Oro= Nej

Varför ska jag vara orolig om det änns inte gäller dit vi ska? Vet inte hur många personer som oroarsig för mig angående min och Sandras Thailandsresa? Protesterna är i Bankok och jag och Sandra ska till flygplatsen i Phuket.  När jag lyssnat på alla nyheter så ser inte jag någon fara med att åka, det demonstranterna vill med protesterna är att premiärministern inte ska kunna flyga någonstans och de kräver hans avgång. Det handlar inte alls om de andra som ska resa. De som skulle ha rest från Bankok har ju förts vidare till phuket för att åka hem.

Jag är inte orolig för resan eftersom det inte rör den flygplatsen vi ska till och åka från?

1 Advent!

Första advent och självklart tänds första ljuset!


Hitta en snygg duk på Hemtex:)


Gardinerna och stjärnan är uppe!

Julstämning

Nu känner man verkligen julstämningen i lägenheten, har tagit fram julsakerna, inte allt för mycket mycket eftersom jag inte kommer vara hemma över jul, men det är i vilketfall mysigt.

Idag så ska jag gå på julmarken med Sanna och Sebbe. Ska bli riktigt trevligt:) Ska gå och handla med för jag har bjudit in min granne Sofia på middag idag:) Det bjuds på kycklinggryta!

Nu måste jag sluta för Sanna ringde nu och sa att vi snart ska knalla.

Have a nice day!

Dagens citat i Idol

Anders Bagge till Robin i Idol:

- ...du lyser som en lysmask i kväll!

Fredag

Sitter här vid soffbordet med min dator och samtidigt tittar ut genom fönstret och konstaterar att vintern aldrig kommer bli som förr, för två dagar sen var skövde täckt av vit snö och idag så finns det ingenting kvar av det mer än de snödrivor plogen plogat up. eller ska jag vara ärlig är inte dom häller kvar:P förr kunde snön som föll ner ligga kvar i flera veckor men nu växlar vädret hejvilt. Jag hoppas verkligen att snön kommer tillbka snart och ligger kvar under en längre tid. Skulle vara så mysigt:)

Idag så ska jag och Mariah ha ett möte med en barnkörledare på stan:) Vi ska gå igenom vad barnen ska sjunga under Examensceremonin i Januari. Men innan tänkte vi gå på stan och kolla lite. I eftermiddag ska jag med Nina och Robban till Maxi och kolla i de nyöppnade affärerna.

Kvällen kommer bli lugn, ska kolla på idol tänkte jag! Nu är det bara fyra kvar och jag hoppas verkligen att det blir Alice eller Kevin som vinner hela idol!

Nu ska hag fixa det sista, innan jag ska i väg en sväng!

Styrelsemedlem

Har nyss kommit hem från en stämma där vi skulle utse den nya IKI-styrelsen. Gissa vad:P Jag blev antagen att sitta som ledamot:D Lite nice faktist! Så nu ska jag bli en ännu mer upptagen person:P

Onsdag

Snön ligger som ett tjokt vitt täcke över både backen och alla hustak här i skövde, man kan ju önska att det skulle ligga kvar nu stora delen av december, men när jag kollade på vädret så ska det börja tina bort idag:( Kommer bli slaskigt och så kommer det säkert frysa på sen och det blir snorhalt. Ne nu ska jag sluta gnälla:)

Idag ska jag till skolan, vi ska ha grupparbete med basgruppen. Tror att vi ska vara riktigt kreativa och vara uppe i bildsalarna, som vi var förra veckan. Vi ska välja en författare och sedan göra någe kreativt av de böcker som han/hon skrivit. Vi har inte riktigt bestämt oss än men vi tror det får bli någe om Alfons Åberg.


Förra veckan fick vi skapa fritt i grupper och min grupp gjorde vår önskejul:)
Jag gjorde Lillkotte och Storkotte som åker pulka!


Elin gjorde fina paket som skulle vara under granen:)


Hanna sjorde den stora granen


Uppdatering= dålig

Har varit så dålig på att uppdatera men jag har blivit en upptagen människa. Mycket plugga och andra extrasysslor som jag tagit på mig. Har några uppgifter att hålla på med, säljer tupperware och håller på och är med att planera examensceremonin till examensstudenterna. Kanske har tagit på mig allt för mycket nu? Efter jul har jag sagt ifrån mig programrådet eftersom jag ska sitta med i styrelsen. Jag är en människa som alltid har många bollar i luften:/

Just nu sitter jag med Annelie i skolan, vi har gjort klart en kamratrespons till ett annat par. Det känns skönt att ha en till sak ur världen måste jag säga, nu är det bara de andra 100 sakerna att göra:P Ska ta tag i mycket till helgen, jag börjar på fredag då jag har shemafritt, kanske ska sätta mig i skolan för då får jag mer gjort.

Nu ska jag gå på lunch!


Vad vet ni?

VAD VET NI OM MIG?

Gör min quiz!

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811241125024091&a=1&&

Jobb

På förmidagen ringde de och fråga fall jag kunde jobba, men inte så jag brukar göra, utan jag fick uppdraget att sitta vak 10 timmar i natt på ett äldreboende. En gammal person som behöver någon vid sin sida, och självklart ställer jag upp. Lite annorlunda än vad jag är van med, för det första harjag aldig jobbat natt häller? Har försökt att sova nu på förmiddagen men det blev bara 50 minuter, sen var jag pigg, tur att jag sova bra i natt så jag kanske inte är allt för trött nu till natten. Jag tjänar ju en del på jjobbet nu så jag får ju va glad att jag fick jobba någonting i alla fall!

Askersund

Ja hopp då är man hemma hos sin familj i Askersund då:D Känns skönt! Fick reda på att jag har blivit antagen i IKI-styrelsen på skolan med som Ledamot. Det var inte det jag vänta mig och bli och så men det fungerar bra ändå. Har inte haft så mycket blogglust denna vecka för det har varit så mycket annat att tänka på, kanske ska bättra mig lite under helgen nu :P

Ha det bra

Onsdag

Ny dag, nytt fullsmäckat schema som man har framför sig. Ska till skolan 8.15 och vara där tills 15.00. Sen efter skolan så åker jag med Wictoria till Falköping och hem till henne för på kvällen så ska vi på möte i Gudhem. Så jag kommer inte hem förens vid 22.00. Så det blir inte så mycket bloggande för mig.

Ha det bra!

Ja hopp

Då har man fått sin första kompletering då:/ Jag kunde verkligen inte fått en mindre kompletering än vad jag fick, jag skojar inte:P Jag skulle skriva två raders sammanfattning på två ställen, haha skrattreatande, varför äns få det för?

Kom nyss hem, har varit i skolan sedan 8.15 i morse. Har varit på intervju angående en post i styrelsen till våren:) Gick ganska bra faktist.

Orkar inte skriva mer nu för jag är as trött.

Kram

Tisdag

God morgon alla bloggare där ute:) Klockan är snart sju och om en timma ska jag till skolan och ha seminarium. Ska jag vara ärlig har jag inte speciellt stor koll på vad det är vi ska göra egentligen? Vi fick ingen direkt information. Lik som igår kommer jag vara nervös idag för eventuellt kommer jag få tillbaka min uppgift, varför är jag nervös då? Joo typ lla jag har frågat kar fått komplitering:/ Så kan jag förvänta mig annat? Uch ne nu måste jag sluta tänka på det. Vilket fall har jag seminarium till kl 12.00 sen ska jag och Annelie skriva klart artikelarbetet fram till kl 15.00, för då måste jag på möte för jag ska va med och planera examenssermonin för lärarstudenterna som blir klara fram till jul. Direkt efter mötet ska jag på intervju. Jag har blivit nominerad till Vice ordförande och sekriterare i IKI-styrelsen i skolan, "den nya sektionen". Ska bli spännande. Efter allt idag hoppas jag på att det finns en tvätt tid, ska kolla innan jag går sen fall det finns, för jag har verkligen inte tid annars dessa dagar innan jag åker till Askersund.

Nu ska jag äta frukost:)

Ha en bra dag!

Liten fundering

Många har fått tillbaka sin barnsyns uppgiter idag men inte jag, de som har fått sina har nästan alla fått komplitering:? Ska jag ta det som positivt att jag inte fått arbetet, det kan ju va så att de väntar med de godkända till sist? Eller ska jag vara jätte orolig för att jag har så mycket att göra om så de inte har hunnit att rätta min än? Kommer vara fundersam till den dag jag får arbetet. Hmm...

Pluggiliplugg

Sitter i biblan nu och pluggar, jag ställde faktist klockan på min lediga dag för att ta mig hit. Känner mog stolt över mig själv, hoppas i alla fall att jag kan bli klar med hälften idag, så kanske jag kan bli klar med resten nu i veckan när jag åker hem till Askersund. Uppgiften jag håller på med heter "att observera ett barn", jag ska skriva 4 st A4 papper om ett barn från min VFU, om dens Kognitiva, Fysiska, Socioemotionella och fysiska utveckling, låtter lätt va:P Jag har observerat ett barn, men just nu tror jag att jag har observerat för lite.

Ja ha hur ser veckan ut då?

Idag måndag: Plugga och träna spinning och power
Tisdag: Seminarium hela morgonen, plugga med Annelie och så ska jag på möte angående planering av examenssermonin för de lärarstudenter som blir klara fram till jul med sin utbildning. Efter det ska jag på intervju för jag är nominerad till och sita i IKI- Styrelsen till våren.
Onsdag: Skola hela dagen, sen på kvällen ska jag på Möte i Gudhem angående Tupperware 
Torsdag: Skola hela dagen, sen åka hem till Askersund och Ingela fyller år!
Fredag: Kalas hos Ingela :) Plugga eller jobba under dagen.

Nej nu ska jag återgå till min läsning och skrivning, uppdaterar mer senare under dagen:)

Ta sig i kragen!

Ja rubriken säger allt om vad jag MÅSTE göra denna vecka.  I morgon är det schema fri dag och då tänkte jag bege mig till skolbiblan och plugga. Ska försöka komma så långt som möjligt med min individuella uppgift som ska va på 4 st A4:an. Kämpigt men det ska nog gå:) När jag sitter i skolan och pluggar brukar mer bli gjort. Ska ta med datorn hem i helgen med så jag kan plugga när familjen ändå inte är hemma.  För hoppningsvis ringer som och frågar fall jag kan jobba så jag får tjäna pengar.

För övrigt har mamma och Pelle varit här nu, vi har haft det jätte trevligt och varit och ätit god mat, tack för maten mor:)
Sen åkte vi hem och fika!

Nu ska jag fixa lite här:)

Ha det!


Våga träda fram

Att få sånna här kommentarer, gör en ju inte direkt glad.

"-hahahahhahaha va ful!"

Våga träda fram och stå för vad du tycker.

Bilden

Jag satt och leta bilder på mig själv i datorn och jag måste säga att denna bild är den finaste på länge:)

Söndag

Det är redan söndag och tiden bara flyger förbi, det var ju nyss fredag. Idag kommer mamma och Pelle hit på besök. Vi ska ut och äta, och jag tror att det får bli på Kryddan:) Det ska bli så trevligt så! Måste plocka undan här lite bara, ligger saker överallt. Måste äta rukost med snart.

Ha en bra dag

Lördag kväll

Jag trodde det skulle vara enklare än vad det egentligen är. Kanske jag hade för mycket förhoppningar? Jag ska inte ge upp. Även om det känns åt helvete nu kanske det löser sig sen.

Just nu sitter jag och kollar på tv, kanske ska lägga mig och kolla på tv i ställe? Orkar inte va uppe, jag är jätte trött, måste upp i skaplig tid i morgon för Mamma och Pelle kommer hit, och då vill man ju inte att det ska se ut som hejkon bejkon här hemma.

Natti

Vad har du sett?

Har du sett mer än 40 disney filmer är du ett freak

[x] Aladdin
[x] Askungen
[ ] Bambi 2
[x] Snövit och de sju dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
[x] Bernad och Bianca
[x] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mäster detektiven Basil Mus
Antal: 12

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Poccahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 9

[x] Atlantis
[x] Lilo och Stich
[x] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i Underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 8

OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrarfällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[ ] The Mighty Ducks
[ ] Isprinsessan
Antal: 7

[ ] The pasifier               
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[ ] Joe - jättegorillan
[x]  Mary Poppins
[ ] Remeber the Titans
[ ] National Treasure
[ ] National Treasure 2
Antal: 1


ANIMERAT
[x] Bilar
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkrypsliv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] dinosaurier
Antal: 7

totalt:44 hahahahVad är det för fel?

I går i skolan, så somna jag smått på föreläsningen när vi titta på film. Det har aldrig hänt mig förut:S Samtidigt så kände jag mig jätte konstig, jag orka liksom inte hänga med på allt som sas riktigt. Sen hela eftermiddagen och kvällen kände jag mig underlig. Idag begav jag mig till Natilus i morse för jag tänkte att jag kanske skulle va piggare om jag träna lite, men det var bara en ren plåga, jag är så trött hela tiden, även så sover jag bra? I kväll så skulle jag på en fest och sedan skulle vi till Kåren men jag känner att jag inte orkar, måste ta igen mig lite tror jag.

I morgon kommer Mamma och Pelle hit till Skövde och hälsar på:)

Ha en bra dag!

Tupperware

Någon som känner för att ha ett tupperware part? Det är bara att höra av er:)

Fredag!

Känns så skönt att det är fredag idag, men mindre roligt är det att jag ska va i skolan mellan 9.15 till 15.00, det var länge sedan vi var i skolan så länge på en fredag. Efter skolan ska jag till Skultorp med Wictoria och få lite info om olika Tupperwareprodukter jag ska sälja. När jag kommer hem så ska jag äta och eventuelt bege mig på stan och utföra vissa ärenden. Kl 19.00 ska jag hem till Sanna och Sebbe på film kväll:) Trevligt trevligt!

Helgen ser ut på detta vis:

Lördag: 9.30-10.30 blir det power och spinning på natilus
               Och på kvällen så ska jag över till min granne Sofia på fest och senare blir det ev kåren.

Söndag: Mamma och Pelle kommer hit och vi ska ut och äta.

Plugg...

... är inte alls roligt när solen skiner utanför fönstret. Är nästan sugen på att ta en promenad, men jag känner att jag inte har tid med det. Håller på och pluggar, har bestämt mig för att försöka göra klart så mycket som möjligt nu. Vill ju inte gärna ha saker klart när jag åker utomlands, jag vill inte ha något kvar när jag ska åka så jag kan koppla av. MÅSTE PLUGGA !!!!!!!!!!!!!!!!! *suck*

Yehooo

Det är med blandade känslor jag här meddelar att jag om min kompanjon Sandra har betalat thailandsresan, så nu är det bar och åk:) Nu är den stora utmaningen att få ihop fickpengar så man klarar sig i två veckor där nere:/ Men det ska nog gå! Känns som en befrielse att veta att allt är betalt. Samtidigt känns det tungt att jag blev av med så mycket pengar på en sekund;/ Ähh man ska inte sörja, för dom pengarna jag ha riktigt kul för och jag kommer få ett minne för livet med min bästaste bäste vän:) Löv yo Sandra!!


Trista onsdag

När jag kollar ut genom mitt fönster är det alldeles grått och små små regndroppar faller ner från himlen. Man kan inte säga annat att det är en trist och grå onsdag att se fram emot. Börjar inte skolan förens 13.15 då vi ska gå till konstmuséumet och se på tavlor som vi sedan ska ha användning av en gruppuppgift. Men det är inte förens i morgon vi ska sitta i gruppen och arbeta. De andra grupperna har en av dagarna ledigt och det är lite smått irriterande, jag hade hällre kört på en hel dag och varit ledig en annan, men livet är orättvist.

Har nyss ätit en tallrik gröt, med äppelmos och mjölk, det blev en stadig frukost och förhoppningsvis håller jag mig ett tag nu. Funderar på att åka och gymma lite efter jag har slutat idag, bäst att hålla igång lite varje dag nu så man håller sig i form.

Längtar bort nu, det är 43 dagar tills planet lyfter på landvetter till thailand:)

Duktiga jag

Man måste få ge sig själv beröm i bland, och idag klappar jag mig själv på axeln och sägar att jag är en duktig flicka! Jag har nämligen tagit en jättelång promenad upp till Billingehus, ni som vet vart det är förstår vad jag pratar om. Det är brant uppförsbacke hela vägen men jag tog mig upp med gångstavarne, men jag lovar att jag var trött när jag kom upp.


Halv vägs:)


Tack den som uppfan skövdebänken
Hitta den halva vägen uppHa då var man uppe och såg hela skövde!

Städa, städa

Kl är 08.20 och jag är uppe och städar och plockar undan. Ska ha Tupperwareparty här i kväll och då vill man ju gärna ha det lite snyggt, tänkte att om jag börjar nu och blir klart tidigt hinner jag ta en promenad med stavarna med. Måste även och handla, för det är helt tomt i kylen:/ Nu åter till städningen!


LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOH SAMUI, THAILAND
08-12-25
-
09-01-09

45 DAGAR KVAR TILLS SANDRA OCH JAG ÅKER
JAG LÄNGTAR SÅ JAG HÅLLER PÅ OCH DÖ!!!!!!!!!!!!!!!

Idol Kevin


Han är den bästa i idol, jag fick tårar i ögonen!

Fredag kväll

Hade tänkt och lägga mig tidigt idag och glo på tv, men jag fasnade framför datorn och kollar på tv samtidigt. Känner mig lite småtrött nu och jag ska le ta och sussa snart. Ha tänkt att plugga lite i morgon, kanske till och med ska gå och sätta mig i biblan på skolan, för den är öppen på lördagar med. Får kanske mer gjort då. Andra saker som finns på helgens schema är storröj i lägenheten, plocka bort alla saker jag inte ska ha och lägga ner det i mitt föråd. Ska damsuga och damma lite, ska ju ha främmat på tisdag och då vill man ju ha lite snyggt. Ska även baka i helgen, chokladbollar och sockerkaka blir det att bjuda på:) Andra saker som händer rapporterar jag under helgen.

Skolnytt:)

Tjollahopp!

Nu kommer det senaste nytt från Högskolan i Skövdes biblotek, en trappa ner från grupprummet:) Jag och Annelie har suttit och pluggat i en timma nu, vi har knappt skrivit en halv sida. Just nu har vi paus och Annelie ringer samtal och jag sitter här och bloggar hahaha. Ne men nu ska vi snart va seriösa igen, vårt mål idag är att få ihop en sida i alla fall.

Nu åter till arbete:)

48 dagarKoh Samui, Thailand 25/12-08

LÄNGTAR!!!!

?

Känner mig bara allmänt deppig just nu:( Vet inte vad jag ska göra för att jag ska känna mig bättre?

Trött

Uch så här trött har jag inte varit på länge får jag lov att säga:/ Känns som att det direkt inte är någon idé att lägga sig häller för då kommer jag vakna mitt i natten och vara pigg då. Så jag försöker hålla mig uppe. Skolan var superseg idag, först hade vi kursintroduktion och sen världens tråkigate föreläsning. Efter det satte jag mig och plugga i skolan och jag kom en liten bit i alla fall. Orkar inte laga mat häller så jag tror det får bli e matlåda för min del.

Ha de bra

På rätt väg:)

Först och främs måste jag säga att jag har haft en hämsk natt, jag har knappt sovit en blund. Min brandvarnare små piper var 3 e minut, vet inte vad som är fel för när jag försöker ta ner den för att kolla batterie finns det inget? Den sitter liksom fast med kablar i taket:S Måste fråga vaktmästarna om detta:/

Nu till det lite roligare:) Jag har ju börjat mitt nya liv igen fast utan pulverdieter. Jag har helt enkelt hoppat på den enkla metoden, inget fika, inget godis, nyttig mat! Jag har gått ner 2,4 kilo! Av de 19 kilo jag gick ner i våras har jag nu under hösten gått upp 8 kg så et känns skönt tt det går åt andra hållet igen:)


Tisdag

Nu har ännu en dag gått och jag har varit i skolan och fått min hjärngympa, lovar det var det verkligen idag. Efter skolan följde Wictoria med mig hem får hon skulle ha en Tupperweredemo i Skulltorp, så hon tyckte det var onödigt att åka hem. Hon passa då på att gå igenom alla pappren med mig för jag ska också börja sälja:P Bra extra jobb! Så bor ni i närheten av skövde eller varför inte i Askersund så hör av er:P När Wictoria hade åkt så åt jag mat, och sen begav jag mig av till polisen och hämta mitt pass. Jag ser verkligen ut som en förrymd fånge från kumla hahah.  


Jasså

Spindelmannen har tydligen gjort avtryck på min balkong:P

Måndag kväll

Känner mig verkligen helt slut, vet inte direkt om jag har ansträngt mig så mycket mer än när jag var i skolan mellan 8.15 till 14.30. Vilket fall var jag jätte trött efter skolan för vi har hållt igång massor idag, när vi hade vår lilla lekmässa, Gick jättre bra:) Efter skolan var jag och kolla på Ninas kisse Elsa:) Så söt och busig:P Sen var jag tvungen att åka och handla för jag hade verkligen inget i kylskåpet.


Fylde på fruktskålarna med:) Mumms!!!

Snart dags!

Efter en underbar helg hemma i Askersund är det dags att ta sitt pick och pack och bege sig hem till Skövde och alt plugg igen. Jag har verkligen bestämt mig för att lägga ner mycket tid på plugg nu och struta i mycket annat. En till sak jag tänker lägga ner mycket tid på är att träna. Träningen idag gjorde att jag blev ännu mer peppad att träna. Så om jag bloggar mindre får ni har överseende med det tycker jag. Några timmar har jag ännu kvar här i Askersund och dom kommer jag ta väl vara på:)


Mamma Mia The Movie - Our Last Summer


Härlig låt!

Helgen!

Uch jag vakna jätte tidigt idag:/ När jag slog upp ögonen var klockan bara 7.00, jag sov ganska mycket igår så det finns orsaker till varför. Men då tänkte jag att å är det lika bra att jag slår på datorn och gör ett blogginlägg som det för övrigt har varit ganska dåligt med under helgen. Helgen ja, den har faktist varit skön, jag har inte tänkt på skolan alls och jag tror det har varit bra för mig, att jag varvar ner lite, men samtidigt har jag lagt de framför mig bara, ne jag måste få mer självdisiplin.

I fredags var vi på min mosters 60 årskalas:) Det var riktigt trevligt och jag fick träffa mina släcktingar från Mullhyttan som jag inte träffar allt för ofta, så det var roligt att prata med dom! Lite mycket att dricka blev det och jag mådde inte allt för bra dagen efter, men det var ju bara mitt eget fel. Igår så var jag förbi Pappas grav oh tände ljus, det var jätte fint och mysigt när snön låg runtomkring. Annars igår var det ganska lugnt, kolla på tv nästan hela kvällen.

Idag så ska jag och Mamma åka till Åmmeberg och hämta vinterdäcken till bilen och mina fotbollsskydd. Jag ska och tränna fotboll idag, de har inomhusträning nu på söndagar så jag får passa på nu när jag är hemma! Ska bli riktigt skoj. Idag bär det även av hem till Skövde, åker med bussen 20.05 från busstationen och är i skövde 21.30. Tycker  egentligen inte om att åka buss när det är halt:( Men ska man hem så måste man.


Jag och kusin Annika!

Bra låt!

Mamma Mia The Movie - Does Your Mother Know

RSS 2.0