Städa, städa varje fredag....

Japp Sofia är i städartagen:) Jag tål inte att det ser ut som en rövarkula här längre, har ock bara avverkat 1/4 av lägenheten, men eftersom jag bor i en etta på 31 kvadrat så är det inte så mycket kvar:) Hallen, toaletten och köksdelen är kvar. Det viktigaste idag är att köket och "vardagsrummet" blir klart. Toaletten och hallen tar jag eventuellt i morgon.

I kväll blir det till att umgås med goda vänner ute på Aspö, vi ska grilla och hitta på någonting roligt! Ser verkligen fram emot det!

Resten av helgen vet jag inte riktigt vad som händer? I orgon är det lördag och jag ska i alla fall ta mig en långpromenad då och städa klart det som jag inte hunnit med idag. Resterande tid får jag tillbringa med min kära kurslitteratur och roliga uppgifter *NOT*. På söndag ska jag plugga med, men jag vet inte om jag får vara med och spela match med A-laget? Kan inte tänka mig att jag får det så det kanske får bli plugg precis hela dagen. Självklart ska jag försöka träna på gymmet eller träna på något annat vis. 

Nu åter till städandet:) 


Redovisning

Uppe med tuppen idag, redovisning står på schemat. Har inte varit så nervös men nu blev jag det, bättre blir det inte av att vi ska vara sist då alla är trötta och bara vill gå hem. Men det kan ju vara bra det med så vi inte får massa jobbiga frågor.

Annars idag ska jag till vårdcentralen och så ska jag börja på en uppgift som ska in snart. I kväll är det träning och fototagning. Kunde ju vara bättre väder för det.

Blir inte längre inlägg nu för jag måste göra mig i ordning och öva det sista på redovisningen.

Ha en bra dag

Populär?

I måndags hade jag inga förhoppningar att få sommarjobb, men igår ringde jag Askersunds kommun och fick reda på att jag fått jobb hela sommaren och idag ringer de från alla olika möjliga ställen här i Skövde och vill att jag ska jobba. Så nu står jag med jobb hela sommaren här med. Har bestämt mig för att jag stannar här i skövde:) Dels för att jag får chansen till extra arbete i höst och då kan jag träna fotboll hela sommaren med!

Det där med byxorna

Jag är överlycklig att jag gått ner i vikt, jag är överlycklig att mina kläder blir stora, men jag är inte överlycklig över att jag måste köpa nya. Som student har man inte så mycket pengar och speciellt inte till att köpa nya kläder. Jag har hela tiden kännt att det funkar med lite pösiga byxor, och ingen har direkt påpekat något heller. Men här om dagen så var jag och titta på match och när jag ska gå därifrån kommer min tränare bakom och säger -"sofia, det kanske är dags att köpa nya byxor snart" och vet ni vad hon har rätt. Det ser inte bra ut längre, de sitter som påsar och mitt skärp jag köpte i ullared är ca 5 cm för stort när jag har det på innersta hålet. alltså att ha stora tröjor kan jag leva med men byxor som sitter illa är värre. Funderar ärligt på att börja leva i mjukisbyxor ett tag, snart är det sommar och då använder jag shorts jämt och då är det bättre att vänta med att köpa byxor till efter sommaren. För övrigt så är jag glad över att jag idag eventuellt ska få mina nya träningskläder på fotbollen, för den tröjan jag har nu är sjukt stor, det kan ju vara skönt också men irreterande ibland.

Det är ganska roligt att folk kommer fram och säger att det syns att man gått ner i vikt och det peppar mig ännu mer att fortsätta!


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning:
-0,3 kg

Total viktminskning:
-20,1 kg

Runt midjan:
- 18 cm

Kan jag vara mer än lycklig när jag ställer mig på vågen? Mitt mål är nu nått och det skulle nås till 3 juli. Men det är inte slut än, det ska sättas nya mål till dess. Nu siktar jag på att ha gått ner 25 kg till dess, alltså har jag 4,9 kg kvar. Med tanke på att fotbollssäsongen precis har satt igång så kommer det vara mycket träningar och matcher framöver och då kommer det vara extra viktigt att äta bra och träna mycket. Det är ju träningarna som avgör om man får vara med på matcher så det är bara att spring arslet av sig:)


Kommer jag lyckas

Så spännande, har jag klarat av att gå ner 20 kg nu? Förra måndagen var det 0,2 kg kvar, men hur mycket är det kvar nu? Jag borde gått ner 0,2 kg jag vill så gärna:) Resultatet kommer i morgon!


Seriepremiär!

Idag var det seriepremiär i damlaget, och jag var inte med och spela, men jag var där och hejade på dom. Det blev vinst med 6-0 mot Vinninga:) Det är en bra start i serien och nu är pressen att prestera lika bra i de andra matcherna. Förhoppningsvis får jag spela någon match i A-laget men jag vågar inte hoppas på för mycket.


Söndag

Nu är det söndag, helt sjukt vad fort denna helg gick. I fredags åkte jag till Askersund då vi fira Tilda som fyllde år i torsdags och så var vi och kollade på klänningar till mig och syrran och vi ska få våra uppsydda! Jätte fina kommer de bli:) Marina och jag passade även på och umgås mycket på fredagen och vi hade det mysigt!



På lördagen åkte jag hem med Marina och Björn som skulle till Lidköping och hämta en kanin. När jag kom hem så gick jag direkt till gymmet och passade på direkt efter och storhandla. När Marina och Björn hade hämtat kaninen kom de förbi och visa upp den, sååå söt! Sedan tog jag mig en promenad och så hyrde jag tre filmer på hemmakväll. Så kvällen spendera jag framför tvn.



Idag så har jag tvättid mellan 7-10 sedan blir det en långpromenad. ska även skriva ihop ett manus till en redovisning vi ska ha på torsdag och så måste jag dammsuga här hemma. På dagens meny är det kycklingsallad, det var över en vecka sedan jag åt det, man kan säga att jag byggde upp ett slags beroende av det ett tag. men jag är glad över att det beroendet inte var av någonting annat.

Här kommer lite mer bilder från helgen!






Hur?

Hur ärlig ska man vara? Det gräver sig bara djupare och djupare och jag vet fler som känner likadant, jag vill inte vara den ända som stiger fram utan det måste de andra med. Vet inte hur många gånger jag tänkt ta upp det men varje gång jag haft läge så har det bara inte gått att få fram det.

Lillfia

1 år och lycklig! Snacka om att vara brun!


Mer fotboll...

Denna vecka har det bara fotboll för mig en dag och idag ska det bli mer, med dock bara en timma i kväll med lätt träning. Tränarna tyckte att vi skulle ta det lugnt för många är trötta i benen. Alltså ja det är dom som får spela i A-laget, jag vet inte om vi andra är så trötta? Eller jag är inte det i alla fall. Skulle vara skönt att ha lite träningsvärk. De i A-laget spelade ju match i måndags, tränade igår, ska träna i kväll och ska få spela match på söndag. Vi andra fick träningen igår och får en timma idag. F19+ har inte seriepremiär förens 2 maj, alltså nästa söndag. Känns som jag behöver mycket mer träning denna veckan än vad jag får. Jag kan dock träna själv men det som jag behöver är boll, jag behöver teknik och allt annat som fotbollsträning bjuder. Det är nog första gången jag verkligen är bitter för att vi inte får träna:( Men jag får le ta och löpa endel i helgen då och pumpa på gymmet. BITTER.......

Vändning i vädret

Det var längesedan det regnade ute, men idag när jag tittar ut så är det helt blött på backen. Men naturen behöver ju lite regn också så det växer mer. Ska snart ta på mig min regnjacka och bege mig till skolan för att ha redovisning/seminarium, inget man behöver vara nervös för eftersom läraren går runt i grupperna och är inte med hela tiden. Men om hon skulle komma in precis när jag ska redovisa mitt så känner jag mig så trygg med det jag har så jag skulle inte bry mig.

Nej nu ska jag packa ner datorn och gå:)
Kram

I början på 1990-talet

Det är är jag och min lillasyster:)


På nästan alla kort på mig och syrran så är nästan alltid hon utklädd eller ska jag kalla det tokigt klädd:) Vad kan det bero på? alltså när man har en lilla syster så måste man ju använda henne i stället för en docka! Jag klädde ut henne i stället! Men som tur var klippte jag bara barbiedockornas hår!


Marina ska va tuff med brillorna och jag ser jätte fundersam ut på hur det kommer se ut:)

 


Snabb vändning

Tänk att en dag så är man överlycklig och allt är precis som man vill och nästa dag känns det som att hela ens värld har rasat. Så känns det nu...igår var allt prima och idag känns allt bara kasst. Ingenting har egentligen hänt? det är mycket som ligger och gnager och kommer fram vissa dagar och de dagar jag har annat och tänka på känns allt bättre. Jag tror allt handlar om prestationsångest...det känns som man kämpar så mycket och minsta lilla som går fel kan förstöra allt. I skolan gäller det massor av uppgifter då man ska uppfylla massor av krav och ångesten kommer när jag ska skicka in uppgiften, har jag skrivit tillräckligt bra? När det gäller fotboll så vågar jag inte göra fel på träningarna för då sumpar jag mina chanser att få spela matcher. Låter säkert som att jag är helt sjuk, och det känner jag också att jag är...helt korkad.


Måndag 19 april 2010

Dagen började med att jag ställde mig på vågen och till min glädje som jag skrev i inlägget innan så har jag nu gått ner 19, 8 kg:) Känns så himla skönt och jag har varit på bra humör hela morgonen! Blev så motiverad efter det så jag begav mig ut i Boulgnerskogen och sprang lite och jag såg massor av vitsippor! Snacka om att det är vår nu:) Annars på förmiddagen så har jag finslipat på arbetet som ska in i morgon, eller jag tänker skicka in det idag så jag har det gjort. Det blir som det blir och jag kan inte göra det bättre eftersom vi har bara 3 sidor att skriva på. 

Om en timma ska jag möta upp Nina på stan, vi ska gå och kika lite i affärerna och så ska vi sätta oss på torget och äta glass! Så mysigt så:) Senare idag ska jag iväg till puls och styrketräna, måste bli starkare i överkroppen så jag kan trycka dit motståndarna ordentligt! nej så elak är jag inte faktist, men det är ju bra att kunna stå imot om någon pucklar på en:) 

Annars så ska jag försöka snickra ihop vad jag ska säga på naturredovisningen:)

Ha en underbar dag!   

Veckans viktminskning

Veckans viktminskning:
-2,3 kg

Total viktminskning:
-19,8 kg

Jag blev så himla glad när jag ställde mig på vågen! Nu är det bara 0,2 kg kvar tills 20 gränsen, men när jag nått ditt ska nya mål sättas upp:)
 


Match

Nu är matchen spelad och vi vann med 4-2 mot Falu BS:) Vi spela bra idag och jag var inblandad i ett av målen, Elli fixade det målet bra! Nu får jag vänta och se när nästa match blir, kan tro att det blir när F19+ har seriepremiär någongång i början av maj. Känner i alla fall att det gick bra för min del idag och det känns skönt att känna så ibland med:)

Matchdag

Ja då vakna man upp till en ny dag och inser att det är söndag. Söndag är den tråkigaste dagen jag vet, det är en dag då man går och blir deppig över att man på måndagen måste sätta igång med vardagssysslorna igen. Sen brukar det inte vara så mycket annat att göra heller, samt inget att se på tv. Men idag händer det grejer, i eftermiddag är det match mot Falu BS i Axvall. Hoppas på en bra match och vinst förstås:) Själv har jag planer på att göra en kanonmatch, känner stor press att visa att jag kan spela i A-laget. Vill inte spela hela säsongen i F 19+, även om det kanske ger en endel det med. Men eftersom jag är 22 år känns det bättre att spela i ett A-lag. Jag återkommer i kväll om resultatet om jag orkar, har lust och är på bra humör:)

 


Lördagsmys

Nu har lillpluttan åkt hem till matte och husse, det blev lite tomt och ensamt här nu när man haft någon hos sig i några dagar. Sitter och tittar på körslaget, tycker att Team Picasso och Team Moreus är bäst! Har pluggat hela dagen till och från och inte gjort så mycket annat. Jo jag gick en promenad i motvid i en timma idag, det var kämpigt kan jag lova, plus att jag gick upp på billingesluttningen med, tänkte gå ända upp till billingehus men jag insåg att jag kanske borde spara benen till morgondagens match. Japp i morgon är det träningsmatch med F19+ mot Falu BS, på vanligt gräs:) Vi tränade på vanligt gräs i torsdags och det sög riktigt i benen men det var härligt ändå! Är lite nervös för att mina knän kommer balla ur, mitt ena knä var helkonstigt efter i torsdags men jag får hoppas på det bästa. ja det var lite kortfattat men nu ska jag fortsätta titta på körslaget och njuta av att inte göra någonting mer idag:)


Gosig kisse!



Idag har jag och Elsa haft en liten mysstud!
Hon ska hem till sig idag så vi passar på nu:)


Elsa inspekterar

-"Jag känner igen kärringen, men vart är jag någonstans? Och vart tog matte och husse vägen?"

Idag kom Elsa till mig och här ska hon bo tills på lördag, skönt med lite sällskap:) När hon kom hit gick hon 100 gånger runt lägenheten och inspektera så hon inte missa någonting. Till min glädje har hon inte kommit på att man kan klätra i hyllan:) Men man vet aldrig det är två dagar till.


-"Dom gick ut genom den dörren"


-"Dom kanske kommer tillbaka snart?"


Nej jag har inte bäddat dåligt....


....hon sover där:)



När man var liten

När man var liten hade man inte så mycket bekymmer, eller? Jo..ett bekymmer hade man, en lillasyster:) Nej så illa var det inte, men ibland så önska jag att jag var minst. Jag älskar min lilla syster, även fast vi inte allti varit sams. Den tiden är förbi och vi längtar faktist efter varandra ibland.  


Ursäkta mig

Jag ber om ursäkt, jag har inte varit någon bra bloggare på sista tiden, eller det kanske jag aldrig är men vilket fall har jag inte skrivit något ordentligt här på länge. Jag har heller inte skrivit hur träningslägret var men jag ska försöka göra det någon dag.

Idag skutta jag ur sängen tidigt, redan 06.30, ska iväg vid 8.40 till min fältstudieplats och hålla i en matematik lektion om mönster och ojämna och jämna tal. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt hur detta ska gå, men det får bli som det blir känner jag. Efter det så ska jag med Karin till hennes fältstudieplats och se på när hon håller sin lektion om samma sak. I eftermiddag ska jag plugga, måste skriva endel på ett arbete som ska in nästa vecka.

I morgon så kommer en liten kisse vid namn Elsa flytta in här i tre dagar. Matte och Husse ska bort och då får hon vara hos tant Fia ett tag:) Men innan kissen kommer hit så ska jag ut till min fältstudieplats igen och ha samling på förskolan! Blev klar med mina mattespindlar igår:)



Veckans viktminskning

Veckans viktminskning:
-0,2 kg

Total viktminskning:
-17,5 kg

Hmm, jag har varit på träningsläger och bara gått ner 0,2 kg:( Men jag har ju ätit mycket pasta och för lite grönsaker så det kanske inte är så konstigt i alla fall. Har inte ätit godis, eller jo ytterst lite naturgodis. Jaja nya tag denna vecka, vill jätte gärna ner till -18 kg nu känner jag:)  


Utlovade resultatet

I tisdags lovade jag och skriva fall jag nådde målet att ha gått ner de 0,7 sista kilona till 18 kg gränsen tills idag. Jag lyckades inte tyvärr men nu har jag bara 0,5 kg kvar och jag tror inte det ska vara några problem att gå ner det till måndag, med tanke på att jag ska vara på läger över helgen och träna mycket. Men tiden får visa!

Onsdag

Dagen började med skola, kollat på redovisningar hela morgonen och förmiddagen. man fick sig några goda skratt, dock så var opponeringarna inte roligt att lyssna på. Efter skolan gick jag hem och skicka lite mail till kurskamrater och så åt jag lunch. Trodde att träningen började 17.00 idag men en timma innan såg jag att det var 19.00. Lite surt när man ställt in sig på annat, skulle tvättat 19.00 men nu sitter jag här och ska tvätta mellan 22-01 i stället. Kommer vara jätte trött i morgon ju.

I morgon så börjar dagen med att jag och Karin ska till förskolan där jag ska hålla en samling om regnbågen. Sen ska jag direkt hem och packa det sista till lägret, och så måste jag till apoteket samt köpa någon frukt att ha i bilen när vi åker till Ullared på läger. Jag blir hämtad vid 16.00. Så i helgen blir det inget bloggande så ni får vänta och läsa tills på måndag!


Var är min syster?

Ja jag vet var min syster är men rubriken är namnet på boken som jag och min grupp har arbetat med i mattekursen. Boken innehåller sjukt mycket matmatik om man har pedagogiskt tänkande. Bilderna i boken är helt underbara. Om ni ska ge en bok till ett barn mellan 2-7 år så ska ni välja denna bok. Boken är skriven av Sven Nordqvist som även skrivit Pettson och Findus.

Lillebror kan inte hitta sin syster, därför går till gamla kloka farbrorn för att få hjälp. Tillsammans ger de sig av i en luftballong för att söka rätt på henne. Lillebror måste hela tiden leva sig in i hur storasyster tänker och känner så att han kan leta på de rätta ställena. Hon tycker till exempel om att vara bland fåglarna och molnen. De ger sig av genom drömliknande landskap och letar precis överallt för att hitta henne.

Idag hade vi redovisning av denna bok, och det blev ett helt tv program som hette "Matte snillet". Vi hade till och med reklam före och efter programmet! Vi hade riktigt roligt och fick våra kamrater att skratta, och då kan man inte vara mer än nöjd:)

 


Så här ser boken ut:)


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning:
-3,2kg

Total viktminskning 12 veckor:
-17,3kg

Mått runt midjan efter 12 veckor:
-16cm

kan jag vara mer än nöjd denna vecka? Ne jag kan inte vara mer nöjd, jag har varit duktig! Även fast jag ätit lite godis i helgen så har jag gått ner en hel del:) Nu sattsar jag på att gå ner de sista 0,7 kg tills på torsdag då jag drar på läger. Skulle va skönt att spräcka 18 kg gränsen:) Uppdaterar på torsdag morgon så får ni veta hur det gått med det målet.


Vaknade kl 03.00 i natt och sen dess har jag inte kunnat somna om, jag låg och vände och vred mig i en timma utan att ens känna mig trött. Fråga mig inte varför det inte går att sova? Ja ja nu är jag uppe och jag behöver ju inte stressa denna morgon i alla fall. Hinner till och med läsa på lite inför redovisningen. Så himla skönt att vi får ha vår redovisning idag så vi slipper vänta tills i morgon, då får mat stryka en sak på "att göra listan".

Igår så var jag och tittade på när laget spela match, gick inte så bra. Förlust med 6-0, men man lär sig något av det också. Speciellt när man står på sidan och ser vad som skulle gjorts, det är inte lika självklart på planen. Men tjejerna kämpa på så bra de kunde men det räckte inte.

Annars idag ska jag sitta med gruppen och planera opponering efter kl 12.00, sedan ska jag till puls och träna lite och efter det kanske eventuellt ta en promenad. Om inte annat ska jag försöka plugga lite.

Ha en bra dag alla läsare och lämna gärna en kommentar innan ni lämnar min blogg! Skulle vara roligt och se vilka som följer min blogg:)


I morgon gäller det....

.....och det gäller på två delar. Först och främst så gäller det gällande vågen, med tanke på att jag gick upp 1,2 kg förra veckan så måste jag alltså gå ner 1,2 kg plus lite till. Jag har varit duktig och träna hela veckan, dock har det kommit ner några godisbitar i magen, men jag har straffat mig själv för det och cyklat flera mil på motionscykeln och sprungit mycket. Så jag hoppas på att ha gått ner lite i alla fall.

Det andra som gäller i morgon är redovisningen i matematik kursen. Känner mig inte så nervös nu men jag kommer vara sjukt nervös i morgon, tror jag?


Söndag först i veckan?

Känns lite smått undligt idag, för det första är det röd dag på en måndag och det betyder alltså att det egentligen är söndag. För det andra så drog jag upp persiennerna och inser att det SNÖAR ingen. Ja ha tänkte jag, hoppas det inte snöar i Skövde, men fick precis reda på att det vräker ner där:( kan inte den där snön bara försvinna och det blir mer än 20 grader och sol ute varje dag! Längtar till sommaren nu:)

Om 1,5 timmar så kör Pelle mig till Hallsberg och sen blir det tåget hem till Skövde igen. Tillbaka till verkligheten och bekymrena. Ne jag ska inte klaga, jag kunde ha det värre. Ska gå till gymmet det första jag gör och sen ska jag handla lite så jag klarar mig till torsdag innan jag åker på läger. Sen ska jag läsa igenom det jag ska säga på redovisningen och så måste jag plugga lite annat. Mitt lag har match idag men jag har fortfarande inte bestämt om jag ska kolla?

Veckans aktiviteter:

Tisdag: Redovisning, sitta med gruppen och planera opponering, gymmet 
Onsdag: Opponera, Plugga, Träning, packa till lägret
Torsdag: Samling i förskolan om regnbågen, packa det sista, Åka till Ullared på läger
Fredag: Läger
Lördag: Läger
Söndag: Åker hem från läger.


Påskhelgen

Torsdag: I torsdags åkte jag tidigt från Skövde, redan 7.29 och sedan var jag framme i Askersund vid 9.30. La mig på soffan och vila lite direkt när jag kom hit eftersom jag gick upp så tidigt. Sedan begav jag mig ut på en löprunda, till min förvåning var det massor av snö kvar på elljusspåret här så jag fick skippa de vägar som jag hade tänkt springa först. Men jag hittade andra vägar som tur var! Vid 16.00 sluta Mamma jobbet och då åkte vi till Marieberg i örebro och inhandlade nya skor.  De nedanför är de jag fann pluss ett par svarta tygskor.



Fredag: I fredags så var jag uppe rätt så tidigt (Katt f*n kom och kraffsa på dörren) så jag bestämde mig för att gå en timmas promenad och så blev det. Det var motvind nästan hela vägen och det var kallt men jag kämpa mig fram i alla fall. Han precis innanför dörren då min kusin ringde och sa att jag kunde komma till dom och då var det bara att ta på sig dojjorna igen och gå ut till byn så det blev en liten promenad till. Träffade världen goaste Tilda som håller på att lära sig gå:) Dock så var tösen så trött att jag inte hann träffa henne så mycket men då fick jag mer prattid med min kusin! På eftermiddagen kom syrran och Björn hit och käka påskmiddag med oss, De hade även med sig klänningen Marina och jag hade tänkt ha på bröloppet men den var inte riktigt som vi hade tänkt oss. Till min stora glädje var stl 46 för stort:) Det är bara att ge sig ut på jakt efter en ny.

Lördag: Påskafton:) och jag såg bara en påskkärring på hela dagen och det var på ICA jouren. Men jag fick ett MMS på världens gulligaste påskkärring Tilda! Pelle jobbade stora delen av dagen och Mamma och jag var helt ensamma hemma. Eftersom solen var framme och det var ganska vart ute så tog vi fram stolsdynorna på altanen och satte oss där och njöt! När jag tittade på temperaturen i skuggan var det 12 grader:) Sen på kvällen åt vi mat när Pelle kom hem och sedan var det TV för hela slanten.


Idag, Söndag: Uppe med tuppen idag igen. Funderar på och springa och gå, alltså springa första biten och sedan gå en bra bit till. Är sugen på att gå till väderkvarnsbacken också...hmm. Jo så får det bli! Sedan idag ska jag till Molly och Therese och hälsa på! Och så ska jag tvätta så jag har rena kläder med mig hem i morgon. Annars så är jag öppen för förslag:)

I morgon: Då beger jag mig hem till mig igen efter en skön och avslappnande helg i Askersund. Åker vid halv tolv och kommer hem vid halv ett och inga tåg är sena. När jag kommer hem måste jag och handla mat och i samma veva så tänker jag gå till gymmet eftersom det ligger bredvid mataffären. På eftermidddagen har laget match och jag överväger om jag ska gå dit och titta?


Nej nu ska jag dra på mig kläder och ta mig ut och motionera i den härliga morgonsolen!


Fotbollstankar.......


Jag vet att jag bara gnäller, men det finns saker som får mig att känna mig värdelös. Att jag inte får vara med på träningsmatchen på måndag tillexempel. Jag har spelat en träningsmatch av fyra och nu återstår tre varav en vet jag redan att jag inte kommer få spela så det blir en av fem. Är jag så kass eller? Den matchen jag spela kan man säga var med F19, är inte träningsmatcher för att man ska träna inför säsongen? Känns som att jag aldrig riktigt får visa vad jag kan, efter som jag inte blir uttagen. Träning och träningsmatch är helt olika saker enligt mig, på träningarna blir det aldrig som en riktig matchsituation. allt det här är bara som en stor gåta för mig och jag vet inte vart jag ska få svaret? Med tanke på att jag lägger ner massor av min tid på fotbollen så känner jag mig ledsen varje gång jag inser att jag inte kommer få spela:(


RSS 2.0