Loulou!


Hon sjunger ju så bra!

Dagens kap!


Linne 69.90:- H&M                                       Jeans 299:- (399:-) Lindex

Tisdag 30 September

Ja ha då var det sista dagen i månaden då. 30 dagar sedan skolan satte igång på allvar, 30 dagar sedan man tyckte det var så långt kvar till hit. Vart tar all förbannade tid vägen? Man önska ibland att man hade all tid i världen, för tiden räcker verkligen inte till i bland. Jag kanske ska disponera min tid mer på skolan kanske, hittar så mycket annat och göra jämt. Idag ska jag i vilket fall till skolan, för det är IT mässa och vi var tvungna att va med på en föreläsning som Elza Dunkel från Umeå universitet ska hålla. Har läst lite av hennes avhandling när jag skrev om communyti i våras så det ska bli intresant. Tänkte gå på föreläsningen och sedan bege mig hemmåt och försöka få något skirvet på pappret. Vet inte hur det kommer bli med träningen de här veckorna jag har vfu för jag känner verkligen att jag inte har tid:( Måste lägga på ett krut och få annat gjort. Ska jobba på som sjutton så jag kan njuta av Thailandsresan sen utan att behöva tänka på annat som ska göras till Januari. LÄNGTAR

 

Vfu

Ja ha då var det redan måndag och nu har jag börjat min vfu, lika snurrigt som vanligt första dagen. Men jag tycker att min handledare tar väl hand om mig i alla fall. Har faktist nästan lärt mig alla barnens namn redan första dagen, det är inte dåligt! Just nu är jag i alla fall trött och jag funderar på att lägga mig tidigt idag. I morgon har vi bara en föreläsning, det är IT mässa på skolan så vi har ledigt från vfun. Ska passa på och plugga lite tänkte jag med, eller lite MYCKET!!

Redan Söndag

Tiden går fort när man har roligt, men när man tänker efter så kanske man inte skulle ha så roligt och sätta fart i stället med det som måste göras. Jag kanske skulle ha tagitupp böckerna och i alla fall glutta lite i dem. Jag måste verkligen skärpa mig med allt som har med skolan att göra nu. På tisdag har jag ingen Vfu utan vi ska va i skolan då, en föreläsning så jag får väll gå upp tidigt i alla fall och sedan sitta hela kvällen. Vi har en sådan fruktansvärt svår uppgift som ska va inlämnad den 27 oktober, på 4 sidor. Det handlar om vad jag har för barnsyn och sen ska man anknyta litteratur till det. Fattar inte hur jag ska få ihop 4 sidor? Men det får väll gå, saken är den att jag har massor av andra uppgifter med plus vfu:( Det får bli mycket kvällsjobb nu och inte så mycket annat. Helgerna är ju bokade med annat, nästa vecka ska jag hjälpa min familj att flytta. Får väll plugga på tåget och bussen.

Helgen har i alla fall sett ut så här, att i torsdags så var jag på min Vfu på morgonen och hälsa på. Kände redan innanför dörarna att jag verkligen inte passar i skolan, utan att förskolan är min plats. Jag måste vilket fall göra min vfu en gång på skolan och det blev nu. Handledaren verkar vara riktigt bra. Efter besöket skyndade jag mig hem och fixade ett busskort som jag måste ha under mina Vfu veckor och även en tågbiljett hem till Hallsberg. Sen va det bara att spriinga hem och fixa det sista och sedan dra tillbaka till tågstationen och ta tåget hem. Sedan när jag kom till Hallsberg så vänta min syster där för vi skulle fika, det var trevligt. Sen träffa vi Pelle när vi skulle med bussen hem för det var han som kördebussen. När vi kom till Askersund så hämta vi mammas bil och sedan begav oss ner till stan för att hitta paket till mamma för hon fyller år på Måndag, pch jag hitta ganska direkt. Vi hämta även tapet böcker. Sedan var det bara myskväll med familjen!

I torsdags så sov jag länge, både mamma och Pelle var till jobbet och Marina var och hälsa på sin Apu. Vid 12.00 tiden åkte jag med bussen till Askersund för att hämta bilen hos mamma för att åka till Marieberg och köpa skor "välbehövligt". Min kusin Ingela råka se mig när jag skulle hämta bilen så hon undra vad jag skulle göra och när jag sa det ville hon med. Trevligt med sällskap:) Var länge sedan vi umgicks. Jag hittade tre par skor och Ingela hitta det hon skulle ha, så alla var nöjda! Sedan åkte vi hem och hämta mamma och jag släpte av Ingela. Mamma och jag tog även en sväng till min moster och sen hem.

I går så packa jag, mamma och Pelle. Jag och Pelle tog vardagsrummet medan mamma tog byrån i köket. Vi fick bort lite i alla fall. Sedan åkte vi till Askersund och kolla på lägenheten, haha den såg precis ut som lägenheten min kusin Johnny bodde i förut:P Den var rätt mysig:) sen åkte vi hem igen och fortsatte lite med packningen. Dagen gick ganska snabbt så man hann inte så mycket mer.

Idag så ska vi fira Mamma som fyller år i morgon, jag är ju inte hemma så vi firar idag i stället:) Sedan i kväll åker jag med bussen ner till skövde:)

Åmmeberg

Ja ha då sitter man här i Åmmeberg nu då, kom hem hit i går vid fyra tiden på eftermiddagen. Känns ganska skönt att vara här faktist, fitt ett glatt välkommnandeav katten, han va så gosig så:) Annars igår tog jag det ganska lugnt, hjälpte mamma och Pelle att välja ut tapeter till deras lägenhet, det kommer bli jätte fint. Blir nästan avundsjuk, jag vill också tapetsera, men jag får typ inte göra det i min lägenhet:/

Idag så ska jag åka till Marieberg och hitta ett par skor hade kjag tänkt, kanske till och medhitta ett par jeans om jag har tur.

-2


Så var det bara jag och Sandra kvar på resan:/ Men vi får väll ha roligt ändå!

Hemfärd till Å-berg

Idag beger jag mig hemmåt för sista gången till Åmmeberg, för nästa vecka flyttar Mamma och co till Askersund. Känns konstigt att man inte kommer komma hem till sitt barndomshem igen. Men sånt är livet, man måste ju släppa taget någongång. Kl 11.29 går tåget till Hallsberg, där ska jag möta upp min lilla syster för hon skulle ändå vara där. Tänkte att vi kunde gå och ta en fika! Sen åker vi till Askersund och väntar på att Mamma ska sluta så att vi kommer därifrån!


Dagen är inne:)

Haha rubriken kan man tolka på olika sätt, antingen att dagen är inne för att plugga eller dagen tillbringar jag inne för att plugga:P Ne men  det är sant, idag måste jag verkligen börja plugga ordentligt, ska verkligen sätta igång. Det finns en sak jag ska göra förutom att plugga och det är att åka och träna lite bara. Uppdaterar mig kanske lite senare och säger hur det går.

Dåligt samvete


Idag har jag varit i skolan mellan 9.15-12.00, det gick faktist bättre med läraren idag, kanske för att det kanske inte fanns så mycket tid för oss och prata, då finns det ju liksom ingen plans för att vi ska kunna ifrågasätta någonting. När vi slutade begav sig jag och Annelie hem till mig och gjorde planeringen för vår lek vi skall göra på VFUn. Sen när vi var klara åkte vi till Natilus och träna, jag bestämde mig för att köra cykel en halvtimma så det har ju blivit 30 minuters träning idag. Så nu har jag tränat 1,5 timmar på två dagar. Målet är att inte vara sämre en förra veckan så jag måste träna minst 3 timmar till denna vecka.  

Men nu sitter jag här och är inte alls nöjd med mig själv, jag har verkligen dåligt samvete. Har knappt öppnat en bok sedan jag börja skolan för snart en månad sedan. Så i morgon så MÅSTE jag börja plugga. Ska börja med någon av de individuella uppgifterna. Dags att släppa annat och göra det som är viktigast!

Måste bara säga att jag verkligen börjar längta till resan nu. Idag på föreläsningen satt jag omedvetet och måla palmer i plocket hehe, Maria fråga fall jag vill ut och resa. Ja du sa jag det ska jag men allt känns så avlägset just nu när man har endel att göra.jag vill att det ska bli december nu!

Dag nr 2

Ja ha då var det tisdag och andra dagen i denna vecka, bara fem dagar tills det blir en ny vecka igen. Ne uch så där får man inte tänka:P Jag glädjer mig i alla fall åt att jag bara har skola två dagar denna vecka, med det bästa är att jag bara går till tolv idag. Det värsta med dagen är att vi ska ha två föreläsningar, den ena är väll okej men den andra ska vi ha med samma lärare vi hade igår.  Alltså jag är fortfarande förbannad på den människan för så hon trycker ner personer är ite okej. Vi får se fall det är bättre idag?

Annars idag så kommer Annelie med mig hem efter skolan, fär vi ska göra vår planering!

Ha en nice dag!

Dagens träning:)

  • Spinning 30 minuter
  • Power 30 minuter


Värsta dagen

Den här skoldagen var den värsta på länge. Morgon började bra, när min favoritföreläsare hade föreläsningen, hon vet verkligen hur man fångar uppmärksamheten ho oss som lyssnar. Men Sen när nästa föreläsning kom så vändes allt upp och ner:/ Snacka om att vara fast vid sina egna principer, jag har dåliga erfarenheter innan av denna person, men jag trodde det hade blivit bättre, men icke sa nicke, precis samma person om inte ett snäpp värre. Jag fattar inte hur man kan stå och dumförklara personer bara för att dom inte just tycker lika som henne? Sen så blir hon så helt annorlunda när andra kollegor är med, det är som att djävulen kryper ut, när hon är ensam "tar makten".  

Måndag:(

Uch så här svårt har jag inte haft att komma upp på länge, ögonlocken var som fastklistrade när klockan ringde, så ska man orka gå till skolan och lyssna på Slutar kl 15.00 idag och sen är det time för spinning igen, måste ju motionera. Ne nu ska jag fortsätta och göra mig klar inför skolan.

Ha en bra dag

Andra Avenyn!


Nu är det äntligen den 21 September och det är inte vilken dag som hälst för Andra Avenyn börjar idag! Det är verkligen mitt älsklingsprogram! Inget kan få mig att sluta titta på det:)

Vinnare av designtävling 1

Vinnare av designtävling 1 blev den enda tävlanden min syster Marina.


Vadå smart


Sällan en unge kan alla delstater i usa!

Fredagkvällen


Fredagskvällen tillbringa jag med Sara, Nina och Robban! Blev en massa youtube klipp Singing Bee, och mycket skratt. Blev även en härlig promenad!


Muchu är min idol:P


Musik från barnfilmer

Mycket av den musik som man finner i barnfilmer är väldigt fina...... och roliga

Duktig!


Måndag:
Spinning 30 minuter
Tisdag: Cykla 30 minuter
Onsdag: Motion och styrketräning
Torsdag: Cykla 30 minuter
Fredag: Promenad 1 tim och 40 minuter


Fredag 19/9

Då var det äntligen fredag, och jag har föreläsning mellan 9.15-12.00 bara så det blir en lång helg:P (Några timmar längre i alla fall). Kunde verkligen inte somna igårkväll igen, jag måste ju sova, vet inte vad som är felet? Så vaknar jg tidigt varje morgon, minst en timma innan klockan ska ringa i alla fall. Känner mig ganska orolig i kroppen så det kanske är det?

Annars idag vet jag inte vad som händer, när jag kommer hem är det väll dags att tänka på vad man ska anordna för mat. Sen får vi se vad som händer, Sara kommer ju till stan så jag får le se om man får se en skymt av na:P

Nej nu är det dags att fixa det sista innan skolan..

Kram

Thailand -1

Ja då var vi bara tre:/ Blandade känslor, men det var nästan väntat. Vi andra tre kan ju ha sköj i alla fall! Sandra och jag kommer åka, vad som än händer!


Torsdag

Dagen började med att jag gick upp vid halv nio för jag kunde verkligen inte sova, har sovit så himla dåligt i några nätter nu, kan både vara oro eller förkylningen som håller på och spökar. Vill att den där förbannade förkylningen ska bryta ut eller helt enkelt försvinna. Känner mig bara hängig hela tiden och inte alls kry. 

Vid halv elva begav jag mig till gymet, men innan jaag cykla i väg så kolla jag brevlådan och då låg det där förbannade brevet där i, "radio och tvavgift":( Där föll min ekonomi helt denna månad och det fanns med i mina tankar hela vägen till gymet. Körde 30 minuter på cykel och jag kan säga att de 30 minuterna gick snabbt eftersom jag hade så mycket att tänka på. Vet inte hur det kommer bli men thailandsresan som det ser ut nu:( Jag vill verkligen inte att allt ska förstöras som har planerats så länge:(

Efter gymet åkte jag hem, och sedan vidare till Annelie för vi planerade hur vi skulle göra med våra två paruppgifter och det gick ganska bra. Sedan åkte jag hem och har suttit framför dumburken hela eftermiddagen. Blev verkligen deppig efter allt:(

Men nu har jag bestämt mig för att städa lite, i alla fall damsuga:/


 

Livet styrs av pengar

Jag blir så himla ledsen, mitt hjärta gråter. Tänk att en lapp i brevådan kan göra en så himla ledsen:( Jag vänta på att den skulle komma, men detn behövde ju inte komma just precis nu, denna månad när jag har så fruktansvärt mycket annat att betala:( Ändå har jag inga räckningar på onödiga saker utan bara de saker jag absolut behövt. Böcker, försäkring, hyra, el, Radio och tvavgift. Pengarna man får från csn räcker inte liksom:(

Socker söt


Snacka om go kisse!

Bästa av idol!


Jag köpte kola!


Hål i väggenROLIGT PROGRAM

Designtävling 2


Nu anordnar jag en bloggdesign tävling!
Det ni behöver göra är att tipsa om tävlingen på eran blogg och länka det till min blogg. Sedan så ger ni en kommentar och beskriver varför just du ska vinna! 

TÄVLA NU!

Tävlingen avslutas  23 September!

Design by me!

http://grretas.blogg.se/

Denna design har jag gjort till min kära vän Tina!


Tisdag morgon!

Ja ha då har man skuttat ur sängen och jag känner inte alls av spinningen från igår:) Trodde inte jag skulle kunna ta mig ur sängen idag, men det gick. Funderar på om jag ska till gymet en stund i dag och köra lite kondition, men det får bli efter kl 13.00 för jag har tvätt tid mellan 10.00-13.00. Annars idag ska jag plocka lite här hemma och bara ta det lugnt, ska kolla lite på uppgifterna vi har under denna termin och se fall det finns något jag kan förbereda. Annelie och jag ska sitta på torsdag och planera lite till våra två paruppgiter.

Känns ganska skönt att inte ha något måste att göra idag mer än att tvätta, det gör inget om det dyker upp någonting roligt.

Funderingar


Folk har alltid sagt att Emil är en riktig rackarunge som bara gör hyss, det trodde jag också först. Men nu när jag läser till lärare så har det bara klarnat mer och mer att Emil inte alls är en rackar unge som bara gör hyss. Emil är bara ett upptäckande barn som helt enkelt vill upptäcka sin omvärld! Hur skulle världen se ut om man inte fick upptäcka. Så i själva verket är det faktist människorna runt Emil som är elaka människor som förstör hans upptäckande. Man får ju inget veta förens man tar reda på det eller hur? Emil skulle inte hält vatten i hans pappas stövel om det inte vore för att han ville se om den var tät:) Han skulle inte satt soppskålen på huvet om det inte vore så att han skulle se fall han kunde få den sista slurpen som var kvar.

Hela faderullan

Ja ha då har snart hela måndagen gått, men vart tog den vägen?

Först och främst gick jag upp kl 6.30 för att äta frukost göra mig i ordning och bege mig till skolan kl 8.15. Det började med en föreläsning som jag inte alls hängde med på:/ Fångade inte mitt intresse alls. Sen efter föreläsningen var det dags för ett seminarium med min basgrupp och det var faktist givande, men det kanske skulle ha behövts lite mer tid för att göra den uppgiften tycker jag, man måste ju kunna få reflektera lite mer. Sedan på lunchen begav sig Annelie och jag hem till mig för att äta och byta om, för sedan var det dags för lekar i boulognerskogen här utanför med två av våra lärare och klassen! Det var riktigt roligt faktist, synd bara att det ska vara så himla kallt.

Boulognerskogen

Efter skoldagen så var det dags för ett träningspass och idag bestod det av Spinning! Det var första gången, och det var ätt kul. Helt slut nu men det känns skönt. Det får bli ett pass nästa måndag med!


Nu är det dags för att duscha och äta mat!


Design tävling!


Nu anordnar jag en bloggdesign tävling!
Det ni behöver göra är att tipsa om tävlingen på eran blogg och länka det till min blogg. Sedan så ger ni en kommentar och beskriver varför just du ska vinna! 

TÄVLA NU!

Tävlingen avslutas  21 September!

Helgen


I Fredags var jag i skolan mellan 9.15-14.00 ungeför, hade världens tråkigaste föreläsning och efter det hade vi semenarium som inte var särskillt givande:/  För övrigt på lunchen så kände jag mig hel flum, skratta åt allt, och många trodde väll jag gick på något:P Jag blir sån när jag har suttit och haft tråkigt i några timmar.

Sen efter skolan så kom Mamma och Katta till mig, vi fikade och åkte i väg och handla! Mamma hade med sig min cykel också så nu kan jag cykla överallt! Mamma åkte hem vid 17.00 tiden men Katta stanna kvar tills söndag. På kvällen så var Jag, Katta, Sofia, Nina, Emelie, Robban och Kalle, på thai pak och åt mat, riktigt trevligt var det:) Sedan blev det glass på mc och film hemma hos Sofia, som för övrigt var ganska dålig, men lite skratt fick man.På lördagen sov både jag och Katta länge:) Sedan vid två tiden kom Nina upp och gjorde lite arbete på min dator för hon behövde Word 2003. Mellan hennes arbete så han vi ta massor av flumbilder på kattas dator, hon hade massor av roliga effekter:P Senare på eftermiddagen blev det en timmas promenad med Katta, Sofia och Nina! Det var riktigt skönt att röra sig:) På kvällen så åt Katta och jag Tacos och massor utav annat onyttigt:p För övrigt kände jag mig inte alls bra, kroppstempraturen ändra sig i ett, och jag blev bara snuvigare och snuvigare. Det blev vilket fall en sen kväll.

Vill man ha många vänner så får man:)

Haha

Promenix!

Idag så är det daggs för trollet att åka hem:/ Blandade känslor:P Ne men jag kommer sakna henne. Tåget går vid 14.00 och sen är jag själv här. Måste sätta igång med pluggandet, det är inte så mycket men vi ska läsa igenom en sak till i morgon. Funderar på en promenad med, ska försöka få med mig någon bara, för det är så tråkigt att gå själv.

Ha en bra dag!

Ny design

Nu har Katta fixat fotoshop till mig:) Så nu har jag fixat min blogg helt själv! Vist blev den snygg?

Vill ni ha hjälp med att fixa eran blogg så tveka inte att höra av er:)

Fredag!

Snacka om att jag är trött, kändes som ögonen var igenklistrade när klockan ringde, men det är lika bra att skutta upp direkt då så jag inte somnar om för det har faktist hänt. Känner att jag har ont i halsen och är lite snorig, kommer säkert bli super förkyld nu lagom när jag börjat träna på gymet. Ska försöka preparera mig med saker som gör att det inte bryter ut.

Idag kommer Mamma och Katta hem till mig! Mamma har med sig endel saker som jag saknat och det blir skönt att få dem:) Hon stannar bara en stund för hon ska jobba i helgen så hon måste hem. Men Katta kommer också och hon stannar hela helgen! I kväll ska jag, Katta, Nina, Sofia, Kalle, Robban och Emelie ut och äta! Det ska bli mysigt! (Bilder kommer säkert upp redan i kväll eller i morgon).

Nej nu ska jag gå och ta på mig kläder, käka frulle, fixa frillan och leta på böckerna som ska med till skolan, börjar klockan 9.15 och slutar kl 15.00 och då kommer Mamma och Katta!

Klippt


Före och Efter

Blev det snyggt?

Klippt nästan  7 cm!

My home!


Bort med fluffet


Nu ska fluffet bort jag är så trött på allt trassel så jag ringde och beställde klipptid. Jag fick en tid redan idag kl 15.45! Ska bli skönt att få av lite:) Eller hur mycket kommer det bli? Kanske ska chocka er alla? Ne då jag skulle aldig klippa av mig mitt långa hår till kort:P Mycket längd ska vara kvar!

Före

11 september

Idag är det 11 september vilket för mig är en otursdag och som säker för många andra. Ett datum som nästan alla förknippar med mord och terror. 7 år sedan World Trade Center och 5 år sedan mordet på Anna Lindh. Det är nästan som man väntar på att någonting ska hända varje år på just denna dag.


För övrigt idag kommer inte jag tänka på massa saker som kan hända, utan jag och Annelie ska bege oss till Natilus och provträna och få nya träningsprogram, de har ju flyttat sina lokaler och fått massor av nua maskiner så vi måste gå igenom dom! Sen ska jag även städa det sista i lägenheten, det måste ju va fint när mor kommer i morgon. Men vet ni va det är inte bara min mamma som kommer i morgon!!! KETTI KOMMER och stannar tills söndag!


Thailand

25/12-08 till 9/1-09
LÄNGTAR!!!!!!

Onsdag 10/9-08

Redan onsdag och jag kollar runt i min lilla etta och ser att jag kanske måste ta fram både damvippan och damsugaren:/ Jag har hela dagen på mig men det kanske är lika bra att sätta igång för då är det gjort den. Är ledig både idag och i morgon så jag behöver inte ha så himla brottom. Fundera på en promenad sen med, hoppas vädret håller i bara?

Lilla jag


När man går lärarutbildningen kan man få svar på saker som man har undrat över ända sedan den tiden man själv gick  i skolan. Fick ett svar idag av en av våra lärare, under hennes föreläsning. Kunde anat svaret men nu har jag fått det skrivet på mitt toma papper. Vilken reflekterande människa jag har blivit, jag funderar fram och tillbaka på de mest konstiga saker man kan komma på.

Vad händer annars i mitt liv då? Inte så mycket faktist:/ Eller jo igår så anmälde jag mig som programrådsrepresentant tillsammans med Maria, man måse ju ställa upp för klassen:P

Tisdag 9/9-08

God morgon!

Ja ha då var det dags igen att gå upp tidigt för att bege sig till skolan, snacka om att jag är trött. Jag var jätte trött i går men jag kunde verkligen inte sova, låg och vred mig i flera timmar och tillslut så somnade jag. I morgon ska jag i alla fall sova länge för då har jag hemma studier hela dagen, på torsdag blir det samma sak. Sen är det dags för skola igen på fredag.Ha en bra dag!

Måndag 8/9-08

Ja ha då var det måndag igen. Känns konstigt att gå till skolan utan att ta på sig fadderrollen:/ Men mina glada nollor hällsar på mig i alla fall och det känns ju skönt!  idag har jag haft föreläsningar mellan 9.15-15.00 och jag måste säga att jag är riktigt trött nu, bara föreläsningarna är intresanta går allting bra, värre är det om man har en tråkig föreläsare som bara babblar på och man fattar ingenting. Idag satt vi även i våra nya basgrupper, vi är 8 stycken, känns som att det är lite för många, men det verkar vara en bra grupp i alla fall.

Vi stod och diskutera jag och några till hur vida vi förvirrar barnen i skolan gällande hur jorden skapades. Samtidigt som vi ska undervisa om big bang och dinosaurierna så ska vi undervisa hur gud skapade jorden:/ Jag vet själv hur jag kännde mig förvirrad när jag var liten, när de gick igenom detta? Ska jag vara ärlig tror jag mer på big bang än gud eftersom det finns tydliga bevis på att det har förekommit och man har hittat kvarlevor av dinosaurierna. Vad tror ni? Var inte ni förvirrade?Annars idag ska jag tvätta, diska, göra en kycklingsallad, plugga och plocka undan. Vad ska ni göra?

Tack

Tack katta för min nya fina blogg!

Intro-08= Över

Nu är tälten nere och dom kommer inte upp förens om ett år igen då nya individer tar sin plats på Högskolan i Skövde. Måste säga att dessa två veckor har varit helt underbara, även om inte nollorna var de mest aktiva så hade vi faddrar och speakstyrelsen kul tillsammans i alla fall, jag tycker verkligen det. Vi måste verkligen hitta på något tillsammans utanför allt annat spektakel igen:)

För övrigt är jag väldigt sliten efter dessa veckor, och inte minst min hals efter fredagens parad genom staden plus den Nollesittningen som var på kvällen:P Den sittningen slår allt! Det var så himla kul, speakstyrelsen ägede verkligen scenen! synd bara att vi faddrar inte hördes så mycket:/ men det kanske var lika bra, för alls röster var väll lite så där ringrostiga:P

Mamma Mia! The Movie

Kanon bra film!!
SUR

I en veckas tid har jag varit inställd på att de ska komma med min cykel och regnjacka plus annat jag glömde hemma efter sommaren i Åmmeberg, men nu när äntligen dagen har kommit så tänker de inte komma:( Kan man bli mer sur än vad jag är nu? Det pissregnar ute och jag har ändast en tunn vår jacka att ta på mig. Har stått i regnet i en timma och plocka ner tältet på campus och nu är jag blöt rätt igenom. VILL HA MIN JACKA OCH MIN CYKEL!!!!!!!

Nu har Sandra åkt hem:( Ville att hon skulle stanna längre för vi har haft så kul:)

TA BORT DENNA DAG

Min kära vän!

Nu sitter jag här i soffan och klockan är 00.17, min kära vän sandra sitter bredvid mig och vi har tillbringat dagen tillsammans här hemma hos mig i Skövde. Anledningen till att att Sandra kom hit var för att vi skulle fixa lite med thailandsresan men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men till Thailand ska vi i alla fall kan jag säga.

Sedan gick vi ut och ått middag på orienten, vi var där i tre timmar och åt god mat och prata mycket, vi har lika kul varje gång vi träffas! Efter middagen begav vi oss till biografen där vi såg Mamma Mia! Så himla bra tycker jag, den ska ni se om ni inte redan sett den. Sedan begav vi oss hem och nu sitter vi här och kollar på film och myser.

Sandra stannar tills i morgon och åker hem på eftermiddagen. Mamma och Pelle kommer hit vid ett med min cykel och andra saker jag har glömt hemma i Åmmeberg. Ska bli skönt att ha ett färdmedel så man slipper gå över allt,
 
God natt på er:)

Skola - hemligt - 80-tal

Sitter här på morgonkvisten och känner mig trött, somna faktist 9.00 igår ungefär för jag var så fruktansvärt trött. Var och träna med Annelie på gymet igår, och efter det blev jag helt slut. Annars igår så tillbringa jag mycket tid i tältet på campus och hade skoj med de andra, en av våra noller är ju så klockren:)'

Snart är det dags att traska i väg till skolan, börjar 9.15 men jag ska gå tidigare för jag måste gå och ta ut pengar. Uch vi har föreläsning i 2 timmar och 45 minuter, det är lång tid. Efter det är det lite hemliga saker som händer, kan inte uttrycka mig vad vi ska göra, men kul blir det. Sen vid 17.00 är det dags att bege sig till Kåren där vi ska ha Nollersittning med temat 80-tal:) Jag har klockrena kläder, kanske kommer upp lite bilder i morgon här på bloggen.


En del av vårt fadder gäng


(Sorry att jag är så dålig på att uppdatera men jag ska bättra mig från och med måndag)

Livet som student

NU är snart introveckorna slut och då jag känner mig sliten övergår jag till mitt normala liv som student igen, eller vad är ett normalt studentliv? Skit samma jag ser ett normalt studentliv som att man går till skolan, läser massa böcker och käkar nudlar och är allmänt fattig. De här två veckorna har jag inte levt tvärt om, jag har strött pengar kring mig, festat mycket och ätit mycket onyttiga saker, det är ett slags student studentliv det med:P

Jag måste säga att jag känner mig riktigt sliten, de tidiga mornar jag har gått upp denna vecka för att gå till skolan har varit sega och det har varit allmänt jobbigt att sitta och lyssna på lärarna. På ett sätt är det sorgligt att man ska sluta denna roliga tid, men vem säger att jag inte kommer ha lika kul nästa år, inget säger ju att jag inte kan vara fadder igen. Längtar till fredag nu då det är nollersittning, blir en slags avslutning på det hela:P

Jag måste verkligen börja träna snart, jag har verkligen legat på latsidan kan jag säga.

Nej nu ska jag piffa upp mig för vi ska till kåren snart:)

Ha det bra!

Veckans bild

Den här bilden säger mycket om hur kul vi har haft det denna vecka:)

Wictora and me (med den snyggaste hawaii tröjan jag kunde hitta)

Saknar mina pluttisar!


Saknar kissemissarna hemma i Åmmeberg! snart kommer dom få flytta till Askersund med:)
Hoppas dom trivs då med?

Allvaret har börjat

Ja ha då var det dags att börja leva ett annorlunda vanligt liv igen då, ska iväg till skolan snart och lyssna på föreläsningar. Introveckorna är inte slut än för det är en vecka kvar så jag får vara med på den och hålla på med mina studier paralellt. Det ska nog gå bra. Känner mig riktigt seg idag, igår var det ju inte någon höjdare, bakfylla är alldrig rolig:/ Tror det sitter kvar i kroppen fortfarande, eller så är det bara tröttheten som spelar in.

Nej nu är det dags för att göra sig i ordning:)

Ha en bra dag!


RSS 2.0