Intro 2009


Idag har Introduktionen på Högskolan i Skövde börjat och vi har haft massor att göra. Men det har i alla fall varit roligt och trevligt att se alla nya nollor som börjar!


Två styrelsemedlemmar fattas

Äntligen

Äntligen kommer min Nina hem idag, det har varit tomt utan henne.

Snart ska jag på stan med Annelie som jag inte träffat på flera månader, vi ska gå runt och kolla lite i affärerna och jag ska försöka hålla mig och inte köpa något.

I kväll är det fotbollsträning!

Ha en bra dag

www.gratisbio.se


Gå med på Gratisbio där du kan samla poäng och få biobiljetter eller presentkort på utvalda butiker och annat!

Tisdag

Igår var det fotbollsträning och det var skönt att komma tillbaka och lira igen. Kändes i kroppen att jag inte hade tränat på länge, speciellt i fötterna. Fick inte till mina långskott heller:/ Skyller på att jag inte tränat, hehe. Det är träning idag igen och jag längtar! Men innan dess ska jag till skolan nu vid nio och skriva ut Nollehäften igen, men bara till kl elva. Sen måste jag på stan och införskaffa mig en ny kalender, kan inte leva utan en, börjar redan bli för mycket att hålla reda på i mitt lilla huvud.

Ha en bra dag!


Trött

Nu är jag ganska trött, suttit på kårkansliet i 7 timmar och fixat med nollehäfte och annat som måste fixas till introt. Ska dit i morgon med och fortsätta skriva ut häftena, vi har typ 1350 stycken kvar.

Ingen rast ingen ro, ska snart iväg på fotbollsträning och det ska bli riktigt kul för jag har inte tränat på hela sommaren.

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen. Ska iväg till skolan och hjälpa till att skriva ut och organisera vårt Nollehäfte till introduktionsveckan. Ska även skriva ut tipspromenaden och annat.


Ha en bra dag!

Kappahl

Var på stan idag och pröva lite kläder och jag hittade en finn shorta och Jeansleggins på Kappahl. När jag får pengar så ska jag nog köpa detta!

Ett gott skratt


Underbara morgon

Himlen är blå och solen skiner här i skövde. Jag sitter här framför datorn och äter en tallrik havregrynsgröt med lingon och mjölk. Gröt kommer vara min frukost nu, måste ändra mina matvanor för att kunna orka spela fotboll, måste komma igång igen nu efter en fotbollsfattig sommar. Ska på en promenad i dag med min kära Mariah som jag inte träffat på länge. Ska även städa färdigt lägenheten den är snart klar nu.

Nu ska jag äta färdigt sen ska jag göra mig i ordning:)

Ha en bra dag


Gratisbio!


www.gratisbio.se

Gå med på Gratisbio där du kan samla poäng och få biobiljetter eller presentkort på utvalda butiker och annat!


NU är jag...

...ÄNTLIGEN HEMMA I MIN KÄRA LÄGENHET I SKÖVDE! Och den börjar bli riktigt ren och fin nu med, Mamma och jag har rensat hela morgonen bland allt skit jag samlat på mig. Mycket kvar men det ska jag göra när mamma åkt hem. Nu ska vi ut och åka lite så jag får skriva senare om jag hinner:)

Ha en fin dag!

3 dagar

Idag är det tre dagar tills jag åker hem:)

4 dagar

Nu är det bara fyra dagar tills jag åker hem. Hem till min egna lilla lya. Längtar verkligen, men först måste jag jobba klart mina fyra sista dagar. Så här ser de ut:

Tisdag: 14-21.15
Onsdag: 14-21.15
Torsdag: 7-16
Fredag: 7-16 (Åker hem direkt efter jobbet)

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan göra ärenden till affären åt mamma:)

Have a nice day!

Underbara vänner


"...Dessutom saknar jag väldigt många från skolan andra mer och vissa mindre :-) dig saknar jag mer! Hoppas vi ses snart. KRAM"

Har jag underbara vänner eller? Tack Mariah jag saknar dig enormt mycket med! Saknar även min Ninis och många andra personer som förgyller dagen. Idag är det en vecka kvar som jag kommer tillbringa i Askersund denna sommar. Jag längtar hem något så enormt mycket. Jag saknar även fotbollen, jag har tränat en gång här i Askersund sedan jag kom hit för sommaren. Får börja sätta igång och ta långa promenader denna vecka så jag kommer igång.

Jag ska ta mig en promenad i morgonsolen nu:)
Ha en underbar dag<3


Lider mot sitt slut

Sitter här i Askersund och tankarna går hem till Skövde, jag längtar verkligen hem nu. Komma tillbaka till sin vardag och ha sitt eget. Har inte hunnit göra allt för mycket i Askersund i sommar för jag har jobbat mycket det kanske är därför jag vill hem. Nu är det inte långt kvar, nästa lördag bär det hem till västgötaslätten igen, då jag ska rensa och göra fint hemma:) Sedan ska jag förbereda det sista inför skattjakten och tipspromenaden som vi ska ha under introveckan.

Det blir inte mycket vila för mig fram till dess, har ett hektist schema till dess:

Onsdag: 14-21.15
Torsdag: 7-16
Fredag: 14-21
Lördag: 7-16
Söndag: 7-21 (Deladtur)
Måndag: LEDIG
Tisdag: 14-21.15
Onsdag: 14-21.15
Torsdag: 7-16
Fredag: 7-16
Lördag: ÅKER HEM TILL SKÖVDE

Resan till Amerika

Den här filmen tyckte jag mycket om som liten och den här låten:)

RSS 2.0