Stora blå...

...låter som en tv serie men det är det inte. Jag har nämligen två stora märken på vardera ben som troligtvis kommer bli blåa. Hårda tag idag på fotbollen och det resulterar i blåmärken. Är ganska trött nu och jag ska gå och lägga mig nu tror jag, emn jag ville göra ett blogginlägg först.

Idag har jag varit i skolan och lyssnat på en bra föreläsning och haft ett seminarium. Det är väll det nyttigaste jag gjort i dag, och fotbollen förståss.

God natt!

Grattis

Grattis mamma på födelsedagen
och
Grattis Robert på födelsedagen


Helgen!

Fredag: Kl 10.00 gick jag till Kårhuset Boulonger för att duka inför kvällens Nollesittning, vi dukade jätte fint med bruna dukar och guldiga serpentiner på borden. Sedan gick jag på stan med Nina en snabbis, fixade drickat inför kvällen och sedan gick jag hem och fixade min utstyrsel som blev ganska enkel. Jag och några till i styrelsen klädde ut oss till Björnligan, temat på sittningen var "Tecknat" så det passade bra. Vi samlade oss hemma hos Anna och hade lite förfest innan. sedan begav vi oss i samlad trupp till sittningen och fixa det sista. Det kom mycket människor som var utklädda vilket gör allt ännu roligare:) Det blev en kanonsittning och våra toastmaster "pappa baloo" och "Batman" ägde, även deras korrespondent "stålmannen Evert lejon". Jag hade i alla fall kul den kvällen!


Lördag: Lagom mör klev jag upp klockan 9.00 när klockan ringde (Tro det eller ej jag hade ställt klockan!). 11.29 gick tåget till Hallsberg där jag blev upphämtad vav min kära mor. Mamma och Pelle hade bjudit hem halva släkten på middag, men det släkten inte viste var att allt var en förlovningsfest. Många blev förvånade men det var inte allt. Nästa sommar blir det även bröllop, gissa vad! jag ska vara tärna:) Måste verkligen banta för att kunna hitta en snygg klänning som passar bra. ett mål tt nå i alla fall!

Marina gjorde goda tårtor

Söndag: Dags för hemfärd till Skövde igen. När jag kom hem bytte jag och sedan begav sig jag och Nina på stan och kolla runt lite. Hitta en tröja och ett linne. Nu i kväll ska Nina komma hem till mig och käka mat och kolla tv. Vi ska bara ta det lugnt!

 

 

 


Onsdag 23/9

Igår var det dags för skola igen, men jag A och M strunta i föreläsningen och finslipa våra seminariumfrågor och jag fick även lite annat gjort. Sedan var det seminarium och det var ganska intressant. På kvällen var jag och träna samt att vi hade möte. Fick förtroende och va kvar i spelarrådet:)

Nu är det onsdag och det betyder skola mellan 10.15 - 17.00. Vi brukar inte gå så länge så det ska bli roligt och se hur länge alla orkar fram till 17.00. Efter skolan så får jag springa hem och göra mig i ordning för kl 18.00 ska jag vara på Fulsittning på kåren, det är ett tack till alla faddrar och styrelser under introduktionsveckan. Ska dock inte dricka alkohol, tänker gå hem direkt efter sittningen.

Ha en bra dag!

Min allraste bästaste...

Detta blogginlägg ska jag tillägna en person som finns mig varmt om hjärtat, en person som finns i alla väder. Jag har alltid roligt med henne och vi är om Piff och Puff, Astrix och Obelix, Kalle och Hobbe, Bill och Bull samt Timon och Pumba, alltså Allraste bästaste bästa vänner. Nina du är min allraste bästaste bäste vän!


Serieseger 2009

Igår blev det klart Våmbs Damlag blir seriesegrare 2009 i div 5 Tidaholm. Nästa år blir det Div 4 som gäller!


Längst bak:
Tränare Roland och Lagledare Christer
Bakre raden: Rebecca, Malin, Felicia, Bella, Jag, Amanda, Sara L, Nicole, Linn, Jenny med dotter.
Nedre raden: Lisa, Lovisa, Elli, Sara B, Fanny, Ebba, Louice och Tränare Malena
Liggande: Emelie


Blondinfia:)

Före och efter


Helg!

Igår hade jag föreläsning mellan 10.15 till 16.00, men jag tyckte föeläsaren bara flög bort från det han skulle prata om så jag gick hem vid 14.30 i stället. Han med att dammsuga och torka av bord och annat hemma innan jag begav mig till kåren där jag serverade på en Nollesittning. Efter det gick jag med Oscar hem och försökte komma på ett spex till vår Nollesittning.

Idag ska jag ta mig en promenad tror jag, skulle vara skönt. Men i kväll ska jag och Nina gå ut och äta och gå på bio och se Flickan som lekte med elden Uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Det ska bli riktigt roligt!


I morgon är det den viktigaste matchen på hela året. Vi måste vinna över Hörnebo för att antingen vinna hela serien och få en direkt biljett till div 4 eller att vi får kvala dit. Detta beroende på en annan match. VI SKA VINNA!


Ha en bra dag!

Dagen Torsdag

Som jag skrev i morse så stod plugg högst på shemat idag och jag fick två saker gjorda och så läste jag lite inför tisdagens seminarium. Städningen blev inte mer än att jag dammsög mattan:) Men jag han med att träna i vilket fall.  

Längtar efter kudden

Klockan ringde 6.55, jag hade tvättid kl 7.00 så det var bara att hoppa ur sängen och springa ner. Ögonen var igenklistrade och det var längesedan jag kände mig så himla trött. Men nu har jag piggnat till och har tvättat mina två tvättar och till och med hängt upp den. Ska snart plocka ihop lite böcker som jag ska ha med till skolan, tänkte sätta igång och plugga. Jag har legat på latsidan allt för länge, men nu ska jag allt komma igång. Mellan nio och tolv ska jag plugga i skolans bibliotek, sedan ska jag och Louice sälja biljetter till sittningen mellan tolv och ett. Är jag riktigt duktig fortsätter jag och plugga efter det och sedan går hem och städar. Hehe det ska bli roligt att se vad som blir gjort? Kanske skriver senare i kväll hur det gått. Får se om jag orkar efter fotbollsträningen.


Ha en bra dag!

Mitt i veckan

Tiden går fort när man har roligt:) Tycker måndagen och tisdagen har gått i flygande fart. När dagarna är fyllda med aktivitet går allt så himla snabbt.

Igår var det fotbollsträning igen och det gick jätte bra för min del och jag är taggad till tusen och spela match på söndag. Hoppas bara att jag är uttagen i laget? Om inte annat får jag reda på det idag någongång under dagen. Det är den viktigaste matchen vi har i hela serien. Viner vi så kommer vi antingen 2:a och får kvala upp till Div 4 eller så får vi en direktbiljett dit beroende på hur de andra matcherna går.

Idag så är det skola igen, det är föreläsning om Storböcker och sedan seminarium om föreläsningen. I kväll blir det Våfflor och film hos Nina och Robban!

Ha en bra dag!

Klarblå himmel

Klockan är halv åtta och jag sitter här framför dumburken som vanligt, för mig är det ett sätt att vakna till. Himlen ute är helt klarblå och solen speglar mot husen. Känns inte direkt uppiggande att gå till skolan idag, en lång promenad skulle sitta fint. Samtidigt låter dagens föreläsningar intressanta, så jag får se hur det blir med allt.

Gårdagens fotbollsträning var någonting att bita i. Vi hade en övning som inte var så jobbig i början för benen men när vi var inte på fjärde omgången var man inte så kaxig längre, då var det en ren plåga men samtidigt kände man sig duktig efteråt. Det är träning idag med:) Älskar verkligen fotboll!


Måndag

Då var det måndag och det är dags för första dagen på mina fältstudier. En gång i veckan fram till jul så ska jag vara på en skola och kartlägga barns läs- och skrivutveckling. Vi får välja vilken dag i veckan som hells att göra den, och måndagar passar bra för mig. Har oftast skola på tisdagar och Onsdagr och även fredagar.

När jag kommer hem idag ska jag sätta mig och skriva vad jag har sett under dagen, sedan ska ajg även laga mat och ta fram damsugaren och städa lite. I kväll är det fotbollsträning med:)

Nu ska jag göra mig i ordning för bussen gå om en timma.
Ha en bra dag:)


Morgonpromenad

Vaknade runt halv niotiden och såg att det var fint väder ute:) Blev jätte sugen på en lång promenad och så fick det bli, jag var ute i 1 timma och 10 minuter.



Höst


N och F dag

Idag har det varit en riktig Nina och Fia dag, vi har lidit tillsammans kan man säga. Men detta hade vi försakat själva, så det var rätt åt oss. Det blev Mc mat för oss på förmiddagen, gött va det:) Sedan kolla vi på en film innan vi begav oss till Claesborg där mitt lag spela match mot Skultorps IF.



Matchen slutade 5-0 och det var tredje matchen det resultatet dök upp på raken. Alltså kan man säga att vi vunnit med 15-0 på tre matcher. Det är jäkligt bra kan jag säga. Det var riktigt roligt att Nina ville följa med idag och kolla måste jag säga:)


Efter matchen åkte vi till Willys för att sedan åka hem och må dåligt igen på Ninas soffa. Fanns verkligen inget på tvn att titta på. Senare på kvällen när Robban kom hem så kollade vi på Män som hatar kvinnor som jag och Nina redan sett på Bio, men eftersom jag, robban och Nina ska se på fortsättningen som kommer nu måste robban se den först. Den är så bra så den är värd att se på igen.


Elsa har självklart vaktat mig och Nina hela kvällen:)


Fredag:)

Känns så skönt att det är fredag, mindre skönt är det att gå till skolan, men vi har bara en föreläsning och sedan ett seminarium så jag ska någ överleva dagen. Vid 16.00 i eftermiddag blir det middag och träff med styrelsen innan vi ska ha fadderträff kl 18.00. Ska bli riktigt trevligt:) I kväll är det inte riktigt bestämt hur det bli, vad jag vet är att jag och Nina ska hitta på någonting i alla fall. Vi införskaffa oss singstar igår så det kanske får bli en sångkväll och sedan kåren? Vi får se hur det blir helt enkelt.

Igår var jag och tränade, det var en ganska lugn träning och vi var inte så många eftersom vi hade match samtidigt. Vi som inte fick vara med på den får träna. Men vi hann och se andra halvlek och det blev vinst med 5-0 mot Valtorps IF. Det är även match i helgen mot Skultorp men även då är jag inte uttagen:( Ja det blir nog inge seriespel mer för min del denna höst som det ser ut som.

Nu är det dags för att fixa det sista innan jag ska till skolan, ska möta Sofia, Andreas och Oliver fem i. hela Kurortsgänget tar sällskap:)


Gårdagens bravader i Götet

Igår var jag och Nina i Göteborg och gjorde storstaden osäker, och tro mig, jag visade att tåget var osäkert redan i Skövde. Eller hur Nina?:) Många vurper har jag gjort men denna var pinsam. Vi shoppa loss ordentligt eller jag gjorde det i alla fall. Vi hade mysigt och trevligt hela dagen och det blev många skratt.

Tack Nina gör en underbart rolig dag:)




Göteborg:)


Kl 9.25 åker jag och min favorit Nina till Göteborg. Vi ska gå i affärer och bara ta det lugnt. Det var länge sedan vi åkte bort och gjorde någonting. Kameran ska självklart med så ni kanske får se några bilder här på bloggen i kväll.


Det blir ingen match för mig på torsdag för jag blev inte uttagen i laget. Får hoppas på lördag men jag får inte hoppa på för mycket så jag blir besviken. Det är bara två matcher kvar efter torsdagen. Om jag tränar hårt och alla träningar nästa vecka kanske jag kan få vara med på den sista.

 

Nu ska jag göra mig i ordning, vet bara inte vad jag ska ha på mig?


"Spagettiben"

Mina ben känns som spagetti och det är en skön känsla av en bra träning. Idag var det snabbhetsträning och spänst på schemat. Det var en duktig karl som kom och tränade det med oss, vi borde ha det oftare så kommer vi vara snabba som tusan hela bunten:) Vi körde även frilägen och det gick as bra för mig idag!

Nu ska jag söva lite!

Kram

Fia vs Elefant


Hitta detta klipp från thailand då jag drar dragkamp med en elefant.
Jag har svart linne och blåa shorts på mig.

Vill inte...

...gå till skolan idag. Känns inte alls roligt:( Vill vara hemma och sova i min varma sköna säng. Hade god lust att slänga telefonen i väggen när den ringde och det var dags att gå upp. Det ända positiva med att gå till skolan idag är att träffa mina kära vänner i klassen och prata lite skit:)

Annars idag ska jag träna fotboll, men det skulle bli lugn träning idag med. Men jag vill träna hårt nu när jag kommit tillbaka så jag kan få en plats i matchen på torsdag eller lördag.

I morgon så tänker jag och Nina bege oss till Göteborg och koppla av lite. Ska bli trevligt, det är ju bara 1,5 timmars tåg dit:) Nina och jag är ju så påhittiga så vi kan säket hitta på lite galenskaper:)


Fotbollsträning

Ja ha, då har jag tränat isag då, men det var inte mycket att svettas för idag inte. Vi körde typ fotbollstennis, och sedan öva på att chippa över bollen på liggande målvakt, eftertsom vä sköt så mycket på målvakten på matchen igår.

För övrigt har jag fortfarande ont i huvet så jag borde gå och lägga mig och hoppas på att jag kan sova bort den.

Natti Natti

Fältstudier

Idag har det äntligen ordnat sig med fältstudier för min del! Fick vara på den platsen jag gjorde VFU förra hösten och i våras. Känns bra eftersom jag känner barnen. Fick även den handledare jag ville vara hos också, en person som kan mycket om läs och skriv och även enlikt mig en expert på Kiwimetoden. Ska införskaffa mig en liten smidig bok som jag kan skriva i när jag observerar barnen.

Idag ska jag är lunch med mina favoriter Nina och Robert! Men innan det ska jag och Nina gå till Willys och handla, det sinns saker som måste fyllas på i kylskåpet. I kväll är det fotbollsträning också och den tänker jag gå på, även fast jag inte är helt fri från förkylningen, huvudsaken är att jag inte har feber och ont i halsen.

Ha en bra dag!

Vinst!

Det blev vinst med 5-0 igen mot Stenstorp/Vreten. Men denna gången spela vi inte alls så bra, vi skulle ha vunnit med mycket mer. Evelina som stod i mål i andra laget gjorde snygga räddningar och räddade laget från en större förlust också. Nu är det bara och tagga tills på torsdag då det är match mot Valtorp.

Jag har jätte ont i huvudet nu, jag blir så himla spänd och nervös när jag kollar på fotboll så det avslutas alltid med huvudvärk. Ska vila och kolla på tv nu tänkte jag:)

Se hela bilden

 

 


Fotboll

Viktig dag idag, jag hoppades att få vara med och kämpa men min förkylning stoppa mig. Idag möter vi Stenstorp/vreten, sist vann vi med 5-0 mot dom och jag hoppas att vi vinner mot dom idag med. Jag tänker vara där och peppa laget i alla fall.

Se originalbilden

Annars idag ska jag tvätta och städa lite, ska även försök börja läsa lite i kurslitteraturen.

Ha en bra dag


Forest Gump

Sitter och tittar på den underbara filmen Forest Gump, filmen som man sätt 100 gånger och kan se 100 gånger till. Den är så härlig på något sätt.


Lärarprogrammet i skövde


Mariah och Andreas går i min klass:)

Lördag kväll

Ja ha nu har jag sålt saker på loppis, men det blev inte så mycket som jag sålde för mycket av sakerna försvann innan jag kom dit. Men allt som allt fick nog klubben ihop några kronor. Jag köpte mig en fin burk för 5 kr som jag tänkte ha bomullstussar i:)


Loppis


Vid tolv ska jag vara på Claesborgsvallen och sälja saker på loppis. Måste ju ställa upp för laget liksom:/ Kanske inte det roligaste jag kan göra idag presic. Skulle velat ligga hemma och ta igen mig lite och försöka bli helt återställd från min förkylning. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i kväll? Nina och Robert är i Göteborg:( Nu låter det som att jag inte har andra vänner men det har jag:) Men vi tre brukar hitta på något roligt på helgerna. Kanske ska hyra mig någon rolig film? Det kanske det får bli!

Jag uppdaterar senare idag när jag kommer hem i eftermiddag


Fika på Rådhuscafét

Efter vår tråkiga föreläsning idag så begav vi oss och fika på Rådhuscafét på stan. Det var riktigt trevligt!


Jag och Johanna


Evelina och Annelie


SAKNAR ZIRRE


Jag saknar denna kisse enormt mycket<3


Plugghäst

Igår kom mina böcker på posten och det var bara hälften, det kommer ungefär en lika många nästa vecka. Jag kommer bli en riktig plugghäst denna termin. Finns massor att läsa, har 8 böcker nu att plöja igenom. Det märks att det är en kurs med mycket läs- och skriv i. Kurserna heter ju liksom Grundläggande läs- och skrivutveckling och Skrivutveckling och Kommunikation.  



Idag ska jag till skolan på föreläsning mellan 10.15-12.00, sedan ska jag och några till i klassen gå och fika på Rådhuscafét. Vid 17.00 idag ska jag ner till Kåren och servera på en Nollesittning, hade velat ligga hemma och vila upp mig men jag måste ju ställa upp för dem som ställer upp för oss sen.

I natt har jag haft en fruktansvärd hosta, fort jag lägger mig ner sätter det igång, jag har hostat så mycket att jag känner mig helt öm i bröstet idag, men dock så hostar jag inte så mycket. Och jag har inte Svininfluensan för man måste ha feber och det har jag inte haft. Jag har 36,7 och det är absolut inte feber:) Det är en i min styrelse dock som fått influensan och jag tycker synd om henne. Men hon är tydligen på bättringsvägen och det är ju bra!

Ha en underbart trevlig dag!


Trotsa Skipper

Just nu sitter Nina, Jag och Robban och kollar på Anna Skipper och hennes program Du blir vad du äter. Saken är den att vi sitter och käkar massor av godis och vi käkade pizza för två timmar sedan. VI trotsar Skipper totalt! Känns så jä*la bra:) Orkar inte med alla program där man bara får äta grönsaker:P


Tidig morgon

Här sitter jag framför datorn och klockan är snart halv sju på morgonen. Om en timma ska jag vara på förskolan och jobba. Men jag tänkte skriva lite här först. Just ju känner jag mig bättre med förkylningen än igår, jag snorar inte så mycket, men jag får se hur det blir när jag kommer ut och börjar cykla. Om det inte blir värre än såhär idag så tänker jag träna i eftermiddag, och bara för att jag tänker så nu så kommer det bli värre så jag tänker inte hoppas på för mycket. Vilket fall tänker jag åka till träningen varesig jag ska träna eller ej.

Nej nu ska jag göra mig i ordning, frukost äter jag på förskolan, det är värt att betala 15 kr för alla måltider där så slipper jag ta med mig mat. Sedan är det ganska lärorikt att sitta med barnen när de äter med tanke på vilken utbildning jag går:) Barn är så himla härliga!


Bullfest på Kurortsvägen

Idag är det bullfest på kurortsvägen 6

Luktar helt underbart:)

 


Det ordnar sig...

Det ordnar sig alltid med saker och ting, det kommer den dagen då problemet löser sig och det gjorde det för mig idag. Jag har under sommaren gått och tänkt på vem jag ska göra examensarbetet med nästa höst, anledningen till att jag oroar mig redan är för att många andra redan parat ihop sig och har någon att skriva med. Men idag när vi prata om detta kom Johanna och sa att vi kunde göra det tillsammans. Det känns så himla skönt och jag tror vi passafr att göra C-uppsatsen tillsammans.

Idag började vi den nya kursen Grundläggande skriv- och språkutveckling, vi hade kursintro på en timma vilket reulterade i 2 timmar och 15 minuters lunch, men den pratade vi bort ganska snabbt. Sedan hade vi föreläsning om Wittingmetoden, vi har en underbar lärare på lärarprogrammet och hon har en så skön stil. Jag tycker att Lene-Therese beskrivning på henne stämmer så himla bra:)

Nu sitter jag hemma hos Nina och Robert och vi alla tre sitter och snorar, eller Robban är ju som alla karlar halvdöd:) Det är så synd om honom så han tycker att jag och Nina ska baka bullar till honom, och vet ni vad? Det gör vi, tro det eller ej. När bullarna är klara ska vi kolla på tv och jag ska tvätta, har verkligen inget att ta på mig nu. Jag har såp mycket tvätt så jag vet inte hur jag ska hinna tvätta allt på tre timmar?


Onsdag= Skola


God morgon alla vänner!

Här sitter jag och är helt nyvaken, vakna tidigare än klockan ringde. Fråga mig inte varför? Skolan börjar 10.15 så jag får sysselsätta mig fram till dess. Har ett diskberg att ta hand om så det ska inte vara något problem. äKom precis på med att jag inte har någon matlåda att ta med till skolan så jag får gå och köpa något. Det jobbiga är att det brukar vara världens kö på alla ställeen när klockan närmar sig 12 då alla har lunch på skolan.

Annars idag ska jag tvätta och städa lite. Ska även försöka tvätta mina fönster som man knappt ser igenom för att de är så lortiga. I morgon ska jag jobba på en förskola mellan 7.30-16.00 där jag gjorde VFU första året jag börja på lärarprogrammet. Ska bli roligt tycker jag:) Och pengar tjänar jag också!









Nu var ...

Nu var det ett tag sedan jag skrev och jag har en hel del att berätta. Vet inte riktigt vart jag ska börja men vi kan ju spola tillbaka en vecka och några dagar.

 Förra veckan så var det Intovecka för alla nya studenter som ska börja läsa vid Högskolan i Skövde. Eftersom jag sitter med i vår sektionsstyrelse så blev jag automatiskt fadder, men med mycket mer ansvar, eller mycket mer? Ja ja, jag hade ansvar för lite aktiviteter och så. På måndagen så var vi på Arena Skövde där rektor och studentkåren hälsa alla nya välkomna. Det var lite uppträdanden och annat och det var riktigt trevligt. Senare på eftermiddagen anordna vi aktiviteter nere i Boulognerskogen som för övrigt är bakom mitt hus, så jag var inte långt hemifrån. Det var jätte många Nollor som deltog och det var jätte mysigt! På tisdagen var det skattjakt som jag anordnade, blev rent kaos i början men med mycket hjälp av andra ordnade det sig till slut. På onsdagen var det dags för pubrunda och hux flux blev jag helt plötsligt gruppledare helt ensam med 100 pers och de andra tre gruppledarna dela på de resterande 200:/ Det gick som det gick och jag tror alla kom runt och hem ordentligt i alla fall. Efter klockan nio var jag inte ansvarig längre och det blev kåren för hela slanten, vilket resulterade i en riktigt seg torsdag för min del. Som tur var så var det Boulogner utan sprit (BUS) den eftermiddagen och kvällen så det blev lugnt. På fredag var det Nollning då faddrarna hoppar in i klasserna där det var ”fejkredovisningar”. Det är när lärare står och har förläsningar som är helt psyko. Meningen är att vi ska skrämma skiten ur demJ Sedan är det parad över hela staden som sedan avslutades med brännboll i boulogner och vårt lag vann båda matcherna. På lördagen var det olympiad och brännbollsfinal, vi van brännbollsturneringen och kommer nu ha en graverad buckla i HIFS (Högskolans Idrottsförening i Skövde) monter på högskolan. På Kvällen var det finaldisko! På söndagen var alla trötta men det var familjedag då alla kan ta med sina familjer och visa hur skolan ser ut, utvändigt och invändigt. Det var även lådbilsrace. Dagen avslutades med att riva tälten på Campus.


Anna och jag utanför Arena Skövde

 Igår så var jag trött som tusan plus att jag dragit på mig en jobbig förkylning så jag struntade i träningen.

Idag så starta en av mina kurser som heter Språkutveckling och Kommunikation. Det verkar intressant men jag vet inte hur vi ska hinna med allt som ska göras? Vi hade även en rolig föreläsning om Dockan som redskap i undervisningen. Efter skolan cykla jag och Nina upp till Maxi och jag införskaffa mig två par nya skor. Förkylningen har varit mycket bättre nu under dagen så jag bestämde mig för att åka och träna och jag ångra mig inte för det var en rolig träning.



www.viovio.se
Här kan ni läsa om dockor som redskap i undervisningen. Hon som är på bilden på denna sida föreläste för oss idag! 

I morgon är det dags för en ny kurs igen som heter Grundläggande läs- och skrivutvecklig och vi ska ha en förläsning med. Efter skolan ska jag hem och fixa lite här hemma och även tvätta. Förhoppningsvis hr mina böcker kommit med så jag kan börja läsa till seminariumen med.

 Det blev en lång uppdatering och jag hoppas att det inte ska dröja så länge förens jag skriver igen.


RSS 2.0