Skola och hemfärd

Idag har jag varit i skolan hela dagen, läst bok högt för basgruppen, det gick bra! Sen har vi bara haft seminarium och föreläsning! Så nu är jag lagom trött.

Ska packa det sista inför hemfärden till Åmmeberg, ska åka tåg till Töreboda där mamma hemtar mig eftersom hon varit hos Pelle. Hade igentligen inte tänkt att åka hem denna helg men, det är dop i morgon, så jag ville va med på de:) Kommer hem på söndag igen och då får man ta tag i saker och ting här hemma.

Mia skulle tydligen hit nu i helgen, hade varit kul och träffa henne...

Fredag morgon

Hallo allihoppa!
Här sitter jag uppe med tuppen och ska bege mig till skolan om en timma. Ganska nervös faktist, vi ska läsa högt ur en bok för basgruppen med inlevelse, kommer känna mig så töntig. Det är skillnad att läsa en bok för barn. Men i allfall så ska de få höra Alfons Åberg, he he...

8.15-17.50

Jag har verkligen varit borta hela dagen. Gick till skolan på morgonen och gjorde ett arbete med min basgrupp till kl 15.30. Sen efter det så åkte jag hem till annelie och plugga. Så idag har man bara gjort nytta. Ska fortsätta nu tänkte jag medans jag tvättar och innan det börjar massor av program på tvn.

Tävling

Jag är med och tävlar om ett schampo och balsam från Aloe-Vera butiken i Marias blogg. Var med du också!
Lycka till nu allihopa!

(Ni som inte har en blogg kan tipsa några av era vänner om tävlingen via mail och skicka en kopia till mig så jag ser att ni har tipsat några stycken)
image529image528
Passa på oh tävla! Att vinna är inte omöjligt

Tradera

Att sälja på tradera är kanon! Sålt snart för 1000kr! Spara inte på kläder du aldrig använder, sälj dem!

Mätt i magen

Nu har jag fått i mig mat! Thiwook och kyckling blev det, riktigt gött va det kan jag lova!
Ska fortsätta nu och plugga:( inte så roligt men jag måste, känner mig inte direkt på
topp idag? Kanske bara är trött och behöver lägga mig tidigt? Skolan idag var väll inte
det roligaste häller, en i vår grupp var sjuk så vi kunde inte hålla på och analysera så
det får vi göra i morgon. Sen var det en föreläsning som var svår att förstå, men jag satt
kvar i allfall, men många gick. Det är ju synd om honom om ingen finns kvar...

Dagens inköp

Dagens inköp på Lindex

image537
image538


Dagens outfit

image535
Dagens outfit

image536
Inbakad fläta, gjord av mor!

Traska iväg

Nu ska jag traska iväg, i detta dåliga väder. Inte roligt, man vill ju inte sticka huvet genom dörren än gång. Kan det inte bara vara fint:( Ska träffa min basgrupp idag, men en är sjuk och har magsjuka, det är bara tur att han inte kommer för jag har absolut inte tid att bli sjuk. Ligger nog i en riskzoon eftersom vi skicka hem två barn i går.  

Onsdag 27/2

God morgon alla där ute!

Har nyss vaknat, mamma sover fortfarande:) Får låta henne sova lite för hon verkar jätte trött! Ska börja göra mig i ordning, skolan väntar.

Lång dag

Helt slut, kom bara hem tills jag skulle iväg igen. Mamma och jag har varit på stan och köpt doppresenter, hitta jätte fina saker!

Mor på besök!

Snart kommer min kära mor! Ska vara här tills i morgon:) Ska bli så skönt att inte behöva vara ensam, ha någon att prata med. Vi ska direkt ut på stan nu och handla doppresenter och det kanske blir ett och annat plagg till mig:) Fick ju studiebidrag i går:) Lön i morgon så man kan ju unna sig lite kanske:) Mina byxor är för stora så det är dags för nya nu!

För mycket för att orka med..

Jag tål mycket men ibland rinner bägaren över, den är på god väg nu. Jag brukar kunna hantera mycket men nu känns det som allt bara rinner ur händerna och man vet inte hur man ska göra för att hålla det kvar? Allt är bara skit just nu, vänner, skolan och allt annat runt omkring. Varför kan inte allt vara bra? Varför är det alltid jag som drabbas? Varför är det jag som ska förändras? Jag vet inte hur mycket jag orkar med mer nu, en sak till så knäcker det mig.. Jag vill bara att alltska va bra:(

Varför just jag?

Ja ha då var helvetet löst igen då, hittade en att göra paruppgiften med men nu får jag ett mail om att hon ska hopp av:( Vem ska jag nu jobba med? Orkar inte med mer nu, varför ska allt krongla hela tiden?

Gör inte som jag..

...spara inte disk, så jobbigt när man måste ta tag i allt på en gång.


image534

Dagens dos av träning

Nu kan man inte klaga på att jag inte rör mig, eller de gör väll ingen men i allfall? Ja ja men idag har jag ju cyklat fram och tillbaka till min vfu, vilket är en jobbig bit med många uppförsbackar. Och nu har jag varit på gymet och tränat, gick i 15 min, cykla 30 min och sen styrketräna i 15 min, så det blev en timma! Ska köra lite med min abslide tror jag!


Planeringstid

Tog ut planeringstid i dag så jag är redan hemma, har planerat lite men tänker avbryta en stund för lite kondition! Behöver röra mig!

God morgon

Uppe med tuppen och ska i väg till min vfu plats. Var segt att komma upp men det gick till slut i allfall. Har ingen lust att cykla men det får gå ändå, hällre de än att betala 50 kr fram och tillbaka. När jag kommer hem idag måste jag verkligen städa, finns inget annat på kartan idag. Eller jo det finns det kom jag på, ska gå på stan och köpa dop present och eventuellt hitt något som man själv kan ta på sig.

Brandlarm

Jag blev verkligen livrädd, tänk vad matos kan göra med en brandvarnare, jag viste verkligen inte hur jag skulle stänga av ljudet? Sen tryckte jag på knappen som var under och då sluta det. Men efter det kom det små pip då och då men nu är det förhoppningsvis tyst. Stackars Katta som var i telefon med jag släppte verkligen allt annat för att försöka få av den. hahahaha


Kvällens tv

  • 18.30 Skärgårdsdoktorn, svt 1
  • 19.00 Top model 9, tv 3
  • 20.00 Andra Avenyn, svt 1
  • 20.30 I en annan del av köping, tv4
  • 21.00 Wallander- Mörkret, tv4




Klippning

image530
Jag måste verkligen klippa mig snart, på denna bilden var mitt hår verkligen perfekt!

Snygga väskor

Skinnväska
Halens 699kr


Zooma
Ellos 449kr




Lindex 299kr

Dessa väskor skulle inte va fel och ha!

Hm...

Skulle vilja prata men vad finns det att prata om?

Vad ska man äta?

Någon som har förslag på middag idag? Något som inte innehåller pasta, potatis och bröd?




Glasögon

Mina läsglasögon är sönder, och jag ser verkligen dåligt när jag läser.. Har verkligen inte råd med ett par nya just nu:( Vi ska ha högläsning i våra basgrupper på fredag och jag vet att jag kommer skämma ut mig om jag läser fel hela tiden. Uch min mardröm...

Måste plugga

Allså varför ska det vara så himla svårt att sätta sig ner och få nogonting skrivet, eller att sätta sig ner och läsa? Säger att jag ska plugga hela tiden men det blir att jag sitter fem minuter och sen kommer jag på annat att göra. Annelie och jag har bestämt oss för en pluggdag i allfall så vi håller koll på varandra. Inget annat än att skriva i portfolion och förbereda sig inför fredagens seminarier. Alltså ibland skulle jag vilja ha någon som håller koll på mig vad jag gör här hemma. Som smäller mig på fingrarna om jag gör någonting annat än det jag ska. Nu vet jag i allfall varför jag pluggar bäst hemma i Åmmeberg. Nästa helg ska jag hem på dop men jag skulle åka hem samma dag. Kanske är bättre att jag stannar tills söndag och pluggar lite? eh jag vet inte hur det blir?

I morgon är det vfu igen och jag funderar på och plocka ut två timmars planeringstid och sluta 2 i stället? Min handledare sa att jag fick det för att planera mina uppgifter som jag ska utföra med barnen. Men jag stannar nog där då och planerar, för då får man någonting gjort och jag kan leta fram material och så. Ska göra en rätt så stor uppgift med fyra barn när min lärare kommer och hälsar på. Så det krävs förberedelser kan man säga.

Uch ne nu får jag ta mig i kragen med allt skolarbete....

Förnya garderoben

Jag skulle vilja ha nya kläder i min garderob, dessa kläder skulle inte va fel-


Lindex
99:-


Halens
199,90:-

Leggings 2-pack
Halens
150:-


Dagens träningspass

Idag kl 10.00 pallade jag mig i väg till Arena skövde och simma! Tänkte simma en halvtimma men när jag kollade på klockan när jag kände mig lagom mör i kroppen hade det gått 50 min. Känner mig riktigt duktig, och inga uppehåll blev det. När jag kom ur basängen kändes det som att jag inte kunde gå rakt, det var som spagetti i bena. Efter jag hade simmat satte jag mig i bastun i tio minuter och det var riktigt skönt! Så idag behöver jag inte träna mer tycker jag i allfall..eller lättare sakt jag orkar inte träna mer idag.


(Jag skojar inte, det fanns en gubbe som såg ut precis som han på bilden)

Björn Gustavsson


Han äger!

Söndag = Vågen

Idag var det dags för vågen igen och jag blir lika glad varje gång jag står på den, nu har jag på tre veckor gått ner 7,2 kg! Känns riktigt bra. Nu är det bara att fortsätta och träna och äta bra mat:)

Melodifestivalen är skit

Hur kan man skicka i väg en så dålig låt till final? Frida var sämst. Och hur kunde hon operasångerskan gå till andra chansen och inte Patrik Isaksson? Alltså det blir bara mer och mer löjligt. Den som ägde i kväll var i allfall Björn Gustavsson. Tur att en vettig låt gick till final i allfall BWOs låt var helt ok.

Mätt i magen

Jag är verkligen proppmätt, uch kanske inte skulle tagit så mycket, eller mycket och mycket det jag lade på tallriken var så mina portioner såg ut förut.  Känns bra att man har ändrat livsstil, då blir det inte för mycket av det goda, utan tvärtom, mycket av det nyttiga! Men det är gott i allafall. Jag har inte ätit något söt eller onyttigt på tre veckor och jag är ens inte sugen, det är en sak jag har blivit sugen på och det var en semla, men när jag tänker efter, varför ska jag ha en semla för? Bara så onödigt och onyttigt. Nästa vecka är det dop och det kommer bi fika, jag kommer få vara tråkig då för någe fika ska jag inte ha i allfall...finns inga undantag för mig just nu, då kommer ju bara suget tillbaka.

Magen börjar bli mindre i allafall, får dra in ett hack på skärpet var och varannan dag, det känns ju skönt. Måste sy in tröjor som jag beställde på halens, en av dem passar perfekt men två av dem är för stora, får sy in lite tror jag. Eftersom det var trepack så kan man ju inte bara skicka tillbaka en.

Filmer


Idag har jag kollat på denna film! Rolig och bra!


Kolla även på "Ett öga rött"
Den var okej men inte super bra.

Melodifestivalen -Lindköping

Inte så många intresanta namn i kväll men jag är lite nyfiken på vad Patrik Isaksson kan hitta på (Min stora idol)? Tycker inte det har varit så många bra låtar som skulle kunna vinna än? Får väll hoppas att det kommer snart.

Lagar mat..

Håller på och lagar mat! Det blir fläskfilé och wokgrönsaker och dressing! Ska bli gött, gjort mycket så jag kan göra matlåda tills måndag!

Present

Letade efter en doppresent till mitt kusinbarn idag, hitta massor utav mysiga saker, man skulle vilja köpa allt man hitta men det går ju inte. Får ta en repa till när jag får mitt studilån på måndag och köpa något:)

Ett varmt land

Sitter i min egen värld och drömmer mig bort till ett varmt och härligt land. Någonstans där man kan koppla av och inte behöva tänka på något annat. Skulle vilja åka till Grekland eller varför inte längre bort? Om det inte vore för skolan hade jag dragit för länge sedan, kanske får bli i höst någon vecka då det bara är föreläsningar som man inte får kompliteringar på. Sen finns det ju ett problem till, vem ska man åka med? Man vill ju inte gärna åka själv utan ha någon med sig... Åhh vad jag längtar till dommaren med, jobba och tjäna pengar sen så kan man få unna sig lite. Har planerat att jag ska va kvar i skövde till 1 Juni även fast vi slutar runt den 24 Maj, ska sätta upp mig som vikarie där jag gjort min vfu, och hoppas att jag får jobba lite där. Sen ska jag vara i Askersund över sommaren på hemtjänsten eller på ett äldreboende kan jag tro. Behöver nog inte va rädd att jag inte kommer få något. Jobbar ju där extra annars och det är brist på folk.




Dagens schema!

  • Äta frukos
  • Plugga
  • Gå på stan och kolla dop-present
  • Lunch
  • Promenad
  • plugga
  • middag
  • plugga
  • Melodifestivalen!

Lördag!

Nu är det lördag och jag är uppe tidigt, somna tidigt igår. Var väldigt trött efter en veckas vfu, och känner mig sliten. Men det får inte hindra mig att plugga i allfall för idag tänker jag ta mig i kragen och göra lite. Men en sak till som är ett måste är att ta en promenad i det vackra vädret, konstigt att vädret kan ändras så snabbt? I går när jag gick och lade mig i sängen trode jag att rutorna skulle blåsa sönder och nu när jag vaknar är himlen klarblå och solen håller på och gå upp:)

Andra saker som behövs ta itu med i helgen är städningen och plocka undan all skit som ligger överallt..


Let´s dance

Sitter och kollar på let´s dance


 


Knack,Knack

Det är ju så moget att knacka och sedan springa i väg. Otur att ja bor på nedersta våningen....Då kan jag ju se er..

Saker

Hittar saker som inte är mina....vart ska man göra av dem? Får hoppas att någon saknar dem snart...

Storm...

Här i Skövde blåser det halv storm...blåser så mycket så det blåser inne hos mig med. Får tända massor utav ljus sen så det värmer lite.

Äntligen helg!

Nu har jag precis kommit hem från vfun, har gått hem i ösregn:( Det var nämligen så att jag tog med mig 40 kr i morse till bussen för jag trodde det kosta 20 kr och åka per vända, eftersom det gjorde det i höstas, men det hade höjt till 25 kr. Fy va dyrt då cyklar jag hällre... Så jag fick gå hem eftersom jag inte hade pengar. Med det var ju bra för då fick jag gå i motvind och det blev ett rejält träningspass!

Nu är det äntligen helg och jag behöver verkligen sova kan jag säga! Känner mig så himla trött, är ju inte så van med att man ska gå upp så tidigt på morgonen. I kväll ska jag bara slappa och kolla tv, ska bara mysa för mig själv med tända ljus och god mat!

?

I bland önskar man att allt var som förut...........

God Morgon

Uppe tidigt idag, ska börja 06.30 och slutar 14.00 idag. Skönt att komma hem tidigt. Hade tänkt cykla upp men jag ändra mig för det blåser halv storm ute. Så det får bli buss idag.

Torsdag= Vfu & Gym

Som vanligt har jag varit på min vfu, kändes segt idag efter man jobbat sent i går, men jag överlevde i allfall! Har varit mycket musik och dans i dag så man rycktes med i musiken och stog och digga! Vissa ungar är så coola när de dansar, de är till och med, med i takten!

När jag hade slutat åkte jag till Annelies Vfu och mötte upp henne! Sedan åkte vi hem till henne och böt om och direkt tog oss till gymet! Kändes segt men nu efteråt så känns det skönt att man gjort det i allfall! Tänkte ta och simma någon dag, men jag vet inte vilken dag? I morgon?, lördag? eller kanske söndag?


Tack Katta

He he katta har fixat på min blogg nu igen! Börjar likna någe nu fattas bara en bakgrund som passar!

Introveckan, Augusti-07

Hitta massor av bilder på Speaks hemsida från introveckan! Jag va med på några bilder såg jag !

image517
image518
image519
image520
image522

Fega personer

Alltså jag vet vilka det är men jag tycker i allfall att man är feg om man inte vågar skriva vem det är när man kommenterar. Jag är inte dum...

.....

Försök göra mig avundsjuk.... lyckas inte i allfall....

Tvättar

Sitter och väntar på att tvätten ska torka, har tid till 22.00 nere i tvättstugan så jag får vänta en halvtimma till. Förhoppningsvis har det torkat ordentligt.

Tisdag= Vfu

Ännu en dag på min vfu har gått och jag är dyngtrött, det tar på krafterna att ta hand om dom små liven:) Har haft samtal men min handledare idag, och det gick jätte bra. Vi gick igenom mina uppgifter och planera lite inteför en uppgift som jag ska göra när min lärare kommer. Fick även reda på att en av dem jag jobbar med ska göra ett arbete om mig, he he kul? Det kan ju bli intresant, hon går en kurs och utbildar sig till handledare för högskole elever så jag passar väll bra:)

När jag kom hem idag så begv jag mig ut för att springa, gick bra till en början men så längre jag kom så mer ont i bröstet fick jag, så jag fick ge upp och gå runt i stället. Kanske håller på och bli förkyld igen, barnen snorar så nu så det är väll ett under om jag skulle klara mig.

Har nyss skickat min uppgift till skolan, den har legat klar sedan i lördags men inte fått i väg den bara...ja ja huvudsaken är ju att den kommer in i tid! Var ju en dag tidigare i allfall! En sak ur världen, och livet blir lättare:) Nu får jag ta och sätta igång med portfolion igen, måste verkligen ta tag i den. Ska plugga hela helgen tänkte jag! Har inte direkt något annat för mig.


Ska tvätta mellan 7-22, kanske ska ta och duscha innan?

Hopp, hopp...

Eller "boppa,boppa" som endel barn säger på vfun! Dom  är så himla söta! Känns så skönt att vara där i stället för i skolan, det ger mig mer där än vad skolan ger mig. Om tre år kommer jag förhoppningsvis arbeta på en förskola! Känner verkligen att det är min grej!

Vfu- vikarie

Gick inför att jag skulle göra min vfu idag och det fick jag också i två timmar, för det var två sjuka av personalen och det fanns ingen att ta in, så jag erbjöd mig att jobba i stället! Lite pengar skadar aldrig!

En vändning i livet

Sitter och funderar på mitt liv, från en barndom med komplet familj, till ett tonårsliv utan en pappa, och nu sitter jag här och är 20 år i en studentlägenhet i Skövde. Livet har sina vändningar vissa är bra medans andra är rena mardrömmen. Jag måste säga att mitt liv inte har varit speciellt lätt de senaste fyra åren, rent ut sagt ett helvete. Men nu börjar jag landa igen, jag har tagit endel beslut som kommer förändra mitt liv. Man måste lämna det gamla och få in det nya. Ta bort allt som gör att jag mår dåligt och få in positiva saker i stället. Jag har fattat endel beslut och jag ångrar de inte. Kändes svårt men nu känns det som att en tung sten har fallit från mitt hjärta och de kan börja sväva igen.

Älskar verkligen min Mamma, du stöttar mig i alla lägen nu och jag önskade att jag hade lyssnat på dig tidigare, du hade rätt. Varje gång det ringer i telefonen och jag lyfter på den och hör att det är du mår jag så bra, för du är inte längre bort än ett telefonsamtal. Varje gång jag har varit hemma hos dig och jag ska åka hem igen så visar du hur ledsen du blir för jag lämnar dig, men det är inte för att du är besviken utan för att det vi har nu har vi aldrig haft förut. Vi har kommit varandra närmare än någonsin och det är jag glad över.

För att mitt liv ska bli så bra som möjligt nu måste jag kämpa, köra på som bara den i skolan, fortsätta gå ner i vikt och finna mitt rätta jag!

Kvällens tv

  • 18.00 Top model Kanada, tv3
  • 19.00 Top model 9, tv3
  • 20.00 Andra Avenyn, svt1
  • 20.30 I en annan del av Köping, tv4
  • 21.00 Wallander- Bröderna, tv4


Hemma för kvällen

Nu har jag varit ute och ränt hela dagen så nu tänker jag va hemma och ha det gött framför tvn! Först åkt skridskor, sen hem och åt, efter det begav jag mig hem till Annelie och hjälpte henne lite med ett arbete (tacksam i allfall) och hon kom en bra bit på väg:) Själv är jag klar och Annelie tyckte mitt dög så jag får väll hoppas att det gör de:)

Ska snart värma på lite mat från gårdagen, känns onödigt att göra ny när man har mat kvar, man får snåla lite:) Måste bara säga att jag är ovanligt glad idag! Gått ner i vikt och umgåts med underbara personer!

I morgon är det dags för Vfu igen och jag ska få träffa de små söta barnen igen, och underbara kollegor! Längtar samtidigt som inte eftersom det är en hel del man ska göra i skolvägar där och man måste sätta igång med det redan första veckan. Tycker lärarprogrammet är en underbar utbildning där man får möjlighet att se barns utveckling och man utvecklas mycket som människa själv!

Skridskor

Ja nu har jag varit och åkt skridskor med Annelie och gänget!
Jag, Annelie och Viktoria åkte lite bara medens grabbarna höll på med hockey!


Jag skulle ju försöka göra tuppen men det blev den halta tuppen i stället!



Annelie är ju gammal konståkare så hon kan ju i allfall åka oh göra konster!
Kolla proffset


image513
Viktoria och Annelie

image514
:D

Skridskor

Prata nyss med Annelie och hon var på väg hem från Töreboda. När hon kommer hem så ska hon, jag, Andreas med fler åka skridskor uppe på billingehus. Funderar på vad man ska ta på dig hm... Om jag tar på mig för mycket kommer jag svettas som en gris och om jag jag tar på mig för tunna kläder kommer jag frysa som en gris hm...
Ne men det blir långkallingar och mjukisbyxor och munktröja med jacka över.

Sanna Nielsens låt från igår ekar i mina högtalare, och den är så himla bra!


Rongedal


Just A Minute
Verkligen bra låt:)

Sanna Nielsen


Empty Room
Så fin låt!

Resultat

Nu har jag vägt mig, snacka om nervös jag var när jag skulle ställ mig på vågen. På två veckor har Sofia Magdalena Wellermo gått ner 5,8kg. Jag är så glad !!! och har minskat 5 cm runt magen:) och de andra kropsdelarna har minskat 3-5 cm, detta gör att jag kommer kämpa ännu mer nu!



burrr......

Sitter här i min lilla etta i skövde och fryser, mina filter bakom elementen blåser det kall luft från så det tar över värmen från elementet. Har pratat med vaktmästarna men det ända dom sa var att jag skulle ha full värme på elementen. Det kan jag tala om att jag har men det hjälper ju inte. Blåser så mycket i från dem så man ser hur gardinerna rör sig. Att gå barfota här hemma är bara och glöma för då blir man blå om tårna. Ja ja man ska ju inte klaga, tänk alla människor som inte har ett hem och vara i. Men betalar man en sådan hyra som jag gör bör man ha en varm lägenhet i allfall...

Denna dag har gått väldigt fort, vakna, packa, åkte hem, fram och tillbaka på stan två gånger, strykit tvätt, packat upp väskorna, laga mat, melodifestivalen och nu sitter jag här och fryser.

Längtar tills i morgon, ska bli så roligt att åka grillor, jag kommer vara som bambi i jämfört med Annelie som hållt på med konståkning. 

Rätt låtar till final!

Och vinnaren är ...
Helt rätt låtar i final

Melodifestivalen del - västerås


Ännu en lördag med melodifestival, och jag hoppas
efter mitt missnöje med Christer Sjögran förra veckan
att det är bättre idag, jag tror på Carola och Andreas Johnsson
jag tror även Ola ligger bra till!

Hemma i skövde igen

Nu är jag hemma i Skövde och det är så skönt att va ensam! Men saknar mamma redan, hon var ledsen när jag skulle åka hem. Men jag klarar mig och hon kommer till mig v 9, då ska jag bjuda henne och Pelle på middag, och så ska de förhoppningsvis sova! Jag blir bara glad när nån kommer på besök!

Nu har jag varit och hämtat ut alla paket på posten, två paket från Com Hem, fick en telefon och modemet till telefonen, böt teleoperatör! Sen hämta jag ut ett paket från halens och då fick jag mina tre tröjor och bikini! Så nu kan jag simma!

Ska i väg till stan igen snart och handla på willys, kylskåpet ekar!!

Tävla på kellybellybutton.blogg.se

image2443

En Valentinetävling kör vi igång nu där du kan vinna ett rosetthalsband i silver eller guld (värde 295 kr).

detta inlägg och http://www.cocoo.se/

Hemfärd

Idag sdå far jag ner till Skövde igen, ska bli skönt att vara lite ensam och kunna fixa det man ska ostört! Ska bara vara för mig själv idag, ska gå och handla, ta ut mitt paket på posten och sen i kväll blir det naturligtvis Melodifestivalen! Ola, Carola och Andreas johnsson ska va med och jag tror på dem i förhand! Inte för att jag älskar Carola då men de har fått bra betyg i tidningarna!

Annars idag om jag inte har någonting att göra så ska jag finslipa min uppgift! Så kanske jag kan lägga undan den tills inlämningen!

I morgon så ska jag följa med Annelie oc hennes pojkvän med fler och åka skridskor på billingehus! He he trodde inte jag hade några skridskor, men jag tror jag börjar bli senil för jag köpte ju ett nytt par förra året när jag åkte med ungarna på min Apu! Kommer vara spm bambi på hal is men det brukar ge sig efter ett tag och "då är de bar och åk!"

Nu börjar ju veckan ta slut och på måndag börjar min helvecka på vfun! Känns skönt för då slipper jag skolan! Men man har ju och göra ändå. Ska sitta på kvälarna och va duktig med skolarbeten tänkte jag, men en sak jag inte får hoppa över när jag kommer hem om dagarna är att träna på gymet, gå ut och gå eller simma! Måste ju hålla formen. I morgon är det den stora dagen för då ska jag väga mig och mäta mig! Då får man se hur duktig jag har varit! Känns som att det har blivit resultat i allfall! Om det inte hänt mycket på vikten har det garanterat hänt någe med omkretsen i allfall!

Ha en bra dag!

Fredag 15 Februari

Idag har dagen bjudit på mycket tårar men ännu mer skratt, Tessa kan verkligen få en och skratta:) Hon kom nämligen på att Full frys med stefan och krister är väldigt bra:

- Mjauuu
-Hallå är det någon där
- En katt...

Hon har dålig humor men det har tydligen jag med eftersom jag skrattar åt det:)

Ja ja men vad har man mer gjort i dag då? eller vi kan göra en lista:

- Plugga
-Handla med Mamma och Tessa
-Hemma hos Tessa
-Hem och äter
- Åker ner till Tessa och spelar monopol!

he he jag vann!

Yes

Nu har jag hittat forskning eller forskning och forskning det är en avhandling i allfall! Så skönt! Så nu är jag så gott som klar! Bara lite finslip som jag gör när jag kommer hem till skövde i morgon:) Så nu kan jag koppla av för stunden i allfall! Sen är det pang på portfolion, det blir kvällsjobb nu i veckan eftersom jag ska på vfu mån-fre 07.30-16.00! Yehoo.....

(Den som inte bryr sig behöver inte läsa)


Plugg och åter plugg

Nu har jag suttit sedan åtta och pluggat men jag har fortfarande inte hittat forskning? Men vad ska man göra? Om man inte kan hitta det hur ska man då kunna ha med det? A ja det är bara det som fattas nu i allfall annars är jag klar, får hoppas att någon anna kanske hittar det som man kanske kan få del av.

?

Man vet inte fall man ska skratta eller gråta, vara den jag är eller inte, öppna mun eller hålla tyst???


Dagen

Dagen börja med att jag tog fram datorn och börja skriva mer på mitt arbete kom en bit men sen orka jag inte mer. Sen drog jag till Tessa och där fastna jag till kl 16.00 och sen gick jag hem och lagade mat och gjorde mer på uppgiften, den är fortfarande inte klar men jag har gjort två sidor i allfall...hitta litteratur men ingen forskning, vet inte riktigt hur jag ska göra? Får försöka mer i morgon. Ska sitta hela kvällen då tänkte jag, ska inte göra så mycket mer än de och packa. Ska va med Tessa på dagen och ta en promenad. Men ja i allfall sen när jag hade pluggat så stack jag ner till Tessa igen och kolla på Sjukhuset och du bilr vad du äter. Sen spela vi Yatsy och det är ju så kul! Man kan ju inte sluta! Ja och nu sitter jag här och ska snart krypa ner i sängen.

Fick ett trevligt samtal av Annelie idag med:) Skönt att få prata av sig lite!

Tror jag ska åka hem på lördag, känns som jag behöver vara helt för mig själv ett tag. Mamma vill att jag ska stanna tills söndag men det blir nog bäst att jag åker på lördag.

Ta ingen skit



..........


Torsdag= Alla hjärtansdag

Godmorgon! ännu en dag har gått på den lediga veckan, och snart är denna veckaslut och man får gå tillbaka till verkligheten igen. Eller jag kan säga att det inte känns så anorlundan i allfall för jag måste plugga nu med. Skillnaden är väll att man slipper skolan och slipper hålla på och greja i lägenheten. Idag ska jag fortsätta och plugga, och senare ska jag vara med Tessa en sväng tror jag och i kväll ska jag umgås med min mor eftersom det är alla hjärtansdag och allt. Vi brukar alltid göra någnting gott denna dag men jag avstår allt onyttigt. Blir lite anorlunda!

Ha en bra alla hjärtansdag

Grey´s Anatomy


Älsklings programmet börjar i kväll:) 21.00 på kanal 5

Hur går det med pluggandet

Jo då det går bara bra men jag är inte riktigt klar, det var ju det där med 2-3 sidor:/ vet inte hur jag ska få ihop de?

Kommentarer

Blir så trött på personer som kommenterar på bloggen och inte vågar skriva vem det är? Man måste ju stå för det man säger eller?


ORKA

ORKA MED ALLT!!
JAG SKA LÄGGA MIG I SÄNGEN OCH INTE SÄGA ETT DUGG!!!!!!

Onsdag= Hallsberg

Godmorgon allihoppa! Sovit gott? Det har jag i allfall, tills kl 6.00 i morse då mamma drog upp mig ur sängen eftersom jag skulle köra henne till jobbet. Ska ha bilen idag för jag ska till opel så de får kolla igenom den, i samma vända ska jagköra lilla syrran till skolan för hon börjar halv tolv. Annarsidag så ska jag plugga och leta fakta till bilddagboken, eller forskning som jag inte tror finns. Varför ska det vara så komplicerat allt som ska göras? Någngång kan man väll få skriva något utan literatur och forskning? Man kan få tänka mer själv.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och dricka massor utav vatten!

God Natt!

image512
God natt alla där ute! Söta drömmar!

Community

Efter jag hade varit i skövde idag så fick jag vänta på att mamma skulle sluta i askersund, var verkligen rastlös. Men sen var det bara full fart hem och jag satte mig direkt och plugga, tro det eller ej men jag satt och plugga på www.bilddagboken.se ! Vi har fått i uppgift att kolla barns och ungdomars community på internet och se det i lärarperspektiv. Så jag valde bilddagboken, eftersom jag direkt fick en idé om vad man kan göra på den inom skolan.  Känner mig riktigt på G men jag är inte klar än. Har skrivit en sida och det ska va minst två. Får sitta och filosofera i morgon när jag ska åka till hallsberg med vår bil!

Kom ihåg, man kan hitta möjligheter till viktigt lärande överallt


Tisdage= Skövde

Idag ska jag och sara en liten sväng till skövde och hämta posten
och annat. Måste även hämta böcker som jag inte fick med i fredags.
Annars dag så ska jag fortsätta och plugga endel tänkte jag. Kanske
måste börja med att planera en samling med barnen på förskolan, för
det var en lärare som skicka ett mail ill mig och sa att hon kommer till
mig på Vfun den 11/3. Måste hålla i en lektion då när de kommer. Ska
jag vara ärlig så blev jag jätte nervös nu....

Igår så plugade jag hela förmiddagen, sen var jag och Tessa på en
promenad med Bamse (Hennes hund)! och när Krille kom hem så
åkte vi till Marieberg och köpte alla hjärtansdag prisenter och annat.
Eller så här var det, jag och Tessa gjorde det medans Krille och
Andreaslekte på Micro! he he

Nej nu ska jag göra mig i ordning och fixa shaken, sen ska jag åka till
Askersund så hämtar Sara upp mig där:)

Have a nice day

Måndag=PLUGG

Måndag igen, det är värst vad helgerna går fort. Har bara tagit det lugnt i helgen förutom igår då jag tränade fotboll, vilket känns i kroppen idag. Men det är ju skönt att man kan känna att man gjort någonting bra! Ja nu är det Måndag och Sofia har en sak som står högst upp på schemat och det är att plugga, ska köra på som tusan idag och komma så långt som möjligt. Men saken är den att det är inte så lätta saker jag har att göra med. Men jag får göra mitt bästa.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det fram med min bärbara och skriva för fulla muggar!!

Ha en bra dag! Kanske uppdaterar hur det går i mina pauser!

Kram

Fotboll

Idag har jag varit och tränat lite fotboll med brudarna! Var inte så många men det var kul:) Fick in några bollar i mål men man känner sig verkligen ur form. Måste verkligen löpa lite nu i bolongerskogen, minst två gånger i veckan, sen får man gyma mer!

Melodifestivalen- Göteborg

Ja jag har väll gjort som alla andra i kväll, kollat på melodifestivalen. Måste säga att det inte var det bästa startfältet direkt. Tycker det är synd att inte Velvet fick vara med mer i tävlingen för hon var verkligen bra. Den där Christer Sjögren sög verkligen, hur kan en sådan larvig låt vinna? Tur att en vettig låt kom vidare till globen direkt i allfall, är riktigt imponerad av Amy Diamond, vilken röst!



Vidare till Globen

Suzzie Tapper, Foto: SVT E-Type & The Poodles, Foto:SVT
Andra chansen

nice

Senast inrapporterade provresultat
ProvdatumKurs/ProvBetygInmatat
2008-01-31PE114G
1001
Värdegrund och ideologi A14, 15 hp
Samlad bedömning av examinationen, 15 hp
VG
2008-02-05
2007-12-06PE113G
1001
Pedagogik och socialisation A13, 15 hp
Samlad bedömning av examinationen, 15 hp
G
2007-12-13


Man blir ju lite stolt över sig själv när man kollar här:)

Hemfärd

Idag blir det hemfärd till Åmmeberg! Lina kommer och hämtar mig i Hallsberg för vi ska åka direkt till Carro i Askersund! Blir trevligt de:) Men jag ska inte åka hem förens 17.29 i kväll så jag måste till skolan först och lära mig någonting:)

Ska bli så skönt att komma hem till min mor och bara ta det lugnt och kunna plugga i en annan miljö. Bara skit i Skövde för en vecka och slippa se skolan:)

Tävla på junitjej.blogg.se

image3470

Gå in på Junitjej, tävla och vin äkta te!
Smakerna är Jasminete, blommande te och svart te!

Missa inte detta! Tävla nu!

Mår inte riktigt bra

När jag kom hem idag kände jag mig kostig och det gör jag fortfarande. När jag skulle böja mig ner och ta upp en sak höll jag på och spy, och jag känner mig lite småyr? Har druckit vatten men det hjälper inte. Vill inte bli sjuk i allfall. Jag får hoppas att det inte är något. Kanske är för att jag inte har hunnit varva ner riktigt tror jag

Skönt

Nu har jag varit i skolan och jag var förberedd på att jag skulle få gå till kl 16.00, men icke sa nicke vi fick sluta kvart över två i stället:) Nån om någon så var jag i allfall överlycklig för då behöver jag inte stressa ihjäl mig! Jag har nu hunnit vara på stan och uträtta lite ärenden och nu tvättar jag och jag ska direkt efter detta inlägg sätta på musik och börja städa och plocka undan. Man vill ju att det ska va fint när man kommer tillbaka hem nästa vecka:)


Björnes magasin- Skäll inte på hugo!


Lyssna på låten! Den är så gullig

Björnes magasin var och är fortfarande det bästa barnprogrammet som finns!

Uppstigning

Hej hopp!

Har nyss stigit upp ur min söta sömn! Dags att göra sig i ordning för att palla sig i väg till skolan. Två föreläsningar idag med. Gårdagens föreläsningar var faktiskt ganska givande och intressanta, en av dem fick tankeverkstaden att sättas igång ordentligt! Jag hoppas att dagens föreläsningar blir lika bra som igår. Då går tiden mycket snabbare också! Jag går i skolan mellan 10.15-16.00. Sen är det bara att springa hem och börja städa och packa, måste dra en sväng på stan med och ta ut pengar. Sen ska jag och Annelie och hämta mer påsar i skulltorp!

Måste fixa det mesta idag för i morgon hinner jag ingenting nästan för jag ska hem med tåget 17.35 och jag slutar 15.00.

image509

Klockrena ungar


Heja bamse





Zlatan

Tvättar

Sitter och väntar på att torktumlaren ska bli klar så jag kan vika tvätt:)

Gör lite fint!

Nu har jag gjort lite fint på min mosters blogg med hjälp av katta! Blev väldigt nöjd!

Vill hem till Mamma

Jag saknar verkligen min mamma! Känner att jag behöver någon som tar hand om mig just nu. Jag behöver någon och prata med och någon som kan trösta mig när jag tycker allt är jobbigt. Känner mig så himla ensam här i Skövde just nu för Sara har dragit till Sälen:(

Tror inte det är sant

Jag och några till fick reda på att vi hade fått betygen i förra kursen, så vi leta upp en dator och kolla vad vi fått! Precis innan sa jag att jag kan inte tänka mig att jag fått annat än G. När jag loggar in på studentcentralen så får jag en chock...det står VG....fattar inte? Kan fortfarande inte fatta att det är sant!

Ha ha


Jag var med på småstjärnorna i Åmmeberg när jag gick i sexan och då gjorde
jag denna låt! Så otroligt dålig låt! Kommer så väl ihåg den dagen och min kusin satt i juryn.

Snart ett år

image507
Det är snart ett år sedan man stod där inför alla människor och var
hur lycklig som hälst och var helt ovis om framtiden:)

Skola igen

Nu är det dags att palla sig till skolan igen, känslorna är delade på den fronten, är ganska trött på de där kurserna just nu. Lärarna tror att de förklarar så bra men sanningen är den att många inte fattar ett smack av va de pratar om? Sen ska de försöka komma in med lite roliga vitsar men det är ingen som tycker det är roligt när man försöker komma på vad de igentligen menar med allt annat. Men något får jag väll hoppas att jag lär mig idag:D

image505

Tv

Kvällens tv tittande bjuder på:

- 19.00 Unga mödrar
-19.30 Sjukhuset
- 20.00 Andra Avenyn
-21.00 I huvudet på gynning


Rastlös

Känner mig så rastlös och bättre blir det inte att man är ensam:(

Semeldagen


Det är första gången jag inte äter en semla på semeldagen.

Tränat

Nu har jag varit på gymet och tränat! Annelie kunde inte hänga med så jag fick gå dit själv. När jag kom dit så träffa jag Nina som var och jobbade på badet, hon börja idag där! Men hon såg ut att trivas!

Schnappi Das Kleine Krokodil


Den här låten har jag inte hört på länge:)

Ändrade planer

det blir ingen promenad idag, utan jag ska med Annelie till gymet en sväng i stället.  Ska bara köra styrka idag eftersom jag inte är helt fri från förkylningen!

Trött kisse!


Snacka om söt!

Jahopp

Snön den har bara öst ner i natt tydligen, igår gick nästan all snö bort men nu när jag kollar genom fönstret är hela Skövde vitt. Vädret bara ändras hela tiden, kan det inte ligga kvar nu då? Tänkte ta en promenad idag ! Bara en bit för mer kanske jag inte orkar. Igår tog en timmes promenad musten ur mig. Kanske skulle palla mig upp där jag gör min vfu? Då kan jag ju ta reda på hur min tider blir när jag börjar igen:) Men då blir det en bra bit i allfall, men skit samma jag dör ju inte i allfall får man hoppas.

Vad händer denna vecka då? på onsdag, torsdag och fredag går jag i skolan i allfall som jag vet. Sara åker till Sälen så jag kommer va ensam de dagarna. Tänkte passa på och läsa en del då och tvätta och plocka undan här, eftersom jag ska åka hem till Åmmeberg i en vecka. Alla barn har ju sportlov här i Skaraborg och då fick vi en ledig vecka med, eller ledig och ledig vi får en studievecka, då vi får läsa och arbeta med våra portfolio. Vet inte om jag åker hem på fredag eller lördag än? Men det lutar åt fredag. Ska hem och mysa med familjen:) Eller mamma i allfall för marina ska på utbildning hela helgen tydligen. Blir nog bra för mig att vara där över sportlovet eftersom jag har en förmåga att göra det jag ska när jag är hemma.

Vad jag är sugen på att åka både skidor och pulka just nu när jag kollar upp mot skidbacken:) Tänk och bara köra ner för den:) 



 

Undersökning

Kom precis hem från Sara där jag har tillbringat kvällen med allt tv tittande! Roligt att alla serier kommer tillbaka nu tycker jag! På kvällen har man lite dålig fantasi om vad man ska göra? Tvn är då det bästa medlet kan jag tycka! Man kan ju inte bara vara vid datorn eller? Sara behöver inte svara på detta för jag vet att hon är frälst vid sin kära dator:)

Kanske ska passa på och göra en undersökning?

Vad föredrar du? Dator eller tv?

Kommentera, så ska jag visa resultatet sen




Kvällens tablå för min del

  • 19.00: Unga mödrar, Kanal 5
  • 19.30: Sjukhuset, tv 3
  • 20.00: Andra avenyn, Svt 1
  • 20.30: Om ett hjärta, Svt 1

spruckna läppar

Jag har så himla ont i min läppar....blöder bara om dem och blir fula sår av dem :(

Andra Avenyn

I kväll är det dags för andra avenyn! Så bra


Askungen


Tro det eller ej men jag och Sara har kollat på Askungen idag:)
Skratta så jag trodde jag skulle dö åt mössen!

Sara och Jag

Promenad

Nu har jag och Sally varit på en promenad som tog en timma, skulle ha gått mer men både mina och hennes krafter tog slut. Men vi hitta nya ställen och gå på:) Strålande fint väder är det här i Skövde idag! Man blir glad när man tittar ut genom fönstret.

Nu ska jag duscha och sen ska jag knalla upp till min kompanjon och göra henne sällskap vid lunch!


Vatten


Tre liter vatten om dagen och det blir många toabesök.

Mitt stjärntecken

Symbolen för Stenbocken.

Stenbocken (22 december - 20 januari)

Praktisk, statisk och negativ

Nyckelord: Eftersträvan, ansvar, kyla, försiktighet, självgodhet, ståndaktig, metodisk, lunkande, precis
Färg: Grön
Metall: Bly
Stenar: Vit onyx och månsten

Stenbocken representerar begränsning, ansvar och disciplin. Ledande och aktiv. Finner sig i hårt arbete, men har ingen tanke på att bli kvar i underordnad ställning. Uppåtsträvande och karriärlysten. Stenbocken beskrivs ofta som "Ett gammalt huvud på en ung kropp". De känner ansvar redan i unga år och har det tålamod som krävs för att ta dem i rätt riktning i livet. De vill arbeta i ensamhet och tycker inte om att bli pådrivna av andra! Oförmågan att tänka och handla snabbt gör dessvärre att det ofta når sitt mål sent i livet. Känslomässigt verkar han kylig, men han kommer att vara trofast den partner han bestämt sig för.

Lämpliga yrkesval: Alla som kräver praktisk, rutinmässig organisationsförmåga, ex. Statliga tjänster, politiker, matematiker, ingenjör eller föreläsare.
Fysiska kännetecken: Ganska satt, slätt hår och ett melankoliskt uttryck i ansiktet.
Känsligaste kroppsdel: Knäna


Stämmer verkligen bra på mig endel av detta! Praktisk person, försiktighet, metodisk, tycker om färgen grön! och känsligate kroppsdel är knäna:/


Ny vecka...

...nya utmaningar! Det är bara och samla energi för en ny vecka så man kommer igenom den med:) Denna vecka är det skola onsdag, torsdag och fredag. Så idag och i morgon kanske man ska ta tag i lite annat som har med skolan att göra, till exempel börja med portfolion ordentligt. Jobbigt nog är jag en sådan människa som tar allt i sista sekund och börjar alldeles för sent.

Annars idag så ska jag och Sally ta en långpromenad i det fina klara vädret, inte speciellt varmt ute men det är bara och pälsa på sig! som man säger till barnen "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" :)


Kusiner

image500
Lena, jag, Annika

Kortet är taget på min födelsedag!

Om man kollar noga ser man att vi är släkt!

Älskade Mamma

image499
Mamma jag saknar dig! Älskar dig!

Namnen Sofia och Magdalena

Sofia

Namnsdag: den 15 Maj.
Vanligt namn: är Sveriges sextonde vanligaste tjejförnamn.
Alternativ stavning: Sofhia, Sofija, Sophia, Zofia, Zophia.
Stjärntecken: den som är född den här dagen har stjärntecknet Oxen.

Kvinnonamnet Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder vishet. En variant är Sofie eller Sophie. Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. 31 december 2004 fanns det totalt 89833 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia varav 28757 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn.


Magdalena

Namnsdag: den 22 Juli.
Alternativ stavning: Magdaleena, Magdalen, Magdalene, Magdelaine, Magdelen, Magdelena, Magdhalena.
Stjärntecken: den som är född den här dagen har stjärntecknet Kräftan.

Kvinnonamnet Magdalena var ursprungligen ett grekiskt tillnamn, dvs. ett namn som lades till förnamnet, med betydelsen "från Magdala". Bibelns Maria Magdalena (som är upphovet till namnet i almanackan) fick just detta tillnamn för att skilja henne från Jesus moder. Redan tidigt kom dock namnet att uppfattas som ett självständigt förnamn och det har använts i Sverige sedan 1400-talet. En fransk form av namnet är Madeleine, och en svensk kortform är Magda. 31 december 2004 fanns det totalt 18 153 personer i Sverige med förnamnet Magdalena varav 4 634 med det som tilltalsnamn. År 2002 fick 192 flickor namnet, varav 26 fick det som tilltalsnamn.


www.birthday.se

Namn:

Förnamn: Sofia Magdalena
Tilltalsnamn: Sofia
Efternamn: Wellermo

Adress

Postort: Skövde
Fullständig adress visas endast för inloggade medlemmar!

Ålder och födelseinformation

Ålder: 20 år och 22 dagar
Född för antal dagar sedan: 7 327 dagar
Född på vilken veckodag: Tisdag

Stjärntecken

Stjärntecken: Stenbocken

Kinesisk astrologi

Födelseår: 4685 (enligt månkalendern)
Element: Eld
Djur: Kanin

Vilken veckodag inträffar födelsedagen på

2000 = Onsdag
2001 = Fredag
2002 = Lördag
2003 = Söndag
2004 = Måndag
2005 = Onsdag
2006 = Torsdag
2007 = Fredag
2008 = Lördag
2009 = Måndag
2010 = Tisdag
2011 = Onsdag
2012 = Torsdag
2013 = Lördag
2014 = Söndag
2015 = Måndag
2016 = Tisdag
2017 = Torsdag
2018 = Fredag
2019 = Lördag

Kändisar som fyller på samma dag

Gunde Svan, Skidåkare
Kristin Bengtsson, Fotbollsspelare
Niklas Kronwall, Hockeyspelare
Per Gessle, Artist
Peter Vougt, Fotbollsspelare
Steffo Törnquist, Programledare
Vendela Kirsebom, Modell


Söndag

Denna söndag har varit som söndagar låter, hel tråkig:( Kollat på tv nästan hela dagen. Förutom att jag var på stan en sväng och jag tog en promenad till Annelie. Uch söndagar är inget att ha tycker jag, låter och är tråkig...

Köksmästare

Ja det va de Sara kalla mig innan jag gick och hennes föräldrar kom! Tackar.. hjälpte henne lite i nöd förut för hennes föräldrar kom tidigare än hon trodde. Blev lite panik i lägret men det funka tillslut:) Man blev ju lite småhungrig, men icke sa nicke ingen mat för min del! Om ungefär två timmar ska jag få ner min flytande föda i magen:)

Vid två hade jag tänkt dra mig åt stan och kolla runt i affärer:) Men jag ska inte köpa något..he he man vet ju hur det kommer bli i slutändan.




God Morgon

Ny dag nya möjligheter! Känner mig inte som ett nervvrak idag som jag trodde jag skulle gjort! Hitta min mixer idag och det blev genast mycket godare:) Vatten är min dryck just nu och toalettbesöken blir många, men jag överlever:)

Sitter och funderar på om man ska ta sig en liten promenix i dag? Något gym blir det inte för jag har fått tillbaka förkylningen igen:( Promenaden rensar i allfall luftvägarna:)

4 Saker

Denna lista är tagen från Sarajohannaalice.blogg.se

En lite kortare variant

Fyra filmer jag kan titta på om & om igen:
1. Så som i himlen
2. Sällskapsresan filmerna
3. Ice Age
4. Se upp för dårarna

Fyra platser där jag har bott:
1. Åmmeberg
2. Skövde
3. På fotbollsplanen
4. I min egna lilla värld

Fyra tv-serier jag gillar:
1. Andra Avenyn
2. Greys Anatomy
3. Sjukhuset
4.Unga mödrar

Fyra platser där jag varit på semester:

1. Lanzarote
2. Stockholm
3. Stenungsund
4. ??

Fyra sajter jag besöker dagligen:
1. http://blogg.se
2. http://Bilddagboken.se
3. http://aftonbladet.se
4. http://his.se


Fyra ställen där jag skulle vilja vara just nu:
1. I ett varmt land
2. Hemma i Åmmeberg
3. I min säng
4. Hos min pappa

Sällskapsresan-SOS


Nej nu ska jag lägga mig och kolla på en sällskapsresan film till, denna gången blir det sos

Filmkväll

I kväll har jag och Sara kollat på dessa filmer Ciao bella och Nina Frisk!
Två bra filmer men två filmer med dåligt slut...man vill se mer..





Lista

Denna lista kommer från Katta

Höger- eller vänsterhänt: Höger, men vänster bent:p
Humör just nu: Hungrig och trött
Favoritgodis: Får inte äta godis men ferraribilar är ju inte fel
Är det nåt du absolut inte äter:  Korvstroganoff
Kläder just nu: Mjukisbyxor och en lång tröja som är randig
Musik just nu: Klockan som tickar
Vad sa du senast: J*vla skit (Spilde ut vatten på golvet)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: När jag var liten
Sommarplaner: Jobba, Kanske kroatien med Katta
Är du bra på matte: Ja för fan fick ju G i allfall
Fisk eller badkruka: Fisk
Saft eller alkohol: Just nu blir det bara vatten för min del
Längd och vikt: 171  och vikten behåller jag för mig själv
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig: Mobil (Så jag kan ringa sos), Bok(Som jag kan läsa tills de hämtar mig) och en snygg karl
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Morgon
Sparare eller slösare: Båda
Vem är viktigast för dig: Familjen
Bästa film: Just nu Arn
Tror på liv på andra planeter: Abolut
Kommer du ihåg din första kärlek: Jajemen
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: Ja faktist
Tror du på mirakel: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ?
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Båda
Är du kittlig: Jaa överallt.
Snarkar du? Ja när jag är förkyld
Rädd för insekter? Spindlar och harkrankar
Äckligaste insekten: Båda
Största svaghet: Jag är stark som en oxe
Det här är jag bra på: Allt
Bästa bok? Läser inte så mycket mer än studentlitteratur nu
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att jag kunde få alla barn i hela världen att ha det bra!
Chips, morötter eller godis? Inget av de
Pizza eller hamburgare? Inget
Skriver du dagbok? Inte på papper men i bloggen.
Har du nån flickvän/pojkvän? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Kanske en tatuering?
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ALDRIG
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur många syskon har du? 1
Vad är du mest rädd för? Otäckingar
Saltar du på maten? nej
Gillar du att sjunga? Ja.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Barn och Fritid.
Anser du att du är stark? JA (Gammal brottare)
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Hör på de som skrattar åt mig (Har det ofta)
Har du komplex och för vad? ????
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Inget
Har du en besatthet? nopp

Sällskapsresan-Snowroller


Har legat och kollat på denna film och jag skrattar lika mycket varje gång:)
Den är så rolig!

Herr Gris


Snöar i Skövde

För ungefär två timmar sedan var det så lite snö så man knappt såg det på backen, men nu ligger hela skövde täckt under vit snö, det snöar så mycket så man inte ser billingesluttningen. Äntligen blir det en riktig vinter och jag hoppas att det ligger kvar några dagar så man kan få njuta en liten stund.


Jobbigt

Känner mig helt utpumpad redan efter städandet och jag har mer än hälften kvar, tvättar också så jag får ränna till tvättstugan fram och tillbaka med....

2 Februari 2008

Idag är jag uppe med tuppen igen, har precis lagt in en tvätt i spontantvättstugan som tar 45 minuter. När jag kollar ut genom fönstret kan jag konstatera att det har snöat i natt igen, speciellt när man kollar upp mot skövdes skidbackesom ligger vit och fin:) Det är skönt att få lite vinterkänsla nu i februar!

Gissa vad sofia ska göra idag? Som jag har sagt att jag ska göra hela veckan? Jo jag ska städa, och nu skojar jag inte jag ska verkligen städa. först och främst ska jag ta tag i diskberget, det sista diskberget på länge kan jag lova! Efter det ska jag damma i fönstren för det är ett lager med dam där och inte tala om tvbänken:/ Detta kommer jag hålla på med nu på förmiddagen! Sen ska jag upp och göra Sara sällskap vid lunch, får väll ta med mitt upp! Jag lämnar ju inte henne helt ur sticket!

image497image498
                                                                            

Arn och tempel riddaren

Nu har jag sett filmen jag med och jag tyckte den var bra men jag var lite besviken på slutet:/ men man kan ju inte alltid få som man vill!


Tacos

Till middag blev det tacos, jag lyxatill det sista dagen med normalt käk!

image496


Mat i magen

Ja snart ska jag sätta igång med maten kan jag tro, tösen kommer väll snart för jag läste på hennes blogg att hon var hungrig:)

Smile

Jag fick mig en överaskning när jag ställde mig på gymets våg idag! -3 kg! Men i morgon ska jag ta ett steg längre på min viktmiskning, kommer bli tuft men jag ger mig fan på att klara det! Annelie du är min förebild!

Godmorgon !

Måste säga att jag har sovit riktigt skönt i natt!  Somna även i sakplig tid med:)

Är kanske dags att ta på sig träningskläderna för jag och Annelie ska till gymet
och köra kondition vid 11 tiden! Inte så mycket folk nu på förmiddagen så vi kan
väll härja löst:) Efter det ska jag hem till henne och hjälpa tösa med en uppgift som
hon inte riktigt förstår, det gjorde inte jag häller före sara berätta.

Sen ska jag hem och göra lunch åt Sara och mig, gissa vad vi ska äta? blir väll
soppa som vanligt med vår soppa diet:) Idag blir det väll kycklingsoppa, med lite
sallad brevid. Kanske måste städa i dag med? Eller i allfall damma av och damsuga
under fönstrena, mitt filter under fönstren är inte riktigt tätt så det typ blåser in hos mig
så det kommer in massor av jord? Inte vet jag varför? Måste ta en repa på badrummet
med, med snabeldraken och sopsortera som jag sagt sedan i onsdags att jag ska göra.

I kväll så ska Jag och Sara på bio och se Arn och tempelriddaren! Men inget onyttigt
snacks blir det !


RSS 2.0