Blogg torka

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge men det finns anledning till det och det är för jag har jobbat så mycket, och under de få timmarna jag är ledig har jag valt bort att tillbringa min tid vid datorn och bloggen. Men nu skriver jag i alla fall och jag hoppas att jag kan delge en del som hänt under veckan. Eller det hr inte hänt så speciellt mycket i veckan:s Men det kommer att hända, för i morgon så ska jag flytta in i den nya lägenheten, jag skrev för ett tag sedan att jag hade ett stort problem att hitta någon som kunde hjälpa mig med flytten, men min mamma är så underbar så hon böt tider på jobbet så hon kunde vara ledig och hjälpa mig:) Tack Mami!! Så Mor och jag ska tillbringa morgondagen i Skövde. På kvällen ska jag på lagträff på borgmästarholmen och leka och ha kul:)

I morgon är det den ända dagen jag är ledig denna vecka, så i övrigt kommer det inte hända mycket, men jag hoppas jag kan slänga in lite ord, då och då under veckan här på bloggen!


Ny vecka

Ja ha då var det en ny måndag och början på veckan. Har suttit i telefonen och pratatmed folk på skövdebostäder om hur jag ska hämta nyckeln och så på torsdag, men det råder delade meningar om det kan man säga. Ena studen ska jag ringa dit och andra studen ska jag ringa dit. Men nu fick jag ett nummer som jag ska ringa för att bestämma tid för att hämta nyckeln. Men nu när jag kollar var det till samma person jag prata med först och han verkade virrig:/ Jag ringer honom i morgon i stället.

Ännu en dag i värmen och när jag kollade i tidningen ska det vara så här hela veckan nu. Självklart när man ska jobba och flytta denna vecka:( Jag får njuta av de små stunderna jag är ledig om dagarna innan eller efter jobbet. Nej nu ska jag dra på mig min bikini och bege mig ut i solen. Håller på och försöker få lite färg på kroppen, för jag är ovanligt blek för denna årstid än vad jag brukar vara.

Ha en bra dag

Söndag

Ja ha då var man uppe då, vacknade nyss av att det var så varmt men jag känner mig i alla fall utvilad. Solen skiner även idag och jag får för en gångs skull tillbringa min dag i den:) Det är så skönt att ha en hlt ledig dag, för jag har jobba så mycket nu sista tiden. Jag har räknat ut att jag bara kommer vara ledig 8 dagar denna månad, så pengar tjänar jag, så jag behöver inte vara orolig för ekonomin fram över, men mycket av pengarna går åt till thailadsresan.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Har lite alternativa att välja på men jag vet inte vilket? Antingen så stannar jag här hemma i Åmmeberg och försöker få tag på någon som vill ner och bara och sola med mig, för att vara själv är ju inte så kul. Det andra alternativet är att förlja med Pelle till stugan och klippa gräset, för han kommer dö av värmen om han gör det själv. Vet att ni skulle ta alternativ ett på en gång, men ja vill ha någon med mig då:P

Hot Hot Hot

Nu är det verkligen varmt. Klockan är snart 19.00 och det är fortfarande 28 grader ute, det är helt sjukt. På jobbet idag häll jag på att flyta bort, och jag var absolut inte ensam om det. Alla gick runt med svettlökar och blev helt dyngsura. Tycker synd om de gamla för värmen gör dem helt snurriga, men de är ju inte ensama om det eftersom jag tycker att jag själv blir det.

Torsdag kväll

Sitter här och njuter av att slippa gå upp i morgon bitti, för jag är inte så morgonpigg längre. Skulle vara ledig hela helgen, men folk har blivit sjuka på jobbet så jag ska hoppa in oh jobba i morgon kväll och lördag dag. Idag fick jag föresten fdelegering (vet inte hur det stavas) att dela medicin:) Så nu är det i alla fall två vikarier som kan göra det. Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och träna fotboll. Snacka om att man har svettas på jobbet, det bara rann om mig. Bättre blev det ju inte att vi gick en man kort och det var bara en som fick dela medicin. Sprungit häcken av mig hela dagen så man kan säga att jag är ganska slut. Vet inte om jag kommer kunna sova så mycket i natt för det är något så fruktansvärt varmt i mitt rum. Sov nästan ingenting natten till idag, så det var extra segt i morse. 

I morgon så ska jag som sagt jobba kväll 16-21. Retsen av dagen funderar jag på att tillbringa i solen, ska hjälpa mamma och handla också inför helgen. Mamma och jag jobbar så Pelle år vara mästerkocken:)

Onsdag

Soligt idag och jag skäms nästan för att jag inte tillbringat mer tid ute i solen, men det finns anledningar till allt. Idag är anledningen JOBB. Jobba 7-16 och när jag kom hem var jag så trött att jag la mig på soffan och somna. Är fortfarande mycket trött och jag funderar på om jag ska lägga mig tidigare idag för att vara extra pigg i morgon bitti då jag ska till jobbet.


Dröm

Ibland önskar jag att jag var på en anna planet,
Ibland önskar jag att saker som är gjorda, blir ogjorda,
Ibland önskar jag att det var som förr....

Magdalena

Idag har jag namsdag 22/7

Kvinnonamnet
Magdalena var ursprungligen ett grekiskt tillnamn, dvs. ett namn som lades till förnamnet, med betydelsen "från Magdala". Bibelns Maria Magdalena (som är upphovet till namnet i almanackan) fick just detta tillnamn för att skilja henne från Jesus moder. Redan tidigt kom dock namnet att uppfattas som ett självständigt förnamn och det har använts i Sverige sedan 1400-talet. En fransk form av namnet är Madeleine, och en svensk kortform är Magda.

Ur namnet har även Malin, Lena och Malena sitt urspung.

På 1970- och 1980-talen var Magdalena ett modenamn bland de yngsta. Även i början av 1990-talets var Magdalena ett av de 100 vanligaste tilltalsnamnen. Men nu har modevågen vänt och Magdalena har ramlat ut från 100-i-topp-listan. 31 december 2005 fanns det totalt 18 362 personer i Sverige med förnamnet Magdalena varav 4 695 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 192 flickor namnet, varav 26 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 22 juli, sedan medeltiden.


Tisdag

Nu har sommarvärmen kommit tillbaka och himlen är alldeles blå och jag hoppas kunna sitta i solen en stund innan jag ska till jobbet 14.30:) Måst ju förbättra solbrännan, men jag hinner nog eftersom jag inte börjar skolan förens 1 September och veckan innan då jag ska va fadder så kommer jag vara mycket utomhus:) Man får väll hoppas att vädret håller i sig nu:) Tycker bara synd om de personer som nyss kommit tillbaka efter en periods semester, eftersom solen kommer fram första veckan de kommer tillbaka.

Denna vecka ser ut på detta vis:

Tisdag: Jobba 14.30-21.00
Onsdag: Jobba 7-16
Torsdag:  Jobba 7-16
Fredag: Åka med mamma och Pelle till Motala och handla

Vad kallas du?

Vad kallas du för igentligen? Har du några smeknamn?

Jag kallas:

1. Sofia
2. Fia
3. Fialotta
4. Fiddeli
5. Wellermo

Jag utmanar:

Vivi

Erika

Katty

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Vivi och här kommer mina svar...

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- går på toa - Läser tidningen-  kollar på tvn

Tre saker jag måste ha under dagen:  - Mat,- dryck ; en kram

Tre personlighetsdrag från mig: - - Rolig,  - pratsam , - omtänksam

Tre saker jag gärna ägnar mig åt: - Familjen,  Fotboll , umgås med vänner!
 
Tre saker jag är rädd för: Spindlar, ormar och hissar 

Något jag drömmer om: - Att skaffa egen familj och leva ett gott liv!

Tre personer jag utmanar:

Katty

Sandra N

Nina

Dessa bloggar läser jag!

Tänkte bara visa vilka bloggar jag dagligen läser:

Moster www.vwellermo.blogg.se
Katty www.katarinaz.blogg.se/
Nina www.metrobloggen.se/ninadiggardig
Sandra N www.sanondra.blogg.se/
Mia www.miapatricia.blogg.se/
Sara www.sarajohannaalice.blogg.se/
Anna A www.annaalvarsson.blogg.se/
Stina www.kfasse.blogg.se
Erika www.sisternurse.blogg.se
Ingela www.sisterling.blogg.se
Anna N www.missprincipessa.blogg.se
Tina www.grretas.blogg.se/
Linda www.hontiderman.blogg.se/
Syrran www.marinaelisabeth.blogg.se
Sandra A www.marterne.blogg.se/
Blondinbella www.blondinbella.se
StinaLee www.stinalee.se

Måndag

Händelserik dag kan man säga, fick hoppa in och jobba och när jag är på väg hem från jobbet får jag reda på att två bebisar har kommit till världen:) Skönt att det gick bra för den, en pojke och en flicka födda samma dag och på samma sjukhus, he he lite komisk.

Nej nu ska jag snart lägga mig och sova, är lite trött faktist !

Grattis till bebbarna!

Grattis Therese till lilla Kevin 21/7-08


Grattis Anna till lilla Nelly 21/7-08

Det blev två bebisar på samma dag:)

God morgon

Om inte telefonen hade ringt hade jag kunnat sova minst två timmar till, men nu gjorde den det. Samtalet var i alla fall viktigt, de ringde från jobbet och fråga om jag kunde jobba 16-21 idag, och självklart så tacka jag ja, eftersom man har blivit lite pengatokig nu i sommar:)

Annars idag ska jag slappa och tvätta mina jobbarkläder, för det har jag inte hunnit i helgen när jag har varit borta.

Ha en bra dag

Stort problem

Jag harverkligen ett stort problem nu och jag vet intehur jag ska göra? Den 31 Juli ska jag byta lägenhet till huset bredvid, och jag kan flytta kartongerna och så själv, men jag behöver en till som hjälper mig med mina möbler. Saken är den att det finns för tillfället ingen som kan hjälpa mig just denna dag, och ja kan inte flytta någon annan dag häller:( Alla jobbar ju, oc det är svårt tt få tag på någon som är ledig och vill ställa upp:/
Någon av mina goda vänner som vill hjälpa mig?
I så fall, hör av er!!!!

Helgen

I fredags åkte jag till Skövde för att pack i hop min lägenhet och det blev mer att packa än jag trodde.  

Tryckte i hopp möblerna i ett hörn


Köket blev rent och fint:)


Loggian där jag hade min matplats


Mitt sov och vardagsrum


Toaletten är helt tom av saker


Tryckte in alla saker i garderoben


Ändast paraply, dörr,matta och skohorn kvar i min hall

Kommer sakna min lilla lya, men jag hoppas kunna göra min nya lägenhet lika trivsam om inte bättre:)


I lördags fortsatte jag och paxka och städa, sedan begav jag mig till stugan vid lyrestad och göta kanal där mor och Pelle befann sig:) Senare på kvällen hämta vi Pelles mamma Kerstin i Töreboda och tog med henne till stugan och vi åt mat och hade trevligt:)
Idag så vakna jag vid 10.00 och vi 13.00 bestämde vi oss för att åka hem eftersom vädret inte var det bästa:)
Jag har i alla fall haft n underbar helg!


Tävling:)

Vinn detta snygga armband hos katta!

Gör som jag var med och tävla:)

Midnatt

Det är midnatt och jag är fortfarande uppe, ska alldelse strax lägga huvudet på kudden och sova men jag tänkte skriva lite här först. Har sovit middag en timma idag efter jobbet och snacka om att man blir seg efter en sådan tupplur, man är ju helt slut hela källen sen. Har sovit varje dag efter jobbet nu och det behöver jag:) Är inte den som sover middag annar. 

I morgon så tänker jag inte ställa klockan utan jag kommer vakna när jag känner för att vakna, och när jag gjort det är det dags att packa. Det blir en natt i skövde och en natt i stugan vid Lyrestad. Ska storstäda och röja i lägenheten så att det bara ä att flytta ur den sen utan att behöva tänka så mycket på städningen just flyttningsdagen. Nina slutar 21.00 i morgon och det blir till att gå hem till henne då för jag ska sova där:)

Nej nu ska jag sova för ögonlocken känns som tegelstenar:)

GOD NATT

100 frågor

100 frågor.
TESTET BÖRJAR; 16.45

1. Namn - Sofia
2. Ålder? - 20
3. Vart bor du? - Skövde
4. Bor tillsammans med?- Mig själv och dammråttorna
5. Färg på ditt hus? - tegelrött
6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
7. När är du född? -  12 januari 1988
8. Klass? Lptå-07
9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten 2007
10. Något jobb? - Extra jobbar som vårdbiträde
11. När gick du upp i morse? - 05.50
12. När ska du sova? - I natt
13. Duschat idag? - Japp, nyss
14. Kramat någon idag? - Ja en arbetskamrat som skulle gå på semester
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit idag? - Pannkaka, smörgås
17. Dagens klädsel? - shorts och linne
18. Dagens smink? - Har inte orkat sminka mig
19. Dagens sötnos? - Min kisse Zirre
20. Dagens roligaste? - Att åka hem från jobbet

socialt;
21. Har du många vänner? - Har vänner som jag tycke om så jag är mer än nöjd
22. Hur många har du kysst? - ?
23. Vem kramade du senast? - Mamma
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ?
27. Har du pojk/flickvän? - Nepp
28. Vem pratade du med i telefon senast? -Oj jag har inte pratat i telefonen på flera dagar, men jag tror det var katta i förrgår
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Kappahl

favorit;
31. Film? - Ice Age
32. Låt? - Vet ej?
33. Mat? - Tacos
34. Dryck? - Vatten
35. Färg? - Grön
37. Stad? - Skövde
38. Land? - Sverige
39. Ämne i skolan? - Tyckte om idrott i grundskolan
40. Människa? - Mamma

senaste;
41. Personen du tänkte på? - Pappa
42. Personen du kysste? - ?
43. Gången du spydde? - Baksmälla i höstas
44. Gången du grät? - I söndags
45. Pizzan du åt? - Hawaii i måndags
46. Gången du var i Göteborg? - I november 2007
47. Gången du var i Stockholm? - ! mars 2007
48. Gången du var full? - När det var fest hos Sara, men fråga mig inte när?
49. Gången du var hög? - Dumma saker jag inte håller på med

antingen eller;
51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
54. Tvspel eller datorspel? -Inget av det
55. Singel eller upptagen? - Singel
56. Hångla eller ha sex? - ?
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Inget av dem jag bloggar www.fiddelifia.blogg.se
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Big Brother
60. Blont eller svart hår? - blond
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Gröna
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - Båda
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - leva

antal;
70. Personer du älskar? - Mina vänner och familj
71. Personer du hatar? - Som sviker
72. Gånger du varit full? - ?
74. Glassar du ätit på en dag? - 2 högst
75. Festivaler du varit på/ska på senare - inget bestämt
76. Gånger du haft minnesluckor? - Inga
77. Gånger du varit hög? - aldrig
78. Personer du saknar just nu? - 5
79. Gånger ditt hjärta brustit? - vet inte

vem;
80. Vill du kyssa nu? - ?
81. Ska du träffa imorgon? - Nina
82. Sjöng du senast för? - Bilrutan:P
83. Hade du senast msn-konversation med? - ingen smsar mig:(
84. Spelade du tvspel med senast? - Spelar inte tvspel
86. Vill du kasta en sten huvudet på? - Det är väll dumt att göra så jag avstår
87. Förtjänar att dö? - Ingen
88. Är söt? - Många personer
89. Vill du sova jämsides med inatt? - Hoppas katten kan ta sig i kragen och komma till mig i alla fall

vad;
90. Gör dig glad? - Mycket
91. Gör dig ledsen? - Orättvisor
92. Vill du helst göra nu? - Få min lägenhet så jag kan göra i ordning den
93. Önskar du att du slapp göra? - ?
94. Vill du ha nu? - Fint och soligt väder med ingen blåst
95. Önska du dig i födelsedagspresent? - Oj det är långt dit så jag vet inte?
96. Längtar du till? - Thailand i december
97. Tycker du om dina betyg? - Javisst
98. Ångrar du i ditt liv? - Mycket
99. Är det bästa som hänt dig? - ?
100. Hur mycket är klockan? - 17.00


Glad

LEDIG!!!!! Jag är så himla glad nu är jag ledig ända tills tisdag kväll då man går på heltiden andra perioden:)
Monsterpasset är gjort och nu ska jag må gott och slappa. Blir ett tupplur på soffan sen!


Vist är dom söta!!

Onsdag

Jag är riktigt virrig när det gäller dagar just nu, har ingen koll alls, om gamlingarna var virrriga innan på dagar lär dom va mer virriga nu eftersom jag uppgav fel dag för endel i går, jag var helt bombis p¨å att det var onsdag då:P Ja ja nu känner jag mig i alla fall rätt på dagar för nu är det verkligen onsdag:) Bara idag och i morgon kvar sen är det fyra dagar ledigt och de dagarna äör fyllda med aktivitet!

Fredag: Klippa gräset och åka ner till skövde och packa ihop och städa lägenheten innan flyttn den 31/7 och jag tillbringar natten hos Nina. 
Lördag: Fortfarande kvar i skövde och gör klart resten i lägenheten sedan beger jag mig till stugan där mamma och pelle befinner sig
Söndag: Åker hem från stugan
Måndag: Njuter det sista av min ledighet innan jag går på ett 100% schema


Hojen redo:)

I Dag ska jag cykla till jobbet och i morgon med tänkte jag:P

Tisdag

Äntligen hemma, skönt att komma hem efter en arbetsdag och veta att man inte behöver jobba förens i morgon kväll:P Föredrar kvällar faktist, eftersom jag inte direkt är en morgonmänniska nu för tiden. Ska bara ta det lugnt nu resten av dagen och tillbringa min tid framför tvn, om jag är vaken eller ej är en annan sak:P

Pratade med Ketti i går och jag saknar henne<3


Måndag

Hellu:) Ny vecka och den började med jobb mellan 7-14, sen när jag kom hem så bestämde jag mig för att ligga på soffan och kolla på tv, gissa om jag kollade på tv? Ne, jag sov självklart:P Efter en helg med jobb kan man inte va annat än trött, har tre dagar kvar och jobba denna vecka sedan är det långledigt och då ska jag ner till skövde och städa lite.Inget kommer bli som förr, nej jag vet... men det betyder inte att man får bete sig hur som hällst. Väx upp och bli en vuxen människa, glöm det gamla och gå vidare. Att fortsätta och såra och göra livet till ett helvete hjälper inte. Ingen ska ta någons plats men man ska respektera varandra.

Trött

Just nu är jag super trött och skroppen vill bara till sängen men inte huvudet för den vill va här framför datorn ett tag till. Vet att jag inte kommer kunna sova direkt i alla fall eftersom jag jobbat kväll. Får tvinga mig till det eftersom jag ska upp i morgon för jag jobbar 7-14. Jag skulle hällre vilja vara ledig och följa med Mamma och Pelle under dagen ner till stugan. Men sådant är livet, man måste ju arbeta och få pengar med.God Natt!!

Fint kort


Här om dagen var grannkatten sally på besök och lekte med vår katt Zirre och då tog jag detta kort, och det blev faktist väldigt bra!


Bästa kompisar:)

Söndag

Sista dagen på veckan och i morgon är det en ny. Jag sko jobba idag tills torsdag och sen är jag ledig fredag, lördag, söndag och måndag och det ska bli skönt eftersom jag inte har varit ledig en helg sedan jag börja jobba nu i sommar. I helgen ska jag till Skövde och städa och packa et sista inför flytten den 31/7, kanske ska sova hos Nina, vi prata om det för ett tag sedan men jag måste ringa henne och se fall det fortfarande är ok? Jag har ju liksom ingenstans att sova i min lägenhet eftersom jag packat ner allt.

Idag har jag varit riktigt seg och jag somna om i morse när jag kolla på tv och vakna klockan 12.00. Måste försöka va utvilad så jag orkar jobba:) Har så svårt att sova på kvällarna när jag har jobbat på kvällen, fråga mig inte varför?

Ha en bra dag!


Jobb+Röfors+Åska

Idag så jobbade jag mellan 7-16 och jag måste medge att det var jätte segt och mitt huvud hängde inte med riktigt. Efter jobbet åkte jag hem till Sara och böt om sedan begav vi oss till Röfors för att fira mia som fyllt 20, vilket var jätte trevligt:)


Emelie, Sara och Staffan hade gjort en fin tårta till damen:)


Hon fick ett paket med ett snyggt halsband i av mig:)


Mia tar kort på regnbågen


Fick inte med hela bågen men man såg hela:)


Det spöregna hela vägen och det kom blixtar med


När jag närmade mig Askersund fick jag med lite utav en blixt (det ljus ni ser ovanför träden på höger sida)

Solen är här:)

Äntligen!! Så jag har längtat efter dig dessa regniga dagar, så överaskar du mig så idag:) Solen är mer än välkommen, ska snart dra på mig bikinin och lägga mig ute på gräsmattan, får passa på nu innan jag börjar jobba 15.00. Ska höra av mig till Tessa och se fall hon vill sola med mig:)

Lite coolt!


Det här är Filip (Skådespelare), Jag, Katta och Ivica (Kattas bror).

För två år sedan så var jag och Katta i stockholm och då var vi med och kolla när Kattas bror spela in sin film i stockholm då fick vi träffa lite skådespelare bla Filip, då var han inte så känd, men nu fick jag se att han ska va med i Andra Avenyn till hösten:P Lite coolt att jag har pratat med honom och till och med fått en kram!

Familjen Nicklasson
(Bild från Andra avenyn)

Saknar

Sitter här och saknar min ketti:( Det var så längesedan nu vi umgicks och hade roligt. Vi båda är arbetande kvinnor och tiderna stämmer inte för att vi ska kunna umgås:( Saknar dig gumman<3Ledig

Idag är jag ledig men jag kan inte på stå att jag utnyttjar den speciellt, det ända jag gör är att kolla på tv och sitta här framför datorn och bloggen. När man är ledig ska man hitta på sådant man inte hinner med annars, men jag orkar inte. Jag har helt enkelt en "slö" dag, men jag skulle ju bli överlycklig om det skulle komma någon och undra fall vi skulle hitta på något :)
 

Ledig måndag

Idag har jag varit ledig och det har varit skönt även fast det har regnat precis hela dagen. Bara kunna ta hand om sig själv och inte behöva tänka på jobb, är ledig i morgon med och jag ska sova länge.

Mitt schema ser ut så här två veckor framåt:

7/7 Tisdag: LEDIG
8/7
Onsdag: JOBBA
9/7 Torsdag: JOBBA
10/7 Fredag: LEDIG
11/7
Lördag: JOBBA
12/7 Söndag: JOBBA
13/7 Måndag: JOBBA
14/7 Tisdag: JOBBA
15/7 Onsdag: JOBBA
16/7 Torsdag: JOBBA
17/7 Fredag: LEDIG- ev till skövde och packa
18/7 LördagLEDIG- ev till skövde och packa 
19/7 Söndag: LEDIG- ev till skövde och packa
20/7 Måndag: LEDIG

Som ni ser jobbar jag mycket nu:) Ni vill inte veta hur det ser ut ännu längre fram, då jobbar jag gämt.
 

:(

Det finns så mycket saker i världen som gör att man blir ledsen, massor utav orättvisor. Jag har gjort en lista med 5 saker som gör mig ledsen:

- När någon sviker mig
- När någon som man känner lämnar jordelivet
- När någon man känner inte mår så bra
- När jag tittar på nyheterna och ser hur massor utav oskyldiga människor far illa på grund av andras politiska åsikter
- När jag får höra hur många barn rund om på vår jord som lever fattigt och inte har någon familj

Dessa personer vill jag dela listan med:

Vivi
Stina
Katta
Nina
Mia

Gör en likadan!


Regnet det bara öser ner

Det är så himla tråkigt, bara för att man får en gångs skull är leig så ska det spöregna. Vart tog det vackra vädret vägen? Finns inte så mycket att göra nu häller, och dåliga program är det på tvn med:(

Grattulationer

Efter mycker jobb i helgen har jag inte bloggat så mycket så jag får ta min grattulation till min älskadevän nu:)


GRATTIS MIA KAAN 20 ÅR 6/7


Idag fyller lilla Noel 1 år!!
7/7


Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att skriva, jag vet, men igår var jag ledig från jobbet och jag kände inte alls för att sitta framför datorn när det är så fint väder ute. Har jobbat kväll idag och jag är lite smått slut i huvudet just nu så något längre inlägg blir det inte.

I morgon åker mamma och Pelle till stugan och jag blir troligtvis ensam hemma hela helgen om inte Marina och Björn bestämmer sig för att vara här. Det gör inget fall jag är ensam häller för jag kan ju alltid gå ner till Tessa och snacka lite:) Jobbar mellan 7-15 i morgon och jag tänkte åka ner till hamnen och hälsa på min syster när hon jobbar innan jag åker hemmåt, men vi får se vad som händer och fötter.

Kvällning

Nu sitter jag här framför vivans dator och är mätt, för när jag kom hem fick jag grillat kött och potatissallad, mums! Är ganska trött nu men jag vill inte gå och lägga mig än i alla fall eftersom jag är ledig i morgon. Arbetet idag har flytit på bra, och tiden har bara flugit i väg, helt plötsligt var det dags att gå hem.


I morgon är jag ledig och det är dags att flytta hem till mamma igen efter tre dagars vistelse i Askersund hos min moster. Ska till marieberg och hämta min mobil som har varit på lagning.

Tidigare idag var jag och sandra och fika och det var så trevligt så:)

NATTI NATTI


Underbara dag

Sov ganska länge idag och vaknade när klockan var halv tio, det är i alla fall länge för mig. När jag kom upp så såg jag att solen sken och när jag gick ut på trappan kände jag hur solen stekte Känns så skönt att sommaren har kommit tillbaka och vi får hoppas att den stannar några dagar till.

Kl 12.30 ska jag möta upp Sandra Andersson som jag inte träffat på jätte länge nu, nästan ett år, eller jo på konsum i måndags så vi bestämde att vi var tvungna att ta en fika någon dag. Finns säkert massor att prata om efter en sådan lång tid. Efter vi har fikat är det dags att cykla till jobbet, börjar 14.30 idag och jobbar till 21.00.

Nej nu ska jag fortsätta läsa min bok som börjar lida åt sitt slut, kanske ska sätta mig i solen:)

Ha en underbar och solig dag!


Tisdag

Dagen började med att jag gick upp vid kl 06.00 och gjorde mig i ordning för att bege mig till jobbet som jag börja kl 07.00. Sedan på eftermiddagen kom jag hem vid kl 16.00 till min moster där jag bor de närmaste dagarna och slumra till kort på soffan, och när jag vakna till var det dags för mat, kött och potatis med lingon och sås:) Det var kanon gott! Sen kom min mor hit med lite kläder som jag behöver och vi prata lite, när mamma åkt så åkte jag och vivi ut till min kusin i byn och hälsa på och sedan hämtade vi stefan som var i väg och jobbade.

Börjar inte jobba förens vid 14.30 i morgon, så det blir sovmorgon.

Nu ska jag gå till sängs och läsa i min bok som det börjar bli så spännande i:)

GOD NATT


RSS 2.0