Hård helg

Nu har en vecka av två introveckor gått och det känns i kroppen. Mycket festande och andra aktiviteter som tagit musten ur en denna vecka, men det har varit så kul:)


Lägenheten

Här kommer lite bilder på min lägenhet!


ÄNTLIGEN!

YES nu har jag fått i ordning på mitt internet så nu kan jag uppdatera mig mer här på bloggen:)


Denna vecka respektive nästa vecka är det introveckor för de nya studenterna, och jag är fadder!
Vi har under denna vecka haft jätte kul och vi vann fjäsktävlingen i brännbollstuneringen!!!! Slå det om ni kan:P

Uppdaterar mer senare!

Torsdag 21/8

Ja ha då sitter man här nere i biblioteket i skolan, tog mig hit för jag var tvungen att komma in på internet. Funkar inte i min lägenhet så jag fick ta hit min dator för här i skolan funkar det i alla fall. Känns konstigt att sitta här när man direkt inte behöver plugga. Har en veckas ledigt innan min roll som fadder börjar på måndag. 

Annars har det inte hänt så mycket sedan jag kom ner i tisdags, Mamma och Pelle var kvar till 16.00 och sedan begav de sig hem och lämna mig ensam:P Det gjorde mig inte ett dugg, kändes så skönt att kunna vara ensam och inte behöva anpassa sig till andra. Har hållt på och småplockat i lägenheten hela tiden men jag tycker bara att det kommer fram mer och mer saker? VART KOMMER ALLT IFRÅN? 

I går var jag hos Annelie i några timmar:) Det var riktigt trevligt, hon kanske kommer hem till mig en sväng idag så jag kanske ska ta och kila hem för att damsuga tror jag. Funderade på om jag ska ta och beställa tvätt tid med;/ 

Ha en bra dag

 
Kurorten
Huset brevid skrapan bor jag nu:)

SKÖVDE...

Här kommer jag:)

Idag beger jag mig hem til Skövde igen och det känns så skönt att få komma hem till sitt! Vet inte hur det kommer bli med internet anslutningen men det visar sig när jag kommer hem.

Hej då Åmmeberg

1 dag kvar...

...till Skövde:)

Gick upp klockan 8.00 för jag kunde inte sova så mycket längre. Innan jag somna i går kväll låg jag och grumla på vad jag egentligen hade gjort denna sommar? Jag kom fram till attjag inte gjort så myckert mer än att jobba och flyttat. Denna lediga vecka kanske man ska ta och rå om sig själv och kanske hitta på någonting kul:) Längtar verkligen hem till skövde nu! I morgon bär det av hemmåt och jag kommer verkligen njuta av att kunna göra som man vill och inte ha andra personer runt fötterna. Jag ska småpyssla i lägenheten så jag verkligen känner att jag är hemma. Jag vet inte om mitt internet komme fungera nu när jag kommer hem, men det visar sig väll, men det kanske får ligga nere med bloggandet ett tag. Ska försöka skriva i morgon innan vi åker.

I kväll så är det dags för min sista match för året och den blir mot Vivalla stars *borta*. Hoppas det går bra nu och att vi vinner, känns skönt att sluta med ett bra resultat. Sen får jag nöja mig med att hålla tummarna:)


2 dagar...

...till Skövde

Idag jobbade jag sista dagen för sommaren, 7-16 blev det och det var en lång dag som på något sätt blev kort. Allt gick så himla snabbt. Skönast det kanske, eftersom sista dagen brukar vara seg. Innan jag gick hem så sa jag hej då till alla gamlingar och personal, och när jag gick ut genom portarna kändes det så skönt (även fast det regnade) att sluta, eftersom jag jobbat väldigt mycket denna sommar. Nu blir det en veckas helt ledigt och på måndag nästa vecka så ska jag mjukstarta skolan med att vara fadder åt de nya lärarstudenterna. 

Annars idag har jag hållt mig välinformerad om vad händer på OS fronten och nästan hela dagen har det kommit glädjande besked:) Stefan Holm till final i höjd, Kallur vidare från försöken i häck och handbollsdamerna vidare till kvartsfinal:) 


3 dagar...

...till Skövde:)

Dela

d tur idag och nu är jag hemma på 4 timmars rast, sedan är det dags att åka till jobbet igen. Näst sista arbetsdagen! Har sovit i en timma nu och detvar riktigt skönt, har verkligen inga problem att somna framför tvn i soffan. Snart är det dags för middag och idag bjuds det på Sill och potatis, det är riktigt gott, men jag hade hällre fått det de gamla åt idag, nämligen kålpudding:)4 dagar kvar...

...till hemfärden "SKÖVDE":)

Tiden har gått så fort, känns som sommaren bara flögförbi, vart tar all tid vägen? Mycket tid har spillts på jobb i sommar, och det finns både för- och nackdelar med det. Fördelen är att jag tjänar mycket pengar och nackdelen är att man har mindre tid att ta hand om sig själv. Igår så var det meningen att jag skulle ha jobbat 7-16, men det fattades folk till kvällen så jag fick göra en delad tur och arbeta 7-21 i stället, så det blev 10 h i stället för 8.5 h. Denna månad har jag jobbat 13 dagar och på de dagarna har jag jobbat 106 timmar och det känns ju bra, eftersom det kommer komma mycket pengar i slutet av september.

Idag har jag varit ledig och samla krafter till morgondagens och söndagens arbetspass som är ganska långa, 7-21 och 7-16. Mycket OS tittande och mycket svenska framgångar, som att Aspelin och Johansson har gått till dubbelfinal i tennis, Handbollsdamerna vann mot Tyskland med 27-26 i deras grupp,  Anna Lindberg är vidare till semifinal i simhopp, Therese Alshammar tog sig till semifinal i 50 m fritt och Stefan Nystrand tog sig till final i 50 m fritt i simning.

I eftermiddags begav jag mig till Katta i Pålsboda och umgicks med henne och Agga. Mycket flum men det var trevligt att träffas:)Nej nu måste jag snart lägga mig om jag ska orka upp i morgon. Men liten uppdatering har ni fått i alla fall:)

Natti Natti

Det var skakigt ? men Anna Lindberg är vidare och har en bra
Therese Alshammar.Foto: Scanpix
Teresa Utkovic.
(Bilder från SVT och Aftonbladet)

Helt otrolig


Det är inte många personer som kan sjunga en hel låt med två röster!

Gratisbio.se

Prova GratisBio! Du får helt gratis biobiljetter när du utnyttjar erbjudanden från deras annonsörer.
Gå med du också och ange mig som värvare SofiaWellermo 

GratisBio.se


Nu...

...har jag bestämt mig för att den 19 Augusti ska jag åka hem till Skövde, eftersom att min sista arbetsdag är nästa söndag. Känner att jag behöver komma hem och ta hand om mig själv ett tag utan att ha massor utav andra personer jag måste ta hänsyn till. Kunna plocka i ordning i lägenheten varvat med att kolla på OS sändningarna. Precis som jag har gjort denna helg. Känner att jag inte alls kommer sakna jobbet, det har varit tuft nu i sommar. Jag tror faktist jag kommer passa bra som lärare i framtiden. Kunna vara ledig på helgerna och inte behöva oroa mig för att någon ska ringa mig och fråga fall jag kan jobba.

Helgen

Fredag: I fredags så var jag och jobba mellan 7-14, måste säga att det var den segaste dagen på jobbet någonsin under denna sommar. För det första så hände det alldeles för mycket saker som vi inte räknat med så tiden räckte knappt till och för det andra så var jag helt slut för övrigt, min kropp sa i från. Jag behövde verkligen vila, jag har jobbat så mycket sista tiden så jag har glömt mig själv, även fast jag jobbat 100% så har jag fått hoppa in på lediga dagar för att det fattas folk. Finns inga att ta in för alla är på sina sommarjobb.

Efter jobbet satte jag mig i bilen och körde ner till skövde för att göra i ordning min nya lägenhet. Vägen ner gicki inte så fort för det ösregnade så jag knappt såg vägen, men ju mer jag närmade mig Skövde så börja regnet försvinna. När jag kom ner och öppna dörren till lägenheten så drog jag en stor suck, för det var lådor och saker precis överallt. Mamma och jag han inte med så mycket mer än att kasta in allt den dagen jag flyttade dit. Men det var bara att sätta igång och röja så jag började med att skruva i hop bokhyllan och sedan plocka ur så mycket kartonger som möjligt för att få lite mer yta att gå på. Även fast jag höll på till 23.30 så var jag långt ifrån färdig.

Lördag: Uppe med tuppen och fortsatte med att röja, plocka in så mycket det gick i köksskåpena, och tro det eller ej allt gick in även fast jag har ett mindre kök nu:)  Jag är tydligen bra på att organisera i skåp:) Jag varvade dagen med att röja oh kolla på OS, jag är ju en sportnörd:P Kollar verkligen på alla sporter, även dom som inte intreserat mig ett dugg förut som Boxning och cykling.

Idag/ Söndag: Även idag var jag uppe med tuppen, och det första jag gjorde var att slå på tvn för att se lite av det som händer i OS, idag var det stora fokuset på damernas cykling, snacka om dramatik, sverige tog i alla fall hem ett OS silver, Emma Johansson gjorde en kanon insatts! Jag kolla mest på tvn hela morgonen men lite småplock och hamrande i väggarna blev det:) Börja bli riktigt trevligt i mitt nya hem och det bästa av allt måste jag säga är min bakong och utsikten över Skövde stad! Vid 11.00 så var det dags att åka hem till Åmmeberg igen för att ladda batterierna inför den sista arbetsveckan innan jag flyttar hem till Skövde igen. Igentligen hade jag planerat att spela match idag men så blev det inte eftersom jag inte fick va med:( Fråga mig inte varför? Jag vet faktist inte vad de gå efter längre, för jag var i alla fall en av de sju som har tränat denna vecka. Jag är både ledsen och besviken men vad ska jag göra? Jag ska snart hem i alla fall och då blir det ingen fotboll för min del.


Ted Gärdestad- För kärlekens skull


Fin låt

Onsdag

Gårdagen
Igår gick dagen snabbt men ja njöt av min ledighet ordentligt med att bara ligga på soffan och ta en en tupplur mellan tv tittandet. Jag har verkligen lärt mig att kunna varva ner och slappna av under dagarna, för jag har inte alls svårt att somna en stund mitt på dagen. På kvällen åkte jag i väg till Skyllbergsvallen och spelade match mot Kopparberg och vi vann med 3-1:) Madde gjorde de tre målen. Men efter matchen så var det blandade känslor för min del, jag viste inte om jag skulle skratta eller gråta, under matchen fick jag bara spela ca 10 minuter och om en i laget inte hade skadat sig i den sista minutrarna hade jag fått 3 minuter mindre speltid. Jag tycker att jag lägger ner så mycket tid med fotbollen men inte får någonting för det. De minutrarna jag fick spela gick verkligen bra och jag önskar att jag kunde få visa mer, men jag vet inte hur det skulle gå till när jag intefår någon speltid.

Idag
Idag är det ags att göra nytta igen och börja jobba 14.30 till 21.30, uch jag tycker inte om den sista halvtimmen:(  Innan jobbet tänker jag ta det lungt, ska åka med Pelle när han ska till jobbet, för jag ska hämta bilen hos mamma på hennes jobb så jag kan ta mig in när jag börjar jobba.

Längtar till i helgen då jag är ledig Lördag och Söndag:) Efter jobbet vid fyra på fredag beger jag mig ner till Skövde och stannar där över helgen för att fixa och dona så jag inte behöver göra det när jag flyttar hem sen.

Ledig dag:)

Äntligen ledig efter en helg med massor utav jobb, man kan säga att förra veckan fram till igår har varit fullbokad. Det har ett ut så här:

M: Jobba
T: Jobba
O: Jobba
To: Jobba
F: Flytta, Lagträff
L: Jobba
S: Jobba
M: Jobba
T: Ledig


Njuter av ledigheten:)

Timmar

I går satt jag och räknade ut hur många timmar jag jobbat under Juli månad och jag kom upp till 154 timmar:) Snacka om pengar man kommer få i slutet av Augusti:)

RSS 2.0