Askersund i morgon

Imorgon bär det av till familjen i Askersund. Ska bli skönt att komma bort lite och byta miljö! Ska ta hand om min mamma som har opererat sig. Ska även på ett födelsedagskalas hos min moster samt att jag ska besöka lilla Molly som fyllt 1 år nu i veckan! Helt sjukt fort har tiden gått alltså!

Idag så börjar jag vid 11 tiden, det är planering i kväll så jag ska stanna längre, senast 20.00 kan jag tro. Känner mig taggad för vfun nu efter handledarmötet i går, det känns som vi fick en spark i baken och nu vet jag tydligt vad som ska göras, har även en massa idéer.


4 år

Idag är det fyra år sedan jag tog mitt körkort!


Rödöga

Sitter här nyvaken i soffan, återigen dags för en dags VFU, men inte hela dagen eftersom jag och min handledare ska på VFU-info på högskolan vid 13 tiden. Efter det så är det fotbollsträning, är helt slut i kroppen efter gårdagens simpass vi hade med laget, vi lärde oss kråla, bröstsim, fjäril och ryggsim. Det var svårt men så kul och jobbigt. Resultatet av gårdagens simning är rödsprängda ögon, ser ut som jag inte sovit på 7 dygn!

Planerna för resten av veckan är att i morgon är det VFU börjar lite senare för vi har planering på kvällen. På fredag ska jag börja tidigare vid sju för jag ska sluta tidigare och ta tåget till Hallsberg och sedan åka till askerund och stanna där tills på måndag kväll. Kommer få låna bilen för att jag sedan ska kunna åka till askersund igen på onsdag kväll.

Lite nervös för min Mamma idag som ska opereras, hoppas allt kommer gå bra! Love you<3


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -0,9 kg
Total viktminskning: -30,1 kg

Runt midjan: -26 cm

Jippi! Går knappt att beskriva känslan av att se vågen visa att jag har gått ner hela 30,1 kg sedan i mitten av januari i år! Har kämpat som bara den, och har man viljan så går det!  Sedan i torsdags då jag vägde mig och skrev här sist har jag gått ner 0,9 kg och det måste jag säga är bra för jag har faktist syndat lite med naturgodis i helgen. Jag har nu nått mitt största mål, men jag känner ändå att jag vill ha ett nytt men det behöver inte vara så stort. Nu siktar jag på att gå ner 2,9 kg tills jul, och skulle det vara så att jag når det innan är det bara att sätta upp nya mål!

Sen måste jag säga att min Mamma är bäst som kämpat i över en månad med soppor och har gått ner hela 12 kg! Love you Mami<3


Feber

I tordags kväll så frös jag jätte mycket, och jag trodde det var mensen som var det som spökade, vaknade på fredag morgon och frös lika mycket och kände värk i kroppen. Vägrde ta tempen för jag har inte tid att ta in massor av dagar från VFUn, vi får ju inte ha några dagar som vi har varit sjuka på för dom måste vi jobba in. Har redan en dag jag måste ta in då jag var i Stockholm. När jag kom hem igår vid 17 tiden så tog jag tempen och insåg att jag hade feber. Men jag var även lycklig över att ha utstått en hel dag på VFUn utan att ha plågats allt för mycket. Idag är jag feber fri men jag är fortfarande förkyld och täpt. Känner mig lite tjock i halsen också det är ju mindre roligt, men eftersom jag till stor del dricker cambridge soppor så lider jag inte allt för mycket.


Oj...vilken miss...

Har faktist helt glömt bort veckans viktminskning, men i måndags var jag inte hemma. vägde mig på tisdag morgon och då visade vågen att jag gått upp 1,7 kg efter helgen. Men idag har jag gått ner, och sammanlagt har jag gått ner 29,2 kg:) Ska försöka bli bättre på att skriva in på måndagar igen!

Helgen i bilder

Lördag dag!


Sara och Katta käkar "nyttig" lunch på donken!


Katta väntar på att Nina ska komma med tåget!


Lite foton han tas innan damen kom med tåget!


Hon kom i alla fall!

Lördag Kväll!


Partybrudar!


Jag och min älskade Nina<3


Me and Ketti<3


Jag och Sally<3


Så här såg jag ut under kvällen!

SöndagFint väder i Stockholm!


Jag njuter av solen!


Sötnosen!

Måndag


Solen försvann sista dagen men det gjorde inget eftersom jag och
Sara shoppade hela dagen!


Hade en kanonhelg!


To day!

Då var det äntligen fredag, och nu börjar den helgen jag har längtat efter så länge, närmare sagt en hel månad! Idag åker jag upp till Stockholm och träffar Janne och Thomas, ska sova där tills i morgon, då färden går hem till min kära vän Sara. Nina och Katta kommer upp i morgon med så vi ska shoppa på Nacka Forum där Sara jobbar:) Har en lista på saker jag behöver inhandla:

-Vinterjacka
-Vinterstövlar/skor
-Kofta
-Jeans

...detta är det viktigaste sen kommer det säkerligen slinka med mer saker! Kommer stanna i Stockholm till måndag kväll..sedan på tisdag börjar min VFU...spännande:)

Innan jag åker idag så är det lite skola, vi ska ha en föreläsning där de kommer gå igenom vår VFU-uppgift...bara det säger att den kommer vara stor för så har vi aldrig behöva haft förut.

Igår så var jag och Kebaben (Eleonore) jätte effektiva och skrev vårt resultat, det är nu skickat till vår handledare så vi får se vad hon säger!


I morgon!

Nu är det bara en dag kvar tills jag tar tåget upp till vår huvudstad! I morgon ska jag hem till Janne och Thomas och hälsa på, det ska bli riktigt roligt:) På lördag morgon åker jag hem till Sara och sedan ska jag vänta på Katta och Nina som kommer med tåg och buss! Nina, Katta och jag ska shoppa när Sara jobbar några timmar men vi ska vara på varuhuset hon jobbar på! På kvällen blir det utgång! Jag stannar i Stockholm tills på måndag, så jag ska hinna inhandla vinterskor, vinterjacka, partykläder, jeans och kofta!

Jippi!

-28,1 kg !!!!!!

Nu har jag brytit min veckovägning och börjt med daglig vägning för jag är helt farsinerad hur mycket jag har gått ner varje dag denna vecka:) När jag vägde mig nyss insåg jag att jag hade nått mitt delmål! Jag har gått ner 28,1 kg! Nu är nästa mål -30 kg!


Rätt håll!

Ställde mig faktist på vågen idag med och insåg att helgens onyttigheter är borttränade, vågen visa att jag nu har gått ner 27,5 kg:)

Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: 0,1kg
Total viktminskning sedan januari: 26,7kg

Siffrorna är inget att hänga i julgranen, kan säga att siffrorna såg bättre ut innan denn helg som var! Kommer bli så denna vecka med, sen får jag ta tag och gå ner massor igen!


I morgon...

Idag har jag inte lagt ut veckans viktminskning för jag var inte hemma på morgonen och kunde inte väga mig. Men det kommer inte bli bra resultat denna vecka för jag har varit för onyttig i helgen. Har ätit tårta och annan mat jag kanske skulle låta bli! Men men man lever bara en gång...

Veckans träning

för några dagar sedan gjorde jag ett schema på hur jag skulle träna i veckan men jag har ändrat lite i det så nu ser det ut såhär:

Måndag: Gym + Promenad

Tisdag: Fotbollsträning

Onsdag: Gym + Promenad

Torsdag: Gym + Fotbollsträning

Fredag: Gym + Promenad

Lördag: Gym

Söndag: Springa/promenad?


Helt sjukt?

Vet inte riktigt om jag ska tro att det är sant men bilden talar sitt tydliga språk, jag säger bara
-23 cm!


Lycka!

Igår gick jag på stan och gick in på gina trickot där jag hittade en tunika som jag prövade, dock fanns den bara upp till stl 44 men jag testa den i alla fall! Höll på att få en chok när jag tog på mig den! Den var alldeles för stor så jag kunde gå ner i stl 42:) Snacka om lycka!

Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -1,3 kg

Total viktminskning sedan janusari: -26,6kg

för två veckor sa jag att jag skulle ha gått ner runt 4,2 kg tills idag men det har inte riktigt blivit så. Det gick inte så bra som jag trodde även fast jag skött mig och tränat. Men nu är det 1,4 kg kvar tills det målet och det får ta den tid det tar för jag orkar inte må dligt över misslyckade mål. Denna vecka så ska jag träna inprincip varje dag. Min plan ser ut såhär:

Måndag: Gym + Promenad

Tisdag: Fotbollsträning

Onsdag: Gym + Promenad

Torsdag: Fotbollsträning

Fredag: Gym

Lördag: Gym

Söndag: Springa

Anledningen till att jag ska träna så mycket är att jag ska se hur pass mycket träningen påverkar min viktminskning. Sen är det ju bara plus att jag bygger upp muskler och konditionen!


Yes!!!

Vinst med 8-1 mot Ulvåker!

Höll faktist själv på att få in bollen i mål, men oturligt nog så skulle ju en motspelare sätta krokben på mig. Ja ja skit samma, hade känts surare fall det var jämnare siffror!  


Match...

Idag är det match mot Ulvåker som gäller, sitter och försöker tagga men tröttheten vill inte ge sig riktigt. Kanske blir bättre när jag kommer ut i friska luften? Känns som kroppen är helt okej idag så jag hoppas jag får och kan spela mycket! Sista matchen för i år!

1 Oktober

Ja då var det en ny månad då! En händelserik månad där det händer mycket...många jag känner fyller år både vänner och familj, jag ska ta en tripp till stockholm den 15-18:e, i morgon ska jag Spela match mot Ulvåker, på söndag åker laget ner till Göteborg och tränar samt titta på IFK Göteborg-Mjällby! Ska även börja på min VFU V.42. Känns som att det kommer bli en bra månad!

För övrigt, vad mörkt det är ute på morgonen nu..när jag gick upp 6.30 så var det kolsvart och det var det inte igår när jag gick upp samma tid. Det är verkligen höst nu och det är faktist lite mysigt, jag brukar inte tycka om hösten annars:)


RSS 2.0