Blir sur

Fattar inte vad det är med dom på högskolan, och verkligen inte våra lärare. Det är knappt någon föreläsning denna termin som har varit riktigt bra. Men den idag tog priset...vår lärare tror vi är 5 år eller något, vi skulle prata om hur man bearbetar och analyserar insamlad data. Hon tog lego och riktiga verktyg till hjälp? Vi är inte dumma vi fattar le att man kan kategorisera lego på olika sätt och även verktyg och vi fattar vinken. Hon kunde bara ha förklarat detta och slutat dadda med oss som att vi var små barn. Jag stack när det var 45 minuter kvar, kände inte för att sitta där som ett fån, och många med mig tyckte samma sak.


Stack till gymmet i stället! Så himla skönt! Älskar verligen Puls det är ett bra gym, verkligen att rekomendera! Nya omklädningsrum med!


Då var det dags!

Det finns inget bättre än att ha hemma studier och slippa gå upp tidigt för att gå till skolan, men nu är det snart dags. Vi går typ i skolan en gång i veckan så jag ska inte klaga! Vänta bara när jag har VFU i fem veckor då kan jag ju glömma sovmorgon. ska jag va ärlig förstår jag ite varför vi ska va i skolan idag? Okej morgonen kanske, men efter lunch? Vi ska ha Workshop om något som knappt ingen har kommit igång med i examensarbetet. Jag och Eleonore har gjort två av sex intervjuer så vi har inte så mycket att göra i alla fall. Sen blir jag förbannad på att detta kommer dom med i tisdags?

Annars idag så ska jag till gymmet och köra Crosstrainern (vet inte hur det stavas?). Vill gå och svettas aset av mig:) Va så himla roligt att va tillbaka på gymmet igår, dock hade jag träningsvärk från fotbollsträningen så jag tog inte ut mig helt! Men idag ska all energi ut! Hoppas på att få med mig Anna så jag får lite sällskap.  I kväll är det möte med fotbollen också! Så ska jag Hanna och Malin hämta våra new body produkter som vi sålt! Behöver verkligen nya trosor och sport BH.

Nu ska jag fixa mig i ordning och dra till Högskolan! (Lät som att jag har långt dit, problemet är att jag ser skolan från mitt fönster.)

Förändring


Måste säga att jag tycker att kroppen börjar bli mer slank! Dock är det
långt kvar innan jag ska va nöjd!


Träna träna trääääna! Idag börjar jag på gymmet med!
Här ska mage och armar tränas!


Grattis Mor!

Hipp hipp hura för Mammas födelsedag!

Idag fyller världens bästa Mamma år! Är så ledsen att jag inte kan komma hem och fira henne men min syster ser till att rå om henne med paket och allt!


Hitta den!

Nu har jag funnit den! Kamerasladden har återvänt:) Den låg under soffan, den måste ha petats under när vi dammsög. Dock har jag inga bilder att delge er just nu, men det ska bli mer sådant fram över!

Måste säga att jag har lite ont på baksidan av låret..vet inte riktigt vad jag gjort? Märkte inte på träningen att jag fick ont eller något? Aja hoppas det blir bättre tills lördag då jag förhoppningsvis får va med på matchen mot Ulvåker! Vill även va på topp när vi ska och träna i Göteborg på söndag:)

Kamerasladden?

Jag vet att det är lite snålt med foton i bloggen, men jag hittar verkligen inte min kamerasladd? Vet inte vart den är? Mamma och jag måste ha städat bort den när vi röjde här. Hoppas den dyker upp snart...kan ju dock använda min mobil men det blir bättre bilder med kameran.

För övrigt måste jag säga att jag känner mig lat, inte träningsmässigt men pluggmässigt. Måste verkligen ta mig i kragen och göra något. Saken är den att det kanske inte finns så mycket att göra innan vi har gjort intervjuerna för då måste jag skriva ner hela intervjun som vi har bandat in, Eleonore och jag ska ta tre stycken var så då finns det att göra, varje andetag ska skrivas ner. Ne men jag ska dyka ner i lite böcker också men det är så himla tråkigt.

Vad ska jag göra idag då...måste läsa lite, tänkte även gå till stan och inhandla ett par byxor för jag är trött på att tvätta det ända par jag har. Jag är inte rustad för hösten klädmässigt kan man säga. Hade hur mycket sommarbyxor som helst. Ja men vart va ja nu...hm... läsa, köpa byxor.....jo sen är det fotbollsträning i kväll! Igår var träningen riktigt rolig förutom att de bara har övningar som gynnar högerfotade. MEN tänker säkert ni, alla är ju typ högerfotade....MEN då ställer jag frågan -kommer man alltid i de lägen man alltid måste använda högerfoten?....NEJ.


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -1,5kg
Total viktminskning sedan januari: -25,3kg

Äntligen har jag nått 25 kilos gränsen! Är över lycklig för detta, MEN jag är inte lika nöjd med veckans viktminskning:/ Ska inte klaga men jag tycker jag kunde ha gått ner minst 2 kg i alla fall. Men jag får ta nya tag denna vecka, ska börja på gymmet de dagar jag inte tränar fotboll.


Det gick inte

Idag hade A-laget sista matchen i serien, och den spelade mot Sils DIF som redan innan matchen vunnit serien ganska överlägset. Jag fick uppdraget att vara speaker och det gick le rätt ok, med någon felsägning här och där. Det var en riktigt spännande match men tyvärr vann Sils med 2-3. För att Våmb skulle få kvala till 3:an krävdes det att vi vann och Mariestad förlora över Norra fågelås. Det blev inte alls så kan man säga, Mariestad vann och vi förlora. Men aja, det blev ju i alla fall en tredjeplats! Det var iskallt att titta på den matchen, det var verkligen en typisk höstdag. Eftersom A-laget inte kommer kvala nästa helg så kommer vi på söndag åka ner till Göteborg och träna, med om jag inte minns fel några tränare från IFK Göteborg? Alltså jag är inte helt hundra på det men jag återkommer. På lördagen ska vi spela sista F19 matchen för i år mot Ulvåker och jag är riktigt sugen på att vinna den matchen så jag hoppas att jag får va med. (Rättare sagt jag bör få va med på den matchen!).

För övrigt---> Undra hur mycket jag gått ner denna vecka? jag har tjuvkikat i veckan och då ser det inte så ljust ut...kommer inte bli höga siffror.

Rapattack


Nu har Jakob och Jingelmannen lyckats bra!


Mami day!

Ja nu är det äntligen fredag och idag kommer min mor och stannar över helgen! Ska bli skönt att ha lite sällskap:) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det jag vet att jag måste göra i alla fall är att köpa cykellysen för nu är det riktigt mörkt när jag cyklar hem från träningarna. Vi ska umgs och ha mysigt i alla fall!



Vad ska man säga?

Gårdagens match gick inte så bra, man kan säga att den gick åt hel**te. Vi förlora med två mål varav ett var rent turmål. Har sagt det hela tiden och jag säger det igen, jag tycker verkligen inte om att spela i ett lag som varierar varje gång, man vet ju inte vart man har varandra. För min del så bidrorg jag le inte till så mycket heller för jag vet inte vad brudarna heter. Kanske bara är jag som klagar men det är ju jag som får spela i det laget hela tiden och jag ser ingen glädje alls i det. Jag vill spela i ett lag där man har ungefär samma personer som spelar hela tiden. Sen är det ju så att vi spelar i F19 och det är flicklagsspel vilket inte passar mig för fem öre, jag hatar det verkligen. I mitt huvud blir allt bara rörigt. Men jag säger inte att jag ska få spela i A-laget men varför spelar vi som är över 20 i F19 och alla andra i A-laget? Det är en bra fråga måste jag säga? Men vist tjejerna är as duktiga för sin ålder och de spelar riktigt bra damlagsspel, men måste vi som redan är inskolade damlagsspelare för flera år sedan stiga ner till flicklag? Jag har inte gätt fram i min utveckling på ett år nu, det ända som har förbättras är min kondition. Förra året var det i alla fall roligt, det är annat än vad det är nu.....

Game day!

Ja då var det redan onsdag, och jag ska som alla andra dagar plugga, skrev faktist endel igår så jag låg inte på latsidan hela dagen. Ska försöka få ihop lite idag med är det tänkt. annat som måste göras idag är att diska, dammsuga, laga mat och diska. Men det ska inte va några problem tror jag?

I kväll har vi match mot Gauthiod igen, sist vann vi med 8-1 men då var vi ett helt annat lag, idag så är vi nte alls dom som spela sist, halva laget består av yngre tjejer...men dom är bra också så jag hoppas vi kan vinna! får se hur mycket jag orkar spela.  


Längtar!

Igår blev det klart att jag, Nina och Katta åker upp till Stockholm och hälsar på Sara den 16-17 Oktober:) Ska bli så himl roligt! Har inte träffat Katta på evigheter och det var ett tag sen jag träffade Sara med nu, senast var bröllopet den 3 juni då hon fixade mitt hår!


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: 5,8 kg

Total viktminskning sedan januari 2010: 23,8 kg

Jag har nått mitt första mål på en vecka, det är dags att sätta ett nytt och det är att gå ner 4,2 kg till 4:e oktober!


1 dag kvar!

Det är bara idag kvar, sen i morgon kommer jag äntligen få käka en måltid! Ska lyxa till det med kycklingsallad! Eller lyx oxh lyx, det är lyx för mig som har käkat soppor i en vecka. Jag har varit så duktig tycker som har stått emot så mycket fredstelser som denna vecka kunde ha erbjudit.  Tänk att sitta i skolan och alla värmer sina matlådor och sätter sig brevid en och alla ha någonting gott! Eller när man är på fest och alla har något gott och dricka samt käkar snacks! Men jag har klarat mig! 

Återkommer i morgon med veckans resultat! Men jag måste erkänna att jag har tjuvkikat i veckan och jag kan bara säga att det går åt rätt håll! 

Lördag=Skövde

Då var det lördag och det är konstigt vad fyra dagar kan gå fort...men precis som jag skrev igår är jag glad att de går lite fort också, är nu inne på min 6:e dag med soppor, sedan är det bara i morgon kvar sen får jag käka en måltid på måndag!

Men i alla fall nu har jag varit i Askersund sedan i onsdags och idag är det dags att bege sig hem till Skövde igen. Kunde ha stannat tills i morgon men N och R har avskedsfest som jag inte kan missa. Dock blir mitt festande nyktert men det går ju det med. Dock vet jag inte fall jag pallar att gå på krogen för så fort jag anstränger mig för mycket så har jag hållt på att tuppa av. Igår när jag var i svampskogen med therese i 4 timmar så vet jag inte hur många gånger jag fick stå och krama träden för att inte ramla ihop. Det bara svartna för ögonen, men för övrigt kände jag mig inte dålig. kanske var bra att jag struntade i sista träningen denna vecka för den skulle inte ha gått så bra ändå tror jag. Men som sagt kmmer jag nog må bättre på måndag då jag får käka lite igen.


Fredag!

Då var det redan fredag till min glädje, för jag ser helst att denna vecka går fort tidsmässigt! Men samtidigt inte för jag vill njuta de få dagar jag är hos familjen. Måste faktist berömma mig själv att jag verkligen börjar igen med cambridge och kör en hel vecka med bara cambridge för det är jätte tufft att klara det.

Idag ska jag skärpa till mig och börja plugga, har legat på latsidan ett tag, har typ bara läsit några sidor i en bok sen har jag skitit i det. FY SKÄMS FIA! Men ärligt jag måste sätta igång nu! Det enda jag vet att jag ska göra idag är att åka till Therese och Molly!


Familjen annorlunda!

Sitter i Askersund hos familjen, eller just nu är det bara jag och mamma hemma. Det är lite speciell situation just nu och man kan kalla oss familjen Annorlunda. Både jag och mamma käkar soppor och varvar det med minst 2,5 liter vatten om dagen. Pelle, han äter som vanligt och han är inte dålig på att tala om det heller. Däremot så har han ingen chans att få sitta på toaletten i fred, man kan säga att mamma och jag har skaffat oss frikort. Mycket vatten=mycket toabesök. Mamma och jag är lite tokiga med, vi måste kolla på matprogram. Halv åtta hos mig är inget vi kan missa, för man kan ju faktist fantisera att man äter maten.

Det börjar bli lättare med sopporna nu! Man behöver vänja sig i några dagar för att slippa känna det jobbiga. Tycker fasktist jag ät duktig som för tredje gången sätter igång med detta!

Annars idag då? Jo jag och syrran ska till Marieberg utanför Örebro och handla lite. Behöver nya mjukisbrallor, slängde tre par här om dagen. Ska även in på IKEA och kolla runt lite.

Valet 2010

På söndag är det dags att rösta men jag vet inte riktigt på vilket parti? Men jag vet i alla fall att det inte kommer bli något alliansparti. Efter veckans debatter har de sjunkit i mina ögon och de pratar om saker så man tror de inte har något innanför pannbenet.

Maud Olofsson om kontakter när man söker jobb: -"om man inte har kontakter så kan man ju skriva ner det man kan på en lapp".....hallå det viste man ju inte redan, det kallas CV

Jag kommer rösta rödgrönt! Det är något jag inte skäms över, men dock vet jag inte på vilket parti?



Lätt?...

...Nej absolut inte! Min första dag med cambridge har jag aldrig haft problem med men det hade jag igår. Var så hungrig frammåt eftermiddagen och jag saknade att kunna äta någonting efter träningen för soppan mätta inte då direkt. MEN...jag ska klara detta! Jag vår va sur och grinig men jag ska tamme tusan inte röra en matbit denna vecka, hungern kommer gå över i takt med att magen vänjer sig att få sin dos med soppor om dagen.

Anledningen till att jag äter soppor i en hel vecka är för att rensa ur kroppen och detta gör att man första veckan kan gå ner mellan 5-8 kg. Första gången jag körde med denna metod så gick jag ner 7,8 kg den första veckan och förra gången gick jag ner 6,3. Skulle ju vara roligt om jag gick ner 5.7 så jag har avverkat det jag gått upp i sommar men jag vågar inte hoppas på för mycket.


Vikt


Ursäkta mitt dåliga bloggande men jag är inne på min examenstermin och det finns inte mycket tid till bloggen men jag ska försöka bli lite bättre och dela med mig om hur det går med vikten igen.

Under sommaren har jag gått upp 5,7 kg och det är inget jag är stolt över precis, men ibland blir det bakslag men då är det bara att ta tag i saken igen och börja om från början. Idag börjar jag med cambridge soppor igen helt i en hel vecka sen beroende på hur det gått denna vecka så får jag ser när jag börjar äta någon måltid. Mitt mål är att gå ner 5.7 kg först men att sedan gå ner 4 kg till. Sedan är det dags att sätta nya mål, men det är inget jag tänker göra nu!

Skillnaden denna gång är att min Mamma ska dricka soppor också, hon ska göra en magsäcksoperation om en månad så hon ska leva på soppor till dess utan att äta något. Känner att vi verkligen kan peppa varandra när man tycker det är jobbigt!

När jag har gått ner så mycket så jag känner att jag verkligen är nöjd med mig själv så lovar jag att jag kommer avslöja hur mycket jag vägde i januari 2010 när jag startade bantningen. Just nu känner jag att detta kan hållas hemligt, det är bara mina närmaste vänner och familj som vet om hur mycket jag vägde då!





RSS 2.0