Ändrade planer

JA ha då ska man åka hem till Åmmeberg idag, känner att det inte blir någonting gjort här hemma i allfall så jag bestämde mig och åka till åmmeberg! Mitt beslut stärktes av att Ellen frågade om jag kunde vara med på match i morgon på solbergaIP och då bestämde jag att jag far hemmåt!

Lördag

Lördag igen och fulsmäckat schema framför mig:

-Plugga
-Tvätta
-Städa
-Diska
-Promenad
-Plugga igen

Jag mår så dåligt av att det är stökigt här hemma så jag måste ta mig tid att städa och diska.


Vem vinner

Vem vinner let´s dance? Jag hoppas i allfall att Tina och Tobias vinner! Vad tycker ni?

Press

Känner sådan press, är stressad till tusen. Blir helt handlingsförlamad:(

Fredagsmys

Idag tänker jag verkligen mysa till det helt själv med god mat och tv tittande, men det finns ett problem:( Tre saker på tv samma tid som man vill titta på:/ På svt 1 är det så ska det låta, på Tv4 är det Let´s dance och på Tv 3 är det sing a long. Tycker om alla programmen men man får prioretera. Jag har kanske kommit på en lösning, om jag kollar på let´s dance, så kan jag kolla på så ska det låta efter det på datorn, och förhoppningsvis så går sing a long i repris någon dag:) Smart va?

Äntligen fredag!

Fick sluta tidigare idag oh det var tur för jag hade inte orkat de två sista timmarna. Jag har varit så fruktansvärt slut i huvudet idag och jag kände mig inte som någon nytta alls, då vill man bara gå hem. Men det blir ingen lugn och ro här hemma häller för jag ska sätta igång och plugga nu direkt och sen ska jag och storhandla på willys, vet inte hur det ska gå och få hem allt på hojen? Vi får väll se om jag kommer hem:) Fick reda på att jag får jobba en dag nästa vecka på tisdagen för de hade ingen att ta in, där jag gör min VFU, så jag får ta in min vfu dag en annan dag. Ska jobba mellan 9-17. 

 

Sång

Idag ska jag börja på högskolekören:) Blir spännande:)Magsjukor:s

NEJ NEJ NEJ jag får verkligen inte bli smittad. Denna vecka har många barn insjuknat i magsjuka på förskolan, idag fick jag reda på att ett barn fått magsjuka. SPRITA SPRITA SPRITA man är torr som fnöske om händerna när
man kommer hem.  Försöker inte att känna efter men med magsjuka kanske det inte är så lätt att förneka.

Torsdag= VFU, Kör

God morgon!

Längtar tillbaka till min varma säng, somna sent igår och det känns i huvet idag. Ögonlocken vil slå igen och kroppen vill ligga ner. Men det är bara att ta sig i kragen och börja göra sig i ordning och palla sig i väg till VFUn. Ska tillbaka till mina små kottar idag, saknat dem, även fast det var så roligt i går. Ska ha samling med dom idag!
Sen när jag kommer hem är det bara att göra sig i ordning och sen är det dags för kören på högskolan. Äntligen har jag hittat mitt fritidsintresse, inte lika aktivt som fotboll men jag får i allfall sysselsätta mig med någonting. Ska gå dit med Ida som varit med tidigare så man slipper känna sig ensam i gänget. NEj nu ska jag fixa mig och sedan dra i väg.

Ha en bra dag!

Avreagera

Känner att jag måste avreagera mig lite innan jag går och lägger mig. JAG HATAR SKOLAN JUST NU!!!!!!! Det är så himla mycket att man får ta sig själv i andra hand. Det ser ut som ett helvete här och disk i ett berg, kläder som är otvättade, dammigt och damsugaren dammar den med för det hinns inte att ta fram. När ska man hinna? Jag mår inte bra av denna stress:( "Ni har helger som ni kan koppla av på" enligt lärarna...vilka helger? Jag har inte haft en lugn helg sedan i julas.. man kan inte bara gå hem och lägga skolan bakomsig för helgen utan den hänger med en som en svans i allfall. Vet att det är fler än jag som känner så här, lärarna verkar inte märka att studentantalet har minskat en hel del...de orkar inte med och jag är överaskad att jag är kvar än. Kommer de säkert märka efter sommaren då få kommer tillbaka, jag vet 6 stycken redan som ska sluta. Det finns säkert fler.... Det tror att inte vi har något liv?

Lägenhet

Fick ett brev att jag var på plats nummer 5 på en lägenhet, så jag ringde han som bor där nu och fråga fall jag kunde komma och kolla på lägenheten. Jag fick komma dit och den var rätt okej. Men jag bestämde mig för nu och titta efter annat, finns säkert andra lägenheter som passar bättre.

Onsdag 26/3

Idag har jag varit med de stora barnen på VFUn och det var riktigt roligt, fick mig många skratt för de är så roliga att diskutera med. De har verkligen livlig fantasi. Ett tjej sa till mig: - ÅH va fint du hår  du har det ser ut som Kim Possibles hår. HAHAH jag höll på och dö!!!!Är vi lika?
image583

Sommarjobb klart!!!

Idag så såg jag på min  mobil att jag hade missat ett samtal, jag ringde upp nummret och då var det en person som undrade fall jag kunde jobba halva sommaren 75% och halva sommaren 100% på ett äldreboende i Askersund och jag tackade ja!:)Så nu behöver jag inte vara orolig för att inte få någe jobb! SÅ SKÖNT! Fick på samma ställe som jag brukar vikariera på så jag är ju inte helt ny på stället häller!


Pulka!

Idag har jag varit med barnen och åkt pulka! SÅ KUL...det var ett bra tag sedan jag gjorde det och jag hade i allfall kul! I morgon ska jag vara på en annan avdelning och kolla hur läget är där! Det ska bli roligt!


Tisdag= VFU

Godmorgon!

Nu är man uppe tidigare än tuppen igen och ska palla sig i väg till VFUn, men någon cykeltur blir det då inte för det är jätte mycket snö här i Skövde. Har kommit några centimeter i natt. Får slösa lite pengar på bussen. Jag somna tidigt igår, skulle kolla klart på Wallander man jag somna ifrån det. Det var ju typiskt för det var ju just den filmen jag inte sett. Ne nu ska jag ta på mig och få i mig frukost.


Trött

Nu har tröttheten slagit till i mitt huvud, vet inte vad jag ska skriva mer på arbetet? Kanske är bäst att avrunda för dagen? Ska upp tidigt i morgon för det är VFU, det är bara jobbigt att komma dit jätte trött. Egentligen känns det som att man inte har tid att komma dit, men man måste ju. Måste göra en till uppgift med barnen men jag vet inte vad? Måste i allfall göras denna vecka så jag kan få med det i portfolion. Kanske någon rörelselek? Eller kanske bara ta en sångsamling? Men vad får jag ut av en sångsamling? Uch jag har blivit för pedagogisk känner jag, jag kan inte göra någonting med barnen utan att jag tänker varför jag gör det:/  Få kanske ta ut planeringstimmar i morgon för att hitta på vad jag ska göra? Ja ja vi får se, vilket fall måste jag sitta här framför datorn vilken tid jag än kommer hem för jag har en hel del att göra. Känns i allfall att jag har en plan för redovisningen av portfolion i allfall:)

Skövde täckt av snö

Nu är jag hemma i Skövde igen och mitt knä gör svinont:( Fick stå upp hela vägen från Hallsberg till Skövde, det var knöckfullt fick stå och trängas och försöka hålla balansen i alla kurvor och det tålde inte mitt knä tydligen för nu har jag ont. Fattar inte att man ska behöva betala 95kr för att stå upp? Ne uch resan var inge vidare. Sen när man kollar i brevlådan när man kommer hem så ligger det en hyra och radio och tv avgift:( Ska allt gå skit idag eller? Orka...

Nu ska jag fortsätta och plugga, fick kolla på alla Andra avenyn avsnitt förut idag för jag inte har tid att kolla på det både idag och i morgon. ska försöka göra klart en del till idag:/

SKÖVDE ÄR VERKLIGEN TÄCKT AV SNÖ!!! as mycket snö, det var en på tåget som fråga till och med om vi inte var i Kiruna...

Längtar till i sommar

http://www.laget.se/public_lag/default.asp?refId=1426663_XEQGmREWVm&lagid=122@14@98@25@126@125&page=truppen

Längtar till i sommar då man kan börja lira igen!
kolla in laget:)

:(

Just nu gråter mitt hjärta, blickar tillbaka och det gör bara så ont. Man kanske ska se framåt i stället och försöka låta bli att se det som igentligen ska ligga bakom en. Det är bara så svårt och det gör så ont:( Jag vill inte känna så här speciellt inte nu när jag ska hem till Skövde igen och vara själv i min lägenhet. Jag behöver någon nära mig, någon jag kan prata med. Kanske inte hinner känna efter denna vecka häller hoppas jag, eftersom mina dagar är fyllda med aktivitet. Inget får komma ivägen nu, jag måste klara det till varje pris:(  

Ett telefonsamtal..

Här i Åmmeberg snöar det för tillfället och det har gjort det hela morgonen men det kommer inga mängder direkt. ringde ett telefonsamtal till Annelie förut och hon sa att det var ungefär 10-15 cm snö i skövde. Åh nej tänkte jag direkt eftersom jag inte kan cykla till VFUn i veckan då, eller det kan jag väll om jag vill riskera mitt liv. Få kanske ta bussen då men det är ju svindyrt, 50 spän fram och tillbaka och ändå är det inom Skövde? Vi får se hur jag gör? Får hoppas att de har plogat ordentligt.


Nu har jag pluggat ett tag och det har gått bra, har två delar helt klara och det är lita kvar på de andra, få bli sena kvällar nu, men jag har i allfall kommit på hur jag ska göra min redovisning:) Det är mycket pluggpratnu på bloggen men det är för att det inte händer så mycket annat i livet just nu. Ni som vill får läsa men om man stör sig på det hänvisar jag er till andra bloggar som inte skriver om det:)

Måndag=Plugg, Packa, Skövde

Godmorgon! vakna för en och en halv timma sedan och jag gick direkt till datorn och kolla på Andra avenyn för jag missade det avsnittet igår, kolla även på reprisen av skärgårdsdoktorn. Så nu har jag vaknat till ordentligt och ska snart gå ner till min bärbara och plugga en stund. Sen ska jag försöka hitta alla min kläder och saker och packa ner dem. Denna gång har jag i allafall inte med mig mer hem än vad jag hade när jag kom hit. Har inte hunnit handla någe eftersom jag har jobba och pluggat en hel del. Kl 17.33 går tåget från hallsberg ner till Skövde för min del, jag åker hem med blandade känslor, vill hem men samtidigt inte. Är så mycket att göra i skolan nu så man hinner inte med sig själv, men sådant är livet och man får trösta sig med att det bara är ungefär 2,5 månader kvar. Har inte hunnit att träffa mina vänner här hemma häller än, bara Fia:( Får ta och komma hem snart igen när det finns tid för det. Finns ju folk som fyller år snart, och då måste man ju fira dem:) Nej nu ska jag fixa i ordning mig och sätta mig och plugga!

Halva dagen gjord

Nu har jag gjort halva dagen och kl 16.30 påbörjar jag den sista delen av dagen, i mellan tänker jag bara slappa och ta det lugnt en stund så jag orkar. Skulle behöva plugga men vi får se hur det blir med det. Har hela dagen i morgon på mig med, innan jag beger mig hem till skövde efter fyra tiden.  Mamma får köra mig till tåget:)

GLAD PÅSK- Jobb


Idag är det Påskafton och jag har jobbat mellan 7-16 och tjänat endel pengar:) Blir bra til nästa månad:P När jag kom hem blev jag bjuden på påskmat av mor och pelle och det la sig till rätta i magen:) Nu känner jag bara hur tröttheten flög på mig och jag börjar tänka på redan att gå till sängs haha, ne inte riktigt än. Måste ju umgås lite med familjen för det hinner jag ju inte med i morgon då jag jobbar 7.00-12.30 och 16.30- 21.00 alltså delad tur. Sen på måndag bär det hem till Skövde igen och dagen ska bli som förut.

Fia, A-sund, Plugg, mat + TV

Jag har hunnit med endel idag! Varit hos Fia, åkt till askersund och hjälpt mamma och handla, pluggat, gjort tacos och kollat tv! he he Kanske skulle ha pluggat mer men det får jag göra i morgon då!

Underbart väder

Måste säga att vädret är som allra bäst nu när solen tittarfram och snön sakta smälter bort. Tog en promenad ner till Fia förut och träffa henne innan hon åkte till Annie i Branäs. Var as länge sedan vi såg varandra, så det var roligt. Vi bestämde att hon, Annie och Tina ska komma ner till mig och festa innan sommaren:) Det blir nice! Hade tänkt och åka in till Askersund vid kl ett men jag orkar inte, behöver sätta mig och skriva, åker in vid tre i stället så kan jag hjälpa mor och handla inför påsken. Jobbigt med påsken nu tycker jag, mycket godis men jag ska nog kunna hålla fingrarna borta från godisskålen. Men jag bjuder gärna små påskkärringar som kommer och knackar på dörren.

Idag kommer Pelle hit med, så jag blir nerpetad på soffan i natt. Kan verkligen inte sova i mammas gamla säng, fråga mig inte varför men jag somnar bara inte.

Vad skönt!

Suttit och väntat på i flera veckor nu att få tillbaka min Community uppgift och idag fick vi tillbaka den via FC, och jag var godkänd och fick bra kommentarer tillbaka! Det var den roligaste uppgift jag gjort under utbildningen hittils och det var skönt att få så bra respons tillbaka för allt slit. Nu kan man ägna all tid åt portfolion och inte behöva oroa sig för eventuela kompliteringar. Inte en komplitering än så länge på de enskildauppgifterna:)

För övrigt idag så är jag seg i kroppen efter fotbollsträningen igår, men det känns skönt ändå för då vet man att man har jobbat på bra! Ska ta mig en promenad sen med tänkte jag, måste hålla igång när jag inte kan träna på gymet:) Annars idag ska jag plugga så mycket som möjligt och försöka få klart litteraturdelen och min utvärdering av genomförd uppgift då känner jag att jag kan hinna klart till nästa vecka i allfall.

Fotboll


Längtar verkligen tills jag ska och träna fotboll idag! Utomhus är alltid bäst och det var ett tag sedan. Gruset duger, men inget slår det gröna gräset! Brukar fantisera mig bort när jag saknar fotbollen, när man står där framför målet och tar i allt vad man har och drämmer till bollen i målet!  Älskar verkligen den sporten! Synd är det ju att jag inte kan utöva den när jag vill, flytten förstörde lite och i skövde finns det inte direkt något lag jagkan tänka mig hamna i. Allt för höga divitioner för min del. Men jag får nöja mig med att jag kan träna och spela på sommaren. Jag får ta mina egna löppass i bolongerskogen och styrketräning på gymet varvat med kondition. Nu när jag håller på och gå ner i vikt blir all träning så mycket lättare. Är verkligen laddad för träning idag!

Konståkning


Har kollat på konståkning idag, och jag tycker det verkligen är vackert att titta på. Viktoria Helgesson som tävlade för sverige var jätte duktig och hon låg fyra efter det åket:) Fick veta att hon inte alls kommer så långt i från där jag bor, för hon bor tydligen i Tibro:) Finns talanger överallt!

Drömmar

Alltså jag tror den där Thailandsresan att satt sig ordentligt i huvet på mig, den resan har funnits i tre dagar i mina drömmar och den har gått olika till varje gång. När jag vaknar kan jag i allfall säga att jag verkligen är glad för att det bara är en dröm för de tre gångerna har det bara blivit kaos. Men men, man kan inte göra någonting åt drömmar mer än att resa med dom:) För övrigt är jag jätte trött men jag kunde verkligen inte somna om:(  Kanske är lika bra att fortsätta vara uppe för då kanske jag tar mig i kragen och pluggar lite. Men innan det ska jag gossa med minasmå monster här hemma (Kissarna). Har verkligen saknat dem! Annars idag så ska jag försöka träffa fröken Brottsjö som kom hem från USA förra veckan, så vi har ju inte träffats på ett halvår eller mer. Sen i kväll hade jag tänkt och åka till IP i Askersund och lira lite fotboll med brudarna:) He he tänkt försöka träffa kusin med men jag vet inte vart jag skulle klämma in det? Ja ja vi får se hur det blir.

Hemma hos mor och syster

Nu sitter jag hemma i Åmmeberg med min mor och syster (två galna katter)! Ska vara här tills måndag som jag vet. Ska jobba på lördag mellan 7-16 och delad tur på söndag, det blir lite slantar det eftersom det är storhelg! Jobbade förra påsken med... Annars i veckan ska jag plugga och försöka träffa vänner och bekanta.

Nu är resan till Thailand bokad och klar och första summan är inne! Känns så skönt!

Viktminskning

Ny rapport för denna vecka: -11,4 kg :)

Långresa

Nu för alla er som inte redan har luskat fram det, så ska jag berätta om Sandras och min lilla hemlis i från helgen! På lördags morgonen satt jag och Sandra och fundera på en utlandsresa, och tankarna gick så långt bort som till Thailand! När vi gick på stan efter det fick vi ett infall att gå in till ticket och kolla vad det kostar. När vi kommer ut därifrån så hade vi med oss en preleminärbokning för 5 personer till Koh Samui i Thailand:) Vi viste inte hur många som skulle med men vi räknade med att bli minst fyra personer. Men nu är allt klart och jag behöver bara gå till ticket och boka resan helt idag:) Vi blev tillslut fyra personer som åker, alltså jag, Sandra, Oscar och Linda! Resan går den 25 dec-08 och varar till den 9 jan-09. 14 dagar i thiland fatta vad skönt! Vi ska bo på ett hotell med två stjärnor men det gör oss inget, vi lägger hällre pengar på att åka runt på ön och utforska¨!                                                                                                                  
image581image582

Nästan helt klart nu

Snar ska ni få reda på vår lilla hemlis men det är inte riktigt klart än hihi!

Hallå...

image580Igår trodde jag verkligen att våren hade kommit hit för att stanna men när jag tittar ut gebom mitt fönster när jag vaknat s är hela backen vit av snö, var tvungen att nypa mkg i armen för att se om det verkligen var sant och det var de:( Blir inte att cykla till min VFU idag i allfall, får bli buss. När jag kommer hem idag ska jag förhoppningsvis på lite äventyr, och sen är det dags att plugga med Annelie igen och hoppas att någonting blir gjort på min portfolio, eller det SKA bli någonting gjort på min portfolio. Nej nu ska jag göra mig i ordning och dra mig iväg, skriver mer i eftermiddag! KRAM

Björn Gustavsson FINAL


Ett lyckligt slut!

Helgens bravader

Fredagen börja med att Sandra kom hit klockan 18.14 från Göteborg med tåget! Sen pallade vi oss heimage559m med hennes saker och sedan begav vi oss till Kinatown och åt god trerätters middag, och pratade massa minnen och annat som hänt i våra liv sedan vi träffades sist. Vi hade riktigt trevligt med många skratt och det följde oss ända hem då vi hade roligt framför datorn och kollade olika Youtube klipp med Robert Gustavsson, Johan Glans och Björn Gustavsson. Sandra och jag har verkligen samma humor:) Kvällen gick snabbt och båda var riktigt trötta redan vid elva tiden så vi gick och sussa tidigt!
image560
På lördagen så började vi morgonen med frukost och en massa prat om en speciell sak (Ha ha undra vad?). Sedan gjorde vi oss i ordning och begav oss ut på stan och gjorde den osäker. Kolla runt i olika affärer och hitta massor av roliga saker, men jag höll mig under 200kr i allfall, det var värre för Sandra som brände iväg mer pengar, men jag måste säga att hon gjorde värsta kapet med en tröja som hade mikroskåpiskt litet hål, hon fick 50% på den ha ha. Det var inte illa pinkat kan man sägaimage561. Vi hitta båda två nya billiga dukar på hemtex och sedan penslar som man kan ha när man bakar goda bullar! Sen tyckte jag att jag gjorde ett kap när jag hitta 6 st snapsglas för 43 kr! Efter allt shopande  så fick vi båda tokryck och gjorde en busig grej:) Inget jag kan avslöja för tillfället men jag kommer berätta inom en snar framtid:P Resten av dagen gick åt vårt lilla bus! På image562kvällen var det dags att laga mat och det bjöds på tacos! Riktigt gott kan jag säga efter en hektisk dag! Blev ett glas vin till och det blev extra gott! När maten var avklarat bänkade vi oss framför tvn som ungeför 5000000 andra människor i detta avlånga land för att se den stora finalen i Melodifestivalen. En sak var säker för min del, skulle Christer Sjögren vinna ska jag aldrig mer se på melodifestivalen. Både jag och Sandra hade våra favoriter klara och Charlotte Perelli stod som vår etta. Men den vi längtade efter i hela programmet var Björn Gustvsson! Blev lite besvikna till en början men det sist framträdandet av honom var bättre:) Med spänning såg vi sen alla röster och det blev ett lyckligt slut, CARLOTTE PERELLI VANN! Det var många år sedan en person vann som jag verkligen höll på:)
image563
Idag började dagen lik som igår med frukost och en hel del prat, måste ju prata massor innan hon ska ge sig i väg till götet igen! Sedan tog vi en promenad och jag visa runt lite utanför skolan. he he kul? Men vi kom ut i allfall i det fina vårvädret! När vi kom hem så åt vi rester från gårdagens middag och sedan var det dags för tösen att åka hem. Sorgligt men sant, emn en sak är säker vi kommer prata en hel del med varandra ändå ;P Eller hur Sandra;)

Ja hon var glad när hon åkte hem i allfall!

image564


Bilder från helgen


LÖRDAG
image565
JAG!!!

image566
Har man en kock i lägenheten tycker jag faktist man ska utnyttja den!

image567image568
Lite vin blev det även efter maten:)

image569image570
Sandra mumsa godis men jag lovar att jag inte gjorde det!

image571image572image573image574
Bilderna säger ju allt om oss:)

image575image576
Vi avslutar lördagens bilder med dessa två!

SÖNDAG
image577
På vår lilla promenad hitta vi blommor:)


image578
Liten bit av vår promenad!

image579
Påväg till tåget!


ROLIGASTE HELGEN PÅ LÄNGE! TACK SANDRA!Söndag morgon

Ännu en morgon och jag kan inte sova längre än till 8.00, vad är det med mig? Måste ju kunna sova, men det går inte. Får göra som igår, gå och lägga mig igen och hoppas på att jag somnar om.

Buserier

image557Jahopp nu har jag och Sandra varit på staden och gjort den osäker, mer osäker än vad vi själva var och gjorde någonting busigt:) Ha ha lite hemlisar på G! Roligt har vi haft i allfall och mycket skratt. Har köpt 4 stycken dukar på hemtex för 99kr, de var jätte fina! Sen köpte jag snapsglas, och en pensel så jag kan pensla bullar! så jag har inte haft så mycket utgifter idag, höll mig under 200 lappen! Hihi jag är helt uppspelt av våran lilla hemlis:P
image558
Nej nu ska jag hjälpa sandra och laga till tacosen, kan gissa att jag får ta tag i köttfärsen:)

Om en timma och tjugo minuter går Melodifestivalen av stapeln, och vi är självklart på plats då, med ett glas vin i handen:) Men en sak är i allfall säker, vinner Christer Sjögren kommer jag aldrig mer kolla på melodifestivalen mer (Sandra håller med). Vi hoppas i allfall på en trevlig kväll framför tvn, men man vet ju inte vad som händer?


Lördag

Är uppe tidigt för jag kan verkligen inte sova, det är jätte jobbigt. Sandra sover i allfall, så jag sitter vid datorn för att inte störa henne i hennes söta drömmar. Igår hade vi det trevligt på Kinatown och åt trerätters (Aja baja fia) men va tusan en gång på en månad, vad gör väll det? Vi hade som vanligt mycket att brata om och mycket skratt blev det. Riktigt god mat och dryck gör gott en fredagkväll! Sen när vi kom hem kollade vi lite på tv och lite klipp på youtube, oj vad vi skratta åt Björn Gustavsson och Johan Glans, det är verkligen mina favoriter.

Idag bjuder dagen på en promenad, shopping, tacos och melodifestivalen med ett gott glas vin:) Låter inte dumt va? Nej nu kanske jag ska gå och lägga mig igen, kan ju i allfall lägga mig oh glo i taket så kanske jag somnar
.
image555image556

Skoldagen är slut!

Dagen började bra med att de hade en föreläsning om hur vi skulle göra i paruppgiften men efter det så fick vi reda på att alla grupper hade fått komplitering på ett seminarium, lite sur man blir. Det var ju deras eget fel att de hade haft för oklara instruktioner och ingen lärare var med så vi kunde fråga.

Sen efter lunchen gick jag och min skrivkompis Eleonore hem till mig och börja skriva på "Synopsis", vi kom så bra överens att vi blev klara på en timma! Så skönt och detta arbete kommer gå kanon!

Ska iväg och handla nu innan Sandra kommer, ska även städa det sista:)

Fredag

Veckan har gått snabbt och det är redan fredag. Ska till skolan vid tio och slutar tre, ska ha föreläsning och sedan träffa den jag ska göra paruppgiften med, vet inte vem det är men jag ska träffa henne innan föreläsningen. Blir intressant och jobba med en ny människa. I kväll kommer Sandra hit och vi ska gå och äta på kinatown! Blir ett litet undantag med dieten idag men det tycker jag att jag förtjänar, det är bara att sätta igång och träna sen. Kommer bli en underbar helg, och umgås med en av mina allra bästa vänner:)

Känslig

Vet inte vad det är med mig men jag gråter ju för minsta lilla, jag kan inte kolla på ett program förens tårarna kommer. Har blivit extra känslig på sista tiden.

Robert Gustafsson om Fotbollsgalan, Time out


Undra om man ser ut sådär

Plugga och städa

Blev mycket idag, dagen böörja med att jag gick till skolan och hade seminarium, sen efter det bar det hem till Annelie och plugga lite. Var där i två timmar och sen begav jag mig ner på stan, sen har jag städat (fortfarande inte klar) och läst (Ska läsa mer). Uch nu börjar det kännas i kroppen att man är seg.

Påskris!

Idag har jag gjort i ordning påskriset, och helt omedvetet så blev det ett påskris
som min far skulle ha gillat jätte mycket! Ett Färjestad ris:)YES!!!

Sandra kommer i morgon!

TORSDAG= SKOLAN

Ännu en torsdag oh dags att dra sig till skolan, fast inte riktigt än för vi börjar 10.15. Vi ska ha seminarium om vårat arbete i tvärgrupper, men tur som jag hade så får jag vara med Wictoria och Evelina! Två kändisar i allfall:P Vi slutar kl 12.00 och då ska jag bara vänta på att Annelie ringer och säger att hon har kommit hem, så ska vi plugga. Så det blir att dyka i skolböcker idag, men det får inte bli för sent för jag måste hem och städa, ser inte roligt ut här hemma nu.

Vet fortfarande inte om Sandra kommer i helgen eller inte? Får se fall hon blivit bättre? På tal om sjuk så känner jag att förkylningen håller på och flyga på mig, var jätte hes när jag vaknade och täpt i näsan. Men nekar man att man är sjuk brukar det funka:) kommer väll bryta ut ordentligt på påsk kan jag tro...brukar ju komma när det är helg.

Nu är klockan 07.35 och jag tänker ställa mig och diska:)

By by

Kvällning

Nu är det snart dags att ta sig till sängen! Tack för alla fina kommentarer om min viktminskning, det puchar mig ännu mer:)

God natt!

Plugg

Idag har dagen bestått av plugg, tycker faktist jag har jobbat på bra både själv och hemma hos Annelie! Det var skönt att byta pluggmiljö för en liten stund. Har inte träffat Annelie på nästan två veckor så vi hade endel att prata om:)

Promenad

Nu har jag varit på en promenad som tog en timma sammanlagt, tog världens omväg till rusta där jag köpte diskborstar, disktrasor mm. Fynda även matlådor för 5 kr st:) Hade inte så många innan så det var nödvändigt!  Jag hade tänkt och tvätta fönstrena idag men nu kom regnet så det blir inget av med det:(

Seg i kroppen

Idag är jag seg i kroppen men jag kan röra mig smärrtfritt i allfall! Två dagars gymande och inget gym idag i allfall, men en promenix frå det i allfall bli:) Mellan pluggandet... Har varit på högskolebiblioteket en timma och läst så nu ska jag sätta igång och skriva lite på portfolion, och göra klart utvärderingen av andra kursen. Mycket att göra så det är bara att köra på.. Kanske har helgen på mig med att plugga för Sandra är tydligen sjuk så hon kanske inte kommer? Får se hur det blir...

Viktminskning

Nu har jag gått ner 10,3 kilo på lite mer än en månad:)

Mina pluttisar

image549
image550
Saknar dem så!

Trött och seg

Jag verkligen helt slut, har haft min lärare hos mig idag och jag kan inte bli mer än nöjd, hon sa att hon verkligen såg hur jag brinner för detta yrke. Man fick ju saker man ska tänka på och det är bara bra! Huset jag gjorde med barnen blev så konstnärligt! Verkligen gulligt, det sa min lärare. Dialogen mellan barnen hade hon velat spela in för de var så söta när de pratade med varandra! De var som små pedagoger:)

Efter VFUn var jag helt slut men jag begav mig till gymet i allfall. Konsition 45 min och styrketräning i 45 min! Så nu är kroppen lagom mör. Ska ta mig en varm och härlig dusch, sen blir det dumburken för resten av kvällen!

Tisdag

Ännu en dag, tiden går snabbt. Ska i väg till VFUn och min lärare kommer idag, ingen nervositet än? Igentligen vad ska man vara nervös för? En helt vanlig människa ska komma och kolla när jag håller i en aktivitet:) Jag säger som min handledare "Jag är där för att lära"!

Annars idag då? Jo jag ska träna på gymet hade jag tänkt mig, får se fall Annelie ska med? He he hon är ju lite seg efter en vecka i Åre så jag får väll dra dit henne, hihi. Fått upp flåset nu ordentligt känner jag, ja orkar mycket mer och blir inte trött lika snabbt. Mp3 i örona och fullt ös!!!!

Vad händer annars i veckan då?

Onsdag: Ledig från skolan, så jag ska skriva på portfolion och utvärderingen i andra kursen (Har börjat i allfall). Får se fall Annelie får jobba eller inte för annars är vi hos henne

Torsdag: Redovisning i skolan, sen är det hem och bara hem och städa och plugga igen.

Fredag: Sandra kommer hit!

Lördag: Sandra är här och melodifestivalen på tv!

Söndag: Sandra åker hem och jag får dyka i böckerna igen:/

Leva i en fantasi

Ibland drömmer man sig bort till en helt annan värld. Man kan säga att man lever i en fantasi. Dit man drömmer sig bort finns allt det man mest utav allt vill ha. Det är som att sväva på små rosa moln. Tänk vad bra drömvärlden är, inga problem alls. Kanske är dags att vakna upp till verkligheten igen, den verkligheten som är allt än harmonisk.

Man kanske inte ska klaga, det finns människor i vår värld som lever i ett rent helvete. Men i sådanna tillfällen är det bra med drömmar och fantasi, det får en att orka kämpa för sitt liv. Jag kanske ska stanna kvar i mina drömmar och fantasier, de har i allfall gjort att jag har orkat kämpa i alla svåra situationer. Bergodalbanan fortsätter och gå upp och ner och den lär nog aldrig plana ut och stanna förens i livets slutskede som man inte hoppas bli förens om ungefär 80år.

Kärlekslåt till Carina Berg- Björn Gustavsson

"Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denne sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Christian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!"

Sanna ord

Mitt liv är skit och kommer förbli...

Allt är möjligt

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1298733

Sådanna saker trodde man inte skulle hända i lilla Askersund


Klokt

"Jag är sådan som min Skapare gjorde mig,
och eftersom Han är nöjd så
är jag det också"

Av Minnie Smith

Tänk om jag kunde hålla med om detta?


Längtar tills nästa helg

Nästa helg kommer bli kanon, Sandra kommer hit och det blir skönt att få lite sällskap. Får se vad vi hittar på? Melodifestivalfinalen på lördagkvällen i allfall!

Söndag kväll

Nu är snart dagen slut, och det är dags att lägga sig till sängs. Men innan det måste jag vika klart tvätten och ta fram kläder tills i morgon, då det bär av till VFUn igen. Får hoppas att vädret är bättre för det är inte roligt att cykla när det regnar. Ska förberada allt inför tisdagen då min lärare kommer och kollar när jag gör en aktivitet med barnen. Är faktist inte så nervös än, men det kommer kanske i morgon. Vad ska man vara nervös för igentligen? Det värsta som kan hända är att det blir pankaka av allt ihoppa, men det kan man inte göra någonting åt eftersom det är barn man har och göra med. Men jag är inte orolig, jag tror det kommer bli bra.

Annars i morgon så ska jag träna tror jag, sen vet jag inte?

Melodifestivalen 2008: Luuks kärlekssång till Björn


Fin Låt


En låt

Detta är en låt som väcker minnen!Vi två på dansgolvet med denna låt, du vet vem du är!

Simmat

nu har jag varit och simmat i 30 min och det räckte gott och väl kan jag säga, har träningsvärk fortfarande från i torsdags då jag körde mycket armar på gymet. Sen basta jag i 10 min med inpackning i håret så nu är det lent och fint! Nu ska jag sortera tvätt så jag bara kan slänga in det i tvättmaskinen vid 13.00. När jag tvättar ska jag passa på och fortsätta med pluggandet.

Söndag

Halloj!

Ska snart ta på mig och ge mig i väg till badhuset tänkte jag. Ska simma och basta lite tänkte jag! Måste plugga idag med för i går blev det inte så mycket efter som mitt skrivprogram på datorn krongla, häll på och bli tokig. Får hoppas att det går bättre idag, jag läste i allfall en bok och skrev dit lite av mina egna tanka i allfall. Målet idag är väll att bli helt klar med den och fortsätta med nästa bok. Börjar på riktigt bli riktigt trött på den där portfolion, det är ju inte äns roligt längre.

Melodifestivalen

-"du ska bli bränd en gång till på internationella kvinnodagen och allt"
                                                                                              Christian Look

Ja vem kunde tro det Carola kom inte till globen, måste säga att hon gjorde ett mesigt framträdande, hon var kanske så säker på en finalplats i globen att hon ville spara rösten tills nästa vecka? Vem vet? Vet inte om jag är så nöjd med låtarna som gick vidare? Blev besviken att inte ola kom med:/

En tung sten

Många gånger har den fallit, men minst lika många gånger har den lagt sig på plats igen. En tung sten tynger mitt  hjärta, och jag jag får ha denna obehagliga känsla som många gånger förut. Snälla jag orkar inte med detta. Tårarna rinner ner för mina kinder, var och varannan dag, för det saknas en person i mitt liv som har funnits för mig så många gånger under min tid här i skövde. Det saknas en person som man kan ty sig till i sådanna här situationer. Många tankar har yrt runt i huvudet idag och det gör mig bara mer och mer ledsen. Allt känns så himla hopplöst:( Ensamheten gör det inte lättare, varje kväll sitter jag ensam i min soffa och önskar att någon ska sitta brevid.

Jag har vänner här nere i Skövde som jag tycker tycker väldigt mycket om, men det kommer aldrig bli en sådan vänskap vi hade. Det här var mitt val, men jag börjar tvivla mer och mer på om jag verkligen gjorde rätt.....Andra Chansen


Vilka två bidrag tar sig vidare till globen?

Jag tror Carola och Andreas sen vet jag inte?

Mätt och nöjd

image547
Nu har jag fått mat i magen, och det blev riktigt gott! Blev matlåda med så
 nu kan jag njuta på VFUn! Laddad inför melodifestivalen nu!

Så ska det låta


Imponerad av denna tjej

Laga mat

Tänkte göra en Wok och kycklinggryta med cocosmjölk och curry idag! Låter det gott?
Ska pröva i allfall och så får vi se hur det blir?

Promenad!

Nu har jag varit på en långpromenad, som varade 1 timma och 30 min, så nu har jag verkligen fått min vardagliga motion. I morgon är det dags för vågen igen och jag hoppas på att jag har kommit ner till mina 10kg då:) Man får inte hoppas för mycket men man kan ju önska!

Vad är det som är fel?

Allt känns som en ända stor röra, vart ska man börja? Det är så mycket man
måste ta tag i, i livet. Speciellt nu kan jag säga. Önska att allt var enklare än
vad det är. Jag är en person som har svårt att hantera massor av saker
samtidigt, men det kanska bara är att vänja sig för det ser inte ljusare ut.
Vid samma tidpunkt för ett år sedan hade jag precis samma känsla inom
mig. Stressen har kommit tillbaka och mycket sömn får man inte häller.
Skulle behöva sova ut men det är helt omöjligt.

Jag måste finna lugnet inom mig, men det är verkligen svårt:(

Tv kväll


Så ska det låta

Robins

???

Något som händer i helgen eller? Vill hitta på någe skoj.

Nu kan jag ta helg...

...är så himla skönt! Nu ska jag bara göra det jag ska och inget annat.


SofiaMagdalenaWellermo

image546
Gillar verkligen mitt hår nu!

Dagens Outfit

image545

Fredag morgon!

Bara en dag kvar nu sen är det helg:) Ska bli så skönt, då kan man verkligen göra allt det man ska, man har all tid i världen. Skulle vara trevligt med besök, men jag vet ingen som tänkt komma hit? Jag dör ju inte av att vara ensam precis. Hörde på tv vädret att solen inte kommer titta fram så mycket under helgen, men jag hoppas det inte var här de menade. När jag äntligen kan ta mig en härlig promenad så önskar man ju sig sol.

Nej nu ska jag göra mig iordning och piffa till mig lite, ska till skolan vid 10, föreläsning och seminarum idag.

Bara en dröm...

Blev verkligen besviken när jag vaknade, drömde att allt hade löst sig och allt var som vanligt igen.

Snökaos

Trafikkaos på fjällvägarna
Hitta detta på aftonbladet, ringde Annelie förut som är i Åre och de hade inte kunnat gå ut idag för det var storm

Lite flyt man har..

Fick se att de hade lagt ut våra grupper inför tordagen nästa vecka:) Liten överaskning blev det, fick vara med både Evelina och Wictoria! Och de andra vet jag också vilka det är:) Sen så ska vi inte ha någon lärare med, så det var inte så allvarligt som jag trodde!

Rena Rama Rolf

Har tre filmer med 15 avsnitt av Rena Rama Rolf! Så himla roliga!

Nisse är bäst!


Resa

Jag har suttit i några dagar nu och funderat på om man inte ska ta och åka utomlands i höst
eller slutet av sommaren? Känner att jag skulle behöva ha minst en vecka semester efter ett
års pluggande och en sommar fylld med jobb. Man kanske ska ta en vecka då man inte har
mycket i skolan? Men det finns ju ett problem till, vem ska man åka med, själv är ju inte så
roligt kan jag tro. Får hoppas att någon annan känner som jag och vill ta en tripp!

Sitter och njuter verkligen av den underbara vårsolen, den gör en glad! Men någon promenad
blir blir det inte tal om idag eller i morgon i allfall, eftersom man har en del att göra. Men i
helgen kan man ta sig en tur om vädret tillåter!Pluggar

Håller på och skriver om litteratur som jag läst! Går ganska bra faktist och jag har snart skrivit klart en bok. Sen är det bara på nästa. Känns skönt om man blir klar med det tråkiga först.

Torsdag!

Grattis Erika på födelsedagen!

Idag har jag suttit med Anna och gjort klart vårt arbete, så nu är det över i allfall och man kan rikta all uppmärksamhet till portfolion. Ska sätta mig och läsa lite i böckerna nu och sedan sammanfatta dem. Har skapat ny energi för plugg nu när jag var på gymet och träna! Ska verkligen försöka göra en hel del idag så jag slipper sitta i morgon efter skolan tänkte jag. På en fredagkväll kan man väll ändå slappna av.

Annars idag ska jag inte göra så mycket?

Snöar i Skövde

Kollade nyss ut genom fönstret och ser att hela backen är vit och det snöar.
Man blir ju besviken, eftersom det varit så fint och soligt väder. Vintern är nu
tillbaka och våren får väll vänta.

Ensamt

På sista tiden har jag börjat kännt mig fruktansvärt ensam, man har inte direkt någon
att prata med. Ibland är det så illa så jag till och med prata med mig själv, eller andra
spöken och kvarlevor. Nej det är inge roligt, dagarna följer likadana mönster dag in
och dag ut. Lite variation skulle inte skada. Man sitter bara och tycker synd om sig
själv, och önskar att man befann sig på någon annan plats. Jag har blivit lite av en
ensamvarj på sista tiden, kryper in för mig själv och hoppas att något spännande ska
hända:( Men det ser inte så ljust ut, mörkret är nästan kolsvart.


Trött och seg

Nu har vi suttit från kl 8.00 till kl 16.30 med arbetet, men vi är fortfarande inte klara,
har lite kvar som anna och jag ska fixa en snabbis i morgon bitti. Hade tänkt träna
men det blev ändrade planer, får sitta med portfolion nu när jag ändå är uppe i varv.

Älskar Björn Gustavsson


Besök på morgonkvisten

Om ungefär 45 minuter kommer Anna och Louice hit till mig! Vi ska sitta med vårt grupparbete och jobba som tusan med det:) Får hoppas att vi blir klara idag nu, för i morgon så vill vi ha tid för våra portfolios och jobba med dem. Ska verkligen skriva och läsa som tusan då.

För övrigt idag, då ska jag fundera på om man inte skulle ta sig i kragen å gå och träna lite? Var ett tag sen nu, har haft så mycket annat att tänka på. Kanske kan ta sällskap med Anna när hon ska hem för hon bor ju nästan där borta! Måste nog kolla igenom frysen och kylskåpet med och kanske gå och hansla en sväng.

image543
Gillar verkligen min nya frisyr!

Sju Sanningar

Sju Sanningar

Berätta sju sanningar om dig själv.
Utmana sedan sju andra personer.

1. Jag är inte den personen alla förväntar sig att jag ska vara
2. Bantar för fulla muggar
3. Allt som jag ska göra, görs i sista sekund
4. Jag är en ensamvarg
5. Kollar på nästan alla såpor som går på tv
6. Älskar tacos
7.  Jag använder ett par jeans i minst tre dagar utan att tvätta dem

Jag utmanar:

Sandra Nilsson
Mia Kaan
Moster Vivi
Kusin Erika
Katta
Och andra som vill göra detta!


Min rugguggla

image542
Zirre!

Glad!

Nu har jag och min käre vän Sandra Nilsson bestämt att hon ska komma hit nästa helg:) Ska bli så kul!


image541

Nöjd!

Har glömt och skirva hur det gått med vikten på sista tiden! Jag har bara glädjande nyheter, nämligen att jag har gått ner 9,3kg ! Så himla glad för det, och det känns väldigt mycket på kläderna! Skulle köpa nya byxor, emn jag tänkte att det inte var någon idé förens jag gått ner mer eftersom de byxorna troligtvis kommer bli förstora dom med.

image540

Nyklippt!

image539
Vad tycks?

Ännu en morgon...

...och man är uppe med tuppen. Ska snart i väg till min vfu, ska ut med fyra barn idag och plocka material till ett hus vi ska skapa när min lärare kommer nästa vecka och hälsar på:) Ser ut att himlen kommer hålla sig blå idag, inte ett moln syns än så länge. Vi ska även leta vårtecken med barnen ute i kohagen med:) Jätte fina ängar runt förskolan!

Annars idag så ska jag klippa mig, och när jag kommer hem måste jag röja upp här tills i morgon då min basgrupp kommer hit, för vi ska jobba med vårt grupparbete. Men det får gå fort att städa för sen måste jag sätta mig och skriva lite på portfolion.

Ne he nu ska jag få i mig något i magen!

Have a nice day!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma eller det har jag varit i 40 min, håller på med min portfolio, måste verkligen komma igång mer med den. har gjort lite men paniken börjar stiga för om den ska bli klar eller inte? Skit samma jag brukar jobba bra under press. Har två dagar jag kan sitta med det nu i veckan och helgen har jag ju med:) Det ska nog gå ska ni se:) Ska sätta mig i skolan tänkte jag med datorn och böckerna, då har jag ju inte internet! he he då är jag så illa tvugen att sitta där!

Idag när jag åkte hem från vfun var jag och beställde klipptid! Fick en tid redan i morgon halv fem, ska bli så skönt att kapa av sig lite päls, he he en person brukade säga att jag har en hästman he he ! Men nu ska skiten av i allfall!

God morgon!

Dags att börja gå upp på morgonen igen nu:) Ska snart i väg till min vfu.
Kanske går lättare att cykla idag när mina däck är pumpade!

Andra Avenyn

I kväll är det andra avenyn igen! Undra vad som kommer hända denna vecka?
Världens bästa program!


Splittrad

Jag vet inte hur jag ska göra? Jag vill men samtidigt inte för jag vet hur det kommer bli.
Känns som att det är bara jag som kommer förlora, kanske gör det att jag mår ännu
dåligare? Önska att det inte var jag som var tvungen att ta det första steget. Varför blev
allt så här för? Känns som jag bara är en sån stor idiot. En idiot som inte fattar
någonting, en idiot som tydligen sårar alla andra, eller gör jag verkligen det?


Vår

Idag är det verkligen vår ute:) Backen är torr och solen skiner! Många är ute och cyklar och tar sina promenader och det luktar verkligen vår med! Varit och fyllt på luft i mina cykeldäck så nu går den räserfort igen:)

Tradera.se

Idag har jag sålt mycket på tradera:) Går riktigt bra!

Melodifestivalen- Karlskrona

Rätt låtar vidare!


Linda Begtzing- Hur svårt kan det va?Charlotte Perelli- Hero

Hemma i skövde igen

När jag vakna i morse hemma i Åmmeberg så var det helt vitt på backen och det snöa. När jag åkte tåget till Skövde såg man hur snön blev mindre och mindre, när jag kom till skövde var det inge snö alls, men massor utav sol och det är verkligen vår här:) Så underbart! Ska ut en sväng nu och handla!

Björn Gustafsson Dricker glögg - Melodifestivalen


Klockren

Hem i morgon

I morgon bär det hem till skövde igen! Ska åka 9.33 med tåget från Hallsberg
och kommer till Skövde 10.20! Har hela dagen på mig att plugga och fixa då.
Kanske ska motionera lite med?

Dop

Ja ha då var det hela över! Trevligt dop och världens sötaste unge:)

RSS 2.0