Godmorgon sverige

Idag har jag sovit tills jag vaknat av mig själv. Jag har även sovit hela natten, vilket jag inte har gjort på ungefär en vecka. Känns så himla skönt!

Idag måste jag förbereda mig inför seminariumet på torsdag, skulle göra det igår men min koncentration var inte på topp. Idag MÅSTE jag göra klart det för jag har inte tid med det någon annan dag. Ska även gå på stan och uträtta lite ärenden också. Knät känns bättre idag så jag hoppas det kan vara helt bra i morgon.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, men jag kan eventuellt återkomma senare idag och skriva lite vad som hänt under dagen.

Ha en bra dag

Grattis Sally!


Idag fyller Sara 21 år!
Grattis till dig från mig!

Brist på annat

STEG 1
Namn: Sofia
Bor: Skövde
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Mörkblond
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger (dock vänsterfotad och gögerfotad i fotbollen)

STEG 2
Skor som du bar idag: Svarta stövlar
Dina svagheter: Mina knän
Rädsla: Orm, spindel och höjdfobi

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Vill sova mer!!
När somnar du: Oftast mellan 22-23:00 men nu för tiden stirrar jag i taket till 01.00 ungefär

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Choklad eller vanilj: Choklad!

STEG 5
Svär du?: Ja, när jag är riktigt förbannad
Sjunger du?: Ja, jag älskar att sjunga
Duschar du varje dag? Nej men var annan 
Röker du?: Nej
Gillar du skolan?: Det beror på vad de har hittat på för kul
Tror du på dig själv?: ibland så
Kommer du överens med dina föräldrar?: beror på vad det gäller

STEG 6
Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol ? Ja
Rökt? Nej
Shoppat? Ja, mat i alla fall
Ätit en hel ask müsli? Nej
Ätit sushi? Nej
Stått på scen? Nej
Skejtat? Nej
Bakat? Ja
Stulit något? Nej
Ljugit? Vet inte riktigt
Kysst någon? Nopp
Kramat någon? Ja

STEG 7
Har du någonsin:
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: Nej
Busringt någon?: Ja
Gjort något som du ångrade?: Ja, många gånger
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Ja, engelskaprov på gymnasiet men aldrig i en kurs
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? Alice och William
Hur vill du dö? Nej
Vad vill du bli när du blir gammal? Önskar att jag kan vara lycklig och leva i många år

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Vet ej?
Antal CD-skivor du äger? Inte många, kör på mp3
Antal piercings?: Hål i öronen
Antal tatueringar?: Nej
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Ja du, några gånger

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Jobba 100% på äldreboende
Vad ska du göra i vinter? Åka pulka och bygga snögubbe:)
När tar du studenten? Tog studenten 2007
Vad gör du efter gymnasiet? Ja efter gymnasiet satte jag igång och börja plugga till lärare
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Som det ser ut, ja
Vad händer till helgen? Träningsläger med fotbollen
Vad vill du helst göra just nu? Sova, men jag måste förbereda mig inför torsdagens seminarium

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Gärna en pojkvän
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Hur de är som personer
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Hmmm de har redan, jag är ganska ensam om att vara singel
Vem är den perversaste person du känner? Therese M 
Hur många gånger har du varit utomlands? två, Lanzarote och Thailand
Vilket land är bäst? Thailand

Trött och ont

Inte många timmars sömn, en av orsakerna till det är att jag har haft något så fruktansvärt omt i mitt knä och har det fortfarande. Igår på träningen kände jag att det var något som var fel men jag hade inte så ont så jag körde ju på, men senare på kvällen blev det bara värre och värre. Nu har jag så ont att jag haltar:( Vet inte vad det är som är fel? Kanske kan vara en inflammation? Får se om det blir bättre under dagen, ska ju inte gå så himla mycket idag eftersom jag bara
ska sitta i skolan och läsa.

Som sagt idag ska jag sitta i skolan och läsa, samt att skriva ett A4 till ett seminarium som skall hållas på torsdag. Tycker det är onödigt att man ska behöva lämna in en hel sida med text till ett seminarium. Känns som att de behöver stenkoll på oss. Vi behöver det aldrig annars men vi förbereder oss ändå, så det känns bara som att de har kontroll behov.  Ja ja jag ska inte klaga det kunde vara värre.

Senare idag har jag SU möte med och efter det ska jag bege mig till kårhuset för den offentliga utfrågningen där jag har närvaroplikt, fråga mig inte varför? Skulle behövt vara hemma och sova.

Dålig dag

Eller ska jag säga att jag har haft en dålig helg. Kännt mig allmänt depprimerad denna helg, samt att jag inte har sovit så mycket. Har så mycket att tänka på även om jag inte har något skolarbete. Det är så mycket med mig själv att ta tag i så sömnen vill inte infinna sig.

Idag började ju dagen med att jag inte hade ställt om klockan som jag skrev i det tidigare inlägget. Det är mycket som ligger och rotar och jag har inte alls vari på bra humör. Tänkte att jag skulle träna som tusan så att jag kunde få ur mig all ilska, men så blev det inte, det var ingen bra träning idag, en hel träning fick jag stå och passa, och hoppa upp och ner för att inte bli kall. Skulle ha vilja drämma till bollen som tusan och låssas att det jag sparkar på vad alla mina problem. Fick inte alls ur mig någon ilska så den finns kvar inom mig och jag vet inte vart jag ska få ur den. Kommer bli en till natt med sömnbrist allt bara går omkring i huvet och jag tänker på så mycket att huvet håller på att spricka.

För övrigt i helgen har jag varit på teambuilding och gick ut på kåren med R och N samt att jag har umgåts nästan hela helgen med dom. Känns skönt att kunna koppla bort allt för stunden och göra någonting annat.

Många tårar har rullat ner från mina kinder under den sista tiden och jag vet inte när de ska sluta rulla.


Stor miss

Jag har verkligen missat att vi ska ställa fram klockan idag, det har jag inte läst någonstans heller? Det har inte varit någon som har pratat om det? Snacka om att bli chokad över att bli av med en timma. Om jag inte hade kommit på det i rätt tid hade jag kommit en timma försent till träningen. Jag märkte det kl 12.15 då jag trodde klockan var 11.15. Tur att jag har en dator som ställer om sig själv.


Våffeldagen

Inga våfflor för min del idag, för det första för att jag inte har något våffeljärn och för det andra att jag inte får äta så onyttiga saker. Förra året fick jag ingen semla på grund av att jag höll på med Cambridge och i år blir det inga våfflor. Eller kanske kan jag släppa på det lite senare där jag har varit duktig i en månad eller något:) Okej, om jag säger så här, när jag gått ner 10 kg så får jag äta någe gött!  Som sagt inga våfflor till mig men det skulle ju inte sitta fel.


ha ha


Förvänta mig ingen snygg, men så här ful:P Jag bara skrattar

Soliga onsdag

Jag blir så glad när solen är framme precis som den är nu här i Skövde:) Ska gå till stan sen och njuta av solen ordentligt! Synd bara att jag ska sitta inne mellan 13.15 till 15.00 och uggla i skolan. Börjar för övrigt bli nervös för redovisningen nu, tycker verkligen inte om och redovisa. Egentligen så ska jag tycka att detta är lätt eftersom jag har stått inför 500 personer i en kyrka och pratat, och nu ska jag bara sitta med en lärare och tre av mina klasskompisar. Skillnaden är att nu ska jag betygsättas.

Farbror doktorn

Så har jag varit hos farbror doktorn och talat om mina bekymmer, och det var le som jag trodde, det är inte klart än för jag ska bli kallad igen för lite andningstester. Fick bricanyl som jag ska använda vid behov i alla fall. Ska hämta ut det i morgon när jag fått pengar.

Idag har jag även läst 110 sidor i en bok, ska försöka läsa minst lika mycket i morgon så har jag snart läst ut den, den är riktigt bra, det hör ju inte till vanligheterna att man får läsa skönlitterära böcker på min utbildning. Handlar om hedersmord och hur livet är för muslimska kvinnor. Ska berätta mer om boken senare. Sen har jag även gjort en poer point presentation till seminariumet i morgon. Känner mig duktig, ska läsa på lite inför i morgon med så jag kan det jag ska säga.

I morgon är det även fotbollsträning:) Ska bli skojigt! Hoppas det blir lika roligt som i söndags. Längtar tills jag får mina träningskläder, kommer nog inte komma förens om några veckor, det var inte säkert att jag skulle få dem innan lägret, men jag får hålla tummarna för det.

Lyssna till ditt hjärta med Björn Gustavsson


Påhittig pöjk det där!

Tisdag 24/3

Idag ska jag plugga hela dagen, men mitt i allt ska jag bege mig till vårdcentralen och kolla fall jag eventuellt har ansträngningsastma. Tycker verkligen inte om att gå till doktorn, det är inget ställe jag går till ofta och det är jag glad för. Men för min tränings skull är det nog bäst att jag kollar upp detta. Jag får återkomma med hur det gick.

Uppdatering angående min viktminskning kanske ni vill ha med. Än så länge har jag klarat mig och äta tre påsar om dagen i två dagar, varje dag är en kamp att motstå alla frestelser.  Jag tänker sjutton klara det tills fredag i alla fall. För på kvällen då ska jag äta pytte lite tacos när vi har teambuilding.

Nu ska jag gra mig i ordning och sätta mig i skolan och plugga.

Hörs senare

Var glad för stunden

Jag satt i skolan och blev så gott som klar med arbetena och har bara finslipet kvar och när jag kommer hem så får jag ett brev i brevlådan och det har förstört hela min dag. Jag är så himla less på allt, varför ska jag aldrig kunna vara glad:? Jag vill bara lägga mig och sova och skita i allt, ja det ska jag ta och göra. Less på allt nu så det är ingen idé att anstränga sig:(

Bort, bort, bort!!!!!!

När jag vaknar och kollar ut genom fönstret så är det massor av snö ute och hela Skövde är vitt. Snön ska bara BORT!!! Jag vill ha vår nu och ingen mer snö, jag är trött på tt frysa jag vill att värmen ska komma. Det fanns ett ljus förra veckan och vi hade jätte fint i några dagar men nu kommer snön och förstör allt. Finns en sak som är positivt, och det är att jag ska sitta inne och plugga hela dagen i skolan, då behöver jag inte ha dåligt samvetet att jag sitter inne för att det är fint väder ute.

Om en timma ska jag till skolan och plugga, Mariah och jag ska sitta och försöka få ihop påra arbeten och kanske hjälpa varandra på traven lite. Är så himla trött på arbetena nu så jag kommer med glädje lämna in dem på torsdag eftermiddag. Arbetena ska in innan kl 12 på fredag men jag har bestämt mig för att jag ska ha en lugn fredag och då täker jag inte plugga.

Veckans to do:

Måndag: Sitta hela dagen i skolan och plugga.
Tisdag: Plugga i skolan, Vårdcentalen och kolla fall jag har astma, plugga i skolan igen (fall jag orkar).
Onsdag: Plugga på förmiddagen i skolan, sedan redovisning, plugga igen om jag orkar. Fotbollsträning på kvällen.
Torsdag: Plugga hela dagen, sedan FUM på kvällen
Fredag: Sova länge, handla till teambuildningen och teambuilding på kvällen.
Lördag: Nina och jag ska på stan och kolla runt lite
Söndag: Inget planerat!

Tränade igår föresten och det gick bättre med andningen denna gång men det är fotfarande illa nog för att jag ska lida. Det var jätte roligt och träna, vi körde vollyträning hela tiden och jag har sjutton blivit bra på det, men det komiska var när vi skulle köra skott på volly mot mål för jag fick träffen för långt under bollen så den fick spin bakåt så den la sig brevid mig. Jag skratta åt mig själv och de andra hade kul åt det:) Känns så skönt nu när man börjar komma in i laget, det är härliga tjejer, även om många är mycket yngre så fungerar det bra. Nästa helg så åker vi till Bokenäs nära lysekil på träningsläger och det ser jag fram imot. Det är yttligare en chans att att lära känna fler människor! 

Ja igår körde jag hela dagen med Cambrige också, det fungerade bra och jag var inte så hungrig efter träningen heller. Jag är verkligen laddad inför detta och jag kommer kämpa för att klara det här, mitt mål är att först gå ner 10 kg och sen får vi se vad jag känner att ag kan sätta för mål. Hårdträning kommer det också bli, ska försöka ta mig till gymmet mer också, när jag har mycket i skolan är det lätt att lägga det åt sidan.   

Nej nu ska jag ta på mig och fixa lite innan jag ska bege mig till skolan. Hoppas ni får en bra dag i snöyret.

Snö= NEJ

Jag har njutit så mycket av vårvädret men när jag nu tittar genom fönstret snöar det massor:(Snacka om att bli deprimerad:(

Söndag

Nu sitter jag här framför datorn och par precis drukti den första drinken, alltså cambridge soppa inget annat onödigt. Det var rätt okej, men smaken får mig att tänka tillbaka på hur dåligt det gick förra gången, men det peppar mig till att klara det denna gång. Är även påklädd och klar för dagen, har gjort mig en inbakad fläta i huvet med, har blivit riktigt bra på det tycker jag:)


Idag ska jag på fotbollsträning, men det är inte förens i eftermiddag, innan det ska jag diska, vika tvätt, plugga och ta mig en liten promenix. Jag kan verkligen inte plugga på helger. Får ingenting gjort på den fronten. Ska försöka hitta lite litteratur idag i alla fall så kan jag skriva mycket i morgon i stället då jag ska sitta med Mariah i studieverkstan och plugga.

Mental förberedelse

Gårdagen
Igår var det förfest hos mig sen blev det kåren, vi var några i styrelsen som bestämde oss för att träffas utanför styrelsejobbet och det kan jag säga var det bästa som kunde hända. Jg lärde känna andra sidor hos några av dem. Vi hade det jätte trevligt:) För mig blev inte det så långvarig kväll, jag begav mig hem från kåren redan vid tolvtiden, stog inte ut med min huvudvärk. Har haft huvudvärk sedan i onsdags efte träningen. Men idag är huvudvärken borta.

Lördag
Jag sov ganska länge idag, och jag kan inte säga att jag har fått så mycket mer gjort än att ha tvättat 5 maskiner tvätt, ska nog inte spara så mycket tvätt, men nu är garderoben full. Jag har varit på en promenad idag med, det var riktigt härligt. Det var varmt ute så jag svettades jätte mycket när jag hade på mig min viterjacka. Medvetet hade jag tagit på mig ett linne under för att det inte skulle bli för varmt, men det blev det ändå. Det var skönt att gå ut och få ränsa tankarna, jag håller på och förberede mig mentalt för att starta med cambridge i morgon, nu tänker jag verkligen klara det. Jag har även get mig f*n på att klara pluggandet med och att jag ska sätta igång med att plugga redan i morgon så jag slipper stressa så mycket i veckan. Annars idag har jag haft tråkigt, Nina är inte hemma heller så jag har inget att tjöta med:(

Robinsson
Just nu sitter jag och tittar på robinsson, det var några år sedan jag såg det och jag måste säga att det inte är så roligt längre med det programmet. Ska fortsätta och se det nu för det finns inte så mycket annat att glo på.

Ha det bra!

Fredag!

Snacka om att jag är glad att det är fredag! Jag har kommit på att jag måste bryta den regel jag satte upp nu i veckan, att jag ska undvika plugg på helger. Jag har lite för mycket kvar för att inte plugga nu i helgen så jag måste verkligen plugga nu i helgen. Sitter i skolan nu och har varit rätt så duktig, snart gjort klart den fjärde sidan men jag kommer skirva mer för att få ner allt. Ska sitta till kl 12 tänkte jag, för sen ska jag träffa Robin och planera vår miniteambuilding som vi ska ha i nästa vecka. Sen ska jag hem och städa och plugga vidare tänkte jag, måste även beställa tvätt tid. I kväll blir det kåren med några i styrelsen, vi ska umgås lite privat utanför styrelsen tänkte vi:) Vi ska vara hos mig innan, och umgås lite med.


Evig väntan

Livet går ut på att vänta, livet är en evig väntan. Tänk om man kunde få slippa på att vänta på allt som ska hända. Nu syftar jag på att jag får vänta tills på tisdag för att komma till vårdcentralen. Jag är ganska frustrerad för idag mår jag verkligen inte bra, det är jobbigt till och med när jag går i trappor. Dagen efter jag har tränat är inte rolig, inte natten heller för den delen:( Ja jag får göra som alltid, vänta på att få komma dit.

Det här med pluggandet:/

Ja plugg var det ja, jo men jag har skrivit några rader idag:) Tro det eller ej men jag har det faktist! Kanske borde ha skrivit ännu mer, men det ska jag göra efter detta inlägg. Orkar bara inte ta mig upp för bibliotekttrappan för att hämta böcker, lika bra att jag hämtar alla på en gång och inte bara en i taget så jag måste springa mer gånger.

Solen ute är ju helt underbar, vill ta en promenad, kanske ska ta en lugn sen, tänker inte sitta inne hela dagen.

Ha en bra dag!

Redan torsdag

Tiden går fort, nästan för fort. Jag måste plugga mycket idag, men först ska jag sitta med röstningen till FUM i skolan i två timmar. Nu på morgonen ska jag ringa vårdcentralen och se fall jag kan komma dit någon dag och kolla om jag har fått ansträngningsastma, jag mår så himla dåligt fort jag har tränat, kan knappt andas. Har hostat hela natten och har inte sovit så gott. Jag hoppas jag får komma dit snart. Återkommer senare hur det blir.

Förbjudet

Det borde vara förbjudet att plugga inomhus när det är så fint väder utomhus. Just idag har jag fullt upp också:( Så det blir ingen promenad heller, eftersom jag sitter i biblan nu och pluggar och sen ska jag på två möten. Sen är det fotbollsträning idag med, det ska bli roligt! Hoppas helgen bjuder på lika vackert väder, för då tänker jag ta långa promenader och njuta av vädret!


I ryktenas väg

Ryktena har nått mig att jag har fått jobb hela sommaren i Askersund:) Hoppas det är sant! 100% med!


Kanske borde?

Jag har suttit i skolan sedan 8.00 i morse, och jag har bara skrivit ett A4 på en uppgift, kanske borde göra mer? Jag orkar verkligen inte, får köra ett race i morgon i stället kanske? Då ska jag sova ut i alla fall för idag har jag varit jätte trött kan jag meddela, höll inte på att komma upp i morse. Om en halvtimma ska jag gå hem med Nina, vi ska okupera spontantvätten:P Om ingen annan tagit den före oss. 


Saknar Zirre<3

Saknar


Jag saknar thailand jätte mycket, så lite bekymmer det fanns då.


Sen saknar jag självklart sandra! Vi måste hitta på någonting snart:)


Ny vecka

Ny vecka och ny start på pluggandet. Jag har bestämt mig för att försöka plugga så mycket som möjligt på veckorna och ha pluggstopp på helger. Detta för att jag ska må så bra som möjligt, när det blir för mycket för mig så skiter jag i allt och kommer efter, så nu ska jag planera min tid mycket bättre. Helgen som varit nu har jag mått bra gällande detta, jag har inte pluggat någonting, men jag har haft full rulle denna helg så det finns orsaker till det. Utbildning mellan fredag och lördag, samt 25 årsfest på lördagkvällen och igår så hade jag en vilodag, jag hoppade över fotbollsträningen till och med och så klok har jag inte varit på länge.


Liten resa

I morgon bitti så åker jag tillsammans med fyra till i min styrelse på utbildning i Mölnlycke när Göteborg. Därför kommer jag inte blogga på två dagar, kommer hem sent på lördag och direkt när jag kommer hem så ska jag på 25 årsfest.

Ha det bra!

Oro inför sommaren

Jag känner en stor oro inför sommaren, jag vet inte om jag kommer få något jobb? Har sökt jobb både i Skövde och i Askersund. Jag är inte alls säker på om jag kommer få något jobb? Vet inte när jag kommer få reda på det häller? Jag hoppas verkligen jag kommer få jobb annars kommer jag aldrig klara mig över sommaren rent ekonomiskt.

Mami:)

Idag kommer min Mamma hit till mig i Skövde:) Har verkligen saknat henne, vi har inte träffats på en månad ju. Ska bli trevligt att kunna umgås under dagen,  jag har styrelsemöte kl 16.00 så hon stannar tills dess.

Idag är solen framme! Jippi, nu hoppas jag på att det kommer se ut så här ett tag, så skönt att kunna gå ut utan att behöva ha på sig obekväma vinterskor.

Igår kväll var jag och träna, det var så himla roligt:) Jag har världens bästa tränare, så mycket jag har lärt mig under 5 träningar i det laget, trodde jag aldrig jag skulle göra. Saker som jag aldrig har varit bra på börjar funka till och med. Jag hade så roligt i går att jag ignorera att jag hade ont i knät. Men det fick jag betala för efter, fy sjutton va hont jag hade när jag kom hem, är ganska stel idag och får leka haltalotta lite smått. 

 

Bibliotek= TYST

Biblotikarierna vill att de ska vara tyst i biblioteket och jag med. Det finns inget som är så störande än när folk står och skrattar och pratar högt eller om alla mumlar. Men idag var det faktist bibliotikarien som drog ner en 20 personer i biblioteket, fråga mig inte vad de sysla med? Det var i alla fall inte tysta och de stannade ett bra tag, Nina och jag höll på att bli tokiga, men kärringen lät dem va kvar.

Effektiv


Igår var jag riktigt effektiv och skrev 3 A4 på datorn på uppgift ett, ca 4 sidor ska det vara och då har jag inte fått in litteratur eller mitt lärande i detta. Ska finslipa en massa idag och skriva klart är det tänkt, så vi får se hur det blir. Hoppas jag blir någolunda klar så jag ha en sak ur världen. Nästa vecka är det bara pang på nästa uppgift som ska in samma dag som den andra, bara att den uppgiften är jobbigare. Lika bra att köra på så jag kan börja läsa litteratur till andra kursen. Ska sitta i skolan några timmar idag, sen ska jag hem och tvätta en tvätt samt röja lite här hemma och diska.


Planka nr 3

Ja ha, nu har planka nummer 3 kolapsat under min säng, denna gång blev det lite djupare och det kändes. Det roliga är att det lossnar när jag vänder mig om i sängen, och då är det inte våldsamt? Kanske är dags att köpa en ny snart?

School

ja nu är det dags, första dagen i skolan på tre veckor. De börjar hårt med seminarium i 3 timmar:P
Jag känner mig faktist bra förberedd för igår satt jag i skolan och fixade allt, hade bra sällskap av Robert och Nina med som jobbade flitigt, eller? Vi var även och käkade lunch tillsammans och åkte ut till ÖB, haha finns saker som man kanske inte trodde var till slau i en helt vanlig butik, vad sägs om en rullator i den blåa nyansen?


                 Astrid                                              Åke                                                Svea

Ny vecka

Ja ha då satt man här igen och det är en ny vecka, det som är annorlunda är att jag inte behöver åka till vfun, känns skönt på ett sätt att slippa gå upp så tidigt för att hinna med bussen. Är uppe ganska tidigt i alla fall idag men jag vaknade av mig själv, ska till skolan vid nio och ha han om röstningen till FUM, ungefär till klockan elva. Sen ska jag sitta och läsa i biblan tänkte jag. Hade sett fel vilket seminarum vi ska ha i morgon, så jag får göra en snabb förberedelse.

Igår var jag och tränade i snöovädret, det var ganska jobbigt för det snöa ju inte så lite häller. Vi såg knappt någe för det slog mot ansiktet. Blev ganska glad innan träningen, jag stod och vänta på att min tränare skulle komma och hämta mig och då kommer en tjej fram till mig och frågar fall jag ska träna och då vidade det sig att hon också skulle göra det. Hon bor här två hus bort och läser på högskolan hon med. Kändes skönt att få någon och prata med:) Började lära mig namn igår, några namn sitter nu i alla fall och jag vet hur de ser ut utan att titta på dem:) Alla tjejer såg för mig likadana ut första gångerna.

Så här ser min vecka ut:

Måndag: Ta han om röstningen till FUM mellan 9-11. Sen ska jag plugga och tvätta kl 16.00.
Tisdag: plugga på morgonen sen ska jag ha seminarium kl 13.15-15.00.
Onsdag: Ta hand om röstningen till FUM 9-11, sen plugga och kl 18.00 ska jag cykla till Arenan för att sedan åka till fotbollsträningen
Torsdag: Mamma kommer till mig! Styrelsemöte kl 16.00.
Fredag: Åker på utbildning i Mölnlycke
Lördag: Är i mölnlycke hela dagen och kommer hem på kvällen då jag bara hinner in innanför dörrenför att sedan gå upp till våning 10 där Sofia har 25 årsfest.
Söndag: Slappa halva dagen, kl 16.20 fotbollsträning

Träningsläger

Nu har jag anmält mig till ett träningsläger med fotbollen den 4-6 april som kommer vara i Bokenäs, nära lysekil. Tror det är bra för mig att vara med på detta eftersom jag knappt känner någon i laget, en stor möjlighet att lära känna nya människor. Jag brukar inte ha svårt för att göra det.


Melodifestivalen= Besvikelse

Igår var jag nere hos Nina och Robban, vi kollade på andra chansen på melodifestivalen. Systemet är ju helt kass, varför inte ha en vanlig deltävling med samma koncept? Tycker att andra chansen systemet förstör möjligheterna för många av de bra artisterna. Vi tittare kan egentligen inte påverka men det är kanske det som är meningen? Eftersom två stycken möter varandra i varje omgång gör det ju att de flesta artisterna får en chans och bara mot en person.

Personerna som gick vidare till finalen är under all kritik enligt min mening, läs Ninas blogg, hon har kunnat satt ord på varför. Jag kan säga mina egna ord, Sarah som inte kan röra sig för fem öre, precis som hon har fastnat i karlssons klister eller någe. Ugglas, ja va ska man säga? Värdelös låt, i alla fall i melodifestivalsammanhang. Sofia, snyggt namn men namnet räcker inte för att hon ska gå till final. Hon gick äns inte vidare till andra chansen, hon kom bara vidare för att en jury med dålig smak ville att hon skulle gå vidare. Just de tre personer som vi inte ville skulle gå vidare gjorde det.

De som borde ha gått vidare var:

Lilli och Sussi
Star pilots

Internationella juryn : Amy DiamondVad säger ni? Hur tycker ni att det skulle vara, eller är ni nöjda?Smurfarna!


Smurfarna kollade jag på mycket när jag var liten, kan till och med denna låt utantill!

Duktiga ja!

Känner mig så himla duktig, för jag har städat hela lägenheten! Det är så himla skönt med en ren lägenhet, då får man lust till annat. Som till exempel plugga. Jag har klippt ihop en film från VFUn nu, så nu är den delen klar! Nu ska jag bara knåpa ihop en power point också. Om jag hinner lite senare ska jag skriva lite på ett annat arbete också. Vi har två stora uppgifter som ska in samma datum, så det finns att gör, men så är det när man går på högskolan. Har till V 13 på mig att hinna klart allt och det är gott om tid för mig:) Är jag riktigt flitig kanske jag blir klar mycket tidigare och kan roa mig med annat.

HA en bra dag

Gårdagen

Igår så var jag och Nina och åt på after worken på scandik, det blev köttfärsås och spagetti och ett glas vin för 35 kr! Billigt:) När vi satt och åt där bad Nina mig och kolla på någon kille som satt längre in i hörnet och när jag vände mig om så höll jag på och dö, det var Patrik Isaksson med hans familj som satt där. Nina tyckte att hon kände igen hans tjej och jag tyckte det med lite granna och det var ju hon som är med i Postkodslotteriet, Sofia Rågenklint. Coolt va det i alla fall:) Jag älskar ju verkligen Patrik Isaksson. Ringde mamma, hon sa att hon skulle kunnat ta bilen och komma på direkten:)

Vi gick hem i mellan vi hade ätit och skulle gå på bio, Nina och jag agerade rörmokare ett tag där, vidrigt. Ränsa aldrig silen under ett handfat om ni inte absolut måste.

Vi gick sedan på bio, Män som hatar kvinnor. Det är en film jag varmt rekomenderar, det var den bästa filmen jag har sett på flera år. Hoppas det kommer en uppföljare:)


Vi hade en riktigt trevlig helg med många skratt. Jag har en sån tur att jag har Nina, vad skule jag göra om inte hon fanns här? Jag ska inte tänka för mycket på framtiden, men nästa höst så kommer inte hon bi kvar här, vem ska jag skratta med då?

To day!

Uppe med tuppen och känner mig pigg! Vakna av mig själv och tur var väll det eftersom jag glömt och ställa klockan. Det är bra ibland och ha en inbyggd klocka.

Har även suttit och knåpat ihop hur jag vill ha trycken på mina träningskläder:) Det blir mitt namn med liten text på bröstet på Windbreaker jackan, och mitt efternamn nere på ryggen på mjukiströjan och mina initialer fram på låret på mjukisbyxorna. Ska bli skönt att kunna smälta in i mängden snart, alla är klädda i grönt och svart på träningarna och så kommer jag och sticker ut med blåa shorts. Låter kanske larvigt, men det ser illa ut. Får köra på helsvart outfit tills kläderna kommer.
SOC U LOGO SOCK SF081 GREEN
Från att ha varit i ett lag som har vita och blåa kläder till att bli helgrön är ett stort steg:p

Har hunnit mycket nu på morgonen, men två saker jag fortfarande inte ha tagit itu med är frullen och påklädningen:) Vet inte vad jag ska ta på mig idag, ungarna har bild så jag borde inte ta på mig några kläder som jag är rädd om.

I kväll blir det bio med Nina! Vi ska kolla på Män som hatar kvinnor!

Nöjd:)

Sitter och är så nöjd med min dag! Besöket av min lärare från högskolan var jätte bra. Min handledare tala om hu nöjd hon var med mig och jag var supernöjd med min lektion. Fick sluta en timma tidigare idag med och det var behövligt för jag var helt slut.

Nu har jag och Nina varit och tippat på melodifestivalen med:) Hoppas på att vinna en liten slant! Vi bestämde oss för att gå på bio i morgon bara hon och jag, billigt blir det eftersom jag har gratisbiljetter:)

Nervös

Fattar inte varför jag är nervös egentligen? Att få besök av sin lärare från högskolan är väll inget att nervös för? Det värsta är nog att hon ska sitta och kolla när jag har lektionen, det är nog det som gör mig nervös. Någon som titter i ett hörn och iaktar minsta steg jag tar och minsta ord jag säger. Ja, jag kan inte göra mer än att göra mitt bästa. Jag får göra fel, det värsta då är att hon kan påpeka det efteråt, och det är väll ingen fara. 

I dag när jag kommer hem, ska jag gå i väg med Nina och tippa på melodifestivalen, gick inge bra för oss i helgen, men nu har vi en strategi:) 

Nu ska jag försöka och få i mig lite frukost. 

Ha en bra dag!
 Se hela bilden

Fotbollsträning

Idag ha jag haft fotbollsträning och det var så himl roligt, kunde bara släppa allt och köra som bara den. Roliga övningar var det också! Längtar tills nästa träning som är på söndag! Vi ska även beställa träningskitt så jag ska väll sitta och kolla igenom vad jag ska ha, men det gör jag i morgon. Storlekarna är klara.


Lite för mycket och lite till

Nu känns det som allt runt omkring mig är lite för mycket, och igår rann min bägare över, fick reda på att jag hade missat en grej gällande filmandet på min vfu. Det var vist inte bara ett tillfälle jag skulle redovisa, det ska vara två, jippi det är ju BARA tre dagar kvar, och idag är vi ute nästan hela dagen och jag har redan filmat ute:( Gahh jag dör av stress, som grädden på moset så kommer min lärare från högskolan i morgon och hälsar på mig på vfun, måste håll i en lektion då. När man känner en så stor stress för allt så kommer det inte lägligt med ett besök nu. Ska försöka hålla humöret uppe. Hoppas jag kan hitta en situation att filma idag så jag kan få en sak ur världen.

I kväll är det träning, men jag har ingen lust med det. Men om jag inte åker dit kommer jag känna mig lat, plus att vi ska pröva träningskläder och så idag, och eftersom jah inte är den lilla typen så an jag inte räkna mellan tummen och pekfinget vilken storlek jag ska ha.

Längtar tills fredag eftermiddag då jag kliver av bussen vid stationen och sedan knallar hem. Då ska jag sätta mig i soffan och i bästa fall slumra till en stund, då kommer jag vara helt slut. På lördag blir det melodifestivalmys med Nina!


Dags igen...

...för att bege sig till VFUn. Dock bara fyra dagar denna vecka eftersom det var studiedag igår. Tycker det känns som måndag måste jag säga. Det var inte svårt att komma upp i morse för jag somnade i skaplig tid igår.

Jag har inte så mycket mer att skriva, men jag kanske skriver lite när jag kommer hem i eftermiddag.

Ha en bra dag!


Plugg

mellan 9-12 satt jag i skolan och pluggade och gjorde uppgifter till ungarna på VFUn känner mig riktigt duktig måste jag säga:) Fick en del gjort och lite av maniken har släppt. Ska gå till skolan vid tre tänkte jag och plugga lite mer tills jag ska på SU möte kl 17.00.

Nu när jag tittar genom mitt fönster så ser jag att snön håller på att lägga sig som ett vitt täcke över Skövde, jag är trött på snö verkligen så jag blir en aning deppig av vädret. Ska försöka hålla humöret uppe:)

Satt och kollade i min almenacka hur det kommer se ut två månader fram över, och jag konstaterade snabt att jag inte kommer hinna åka hem till Askersund någonting. Så vill någon träffa mig får dom komma hit. För övrigt har jag många lediga dagar men all tid går åt att plugga.

Ha en bra dag!

Söndag

Idag vaknade jag runt niotiden, jag valde att inte somna om eftersom jag hade endel att ta tag i. Jag begav mig till Elinsesplanad och köpte mig ett par stövlar som kostat 499kr för 177 kr:) Siktigt kap! Efter det cykla jag hem till Mariah där hennes sambo hjälpte mig och klippa lite filmsnuttar. Filmen blev jätte bra! Sedan åkte jag hem och packa träningsväskan och böt om för att sedan cykla till träningen, det var riktigt bra träning (Ganska mör just nu). När jag kom hem hoppas jag in i duschen och precis när jag var klar kom mina kompanjoner i styrelsen hit (2 stycken) för vi skulle fixa en grej men det gick inge bra så vi gör det i morgon i stället:P 

Så såg min dag ut:)  

RSS 2.0