Snart dags...

...att bege sig till jobbet och tjäna pengar! I morgon efter jobbet har det blivit bestämt att jag åker ner till skövde och träffar Nina! Kommer hem på fredag förmiddag innan jag börjar jobba. 

Nu på förmiddagen har jag tvättat kläder åt hela familjen, och även vikt dem och lagt in på deras sängar, känner mig duktig! Har även gjort mig en kycklinggryta som blev himelsk god! I kväll när jag kommer hem ska jag packa och fixa resten av tvätten samt plocka ur diskmaskinen som jag nyss slog på.

Ha en bra dag


Ny design??

Någon som vill ordna en snygg ny design till min blogg?

Regnet det bara öser ner..

...och jag sitter här framför datorn och är lagom trött, han inte se färdigt beck igår för min ögonlock strejkade tidigt. Skönt i alla fall att jag fick sovmorgon idag, börjar inte förens kl 14.00. Jag är helt hensam hemma för övrigt och det var jag igår med, Mamma och Pelle är till Göteborg i några dagar och Marina är hos Björn. Är ganska skönt faktist:)


Veckan som kommer

Så här ser min vecka ut:

Måndag: jobba 7-16
Tisdag: Jobba 14-21
Onsdag: Jobba 7-16
Torsdag: Ledig
Fredag: Jobba 14-21
Lördag: Jobba 6.45-16
Söndag: Jobba 12-21

"B"-Dag!

Idag har det varit en riktig "B"-dag, hehe det är inte lika illa som det låter men jag ska förklara!

Dagen började med att klockan ringde kl 7.00 då var det dags att göra sig i ordning och bege sig ut till min kusin Ingela för jag fick i uppgift att vara barnvakt åt lilla Tilda när ingela målade huset:) Hon är så himla härlig den ungen! Jag och Tilda gick en liten promenad och hon var så trött så hon somna ganska snabbt. 

När Ingela målat klart så åkte vi med min Moster och min syster ut i skogen och plocka blåbär och Tilda var allt med också och gjorde lite ljud i från sig:) Hon är så duktig, och hade tålamod nästa hela tiden:)

Barnvakt + Blåbär= "B"-dag


Söta Tilda!

Söt flicka sover sött


Jag och sötnosen


Tilda!


Ingela och patrik målar!


Huset har blivit så fint!


Blåbärsplock och Vivan är i farten!


Ingela och Marina!


Marina är sugen på fika!


Marina är glad för att hon hittat många bär!


Tilda mitt i blåbärsriset!


Tilda och Ingela plockar bär!5 liter bär!
 

Ledig helg, eller?

Nu har jag tre dagar ledigt hoppas jag, har sagt att jag kan hoppa in i yttersta nödfall. Efter som helgens planer är ändrade så kan jag lika gärna jobba.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag?

Kanske skriver lite senare...

Snyggt från H&M


BiB 299:-


BiB 249:-

Kvällspass

Igår åkte jag Mamma och Pelle till skövde och hämta mina räkningar, vilket blev en stor chok:( Hade inte räknat med så stor räkning på mobilen, men idioterna får ju för sig att skicka räkningen var tredje månad i bland. Vet inte hur min ekonomi kommer se ut i augusti? Blev dock ingen tripp till Töreboda som det var tänkt.

Idag blir det kvällspass på jobbet mellan 14-21 sedan är jag ledig hela helgen, och det har blivit ändrade planer där med för Katta ska tydligen få jobba:( Så jag är öppen för förslag i helgen.

Ha en bra dag!

Mindre än en månad

Om lite mindre än en månad så har jag flyttat hem till Skövde igen efter en sommar här i Askersund med massor av jobb. Jag längtar faktist hem till mina vänner och min lägenhet jätte mycket. Att bara ha sina saker runt sig och inte behöva tänka på att andra bor i samma hushåll. Det har fungerat ganska bra i Askerund men det är trångt att bo fyra stycken i en trea.

Idag ska Mamma, jag och Per åka ner till skövde en sväng, jag ska hämta räkningarna och min dator. Har endel syrelsearbete att fixa med inför introt och allt är på min dator nere i Skövde. Sedan beger vi oss till Töreboda och hälsar på Pers mor. Det blir en liten utflykt på min lediga dag:)

Nu jobbar jag bara i morgon kväll, sedan är jag ledig resten av denna vecka. I helgen ska jag hemm till Katta i Pålsboda och umgås med henne och ha mys:) Var länge sedan vi umgicks.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan ska vi åka:)

Ha en bra dag!

Jobb helg

Igår var jag ledig efter att ha jobbat i fyra dagar. I dag är det dags igen och bege mig till jobbet. Ska jobba fyra dagar i sträck nu igen. Ganska långa pass blir det med.

Lördag: 12-21.15
Söndag: 7-21 (delad tur)
Måndag: 6.45-16
Tisdag: 7-16

Kanske är tråkigt att läsa min blogg för tillfället men jag har inte så mycket annat än jobb att skriva om för jag gör inte så mycket annat än just jobbar.

Måndag 13 Juli

Veckorna går fort och det här är min fjärde vecka på jobbet. Denna vecka och fyra till kvar innan jag får vara ledig i en hel vecka innan introduktionen på högskolan. Längtar tillbaka till Skövde faktist, vännerna finns ju där, här i Askersund så har ånga lämnat staden.

I helgen har jag varit ledig och jag har bara varit hemma och slappat, och det har varit så slappt så jag har varit rastlös till tusen. Finns verkligen ingenting att göra här. Det som var någorlunda uppigande var att vara hemma hos min kusin igår och lilla kusinbarnet som är helt underbart söt.

Ha en bra dag:)

Sorry

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen. Har jobbat mycket nu och har inte haft tid att lägga ner någon själ på att skriva. Förra veckan jobba jag från måndag till denna måndag och så var jag ledig tisdag och jobba onsdag till fredag. Men nu är jag ledig i helgen och jag ska verkligen njuta av ledigheten och jag tänker inte tacka ja till något jobb. Sedan är det dags för en monsterperiod till med många dagars arbete.

Så här jobbar jag i två veckor:

Måndag: 14-21.15
Tisdag: 14-21
Onsdag: 7-14
Torsdag: 7-16
Fredag:  Ledig
Lördag: 12-21.15
Söndag: 7-21 (Delad tur)
Måndag: 6.45-16
Tisdag: 7-16
Onsdag: Ledig
Torsdag: 14-21
Fredag: 7-16
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Pengar, Pengar, Pengar!

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag träffa mina gamla klasskompisar från BF eller några av dem, fick även träffa de små barnen som var så goa och mysiga!

RSS 2.0