ha ha det var roligt! (Dålig humor)

image447
Ser ut som delat vatten

image448
Hitta en sjö med:)

Promenix

Det blir en promenix med en av mina kompanjoner! Nämligen Nina:) Vi ska ta en lång promenad!
Ska bli så skönt att röra sig! Hoppas bara solen håller sig framme:)

Fint väder

När jag kollar ut för första gången genom fönstret nu möts jag av solsken och blå himmel! Man kan ju inte bli gladare:) Man kanske ska ta sig en promenix idag? Ska höra med mina kompanjoner fall de vill följa med:)


4 år sedan


(Pappa och jag när jag är liten)
image444
Idag är 4 år sen du lämnade oss och saknaden är stor<3
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta

Jobbigt och städa

Nu har jag rensat reklam och tidningar och andra saker som bara ligger i vägen.
Jag har även torkat bord och bänkar, dammsugit och torkat golven, och jag kan bara
säga att jag är svättig och känner mig inte alls stilig:/ Måste ta mig en dusch sen. Ska
bara ner till tvättstugan först och hänga upp tvätt och sätt på en ny maskin! Men jag
känner mig i allfall duktig att jag tar tag i saker och ting:) Så rent som det är nu har
 jag inte haft på länge:D

God Morgon!

Vaknade nyss av att min mobil ringde, höll på och dö av skräck!
Det var bara Sara, hon trodde jag hade ringt henne men så var
det inte. Ja ja... Nu är jag uppe i allfall. Ska snart dra på mig
mjukisbyxorna och gå ner till tvättstugan, har lite och tvätta.

Annars idag så står städning först på tur! Måste fixa fint i
lägenheten när man får besök i morgon. Senare ska vi väll
åka och inhandla det sista inför morgondagen kan jag tro.

Jag måste verkligen köpa ett nytt duschdraperi!!!!! Mitt som
jag har nu räcker inte hela vägen om, så jag får torka som
bara den utanför när jag duschat. Det är bara så dyrt:(
Får kolla fall det finns billigare någon annanstans.

Nej nu ska jag börja städa:( Måste göras och jag får väll
börja med att sortera tidningshögen!!

Skriver mer sen!


Godnatt

image443

God natt! Nu ska jag sova!
Ses i morgon!

HalensKolla på Halens hemsida och fann denna snygga tunika! för 179.90:-

Den skulle jag vilja ha

Debatt om kläder

Idag när jag gick på H&M så ställde jag mig frågan varför inte alla kläder kan ha storlekar mellan stl 32- 56, även om man är stor vill man vara snygg eller hur? Jag ska inte sticka under stolen med att jag själv bär stl 46-48, men det är bara nog så svårt att hitta snygga kläder. Visst jag hittar kläder men då kanske det är vanliga stilrena tröjor utan små finesser på.

En annan sak jag har lagt märke till är att man verkligen märker ut stora personer, på Kappahl heter det XLNT och på H&M heter det BIG AND BEAUTY och på lindex GENEROUS. Halllå!!!!!!!! Alla pratar om att alla människor inte kan se lika ut. Men detta kallar jag kränkning! Bara för man är stor betyder det inte att man vill ha kläder som ser ut som tantkläder och hur omoderna som hällst.

Tror ni inte affärerna skulle tjäna på att ha större storlekar på alla kläder? Då skulle ju de som har större kläder mer än gärna gå och handla mer!


Vill gärna skapa en debatt om detta så kommentera om ni har tid! 

Goa vänner

Fick ett SMS från Carro förut och det är lika roligt varje gång någon hör av sig på ett eller annat sätt:)
Fick reda på att hon kommer vara nära till hands när jag kommer hem till Åmmeberg på helger, för
hon ska flytta till ett hus i Åmmeberg! Kuligt då kan jag ju gosa med Noel oftare:D


Fundersam

image442
Många funderingar snurrar runt i huvudet...

Populär

Det är konstigt vad populär man blir när man gör om bloggen. Statestiken går upp som ett berg!!
Men det är ju tur att man vet att personer kollar bloggen! Vad är det annars för mening med det?
Jag vill ju liksom dela mina små hyss med andra:p

Ny kurs

Idag var det dags och palla sig i väg till skolan igen, det var dags för en ny
kurs på schemat:) Kulturturmöte- Kulturkonflikt heter den så fint! bara rubriken
lockar tycker jag. Men vilket fall så tyckte jag att introduktionen var bra! Astrid
är ju lite cool! Kommer nog vara roliga föreläsningar hon kommer bjuda på:)

Man fick mycket att tänka på med nu, man ska möta sin nya basgrupp och
jag hamnade i basgrupp 6. Har inte träffat alla nya kamrater i gruppen än men
det blir säkert bra. Man kan ju kanske få lite nya åsikter. Men jag måste medge
att jag redan saknar min gamla basgrupp 4 den var helt toppen med vissa
undantag... Hitta en vän som jag förhoppningsvis kommer hålla kontakten och
hitta på roliga saker med även fast vi inte kommer vara i samma basgrupp
nämligen Annelie:) Det är en härlig person det!

På fredeag ska vi börja en ny kur till nämligen Lärande och undervisning!.
Nu börjar det likna någonting i stil med det jag är intresserad av tycker jag.
Blev faktist glad när jag fick se vilka som skulle vara kursansvariga för den,
för vår handledare som vi hade nu i Värdegrund och ideologi var med, nämigen
Susannna!  Man kan inte ha en bättre lärare än henne:)

Nytt smink

image441
Idag har jag inhandlat nytt smink för det har inte jag
gjort på tre månader så det var väl behövligt.

Isadora mascara 29.50:-
Makupe H&M 49.50:-
Puder H&M 49.50:-
Tussar 19.50:-
Puder pensel 39.50:-

Ny stil

Stort tack Katta för att du tog dig tid med min blogg! Är så nöjd
som man bara kan bli! Vad tycker ni andra?? Kommentera
gärna!

Gå in på Kattas sida! Vem vet ni kanske kan anlita henne också?:

Katarinaz.blogg.se

Lunch

Sitter uppe hos Sara och väntar på att hon ska bli klar,
för sen ska vi möta Nina och gå till skolan! Har fått en
super god lunch som bestod av pasta och egengjord
pastasåsmed bacon! Så nu klara jag mig tills senare
hon bjuder på en middag för hoppningsvis!

Ska jag ge ett tipps till andra studenter, så är det att om ni
är två stycken som umgås mycket och bor nära vandra, att
ni delar på att laga mat! Sara och jag lagar mat varannan
dag i så god mån som möjligt och i bland får man laga två
dagar och den andra får göra det samma! Man sparar mycket
pengar på det! Mycket roligare att vara två vid matlagningen.

PENGAR

Äntligen kom pengarna men det går åt lika snabbt i allfall när man ska betala alla avgifter


Skola igen..

Vakna nyss och jag har sovit så skönt i natt. Hängde fär ett mörkblått lakan för fönstret så det blev helt svart och ingen gatulampa syndes igenom. Det är skönt att vakna utan att den bländar och man somnar om mycket lättare:)

Igår så blev jag väldigt nyfiken...Mina två vänninor har något fuffens för sig hihi undra vad det kan vara? Var borta ett tag på eftermidagen och jag fick inte va med:/ 

Andra avenyn och I huvudet på gynning

Alla karaktärer i Andra Avenyn
Andra avenyn:) Jag är så fast vid detta program!


Detta program var bra men hon är ju så pinsam!

Nytt utseende

Från och med i morgon någongång så kommer min blogg har ett nytt snyggt utseende förhoppningsvis:) Har anlitat en polers som ska fixa och trixa! Litar på henne:) Kolla in hennes blogg:
 
www.katarinaz.blogg.se

Röja rubbet!

Nu har jag tagit bort det sista som har med julen att göra, nämligen gardinerna! Så nu kom de gröna fram! Annars idag har Sara och jag gjort Skara! Inte så mycket att titta på igentligen men vi var där i allfall och gick på Ö&B...

Dagens outfit

image437
Långmunktröja från Lindex 249:-
man kan säga att den är från min
syster för jag fick ett presentkort på lindex
250:- i födelsedagspresent!

Underbara morgon...

...eller underar och underbar, som vanligt har klockan ringt ovh man skulle vilja sova en timma till! Men nu är jag uppe och om en timma ska jag upp till Sara och sen ska vi bila lite runt i länet är set tänkt. Första anhalt blir Skara som det är tänkt i allfall. Sen får vi se vart vi tar vägen kanske Lidköping eller Falköping eller varför inte Mariestad? Vi får se vart vår pärla vill fara:)

Äventyr

I morgon vet man inte vad som kommer att hända när sara och fia är i farten med pölon!!! hihi ska bli skojjigt! 
image436

Idrottsgalan

Nu rullar tvn för fulla muggar! Idrottgalan kan man ju inte missa!

Eftermiddagen

Snart så ska jag Sara och Nina gå och sola, och sen blir det en vända på stan och fika:) Ska bli trevligt!


Tack

Tack Vivi för att du körde mig till busstationen i går i ösregnet:)


                               Tack Sara för att du hjälpte mig från bussen hem med alla saker:)


Zirre

image434
Min sötaste!
image435
Lipsill!

Det jag fick på min födelsedag

image428
Fruktkorg och trisslotter
image429
Dukar
Bäddsett
Badlakan
Grytvante
image430
Fick mycket blommor och här är en av dem! Denna fick jag av Tina

image431
Tårtorna

image432
Gulligaste gästen på kalaset, lilla söta Bella

image433
Tack Mamma för att du fixa så fint på min födelsedag! Även ett etort tack för de fina presenterna!

Hemsk dröm

När jag vaknade lättade det från min hjärta att det bara var en dröm. Jag har aldrig haft en sådan hemsk dröm förut, det berörde en djupt in i hjärtat. Går inte att beskriva...

Fröken Larsson

Idag kommer fröken Larsson till mig! vi ska fika och prata skit:)
Ska bli skönt att träffa henne igen, min trogne vän!

image427

Ändrade planer

Skulle åka hem i morgon, men jag åker hem i kväll i stället med bussen.
Har funderat fram och tillbaka på hur jag ska få med mig alt på buss och
tåg och har konstaterat att det kommer bli jobbit. Så jag beslöt mig för att
åka en direktbuss från Askersund till skövde i stället:) Så nu ska jag nog
få med mig allt:) Det värsta är att jag ska släpa packningen från mammas
jobb till bussstationen.

                                  

Wikipedia informerar...

...Gunde Svan, född 12 januari 1962 i Järna församling i Dalarna

Ja vad kan man säga med det här:) Joo att jag och Gunde fyller samma dag! GRATTIS GUNDE

Trött...

Dettar på krafterna att fylla år, när alla varit här så går bara musten ur
en och man orkar ingenting. Massor av tårta och kakor har det blivit,
som är jätte onyttigt, men man ska ju unna sig när man fyller 20 år.
Lika bra man tar allt på en gång så man inte äter onyttigt gämt.

I morgon så ska jag hem till Saras föräldrar och hämta hennes nya
mobil..Då blir hon glad när jag kommer hem med den. Sen senare
på eftermiddagen kommer min gamle vän Tina Larsson! Ska bli 
trevligt att träffa tanta igen:) 

Sen på kvällen blir det bara till att försöka packa ner allt. Vet inte hur 
det ska gå till, men ja ska försöka få med allt i allafall. Som tur var blev
det mer kuvert än paket, men det blev ävemn en fruktkorg som jag ska
försöka få med mig!

På måndag morgon så ska jag med bussen till Hallsberg 06.50, och
försöka hinna med tåget som går 07.35, men min syster hävdar att
det kommer gå  i allfall. Bussen ska tydligen gå snabbt!  Om inte
annat får jag vänta på nästa som går två timmar efter. Men det får vi
hoppas att jag kommer att slippa.

Nej nu ska jag nog börja och tänka på refrängen, orkar knappt hålla
uppe ögonen. men sammanfattningsvis kan jag i allafall säga att min
födelsedag har varit helt toppen, och jag säger ett stort tack för alla
prisenter!

God Natt

20 år:)

Födelsedagen har varit helt toppen men den är ännu inte slut 14 personer har varit här men det kommer en till nu snart nämligen min kusin Johnny! Han måste och få lite tårta efter en arbetsdag:) Jag har fått fina presenter och pengar´(Kommer bilder senare)


Födelsedag

Ja nu är dagen inne och man fyller 20 hela år:)
image426

Hemfärd

Ja nu bär det hem till Åmmeberg igen, ska fira min födelsedag tilllsammans med släckten i morgon:)


Jobbat

Nu har jag varit och jobbat och tjänat en slant. Fick träffa alla mina små favoriter:)

Uppstigning

Jag är så himla trött....orkar igentligen inte vara uppe utan vill lägga mig i min varma säng igen:) Har drömt massor utav konstiga drömmar i natt men jag har sovit bra i allafall, somna även innan klockan 23.00 igår, det var ett tag sen man gjorde det.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig och sen bär det av till jobb! Ska träffa mina små gullungar idag:)

Funderingar

Nu kommer den tänkande filuren tillbaka i rutan igen....

Två dagar kvar tills man kommer i den åldern då allt blir så mycket lättare, eller blir det verkligen det? Ja man får ju i allfall gå på systembolaget själv, och man kommer in på krogarna på lördagar:) Men det är väll inte så viktigt igentligen. Finns det problem med att fylla 20? Kanske, massor utav krav dyker i allafall upp på min sida. Man ska hitta den rätta....ett evigt tjat om man har "hittat någon karl" än. Känn ingen press (jag få panik). Tänk om det bara var att knäppa med fingrarna så kom en? Vad skönt.

Vet inte vad det är med mig, men jag tror jag är rädd för ensamheten? Fort jag är ensam så kommer en obehaglig känsla som strömmar genom kroppen. Till och med när jag ska sova så strömmar den genom min kropp och att få en blund är omöjligt.

Jag känner mig sviken på ett sätt som inte går att beskriva.

I morgon ska jag jobba mellan 7.30-15.30, sen bär det hem till lilla Åmmeberg igen för att fira min födelsedag som är på lördag med släkten. Kommer bli fikande så man inte vill se en tårtbit efter säkert. Alla kommer ju inte samtidigt kan jag tro. Tur är kanske de för då får man mer tid och prata med andra.

Underbar och älskad av alla


Idag har jag suttit för mig själv och kolla på denna underbara film!

Rea

Ja idag har jag Nina och Sara varit och kollat på lite REA på stan:) Jag hitta mig tre tröjor, örhängen och diadem!image422
99:- Kappahl

image423image424
Två tröjor för 179:- Kappahl

image425
3 par örhängen 39,50:-
Glittrigt diadem 29,50:-

Godkänd!!!

Jag hade en stor förväntan på att få komplitering för uppgiften var inte den lättaste. Jag fick arbetet i handen och när jag kollade på sista sidan står det att det är GODKÄNT! Ni kan inte fatta vad skön känsla som flög genom kroppen på mig. Det var nästan så jag vill gråta! Jag är nu nöjd med min insats och jag har inte fått någon komplitering på mina enskillda uppgifter:)
image421

Tvätt

Nu har jag tvättat från klockan 19.00-22.00,
så nu har jag kläder att tapå mig igen:)


Djävulen bär prada


En film att rekomendera

Skönt

Kl 07.15 ringde min mobil i morse och det var dags att gå upp, men som jag brukar göra så ställer jag om klockan och sover 20 minuter till. Sen var det bara att hoppa upp och fixa i ordning sig och käka frulle. Sen bar det av till skolan där det man fasar för väntar (opponera andras arbete). Men nu i efterhand känner jag mig väldigt duktig för nu har jag gjort min första A uppsats och redovisat!

Host, fräs.....

Ja hopp nu kommer hostan, det var den jag vänta på och den kom ju rätt dag också när man ska redovisa och allt. Jag är så nervös...men det går nog bra, eller tar jag för lätt på saken? Det visar sig.

Nu kom Sara så vi ska väll öva lite, men jag måste äta först...

Inte länge kvar...

Idag är det 4 dagar tills min födelsedag

Kvällskvisten

"Tiden går fort när man har roligt", men idag är det tvärt om, "tiden går fort när man gör tråkigt". Dagen har gått åt att öva inför morgondagens opponering. Inte direkt roligt men man måste, känns som att man inte kommer någonstans? Men jag hoppas att det kommer gå bra i allfall... Allt brukar lösa sig som Sara säger:P

Fullt ös..

Fullt ös medvetslös... ne kanske inte så illa men jag har och göra! Har varit hos Sara och skrivit ut scheman och arbete och andra saker till skolan. Vi fick oss en glad överaskning av att sara hade de böcker vi skulle ha till denna kurs som börjar nu "Lärande undervisning"! Skönt att man slipper jaga massa böcker:)

Nu kom jag nyss hem från damen som hade gjort jätte god fisk och mos:) Du är en mästerkock!! I morgon blir det a`lafiakebab här:) Gött de:P

Nej nu ska jag fortsätta och skriva det jag ska redovisa i morgon:)


8 januari

Grattis till Terra som fyller 20 år idag:)

Går aldrig över

Jag har dragit på mig förkylning och det har gått ner i bröstet, gör faktist ont när jag anstränger mig. Försöker ta det lugnt!

Världens roligaste


Jag är stolt över och presentera min kompis som har en av världens roligaste skratt

Full fart

Idag har det varit full rulle! Sari och jag har varit och kollat soffa till damen:) He he vi kom så långt som till Tibro! Popa musik i PÖLON!!! Kul hade vi...även fast näsorna var som kranar hahah....tycker inte om och vara förkyld.
image417


Jahopp

Då var man vaken igen då, somnade kl 02.00 någon gång, jag tvingade till mig att sova. Efter det så vakna jag någongång varjetimma, vet inte fall det är för att jag inte har varit hemma på ett tag? Nu är jag uppe i allfall men jag är inte ett dugg trött, men det kanske kommer frammåt eftermiddagen?

Nu ska jag damsuga av här innan Annelie och Sara kommer..


Zzz

Klockan är snart ett och jag är fortfarande uppe. Kanske borde lägga mig till sängs snart? Känner mig inte direkt trött häller, men jag måste sova för att orka morgondagen.

Annelie och Sara kommer hit vid 10 tiden och vi ska sitta och läsa igenom de andra gruppernas arbeten, som vi sedan ska opponera på onsdag. Har aldrig gjort de förut så det blir något nytt som vi sedan kommer ha nytta av i fortsatta studier. Det jag har lärt mig första halvåret på högskolan är att man gör aldrig något en gång utan fler gånger. Så nu gäller det att man sätter sig in i de andras arbete. Vad har de kommit fram till? Hur gick de till väga? Som jag har fattat det så ska vi kunna deras arbete lika mycket utantill som vårt eget.

Annars i morgon så ska jag umgås med min kompanjon, vi ska väll göra det vanliga (Laga mat). Men vi ska även och kolla på en soffa och tv bord till damen. Jag ska väll föröka hitta en sådandär vagn som man kan ha på toaletten och lägga saker i...Har massor utav saker ovanpå mitt badrumsskåp, men jag kom på att det är inte så bra att ha det där eftersom baksidan av spotlighten blir ganska varm och det kan börja brinna. Då är det ganska bra att ha en sådan vagn som man kan ha allt bråte på.

På kvällen kommer väll grannen på 5 våningen ner till oss och kollar på favoprogrammet Andra avenyn! Nu börjar man ju komma in i de vanliga rutinerna och sön-tis klockan åtta är vi väldigt upptagna av det programmet. (STÖR EJ)!!!!!

Ja hur gick dagens städning då? Hm... ja du jag kom så långt att jag städa i garderoben så jag kunde få in mer där och att jag plocka bort alla jultomtar plus att jag har ordnat om lite så jag fått plats med ljus och allt jag fick i julklapp. Verkligen fullt på de ställena jag kan ställa saker synliga nu. Kanske är dags att få upp min hyllor snart. Ska försöka få tag och låna en sådandär borr man kan borra i mina väggar med (Fråga mig inte vad det heter.)?

I veckan nu ska jag försöka ta ner julgardinerna och sätta upp de andra gröna! Så nu blir jag "hon med de gröna gardinerna" igen! Ha ha det är så jag beskrivs här... Jag gillar faktist grönt och det syns väll utifrån för jag har även en knallgrön fönsterlampa med och gröna växter:P

Uj uj vad jag skriver, men det är konstigt att jag har så mycket energi att skriva den här tiden på dygnet.

Ja ja ne nu ska jag försöka sussa lite.

GODNATT


Sofia...

image409image410
image411image412
...i och utan färg

Andra Avenyn

image328
Mitt favorit program!

Klockan tickar

Har nyss varit hos sara och ätit mat. Mätt och belåten faktist...men nu är jag hemma igen och jag bara kollar på allt som igentligen behöver göras. Men förkylningen har slagit till ordentligt under dagen och nu orkar jag inte göra så mycket mer än att vila. Ska försöka ta tag i endel saker i allafall som att få bort väskor och påsar som står överallt.

Jag är även en aning deppig idag för jag har konstaterat att det är knappt någon som kan komma den 18:e när jag och Sandra skulle ha fest. Ingen kan tydligen komma till mig, så sandra får ha kalas själv tror jag. Känns inge roligt men så är läget i allfall...

Skövde

ja nu är man hemma i skövde igen:) Det är rätt skönt, förutom att man har en massa saker att ta reda på och jag måste städa. Har varit och storhandlat med Sara och Nina nyss och det blev lite i allfall så jag klarar mig!

Lördag kväll!

Nu sitter jag hemma hos min moster och Ingela är här, hon färgar håret.... Hon ska väll bli lite extra brun kan jag tro!

Längtar tills i morgon då man ska dra sig hemmåt till Skövde! Ska fixa och trixa hela dagen från de jag kommer hem tills Andra avenyn börjar kl 20.00. Nina, Sara och jag ska och storhandla för det är ganska tomt i alla tres  kylskåp.

Väder

Vädret är inte det roligaste just nu, blåser som bara den och det driver över snö på vägarna, lite läskigt. Får hoppas att det lugnar ner sig tills i morgon då vi ska åka ner till Skövde...Kanske blir så att vi inte kommer ner i huvudtaget?

Gamla bilder


Här är bilder tagna två år tillbaka fram till sommaren 07

Lördagsmorgon

Ja ha då har man nyss vaknat, men inte av mig själv utan att min systers mobil ringde. Hon harv världens högsta ljud på den ju. Men nu är jag vaken i allfall så det är bara till att packa det sista. Är ju inte hela världen fall jag skulle råka glömma någonting hemma för jag kommer ju hem nästa helg i allfall....

Ska bli roligt att träffa kusinerna och kusinbarnen idag:) Var länge sedan!

Idag är det 7 dagar kvar tills jag fyller 20årimage382


4 Januari 2008

Dagen har varit lite halvtråkig faktist. Börja med att jag inte hade sovit alls bra på natten. Så tröttheten har hängt i hela dagen. Vid lunchtiden åkte jag in med mamma till jobbet, och när jag hade tippat av henne tog jag n tur till Carro och Noel. Han är ju för söt den lille parveln:) Efter de var det dags att åka till jobbet. Efter jobbet så åkte jag upp till min moster och min kusin Ingela var även där. Sen innan jag skulle hämta mamma så åkte jag och köpte pizza!

Filosoferar

Sakta men säkert glider man ifrån varandra, man hittar sina egna liv och har inte tid för varandra. Sorgligt men sant. Men i vissa fall kan man undra om det är därför eller om det är rent utsagt för att man inte tycker om en? Många funderingar dyker upp i huvet? För vissa kanske man inte duger längre? För de personer som alltid funnits till hands och alltid varit en sann vän. Ibland känns det som att jag finns för dem men de vill inte att jag finns för dem utan söker sig till andra i stället. 

Nu när man börjar närma sig 20 årsåldern kanske inte vänner ska va lika viktiga som de har varit förut? Man kanske börja leta efter sin livs kärlek som alla andra? Men det är inte det allra lättaste. Saken är den att de personer runt min omgivning som har hittat den har helt enkelt valt att utesluta sina vänner och sen så finns de inte kvar. Medens andra bevarar de båda på bästasätt... 

Känns som att de sista håller på att glida ur mina händer med, en dag kanske man står där själv? Eller en dag kanska man har hittat andra personer som betyder mycket för en? Jag har kvar tre år på Högskolan och jag hoppas i allfall att jag kommer hitta några som kan stå vid min sida under svåra stunder.

Jag är i allfall glad att jag har min Mamma som står vid min sida under de svåraste stunderna, även min moster har varit till stor hjälp under den senaste tiden. jag behöver verkligen någon som jag kan prata med ibland. Jag har inte det lyxet att man har en syster att prata med även om jag önska det över hela mitt hjärta. Livet kan inte alltid vara frid och fröjd för alla människor.....Natti Natti

Nu ska jag ta och lägga mig och sova! Jag önskar alla en godnatt


Helgen

Här kommer mitt schema för helgen:

Fredag: Jobba mellan 15-20

Lördag: Packa ihopp alla mina kläder och julklappar, Åka och fira mitt kusinbarn Viktor som fyllt 4 år, Åka till mion moster i Askersund och sova där tills Söndag

Söndag: Mellan 10.00 och 11.00 åker jag och min kompanjon ner till Skövde igen, Sen när vi kommer ner till Skövde ska vi hämtaupp Nina och åka och storhandla, sen ska jag städa och kolla på Andra avenyn på kväll.

Kära mor

Låg på soffan och somna till och helt plötsligt väcker mamma mig och det har redan gått två timmar. Kanske behövdes sova an stund eftersom jag la mig vid 01.30 i natt och blev väckt 06.55 och sen jobba till 14.00. Nu är jag i allfall pigg och när jag vakna så hade mamma även bakat bröd som var jätte gott med o´boy till! Ska få med mig lite hem till Skövde.

Älskar verkligen min mamma! Hon ställer alltid upp när det är som svårast, och när man är ledsen. Skulle inte klara mig utan henne. Jag ska verkligen gott göra henne, jag är verkligen skylldig henne många tjänster....

image381
Love you<3

Johan Glans


Jag diggar han alltså

Jobb!


Idag har jag jobbat! De ringde mig kl 06.55 och fråga fall jag kunde
jobba 7-14. he he blev raska takter där:P
Ska jobba i morgon med mellan 15-20!
pengar,pengar.pengar

Godnatt

Nu ska jag dra mig till sängs och sova några timmar så man samlar ny energi för morgondagen!

Natti Natti

Bäst


Kolla hela klippet!

Johan Glans

2 Januari 2008

Dagen har inte bjudit på mycket mer än att man har fått tagit emot massa skit. Annars har jag bara suttit framför tvn och datorn. Finns inte så mycket annat att göra just nu. I morgon är Mamma ledig och då kan jag umgås med henne. Vi ska baka bröd och umgås:) Kanske hittar på någe mer man vet aldrig?

Står inte ut...

Jag funderar på att åka hem till Skövde innan söndag för jag står inte ut med en person i familjen. Vill bara bort härifrån för jag orkar inte, hon går mig på nerverna. Fraserna ekar runt i huvet hela tiden "Du bor inte här", "Åk hem", "Du är inte välkommen här", "Rör inte datorn" mm......


Min 2007 lista

Årets Program: Andra Avenyn
Årets Bok: Studentlitteratur(Har inte läst annat)
Årets Film:  Har inte kollat på mycket film
Årets Dricka: Nygårda julmust
Årets Plagg: Studentmössan
Årets Doft: Sommar
Årets Smink: 5 askar ögonskugga som jag fick av syster
Årets Blogg: http://Sarajohannaalice.blogg.se/
Årets Nyårslöften: Gå ner i vikt, sköta ekonomin
Årets låt: Miracle- Marie picasso

Ekonomi

Det är inte lätt med ekonomi...man önska att man va rik. Vet i allfall vad jag önskar mig i födelsedagsprisent. Någon slant skulle ju i allafall va bra....


Flytta??

Sitter och funderar på om man inte ska ta och flytta till en valig lägenhet i stället för en studentlägenhet? Suttit och räknat på hur mycket pengar jag kommer att spara om jag bor i en vanlig lägenhet som hyran är under 3000kr i månaden. Jag kommer inte änns upp i den summan jag betalar nu om man lägger till bredbandsavgift, telefonräkning och el. Vet inte vad jag ska göra men som det känns nu så måste jag nog tänka på att flytta.

Jag trivs bra i lägenheten jag har nu men det finns ju nackdelar med. Som att jag bor på nedrebotten och alla kollar in när de går förbi....Hyra är för hög oh det är ganska litet.

En dröm kanske är sann

Jag drömde en sak i natt, och det var en dröm som kanske kan gå i uppfyllelse, men då menar jag inte att det kanske var en bra dröm utan tvärt om. Ska göra allt för att den inte ska uppfyllas men man vet ju aldrig vad som händer?

???

Allt blir inte som man tänkt sig och gårdagen blev inte så, men jag mår bra i allfall...

2008

Nu är det nya året här

RSS 2.0