Jobb


Om en timma är det dags för att bege sig till jobbet, sen är det ganska mycket jobb hela veckan. Är ledig på torsdag bara och då har jag tänkt och åka till Marieberg och hämta min mobil.


Askersund

Jag har flytt hem till min moster i askersund, tog hojen och trampa ca 8 km, spöregna i Åmmeberg men ju mer jag närmade mig Askersund sluta det. I alla fall är det skönt att slippa vara hemma, få lite tyst runt öronen. Ska iväg och jobba kl 16.00 till 21.00 sen sova och i morgon jobba igen.

Vill inte längre

Det sägs att man inte ska fly från problemen men jag ser ingen annan utväg än att göra det just nu, jag har tröttnat på henne så är det bara. Allt som hon gör överförs automatiskt på mig, det är jag i slutändan som får ta all skit. Jag får äns inte sova på morgonen längre för då ska hon in till datorn, hon visar ingen respekt alls. Jag måste här ifrån och det är nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag måste till jobbet i eftermiddag så någon längre bit får det ju inte bli.

Studieresultat


Satt och kolla mina resultat under mitt första år på Högskolan och lärarprogrammet, och jag blev riktigt stolt över mig själv! Jag har klarat igenom 5 kurser under det allmäna utbldningsområdet (AUO) man kanske kan kalla det "basår" utan att har fått en ända enskild kompletering. Trodde aldrig det skulle gå så bra första året, något som gjorde mig ändå mer förvånad var att det första VG: t dök upp redan första terminen:) Jag hade kanske räknat med att få det någon gång under mina 3,5 år men jag kunde aldrig drömma om att det skulle komma så tidigt. Man kanske har många dålda kunskaper som kommer fram, man har verkligen vuxit som människa under det första året. Nu är det bara att ladda batterierna inför höstterminen så mycket kul kommer hända, det första är att jag ska vara fadder för de nya lärarstudenterna!

Söndag


Skönt att få sova ut efter en lördag som man tillbringade största delen av på jobbet och natten till att köra bil. Vakna 10.00 av mig själv och jag skulle kunna sova lite till men man kan ju inte tillbringa hela sin ledig dag åt att ligga och sova. Ska till Mullhyttan idag också och besöka min moster så det var dags att gå upp i allla fall. Resten av familjen har inte kommmit ur sängen, så jag är först uppe. Bara katten står utanför dörren där nere och hoppar på handtaget och vill in. Men han får vänta en stund.

När jag kollar ut genom fönstret ser jag att solen tittar fram och det ser ut att bli bra väder idag:) Hoppas det blir det i morgon med under dagen för jag börjar inte jobba förens vid kl 16.

Nu är det dags för att plocka fram frukost och göra mig i ordning!

Ha en bra dag

Lördags kväll

Nu har jag jobbat min delade tur, morgonen gick bra men kvällen var nära att bli en katastrof. Ja ja jobbet kan ju inte alltid gå lätt. Nu är jag ganska trött i alla fall men det är inte så stor idé att lägga sig eftersom jag ska hämta min kusin och hennes kompisar i Örebro för dom är på krogen. Ska väll i vägg vid två tidn och kommer kanske hem vid fyra om jag har tur. Är ledig i morgon å jag behöver inte vara orolig för att jag ska upp eller jobba eftermiddag.

I morgon ska Jag, Mamma och Pelle till Mullhyttan och hälsa på min moster Monica! Ska bli trevligt för det var ett tag sedan jag var där:)

Nej nu ska jag sätta mig framför tvn och glo tills de ringe och vill bli hämtade.

God Natt ni som får sova!

Lördag= Delad

Lördag och jag har varit och jobbat mellan 7-12.30, men tro inte att jag är klar än, utan jag ska iväg 16.30 igen och ta kvällen "delad tur" tycker verkligen inte om det men det blir mycket pengar. Har legat på soffan och jag slumra in i 30 minuter tills grannens kattunge om in och klöste på kattställningen. Ja ja nu är jag vaken och ska betala räkningar. Inte det roligaste men det måste också göras.

Nej nu ska jag vara social med min familj

Ha en bra lördag!

Torsdag kväll

Ja då har torsdagen gått med svinlande fart, har umgåts med Therese och så har jag spelat kort med henne och hennes föräldrar, trevligt va det och jag vann en av omgångarna:) Efter det var det dags för träning och det var också ganska roligt:)

Har inte så mycket mer at skriva, eller jo jag ska jobba i morgon 7-14:)

Linus på linjen


Kolla vad likt:)

 

Bra raggningslåt

Man kanske sa sjunga den, det kanske funkar:)Visa respekt

Hon visar ingen respekt alls, och skyller allt på oss andra. Jag orkar intehöra på detta varje dag, allt bråk:( När man kommer hem från jobbet tycker man ju att de ska va skönt, men i bland vill jag bara tillbaka dit för där är det lugnare än här. Vet inte hur jag ska orka va hemma hela sommaren om det ska va så här?

För övrigt ringde min tränare när jag åkte hem från jobbet, han sa att matchen i morgon är inställd för Kopparberg fick inte ihop sitt lag:( Blev besviken för jag var verkligen laddad. Så den matchen blir inte av förens i höst. Nu är det ingen mer match förens i augusti.

Onsdag= Jobba

Jag trodde att jag skulle jobba 15-21 idag, men nu när jag dubbelkolla schemat står det att jag jobbar 16-21. Mn blir ju både glad och besviken. Glad för att man inte behöver jobba länge och besviken för att det är en timma mindre lön:/ Skit samma huvudsaken är att jag får jobba i alla fall. Titta igenom mina timmar för denna månad och kom fram till att det var mindre timmar än jag beräknat, så nästa månad blir det inte så mycket lön jag hade förväntat mig:( Ja ja jag får ihop till hyran i nästa månad i alla fall och det bästa är ju att jag bor hemma i åmmeberg största delen av augusti med så jag behöver inte tänka på så mycket andra kostnader, jo kanske lite på flytten då, men som jag vet är det inget som behöver inhandlas till det eftersom jag nästan har allt.

Annars idag händer det inte så mycket kan jag tro, ska väll varva ner och ta det lugnt innan jobbet. Måste säga att jag gillar att jobba kvällar mer än dagar. Det är inte för att jag jobbar mindre timmar, utan för att det kanske inte är så stressigt som på dagarna. Kommit på med att man får bra motion att jobba där jag är också, för man har ganska långa korridorer att springa i och man går ganska mycket på en dag. Funderar på att införskafa mig en stegmätare och se hur mycket man går på sin arbetstid:)
I morgon så är jag ledig eftersom jag böt med en annan som ville va ledig en dag i juli så hon tog min kväll :) Tur var väll de för då kan jag va med på matchen mot kopparberg som vi har på hemma plan:) Så ladda blir det för hela slanten i morgon! Sen ska jag hjälpa mamma att köra bort massor av grosopor till sopstationen i Askersund. Mamma och Pelle höll på hela dagen och rensade förådet igår och jag kan säga att det blev mycket som skulle slängas. När man går in där, är det som att man är i en helt ny värld. Pelle ska fixa i ordning och ha sin egen lilla verkstad där, så han kan sitta och trä små trägubbar:P Eller i alla fall små smörknivar sa han:P

Nej nu ska jag göra mig i ordning, mor och jag ska och handla lite i Askersund sen och hämta en jobbarskjorta som hon har på jobbet som jag ska få använda, eftersom hon inte kan ha den. Alla skjortor jag har är två storlekar för stora så jag ser ut som ett tält på jobbet, de har inte fått några vikariekläder än så man får ta vad man får tag på, i mitt fall blir det att ta mammas.
Ha en underbar dag:)

Tisdagens bravader

IDag har jag varit i Skövde och vattnat mina blommor och hämtat posten. Passa även på och packa ner lite saker i flyttlådor och jag längtar tills jag får flytta in i den nya lägenheten:) Sen var jag även hos Annelie och tjöta lite och sen åkte jag till Max för att äta lite lunch (Kanske inte världens nyttigate men det mätta magen för stunden). När jag kom hem var jag ganska trött efter allt bilåkande så jag plaserade mig framför tvn och tog det lugnt innan det var dag för träning. Träningen var riktigt rolig idag för vi var ganska många, sen fick vi reda på vilka som ska va med på matchen på torsdag, och alla som var på träningen fick va med:) Så nu är det bara att ladda.

I morgon är det dags för jobb igen och jag jobbar mellan 15-21, har mycket kvällar på schemat.

God morgon

Vaknade för en liten stund sen av min mobil dom jag hade ställt på 8.00. Anledningen till att jag är uppe tidigt är för att jag tänkt mig åka till Skövde en sväng idag. Måste vattna mina blommor och ta in posten och kolla fall jag har räkningar som måste betalas snart. Sen ska jag även förbi min goda vän Annelie och snacka lite med henne när jag ändå är där nere. Ska inte stanna allt för länge eftersom jag har fotbollsträning i kväll.

Igår så hade jag världens huvudvärk när jag la mig, men nu är den borta. Hela dagen igår var seg även Zirre var väldigt trött och bredde ut sig i min systers säng:)

(Det är säkert han sover så)

Mitt huvud

Har ont i huvet och känner mig yr, måste vra vädret som gör att jag mår som jag mår.
Ska till Skövde en sväng och hämta Posten och vattna blommor i morgon, det tråkiga
är bara att jag måste åka själv för det är ingen som vill följa med och göra mig sällskap.

Läggdags

Nu ska jag starx bege mig till sängen och sova, har jobbat kväll och känner mig ganska seg. Ska upp tidigt i morgon för jag jobbar 7-14, så sömn behövs, men innan så ska jag läsa lite tänkte jag. Bloggar mer i morgon efter jobbet, ska försöka lägga upp lite bilder från midsommar med:)

Natti natti

Drömma

Ett litet rum med många minnen, men ändå så mycket borta. Ändast min hylla står kvar, men även den ska finna sin plats min lägenhet i skövde. Så många minnen dyker upp, min barndom som speglas i rummet även fast det inte är så mycket kvar, man kan säga att det sitter i väggarna. När jag ser genom fönstret ser jag den gård jag sprungit på med mina små bara barnfötter, så många minnen växer till liv. Det är nästan som jag ibland väntar på att att min far kommer här utanför och har varit på en fisketur, så man med spänning väntar på och se vad fångsten blev just denna dag. Livet är inte så lätt som det var när man var liten, speciellt på sommaren då man inte behövde tänka på att tjäna pengar utan man kunde bara vara och leka med sina kompisar.

Vakna nyss..

...och jag är jätte trött fortfarande, brukar inte sova så här länge och jag känner att jag skulle kunna sova en timma till. Men jag borde gå upp nu för jag kan ju inte sova hela dagen och sedan åka till jobbet och när jag kommer hem därifrån så lägger jag miog igen. Vem vet det kanke behövs för i morgon så blir det morgonpass (7-14).

Veckan kommer se ut på detta vis:

Måndag: Jobb 7-14
Tisdag: Ledig, träning på kvällen
Onsdag: Jobb 16-21
Torsdag: Jobb 15-21
Fredag: Jobb 7-14
Lördag: Jobb (Delad tur) 7-21
Söndag: Ledig

Mycket jobb= Mycket pengar

Jobb+Längtan

Ja ha nu har jag jobbat och det visade sig att vi var två vikarier på en person idag så vi fick gå dubbel och lika blir det i morgon. Båda vill ju liksom ha pengar nu när det är storhelg och allt. Jag fick även en extradag nästa lördag, en delad tur, så mycket pengar blir det. Känns skönt att veta att pengarna man jobbar till går till en resa, då får man i alla fall ork till att jobba. Längtar verkligen tills vi åker till Thailand, men det är typ 6 månader kvar, på onsdag är det prick 6 månader kvar:)


Midsommardagen!

Gårdagen var fylld av aktiviteter och det var en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. (Bilder kommer senare).

Idag så vaknade jag 10.30 hemma hos Lina i Kassmyra där jag sov i natt, sen efter en timma begav jag mig hem, hade nämligen inte fått i mig så mycket alkohol igår så jag kunde åka hem tidigt. Snart ska jag iväg och jobba, jobbar mellan 16-22 och tjänar en massa pengar:) Gör mig inte ett dugg att jobba, men det käns konstigt att börja på en lördag.

Nej nu ska jag och göra mig i ordning:)

GLAD MIDSOMMAR


JAG ÖNSKAR ALLA EN RIKTIG GLAD MIDSOMMAR!

Midsommar!

'
Ja då var det dags för det årliga midsommarfirandet här i Åmmeberg! Som vanligt ska jag vara nere på björkvallen och hjälpa till, men skillnad från alla andra år så ska jag sälja hamburgare vid grillarna i stället för att packa fikabröd. Det blir inget irekt midsommarfirane här i huset för vi alla åker åt varsit håll, men det gör inget. Efter jag har varit nere på plan så ska jag åka hem och göra mig i ordning och sedan bege mig till Kassmyra i Åsbro är min midsommar kommer firas:)

GLAD MIDSOMMAR

Match


Match mot hovsta idag!
VINST MED 3-1


Glada bänkvärmare!


Denna bild visar hur små våra matchställ är och jag har ändå XL på tröjan.
Shortsen är i alla fall stora

Bilder från gårdagens tur till Sthlm


Det regna när vi åkte upp!


Väntar när Pelle tankar.


Det tog sin lilla tid


Köping åkte vi förbi och då fann vi denna välkända skylt!

Torsdag= MATCH

Veckan går fort och det är redan torsdag, och det betyder att det är match i kväll! Vi möter Hovsta kl 19.00 på Skyllbergsvallen. Mamma och Pelle ska komma och kolla i kväll med:) Blev riktigt glad för det var flera år sedan någon i min familj kom och kolla, man får mer energi då! Idag är jag inte lika nervös som jag var i söndags när det vr match, men det kanske var för att det var min första för året. Mina lår känns mycket bättre idag, kanske tack vare att jag varje gång jag vaknat i natt sträckt på låren så jag inte skulle vara för stel och ha för ont när jag vakna. Kanske inte direkt ska sitta still idag, utan röra på bena?

Pelle skulle i väg till jobbet nu och göra upp tider till nästa vecka och skriva i andra papper, och när han kommer hem ska jag in till Askersund och fixa lite kött till mig och Ketti till midsommar (OJ redan i morgon) när vi ska till Lina! Nu fick jag panik, VAD SKA JAG HA PÅ MIG????????? Det har jag inte tänkt på i huvudtaget ju? Ja ja jag får fixa någe:STittar inte

Ja ha nyss blev det 2-0 till Ryssland och då skiter jag i tvn, sverige är så himla dåliga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som natten

Det ser mörkt ut för sverige, väldigt mörkt. De är as dåliga, skärp er nu!!!!!!!!!!!!

Ödes matchen!


SVERIGE-RYSSLAND
IDAG!

HEJA SVERIGE!!!

Hej då Å-berg

Nu ska vi snart åka upp till stockholm och det är en långbilresa som väntar. Vi får stanna på vägen så jag får köpa någe att drika och ha i magen:) Herr Olsson har inte kommit urnsängen än så jag får väll gå dit och väcka honom, det var han själv som sa att vi skulle åka före nio. Jag bloggar mer i kväll och berättar om vad som hänt under dagen.

Stockholm

Nu i kväll efter träningen så bestämde Pelle och jag oss för att åka upp och fixa det sista i hans lägenhet i stockholm i morgon. Så i morgon kommer jag tillbringa den största delen av dagen i huvudstaden och i bilen:) Känns skönt att göra någonting annat än att bara sitta här hemma och ruttna bort. Ska inte direkt vara inne i stan för han har ju lägenheten ute i Hässelby men det går lika bra det. Vi skulle ta en tripp till Kistagallerian och köpa lite saker på ClaesOlssons och sedan käka där:) Trevligt blir det i alla fall!


Tisdag!

Vart tog värmen och det fina vädret vägen? Det är kallt ute och nu har det småregnat i några dagar och jag saknar solen och värmen. Vill lägga mig och sola och få lite mer färg:)

Idag är dagen som alla andra dagar, inget att göra mer än träning på kvällen. Det är ingen mer träning denna vecka eftersom det är match på torsdag så det är bara att köra på som bara den.

Kvällning

Det börjar bli dags för sängen nu men jag tänkte blogga lite först:) Idag har det inte hänt allt för mycket, mer än att jag har suttit från och till på motionscykeln halva dagen och tillslut komit fram till att jag cyklatb 3 mil:) Känner mig jätte duktig och det känns verkligen i mina lår. Hoppas jag inte kommer ha allt för mycket verk i dom i morgon då jag har fotbollsträning. Vill ju visa mig duktig i morgon så jag förhoppningsvis kan kvalificera mig till matchen på Torsdag. Jag är ju inte en av dom i laget direkt som bara får va med utan och ha tränat och så, utan jag får verkligen kämpa för att va med i huvudtaget. Ja ja vi får se, annars får jag hitta på något annat roligt på torsdag, börjar kännas tråkigt att gå dit och kolla.

Idag har jag verkligen suttit och filosoferat mycket om framtiden, vad är det som kommer hända? Hur kommer mitt lov se ut? Kommer jag leva ensam? Kommer jag ha familj? Jag blir verkligen stressad när jag sitter och tänker på sådant:( Det är så mycket måsten i livet så man vet inte vart man ska börja.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa i min bok Liza Marklund- Den röda vargen, förut läste jag en annan bok av henne som hette Primetime  och den var riktigt bra, den läste jag ut på två veckor, och det är snabbt för att vara mig.

GOD NATT!

Motion

Idag har jag cyklat sammanlagt 3 mil på träningscykeln!

Inte lätt

Att inte bli accepterad av en familjemedlem är inte lätt när man ska befinna sig
i dens närhet under en hel sommar:( Hur ska jag göra? Först tänkte jag fly, men
nej! Jag tänker inte låta den personen styra mitt liv,

Vad händer i veckan..

...igår så spelade vi match mot Adolfsberg och matchen slutade 1-1 så ett poäng blev det. Fick spela 10 minuter i andra halvlek vilket jag tyckte va synd för jag hade mycket mer att ge. Men vad ska man göra? Det är bra att göra som tränarn säger och va glad för att man i huvudtaget fick tätta sin fot på plan.

Idag vet jag inte vad som händer om jag ska vara ärlig? Skulle vara roligt att hitta på något skoj men jag vet inte vad som händer? Kanske ska ta och ringa någon och se fall man kan ta en promenix om vädret tillåter? Mor och jag kanske ska till Rönneshytta och köpa ny "pistol" till vattenslangen och kolla möbler som jag kan ha till min balkong när jag flyttat.

De andra dagarna denna vecka ser ut på detta vis:

Tisdag: Träning 18-19.30
Onsdag: Öppen för förslag!
Torsdag: Match!!! (men jag vet inte fall jag får spela)
Fredag: Midsommar, ska sälja hamburgare mellan 14.30-16-30 och på kvällen bär det hem till Lina där vi ska fira midsommar som bara den:)
Lördag: Jobba 16-22
Söndag: Jobba 16-22

Match

Idag är det match mot Adolfsberg (borta) 13.00, vi åker från skyllbergsvallen 11.15. Jag är så himla laddad, det var så längesedan jag spela match nu. Jag är även nervös som alltid, men idag är jag hypernervös så det känns som jag vill kräkas. Det är en viktig match vi har framför oss idag, om vi inte vinner åker vi ner till tredje plats i serien och det vill vi ju inte.

Kvällens bravader

I kväll ska jag till Mia på grillkväll i Röfors:) Kommer några till som gick i samma klass som oss på bf! Vet inte vilka det blir men kul tror jag det kommer va.

Bilder från mina vänners student


Hanna

Tina och Björn

Tina, sofie, Ange och Alex

 
Jag och Tina!

Trött

Lägger upp bilder från min vänners studenten i morgon, är så trött så jag tänker lägga mig.

Solig dag!!

IDag är det soligt och det är tur för er som tar studenten, hoppas det håller i sig bara! Ja jag hoppas det för min del med eftersom jag ska stå och kolla på:) Ska till Hallsberg och Se när Tina, Hanna och Björn går ut och många fler som man känner, synd bara att man inte hinner uppvakta alla. Bilder kommer senare idag förhoppningsvis:)

Träning

Ja ha idag var det träning, var lite skeptisk till det innan men det kändes bra när jag kom dit, hade becca med mig och hon är alltid lika rolig att prata med:) Fick reda på att jag får va med på match, måste medge att jag blev chokad, det förvänta jag mig absolut inte kan jag säga.

Tiden...

Tiden går så himla sakta, speciellt när man inte har speciellt mycket att göra. SItter och fryser jätte mycket för mamma vägrar att ha dörren stängd och sen har hon öppnat fönster här på övervåningen med. Det är verkligen svinkallt och mina tånaglar är blåa, tycker inte att man ska behöva ha strumpor på sig. Men jag har inget att säga till om här hemma för så fort jag anmärker något får jag orden tillbaka att jag kan åka hem till mig. Tro mig om det inte varit för att jag ska jobba i Askersund så hade jag åkt för länge sedan. Fattar inte hur jag ska orka va kvar här hema sommaren?

JAAAAAAAA

JAG ÄR GODKÄND I HÅLLBAR UTVECKLING!!!!!!! F*N VA GÖTT!!!!!!!

Torsdag

Ja ha då är det torsdag, syrran har skolavslutning och nu börjar snart den riktiga sommaren då alla är hemma om dagarna, i alla fall alla ungar som inte sommarjobbar. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på? Kanske helt enkelt ska ta det lugnt hela dagen tills träningen i kväll då jag ska köra slut på mig själv. Ska försöka läsa ut boken jag har läst i två veckor nu, har bara ett fåtal sidor kvar och det är jätte spännande:)

Ha en undebar dag:)

Sängen nästa

Tänker inte gräva ner mig med allt skit som ligger i luften, kanske helt enkelt ska skita i allt och hoppas på det bästa. Mår bara dåligt över att tänka på allt. Längtar tills jag börjar jobba, så jag slipper sitta hemma och tänka på massa onödigt så jag mår dåligt. Så kommer jag absolut inte tänka sen när jag börjat jobba hehe..

Nej nu är det dags att krypa ner i sängen, är väldigt trött och det har jag varit hela dagen, skriver säkerligen i morgon bitti, kanske kan dela med mig av någon härlig dröm:P

Många frågetecken?

Det är mycket som flyger runt i mitt huvud, men jag vet inte vad som är rätt och fel? Ska jag ta tag i saken på en gång eller ska jag göra som jag brukar att jag väntar och hoppas att allt ska bli bättre? Jag har lagt så mycket tid på det och verkligen ansträngt mig för att visa att jag bryr mig, när andra inte gör någonting. Jag är naturligtvis inte ensam om att ha ansträngt mig, men självklart den som fått minst tillbaka. I år har jag inte kunnat anstränga mig till det yttersta eftersom jag har flyttat till annan ort, fort jag kom hem hit igen så tog jag upp allt och hoppdes på att allt skulle bli som förut om inte bättre. Jag tycker inte att jag blir accepterad, vet inte om det är jag som är fjantig? 4 år och ju mer åren gått har glädjen försvunnit och jag är en av två som är kvar från starten:(  Jag ger det en chans till, sen får jag se vad som händer?


Trodde...

aldrig jag skulle säga det, men jag skulle faktiskt bli glad om jag fick jobba nu. Det börjar bli lite långtråkigt att gå hemma under dagarna, det gick så länge solen stekte och det var varmt ute för så kunde man tillbringa sin dag ute på gräsmattan med en bok. Idag är det verkligen kallt ute så jag håller mig nog inne, om inget annat dyker upp? Får se om det är någon person som vill hitta på någonting med mig idag? Skulle vara trevligt:)

Jag har fortfarande inte fått reda på om jag klarat de individuella upgifterna i en kurs? Och inte fall jag och Eleonore har blivit godkända i vår b-uppsats häller? Skulle va skönt att kunna släppa allt, har delvis gjort det men det finns fortfarande kvar någonstans i bakhuvudet.

HEJA SVERIGE

SVERIGE VANN MED 2-0 MOT GREKLAND!!!
ZLATAN ÄR KUNG!Zlatan firar sitt mål. Foto: Scanpix

Det lilla ordet..

Jag tycker om fotboll det gör jag verkligen, men just nu känns det som att allt det man kämpar för är värdelöst. Det är ingen som ser, det är ingen som hör för jag är tydligen värdelös:( Det lilla ordet kan betyda så mycket men det är för sällan man hör det, oftas någon annan som får det även om det var jag som egentligen skulle ha det.

Malin och Lina ni är guld<3 Ni har ser och hör!


HEJA SVERIGE!!!!!I kväll drar det i gång och jag är bänkad!

Rally hem från träningen och rakt ner i soffan!

Lilla jag..


När man är ensam och har tråkigt så känner man sig så liten, då känns det som att ingen ser mig. Har läst i boken hela förmiddagen och nu orkar jag inte mer. Vill hitta på något, dagen bli helt fel när man tänkt göra något och så blir det inte så. Nu har jag i alla fall ringt dit jag ska sommarjobba så nu är det gjort, men det är fortfarande några oklarheter som jag måste ordna till, jag vet att jag ska jobba midsommardagen och söndagen efter den men saken är den att jag vet vad människan jag ska jobba för heter i förnamn, men jag vet inte om jag ska jobba i hemtjänsten eller inne? Fråga dem där jag ska sommarjobba och dom skulle kolla upp det men dom har inte ringt? Ja ja det är två helger till dess så jag ska nog ta reda på vart.Måndag

Ny vecka, och den börja inte så bra kan man säga, det var planerat att jag och syrran skulle till Marieberg och shoppa men av olika anledningar blev det inte så. Skulle verkligen behöva köpa nya linnen, dom som jag har nu är både slitna och är fettfläckar på. Jag får väll vänta, har inte mycket pengar häller och jag får inga förens i slutet av juli då jag får min första lön. Får le slita extra på mina gamla kläder så länge. Jag vet inte vad som kommer hända idag? Vill inte sitta hema i alla fall, måste ringa dit jag ska sommarjobba också.


SIK-Sköllersta

I dag var det match mot Sköllersta och vi tog hem segern med 3-0!!! Det var en händelserik match med många skador, en av våra spelar fick åka ambulans in till sjukan för hon hade krockat med en spelare från andra laget som de också fick köra in till akuten. En till i vårt lag fick en smäll på knät och en annan sträkte låret, det var ju tur att det fans folk på bänken i alla fall. Själv var jag inte med men det kanse var tur det för så hade väll jag också åkt på någe. 


 

Ett år..

...sedan vi tog studenten, ett år sedan man träffa sina kära klasskamrater från Bf3b:/
Söndag...

Ja ha då var det söndag igen, veckorna går snabbt. Solen skiner och det är varmt ute, funderar på om jag ska lägga mig och sola här ute eller om jag ska göra det på stranden? Om jag ska ner till badet vill jag ha någon med mig för jag vill inte vara där själv. Igår bada jag för första gången utomhus:) Det var riktigt skönt eftersom det var så varmt i luften.

Annars idag så ska jag kolla på match när mitt lag spelar, får inte vara med i dag häller:( Får le hoppas att det går bra, Becca ska kanske med och kolla så jag lipper vara ensam.

Tråkig lördag

Känner mig rastlös och jag vet inte vad jag ska hitta på? Ingen är hemma och i kväll ska alla på Kanalfesten, men som många andra år ska inte jag dit eftersom pengarna inte räcker till eftersom jag måste ha dem till annat. UCh jag tycker inte om att sitta och inte göra någonting:(

Nationaldagen, Skövde

Nationaldagen tillbringa jag i Skövde med Ketti:) Det var så trevligt så! Åt god mat på thaihouse med Annika.
Efter det så begav vi oss till stan där jag och Annika skulle uppträda med kören!

Jag och Ketti!


Ida och jag till vänster i bild


Sällan man ser fånig ut när man sjunger:P


JA här kan ni höra vår vakra sång:)


JA!!!

VI BLEV GODKÄNDA PÅ PROJEKTET!!!!


Tummetott

Aj aj aj, hatar att ha ont i tummen, även om det är på vänster hand så blir man lite handikappad. Uch det är inte roligt det här:(

Stuka tummen ...


Stuka tummen när jag skulle ta emot en boll när jag var linjedommare, kändes som jag skulle ha brytit den, men det är en rejäl stukning kan jag säga.  
Skyllberg förlora med 4-3 mot Glanshammar som är ett div 2 lag, det var cupmatch.


Onsdag!

Lika soligt som alla andra dagar! Ska snart iväg på en promenad med Fia, hoppas vi inte stöter på de långa läskiga djuren som brukar ligga på backen för då dör jag. Jag har någon så fruktansvärd fobi mot ormar, fort jag går själv ute på vägar går mitt hjärta på högvarv. 

I kväll ska jag i väg till Skyllbergsvallen och kolla när laget spelar cup-match mot Glanshammar, jag fick inte va med:(  


Tisdag!

Nu är det redan tisdag, gårdagen gick fort eftersom jag var aktiverad hela dagen. Tillbringa lite tid med Therese och senare på kvällen åkte jag hem till Carro och träffa henne och Noel. Fick mig även en chok, men vad brukar man få när man kommer till Carro he he. Lillskiten hade ju lärt sig gå med, han är ju så söt så man kan drunkna!
Idag så ska jag vara i solen hade jag tänkt, precis som alla andradagar, ska fortsätta läsa boken för den är spännande, så sönt att få läsa vanliga böcker och slippa all studentlitteratur:) Vid kl 18.00 så är det fotbollsträning och jag längtar så! Var så längesedan nu:)

Varmt

Legat ute i solen ett tag nu och svetten bara rann kring mig, det är så himla varmt. Man ska väll inteklaga men jag klarade inte av att ligga kvar där i alla fall. pimplar i mig vatten, min diet  är väldigt bra nu eftersom jag måste drika 3 liter vatten om dagen, då behöver jag inte vara orolig att bli uttorkad.Ny vecka

Ny vecka och nya tag, varmt är det redan och inne är det som en bastu. Känns som man skulle vara i ett annat land, men det kostar ju inga pengar:P Man har det utanför dörren liksom:) I dag har jag inga direkt planer, det ända som är inplanerat är att jag ska till Carro och Noel en sväng i eftermiddag, har inte träffat dem på ett tag.  Lillkillen fyller ju ett år om en månad ungefär, han är ju så söt:) 

Solen är lockande och jag kanske ska ta fram boken som jag har börjat läsa och lägga mig på gräsmattan och pressa lite:) Eller pressa och pressa, sola i alla fall, vill ju inte bränna upp mig. Är helt ensam idag hemma och det känns underligt:/ Mamma och Pelle jobbar och marina är i skolan och blir snäppet klokare. 

Nej nu ska jag fixa lite 

ha en bra dag! 

Match!

Idag har jag varit och kollat när mitt lag spela match mot Laxå och vi vann med 2-0! 3 friska poäng till!Ja ha här har vi Tina och Hedelind då! Hedelind är alltid lika glad att va med på kort!Vi är verkligen ett bra lag, vi skäller i alla fall inte på varandra om vi förlorar... stackare de måste känna sig värdelösa av att man skäller på varandra.

Vinnaren av Talang 2008Hon är ju så himla bra!

Söndag

Lika varmt som i går m inte värre, njuter av att jag kan ägna min lediga tid i solen! Kommer säkerligen tillbringa mycket tid i solen idag, eftersom jag ska till Skyllbergsvallen och kolla när mitt lag spelar match mot Laxå och innan det ska vi äta mat tillsammans och ha roligt. Det är nog dags att ta fram solkrämen nu, så jag inte bränner upp mig. Jag hittar verkligen inte mina fotbollsskor? Jag hade dem i en påse här hemma men nu är den borta, hoppas bara inte att mamma har slängt den påsen när hon rensat, det skulle inte förvåna mig. Måste ju ha dem för nu ska jag ju börja träna igen och jag har inte råd att köpa nytt. Min syster brukar ha koll, får fråga henne om hon sett dem?

Nej nu ska jag göra mig i ordning!

Ha en underbar dag i skolen, det ska jag!

RSS 2.0