Bloggtorka

Över en vecka sedan jag skrev här sist, men jag har inte haft något intresse för det. Känner stor press från skolan nu och det gör att jag inte orkar tänka på bloggen i huvudtaget. Jag ligger fruktansvärt mycket efter i skolan, ocj nu har tankarna gått åt att jag kanske inte kommer klara uppgifterna jag fått. Eller rättare sagt jag kanske inte hinner alla uppgifter. Paruppgiften och gruppuppgiften tar den skoltid jag har och då får jag göra de individuella uppgifterna på kvällar och helger. Det ända jag kan göra på min fritid som jag absolut inte kommer rubba på är fotbollen, det är bara synd att jag inte kan umgås med mina vänner så mycket som jag vill. Jag är jätte rädd för att slita ut mig för mycket, att jag kommer må mer dåligt än vad jag gör nu. Längtar till att komma hem och känna att jag kan koppla av lite, just nu går jag på helspänn hela tiden.

I helgen åkte jag och Anna på FPS (Förenade PedagogStudenterna) i Eskilstuna. Det var riktigt intressant och jag lärde mig massor om lärarutbildningen och hur den är tänkt att se ut i framtiden. Jag kan ju säga att jag är mer negativ till den än positiv. Mycket trevliga människor från Malmö, Eskilstuna, Jönköping, Linköping, Umeå och Luleå. Mycket skoj hade vi:)

Kanske inte blir ett inlägg på ett tag igen men jag är i alla fall inte död.

kram


Internmatch

Igår hade vi internmatch, vi delade upp oss i två lag, vi blev 12 stycken i varje så vi hade en avbytare var, det blev typ damerna mot F17, men endel av F17 fick hoppa in i vårt lag! Det var riktigt roligt och vi spelade jätte bra. Det bleb 2-3 till andra laget men det kunde ha blivit lika men de gjorde ett mål när det var 3 minuter kvar. Idag känns det i benen, det är riktigt gött att känna att man har sprungit:)

Youtube:)


Ola är ju så himla bra!

Lördag

Dagen börja med att jag vaknade tidigt och kollade på 4 avsnitt av big brother 2003 på tv anytime. skratta så jag inte kunde andas. Sedan begav jag mig till skolans bibliotek och läste lite inför måndagens seminarium, och skrev två frågor som jag ska ta med mig dit. Har även varit och handlat lite mat och suttit på balkogen och njutit av solen. Jag gjorde världens bästa fläskfilégryta med, den var så himla god! Annars har jag bara tagit det lugnt och tvättat två maskiner. Kvällen har jag tillbringat framför tvn till största del.


Fredag

Nu är det fredag igen, tiden går fort och jag hinner inte alls med i svängarna känner jag, borde börja med alla arbeten som skall göras, men orkan har inte funnits. Ska sitta i skolan i morgon för biblan är öppen en stund. Ska läsa böcker till litteraturseminariumet på måndag. 

Idag ska jag till skolan och hålla på med ett grupparbete och sedan är det styrelsemöte på lunchen. I eftermiddag ska jag vara lite kattvakt åt lilla Elsa som ska opereras idag och matte och husse ska vara borta några timmar. Tänkte sitta och läsa lite då.

På söndag ska vi ha en intern träningsmatch på fotbollen. Så jag måste ladda nu i helgen så jag är på trim!

Ha en bra dag


Träning

Idag är det sen träning. Vi ska träna mellan 20.30-22.00, jag kommer vara hel dö i morgon bitti när min grupp ska sitta med grupparbetet. Laddad för träning är jag i alla fall, och det ska bli skönt att springa av sig lite.


Annars har dagen varit bra och vi har haft två bra föreläsningar, den ena handla om att vara förälder till ett handikappat barn som en förälder höll i som har ett barn med handikapp. Sedan hade vi en föreläsning om IKT i specialpedagogiken. Lång dag blev det men som sagt var den bra!

När jag kom hem från skolan lagade jag mat som jag sedan åt ute i solen på min balkong, Nina kom även hit och sola lite med mig! Fick lite färg i ansiktet:)  Älska det fina vårvädret! 

Riktigt Våmbare

JA nu kan jag kalla mig Våbare:) Kläderna har kommit!!!Home!

Ja nu sitter jag här i min lila soffa, och kollar ut genom fönstret när solen går ner bakom billingeberget. Det känns som sommar, har fortfarande balkongdörren öppen och det är så skönt så! Har varit på en härlig promenad också, det ska det bli mer av fram över!

Himlen är oskyldigt blå


Söndag


Just nu kommer jag inte tycka synd om mig själv, utan jag kommer tänka på en vän som behöver allt stöd hon kan få. Jag vet hur det känns att förlora någon som står en så nära. Hoppas du vet att jag tänker på dig<3

Idag bär det hem till Västragötaland och Skövde igen. Min tid i Askersund blev inte långvarig men jag har njutit varenda sekund. Det har varit påskafton med och jag fick ett litet påskägg av min kära mor! Vi åt god mat och hade långa samtalsämnen, mellan allt från himel till jord.

Nu ska jag tillbaka till verkligheten igen och allt plugg som ligger och väntar. Har även en Vfu dag nu i veckan som skall göras, känns inte som det finns tid till det, men jag måste.Nu ska jag packa det sista och vid 12.45 åker jag och Pelle till Töreboda, där jag sedan tar tåget till skövde.

Ha en bra dagGlad Påsk!

Jag önskar en riktigt GLAD PÅSK till alla mina läsare!Skärtorsdagen

Påsken har närmat sig med stora steg och redan på lördag är det påskafton:) Är hemma hos mor i Askersund nu så det kanske är dags att ladda tuppen ed massor av godis, man vet aldrig när påskakärringen står utanför dörren! Kommer det ingen får jag klä ut mig själv och hugga in på onyttigheterna! 

Idag ska jag umgås lite med min kusin Ingela:) Det var ett tag sedan vi sågs, så det ska bli riktigt trevligt! Annars ska jag bara slappa och njuta av att vara "ledig" eller är jag det? Finns och göra men latheten har slagit till igen.


SM GULD


FÄRJESTAD!!!!!!!!
SM GULD 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Närke nästa

Jag hinner knappt komma innanför dörren och packa upp allt från lägret tills jag ska fara iväg igen, denna gången till Närke och Askersund. Har inte varit där på två månader så nu är det dags. Ska försöka träffa släkt och vänner i den mån det går. Tänkte även hälsa på fotbollslaget jag spelade i förut när de tränar i kväll.

Känner mig inte på topp men jag ska försöka hålla huvet uppe och försöka tänka på allt annat än det som är för jävligt. Igår kväll så grät jag tills jag somna. Har svårt att förstå att livet kan vara så orättvist:(

Karta �ver N�rke
Orättvist

Livet är så orättvist, varför ska människor som vill leva sitt liv fullt ut inte få göra det för? Jag tänker på dig och jag hoppas du kommer få leva ditt liv så bra som möjligt den sista tiden.Helgens läger

Hej på er alla läsare! Börjar undra vilka 50 som alltid läser min blogg är? Kan ni inte göra ett av tryck och berätta det?

I lördag begav vi oss till Bokenäs på fotbollsläger. Det var riktigt trevligt, och utsikten från vår stuga var helt underbar:) Solen sken när vi kom dit och det var helt vindstilla, så det första vi gjorde var att lägga oss och sola, det var riktig sommarvärme. Uppdelningen i stugorna var åldersvis, hehe tro det eller ej men jag hamna med de älsta, hehe, kände sig ganska gammal, även fast den älsta var 26 bara. Vårt lag fick heta "rullatorerna". Passa ganska bra med det namnet, eftersom de andra tjejerna var mellan 14-17 år:) Jag var inte älst av de i min stuga heller, det var en tjej som var 19 som bodde med oss. När vi hade kommit i ordning i stugorna så var det träning på en gång, och på kvällen grilla vi korv på klippan bakom stugorna och där börja även lekarna.


Utsikten från vår stuga!


Stugorna var fina


Utsikten från klippan var helt underbar, och vi åt korv och hade mysigt!


På lördagen starta vi med frulle sen direkt ner till planen och träna fotboll. Det blev ett till pass senare på dagen igen, då var vi en aning segre i benen. Under lördagen och söndagen var det tävlingar mellan stugorna och vi vann två gånger, kom sist två gånger och kom tvåa en gång. Resultatet ska vi få reda på i kväll på träningen, På lördagskvällen så spela tre i vår stuga minigolf med tre av ledarna, det var riktigt trevligt, de är så himla roliga våra tränare:)

På söndagen var det segt, efter lite sömn. Vi hade oturen att få elefanterna över oss, och de levde jävul hela natten. När vi skulle träna så fick vi reda på att det var en timma med bara match. Trevligt, trevligt och segt i benen. Sedan packa vi ihop och städa stugorna och begav oss hem till Skövde igen. Ångrar inte att jag skippade måndagens föreläsningar, skulle ha missat så mycket annat roligt då.

Hejdå Skövde!

Härlig morgon och solen börjar lysa mot stadens fönster. Vid kvart i tio ska jag och Malin gå upp mot modegrillen och bli upphämtade av vår fotbollstränare, för att sedan bege oss ut till claesborg för att möta upp resten av folket. Nu är det dags för tre dagars läger i Bokenäs, man kan säga att det blir en liten semester till kusten:) Ska bli riktigt trevligt! Ska försöka få bort lite backning för jag får inte igen väskan:/ Typiskt mig att ha för mycket packning, men jag är ju tjej.

Bloggar mer på måndag när jag kommer hem, förhoppningsvis har jag lite trevliga bilder med!

Lever jag?

Om jag inte viste att jag levde innan den här dagen börja, vet jag det nu i alla fall. Almenackan fylldes på snabbt när vi hade kursintro idag, och då var det bara en kurs:/ Nästa vecka börjar nästa och det finns ingen plats för mer plugg? Vet inte på vilken tid jag ska hinna och göra den? Ja vi konstatera att det kommer bli kvälls och helgsjobb fram över innan sommaren börjar. Jag vill inte få panik än så jag försöker hålla lugnet inom mig, (har ont i magen). Ska och träna snart, då får jag något annat i tankarna.

RSS 2.0