Klippt håret

Bilden på min nya frisyr är kanske inte jätte bra, men jag är supernöjd med mitt lite kortare hår.
Dessutom så kom jag utifrån direkt när jag tog bilden så jag är lite rödmosig!


Före och efter


Vilken vecka

Jag kan ju börja med att tala om hur söndagen var! Det var ju nämligen cup i Källby och till en början viste jag inte om vi skulle ta oss dit. Det kom så sjukt mycket snö hela morgonen och det snöa hela dagen här i Skövde, men vi kom iväg och det blev mindre och mindre snö så närmare Lidköping vi kom men dock blåste det mer och mer. Cupen gick inte bra för mitt lag, vi förlora med 1-0, 2-0, 2-0 och sen var det över för vår del. Vårt första lag kom dock på delad tredjeplats.

Igår måndag var det dags för skola igen och vi började vid åtta på morgonen med att ha VFU seminarium och det var roligt att reflektera lite och träffa folket man inte sett på 6 veckor. Sedan blev det grupparbete och vi skrev så mycket att vi kände att vi kunde skicka runt det och jobba hemifrån, så nu ligger mitt krut på Examensarbetet i veckan.

Denna vecka kommer bli jobbig på många vis, eftersom jag har massor av intervjuer att ta itu med, eftersom jag sitter med i Valberedningen för SKHILS, alla intervjuer måste göras denna vecka. Sen som sagt måste jag plugga en hel del, om två veckor ska Ex-arbetet in. Sen har jag ju en annan uppgift som måste göras, plus att jag måste öva på måndagens redovisning

Sen ska jag bara tala om att jag börjt om på ny kula! I fredags bestämde jag mig för att jag å måndagen skulle börja helt med Cambridge sopporna igen. Igår var det inte jobbigt för att det var första dagen, men vi får se hur denna dag går, just nu känns det ok. det som brukar va mest jobbigt är på onsdagen och torsdagen, övervinner man dessa dagar så brukar det gå hela veckan. När man väl tar sig över halva veckan tycker jag att man lika gärna kan va lika duktig de sista dagarna med.  Den vita väggen i första advent

Kanske inte syns lika bra på bilden, men det snöar mycket utanför nu, det är som en vitt vägg. Det blir en snöig första advent, en önskan skulle vara att sitta inne hela dagen och mysa med pepparkakor och glögg, tända ljus och bra film. MEN nu är det ju så att jag ska iväg på cup i Källby......fall vi tar oss dit i detta väder? Kommer nog inte hem förens senare i kväll, lite beroende på hur det går.


Julfint i fönstret


Morgon mys

Sitter här i soffan och tittar ut på det vackra vinterlandskapet och advetsstjärnan är upphängd i fönstret. Önskade dock att jag kunde få lugnet i kroppen också, men den dagen kommer, dock inte före jul. Fram till den 13 december så kommer jag och Eleonore inprincip leva på varandra, examensarbetet måste bli klart så att vi får gå upp och bli examenerade i januari. Efter den 13 januari så är det full rulle med min andra uppgift i andra kursen som gäller i en veckas tid, har inte gjort mycket på den så det lär bli plugg till över 100% den veckan.

Igår var det min sista dag på VFUn och vi gick till pingstkyrkan med alla på förskolan och "sjöng in" advent. Det var riktigt mysigt att sjunga med alla barnen! I torsdags så fick jag paket och en liten blomma av alla barn och personalen, det var en glaskula med tomtar i:) Det var med en tår i ögat jag lämnade förskolan i går, kommer sakna alla grymt mycket!

Idag står examensarbetesplugg på shemat, samt futsalträning. Om jag hinner ska jag fortsätta röja lite här hemma, för det lär jag inte hinna några veckor fram över kan jag säga. I morgon så är det futsal cup i Källbypå eftermiddagen, jag hade tur och hamna i den sena gruppen, den andra skulle samlas kl 7.00 på morgonen.  Snö!

Nu har det snöat oavbrutet i tre dagar, och det ska snöa hela dagen idag med. Det är roligt med snö men måste det blåsa samtidigt, det blir bara kallt och obehagligt. Ungarna på VFUn tycker inte det är värst roligt heller, eller jo de tycker att snön är rolig en stund tills de fryser, vilket inte tar så lång tid till tills de gör, även om vi mosar på dom massor av kläder.

Idag är det näst sista dagen på VFUn, blandade känslor faktist. Kommer sakna de små liven och personalen jätte mycket! Men samtidigt ska det bli skönt att få tid till att plugga för det har jag inte haft, eller jo men jag har inte orkat sitta när jag kommer hem om dagarna. Har dock ångest för att komma tillbaka till verkligheten och all stress....

Sista veckan

I morgon påbörjar jag sista veckan på VFUn känns faktist lite sorgligt att lämna barnen snart...


Halva kvar

Då har halva veckan gått på VFUn, nu halva kvar. Älskar verkligen min VFU plats, underbara ungar och personal. Kan verkligen tänka mig att arbeta där när jag är klar! Hoppas att det kanske finns något eventuellt jobb:)

Veckans to do!

Här kommer en liten lista på saker som kommer ske under veckan! Detta betyder att jag kanske inte kommer kunna blogga så mycket, eller det gör jag inte annars heller:) Men vissa mornar kanske jag hinner skriva att jag lever!

Måndag: VFU, Simträningen med laget
Tisdag: VFU, APT-möte, Futsalträning
Onsdag: VFU, Fotbollsträning
Torsdag: VFU, Gym, Plugga med Anna
Fredag: VFU, ev hälsa på Mamma på USÖ, Åka till Askersund¨
Lördag: 25 års kalas för kusin
Söndag: Hemfärd till Skövde, Zumba


Pappa<3

Idag är det fars dag och mina tankar går åt min käraste far som lämnade oss för 6 år och 11 månader sedan!


Vikt

Jag är medveten om att jag inte har rapporterat om vikten på ett tag, men det händer inte så mycket kan jag vara ärlig och säga. Jag står helt stilla, och det är meningen också, det skulle vara plus i kanten om jag gick ner. Har haft några veckor nu då jag unnat mig godsaker men har också tränat för att hålla vikten. Lovar att jag kommer rapportera när jag har gått ner något kilo eller två!

Livrädd

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill inte mista en föräldrer till. Mamma mår inge och ligger på sjukhuset, operarad. Varje gång någon i familjen ringer förväntar jag mig det värsta och jag tror varje gång att de ska säga att hon har lämnat oss. Jag har ångest varje gång det kommer ett meddelande eller när telefonen ringer. Jag hoppas hon mår bättre snart<3  Orkar inte gå och va orolig hela tiden....


Orka!

Det går bara inte, jag har ingen motivation att sitta med den uppgiften!


Kära vän!

Detta inlägg kommer jag tillägna min kära vän Nina<3

Nina är en person som kan få vilken människa som helst att skratta, även om man skulle ha världens sämsta dag så kan hon komma in och förgylla tillvaron. Saknar Nina jätte mycket, förut träffades vi nästan varje dag och vi hittade på massor av skoj tillsammans. Hoppas att jag får träffa henne snart.


Nina, saknar dig massor<3


RSS 2.0