Nervös

i morgon så gäller det, redovisning:/ sista vi gör i denna kurs:) Hoppas det går bra men som det känns nu så kommer det inte gå bra. Blir bara fel hela tiden när jag övar:(

Ett år

Jag häll på och glömma en sak:) I lördags var det ett år sedan jag fick mitt körkort:) hahah nu är det bara ett år kvar på prövtiden och det hoppas jag att jag inte kommer sumpa!

:)

Onsdag

Ja vad kan det stå på fias schema idag då?

- Käka frulle
-Promenix med sara till min Vfu-plats och få ett papper påskrivet:)
-Gymet
-LÄSA PÅ INFÖR REDOVISNINGEN
(VIKTIGT)
-Vara uppe hos Sara hela kvällen

Ja jag har ju och göra idag så jag behöver i allfall inte va rastlös:)
Har inte så mkt träningsverk idag som jag trodde att jag skulle få:/ Så det är ganska skönt för då kan jag träna lika mycket idag!! Ja det kommer nog bli som jag trodde, Sara och jag kommer bli träningsnarkomaner. SÅ kul och träna på Natilus:) De har verkligen allt!! 179 kr i månaden i ett år och då får man träna och bada hur mycket man vill + att man får sola lite billigare:)

Nej nu ska Fia tänka på att käka frukost som är först på schemat idag, sen blir det på med mjukisbyxorna, linne och gympa dojjorna och march pannkaka ut i det soliga fina vädret här i Skövde!!!


Träningsvärk

Nu har jag och Sara och jag varit och tränat på gymet:) det känns verkligen i kroppen och jag vet att jag kommer få träningsverk till i morgon och jag kommer inte kunna gå:/ Är i allfall skönt att man känner att träningen tar i allfall.
image215Fina

image214

Bokat och klart

Nu har jag bokat biljetterna till fredagen:) Ska bli så kul:D

God Morgon

Sitter här och precis blivit klar, om en timma ska jag träffa min basgrupp på skolan:/ Förväntar mig heta diskussioner...Funderar på att knalla bort redan nu och sätta mig och läsa arbetena som jag ska ha gjort tills på torsdag:/ ja jag tror faktist jag gör det, då får man i allfall någonting gjort:)

Tv kväll

Sítter hemma hos Sara nu:) Väntar på att Sjukhuset ska börja och efter det följer Andra avenyn:)
Känns bra att ha någon och vara hos på kvällarna när man känner sig som ensammast.
För tillfället dammsuger fröken Alvarsson och är väldigt aktiv och duktig:) Heheh samma sak har jag gjort i dag fast direkt när jag kom hem eftersom jag är en sådan person som inte tål att se allt damm...
Jag fattar inte vart allt damm kommer ifrån? Kan ju inte påstå att jag har det stökigt och jag dammsuger minst tre gånger i veckan..

Nu tystnade dammsugaren och jag tror hon är klar. Ska väll avlägsna mig :) Finns ju ett liv utanför dataskärmen med:P

Orkar inte...

Har så tråkigt och jag har inget att ta tag i häller. Och om jag hade det skulle jag inte orka göra det i allfall... Känner mig så ensam vissa stunder:(

Bilder från Linas kalas

Här är lite bilder från Linas 19års kalas!!!
image193
Lina öppnar paket:)

Folket som var där:D
God mat och dryck


Kul Hade vi i allfall


image211
GBG på Fredag

Jippi!!!! På fredag ska jag träffa en person som jag inte träffat på två hela år:D SANDRA!!!! Fatta vad jag har saknat den människan! En hel helg med dej det kan inte bli bättre:)

Skövde

Sitter i Åmmeberg nu men om bara några minuter ska Mamma köra mig till Askersund, så ska jag och sara åka ner till Skövde:) För en gångs skull så känner jag faktist inte för att åka hem:( Känns som att det bara väntar massa jobbiga saker som man inte orkar ta itu med just nu. Men ändå så kommer man hem till sin egen säng som man alltid saknar:)

Gårdagen

Igår så var vi och fira lina:D Det var roligt och sen blev det klaras som jag inte tyckte va så roligt:/ Men jag och katta hitta på lite annat rooligt:P Kommer bilder lite på måndag när jag kommit ner till skövde:D

Lika som bär:D

image191image192
Jag har hittat saras och min dubbelgångare:D

Morgon....

Morgonens dunkla mörker ligger över skövde, om bara några minuter tittar solen fram.  Hösten är här och frosten ligger vit på backen. Det är dags att ta fram vantar och mössa. Kylan sprider sig  även in  i min boning och man vill inte kliva upp ur det varma tecket när klockan ringer. På Söndag är det dags att vrida klockan, ska jag vara ärlig så vet jag inte om man vrider den fram eller bak? Men det får tiden visa....

Veckorna går snabbt och nu är det dags att bege sig hem till Åmmeberg igen. Ska jag vara ärlig så saknar jag min familj. Veckan har varit jobbig på olika sätt och då är det skönt att söka sig till de närmaste. Katterna saknar jag oxå, att ha en liten ulltuss som kommer och värmer än i höstens kyla:D

Idag är det även dags för att träffa det gamla trogna gänget från BF när vi ska hem till vår lilla Lina och grattulera henne:) Men en sak som är riktigt tråkigt är att Mia och Alex inte ska vara med:( Men vi får parta loss ändåoch hoppas att de andra har lika roligt på sitt håll. SKA BLI SÅ KUL!!!!! Saknar verkligen alla:D Carro kanske även tar med sig Noel en sväng:D

I morgon så ska jag och Tina gå en promenad och snacka skit:) Det var ett väldans tag sen vi gjorde de! Behöver ju bli uppdaterad på vad som händer på fronten:P Sen på kvällen är det hotell Norra vättern är det tänkt men som det känns nu så kommer jag ringa återbud. Det är ju knappt några tjejer som ska dit i allfall. Kan lika gärna spendera de pengarna på något annat. Har ju som sagt en rätt dålig ekonomi just nu.

På söndag så blir det hemfärd till skövde igen, med ett förhoppningsvis bättre humör och självförtroende, och man kommer även hem till verkligheten igen.

Nu har jag och Sara börjat träna igen och det känns att kroppen har blivit piggare och tagit ett skutt;) Kommer bli atleter båda två:P

                                                   

Wikipedia informerar..

Sofia

Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder 'vishet'. En variant är Sofie eller Sophie.

Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Den 31 december 2005 fanns det totalt 86 318 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia varav 27 152 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn.

Namnet Sofia/Sophia blev även år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare.
image187


Varför?

Varför ska det alltid va jag som ses som den svagaste medlemen i en grupp? Jag kan ju i allfall säga att jag är en av dem som pratar mäst i allfall. Sen är det ju en person som bestämmer vilka som duger eller ej..antagligen är det väll jag som är den svaga länken som inte duger till det minsta och kommer i sista hand. Varför kan hon inte bara säga rakt ut vad felet är i stället för att ge mig dumma komentarer. Denna person kan få mig att känna mig helt värdelös:(

Jobbig dag..

Igår var jag i skolan från 10.15 till 21.00. Först seminarium och sen arbeta med grupparbetet. Känns i huvet att man inte direkt orkar tänka idag men set är ett måste eftersom jag och Annelie ska sitta och sätta ihop arbetet idag.
image185

oj oj oj

hehe sista gången jag kolla på klockan igår kväll så var hon kvart över nio och sen slockan jag:/ och jag har sovit SÅ skönt i natt, men choken kom när jag vakna att jag har inte gjort endel saker som ska va klart idag till grupparbetet:( Fick läsa så fort jag vakna, och sen dår jag väll börja skriv lite igen då:/ Lite svårt att göra det själv, Annelie var sjuk igår så vi sket i och träffas, men vi ska försöka sitta efter skolan idag. Uch om två dagar så ska arbetet skickas iväg till de andra grupperna så de får läsa det. Jag känner mig lagom stressad eftersom det är jag och Annelie som ska sätta ihop det.

Nej nu ska jag bädda, ta på mig och diska så fort jag kan så jag kan sitta med skiten enstund innan jag ska gå iväg och träffa de andra i gruppen.

Äntligen hemma!

Efter en lång och kaotisk dag så är det faktiskt skönt att va hemma. Haft mycket och tänka på plus att barnen inte vrit på top häller:( Annars har det gått bra och vi har varit ute och kolla på en död ekorre som jag hitta de hihi. stackaren hade frysit ihjäl, men den va så fin och såg så fridfull ut så vi visa den för barnen:) Den var väldigt intressant och vi hjälptes åt att begrava den. Så det blev ett lyckligt slut på denna utflyckt.
image184

Trött

uch jag viste inte hur jag skulle ta mig upp nu på morgonen?
Det är så himla mörkt så man tror man bara har fått sovit i en timma eller något.
Dagen är i allfall fullsmeckad:

-Vfu till kl 16.00
-Simma
-Annelie och jag ska arbeta
lite  inför i morgon

Man vet inte hur man ska hinna allt, men det ska nog gå:D


:(:(:(


image183
Sorgligt, för ett år sen tror jag om jag har uppfattat det rätt så ramla en tjej ner högt ifrån  skrapn och dog utanför mitt fönster. Står massor utav gravljus och ligger massor utav rosor utanför fönstret i rabbaten:/
Massor utav folk har gåt från och till dit hela eftermiddagen.

Ont

image182
Jag har så j*vla ont i min arm, måste ha sträckt mig på gymet.

Hitta nemo

Vill se den fimen:D
image181

Nice

Nu har vi varit på provträning på natilus gym:D Kändes så himla skönt att få börja träna igen:D


Höst

Nar jag drog undan gardinerna, så möttes jag av något som inte funnits utanför fönstret på ett tag, regn:( Men nu har det börjat avta men backen av täkt av det blöta. Hösten är en tid då oftast dagarna är gråa och trista men dennna vecka har i mina ögon varit kanon. Dagarna har spridits av solens ljus och det har varit behagligt varmt.  Man har inte behövt tänkt på vad man ska ta på sig utan man har kunnat dragit på sig gympadojorna och dragit på sig en jacka:) Men nu verkar vädret vända och den riktiga hösten är här.
Om en månad ungefär så kan choken komma när jag drar undan mina gardiner, för då kanske backen är täkt av snö. Man ska inte klaga på hösten för snart kommer vintern och då är det den stora vinterjackan som ska på:/

I morgin är det dags för vfu igen, och träffa de underbara små liven:)
Trivs verkligen, och jag funderar på hur det hade varit fall jag hade fått varit någon annanstans?? Jag har alldrig blivit så bra mött som jag har blivit där av både barn, föräldrar och personal:)

Nej nu ska jag sluta filosofera och börja göra mig i ordning. Sara kommer snart och dåå ska vi i väg till gymet:) Ska bli så roligt och skönt att få börja träna. Vi ska möta Annelie där med, en riktigt go och snäll tjej de:D


Gymet idag:)

image180
Kl 10.00 ska jag och Sara börja träna:)
Vårt nya liv ska starta från och med idag:)Ska bli så himla kul!!!!!

Pizza

image179
Idag har Sara och jag bara haft det mys:) Bakade pizza tillsammans som blev supergod!
Resten av kvällen bjöd tvn på:D

Nytt på sidan!

image178
Äntligen så har jag hittat min stil på sidan:D Kanske inte varar så länge tills jag hittar en annan bakgrund jag gillar:D

Osäker

image177
Osäker? Känns som man inte riktigt vet vad man ska göra av sitt liv? Jag hoppas, vill och tror att jag ska klara mig igenom högskolans alla hinder.

Andra avenyn

image176
Väldigt bra program

Riktiga jag

 Här kommer vi:)

image164
Ja man vet aldrig vad jag och puff ska hitta på? I Dag vet jag inte riktigt vad vi ska göra?
Baka pizza ska vi göra i allfall, och det vet man aldrig hur det kommer gå:/ Men jag tror det kommer blir bra:)

Gårdagen var mysig:) Med massor utav sång, idol tittande och bus:P

Längtar verkligen till nästa vecka :D Då blir det till att fira Lina och efter det blir det utgång för hela gänget:D

Sofia Magdalena Wellermo

image160image161image162image163

Lördag

image159
Äntligen lördag:D Känns så skönt att inte behöva gå upp tidigt:)

Aj

image158
Efter detta kort sträckte jag mig:/ hehe

Sofia

image157
Gillar min nys frisyr! Kunde inte bli bättre!

Mat

image156
Kvällen bjöd på god mat! Nästan som tacos förutom att man har kyklingröra i stället för köttfärs

Me and you Sally

image153image154image155

Fredag hela veckan

image152
Roligt program:)

Idol

image149
image150image151
Helt klart bäst i kväll:D

Vad tycker ni?

Idoltime

image148

Idol står på schemat!

Night time

image147
Ja så vackert är det i vår stad vid skymning:)
Skövde:) Jag ångrar inte att jag flytta hit

Mumsigt

image146
I kväll blir det gött och idol:)

Me and you my friend

image145
Idag var jag och puff ute på storstaden och checka läget:D

Blomma

image144
:)

Garderobstäd

             
image143
                   
Idag har jag städat min garderob:D Blev riktigt nöjd :D

I min lilla värld

image138
Sitter här i min egna lilla värld och funderar på vad dagen ska bjuda?
Det jag vet är att Sara ska bjuda på lunchen och middagen idag:)Kanske ska cheka läget å stan i kväll utan att slösa allt för mycket pengar, lättare sagt inget alls.

Nu på förmiddagen blir det nog till att ränsa lite i klädgarderoben och damsuga golven:) Måste se vad jag igentligen använder av alla kläder? Jag kan lova att det kommer bli tomt:(

Like me

image137
Förra helgen köpte jag en ny parfym på H&M för 40 kr:) Billig och bra!
Luktar underbart och jag hoppas den kan ge effekten som namnet på parfymen ger:)

Böcker

image136
Bokhögen bara stiger och nu är det dags igen att börja läsa.
fick mina två böcker som jag ska ha till en uppgift idag.

På söndag

image135
På söndag så är det äntligen dags för Sara och mig och börja träna:D
Natilus blir det!

Sara & Jag

image134
Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig här i skövde?

Saras tankar

                   image136  image133
 

Saras tankar om genus! Sara har alltid trott att Nasse är en tjej eftersom grisen är rosa. Sanningen är den att Nasse faktist är en kille:) Men Sara tänker att Disney har gått ifrån de tradiotionella könsmönstrena om Nalle puh och Nasse, i och med att nasse är rosa och nalle puh har ju faktist en röd magtröja på sig. Och om man även kikar på kanin som är en kille, han pysslar med trädgård och hushåll:)
Alltså, Disney är klokren. Könsmönstret är brytet:)

Det är tur att Sara använder sin hjärna ibland:)

Saknar Ketti

image130
Fick nyss ett samtal av Katta och det var roligt att höra hennes röst för det gör alltid en på gott humör när man inte är i topptrim.

Sad

image129
Idag känns allt bara så jobbigt.
När man inser saker som man inte tänkt på förut blir allt bara så jobbigt.

Grays Anatomy

image124
I kväll är det mitt favoritprogram:) SÅ BRA

Kvällens aktivitet

image123
Ja idag har jag varit hemma hos puff (Sara). Som vanligt skratt och mat hahah

17 oktober 2007

Dagen har börjat med fint väder, och det är det bästa som kan hända så man kan gå ut utan att behöva ha med sig paraplyet! En långpromenad skulle ju sitta fint idag på eftermiddagen:) Var ett tag sen man gjorde de eftersom man haft vfu och fått massa motion när man åkt dit:) Kanske skulle svänga förbi ett gym och kolla vad det kostar att börja träna? Måste börja nu för min kondition börjar slutta nerför. Saknar verkligen att spela fotboll nu eftersom då var min kondition som bäst.

Annars idag så ska jag möta Mariah, Annelie och Oliver för vi ska till Västrahöjdsgymnasium och göra en undersökning i en mediaklass:) Ska dit i orgon med och träffa en annan klass.

Vill ha min aböcker från adlibris snart så man kan börja läsa och påbörja uppgiften till den nya kursen. Fick en oväntad uppgift som de sa förut att vi inte skulle göra. men a ja sådant är livet och det är inte så mycket att göra åt.

Nej nu ska jag snart knallla till skolan och träffa en lärare som rättade min uppgift. Måste fråga lite saker.

Lina

image122
Idag ringde jag denna brud. Och OJ vad jag saknar henne:) Vi hade något speciellt, aldrig ett ont ord till varandra, bara äriliga och raka om vad vi tyckte, och vårt projekt blev toppen:)
Den 26 oktober blir det till att fira damen:) Fast hon fyller den 28de men det skiter vi i det blir party med gamla gänget i allfall:)

Godis+ Beck = Soffan

Moffar dag  idag, har inte så mycket annat för mig:/ Kanske inte är det bästa sättet att dränka sin ensamhet med:(
Vad sur jag blir på folk som värkligen råglor in i min lägenhet, gick precis förbi två töntar som var tvugna att gå så nära de kan och verkligen råglo och se hur man ser ut och om det finns något annat intressant att titta på. Folk har inget liv:/

Regn, regn, regn

Sitter och kolla ut genom fönstret och regnet bara öser ner:(

Saker och ting

Snygga skålar från Nordiska

image120
image121
Vinterkläder är man snart i behöv av och man måste vara förbered!

Det blev en tös!

Välkommen till världen lilla Klara! Ännu ett kusinbarn har kommit till världen!
image119

Saknar

image118
Saknar vårt gamla gäng
(Carro, Katta och Sara saknas på bilden)

14 Oktober 2007

Jag har en klänsla inom mig att det är en sak som fattas, jag kan inte sätta punkt på vad det är? Idag har det bara varit en jobbig dag och gråten har funnits nära tillhands hela tiden. Det är vid sånna här tillfällen man inte vill vara ensam:( Jag borde vara lycklig, jag har det jag längtat efter så länge som att jag utbildar mig och skaffat min egen lilla boning. Jaghar även min allra bästa vän till hands i alla väder, utan Sara hade mitt liv i skövde inte varaså rofyllt som det är nu. Men det är något som fattas i allfall... Jag kanske larvar mig, kanske bara är det dystra höstvädret som fårr mig att tänka på saker som jag inte ska oroa mig för....

Jag vet bara en sak som fattas mig och som har fattas mig de senaste tre åren, och det är Pappa. Under senaste tiden har längtan efter honom varit större än vanligt och jag vet inte varför. Kanske för att julen börjar närma sig, och det är den tredje julen som han inte finns vid min sida. Saknar honom så fruktansvärt mycket, men jag vet att han alltd kommer finnas med mig genom livets alla hinder, och han kommer hjälpa mig att komma över dem...
Sitter hemma i Åmmeberg nu och alla minnen finns omkring mig, hitta hans finaste ägodel i garderoben, kepsen som ingen annan än han fick bära, den ska jag ta han om väl.

Ikväll bär det hem till Skövde igen, kanske är lika bra och komma hem till vardagen igen känns det som just nu. Om livet känns jobbigt så har jag i allfall min bästaste bästa vän till hands:) Hon kan alltid pigga upp en med ett gott skratt!

image117

PIN

ja ha klantig man kan va då:( Råka slå av min telefon och jag har inte min pin här i Åmmeberg, pluss att jag inte vet vart jag har den nere i skövde, eftersom jag trode jag hade tagit bort så att man slapp ha pin:( Vad ska jag gör?? Blir tokig:(

image116

:D

image115
Denna dagen var kanon när vi var hemma hos vår lärare i pålsboda:D Var jätte skönt att bada:P

S power!!

image114
Sandra, Sara, Sofia
Denna dag glömer jag inte! Så himla varm och fin underbar dag:)

Tåg

Ja där på perongen ska man va snart:) Skönt att åka hem till åmmeberg över helgen:)
image113


Åmmeberg

image112
Idag blir det hemfärd till Åmmeberg:) Ska fira lilla syrran som fyllde 18 år i onsdags!

Nya frillan

image111
Jag har verkligen hittat den bästa frisören i skövde:) Jag är så nöjd!

Fynd

image110
50% på bäddsätt:)
Fick detta för 178:-

Yes

image109
Denna kommer jag inte glömma;)

Godkänd!!!

Jippi!!!!! Blev godkänd på min enskilda uppgift:)image108

Gröt

image107
Idag blir det en härlig grötfrukost så man orkar med att gå till skolan
och jobba med min basgrupp:)

Jobbigt

Idag har tankarna bara varit åt ett håll och det är bara en massa jobb med den där paruppgiften. Vi har kommit en bra bit och jag hoppas att det kan vara klart i morgon:) Tur att jag har dig Sara:P
image106

Grattis Marina på 18årsdagen

Grattis syrran som fyller 18 idag:)
image105


Nyss käkat frulle:) Riktigt gött men jobbigt att käka eftersom jag är täpt i näsan och kan nästa inte andas. Vad kan denna dag bjuda på? Vad jag vet är att sara och jag ska plugga och att jag ska på handledning i eftermiddag med min basgrupp.

Saknar..

image104
Det finns en sak som jag sakna, och det är att vara ute på sjön och fiska:/
Finns inget annat som är så rofyllt och avslappnande samtidigt som det är
spännande på vad som kommer att hända..

Inte nu...

                                                        Har varit småförkyld till och från men nu
                                                        verkar det som att det snart kommer bryta ut         
                                                        ordentligt. Har kännt mig konstig hela dagen
                                                        och haft ont i halsen:/ Försökte sluta tidigare 
                                                        men de behövde mig hjälp och det känns ju 
                                                        bra att man är till användning:)                            
                                                                      image103

Tisdag morgon..

Sitter här och trycker i mig en mannafrutti för att samla energi för den långa och jobbiga cykelturen till praktiken. Det är verkligen uppför hela vägen dit men hem är det tvärt om och det är ju tur för man är ju som tröttast då:)
Idag är det utflyckt med barnen och jag vet inte direkt vart vi ska men jag kan tänka mig att vi beger oss och kollar på husbygget;) Och grävskoporna:P Killarnas favorit! Annars idag ska jag plugga med sara när jag kommer hem och hoppas att vi kommer en bra bit på vägen vi starta ju bra igår i allfall.

Trevlig eftermiddag

i dag har jag haft en trevlig eftermiddag med Sara och hennes mamma:) Blev bjuden på mat när man kom hem och god efterrätt:) Sen har vi pluggat och det gick oxå bra med lite tips från Anne!

Måndag morgon

Tiden går snabbt när man har roligt brukar man säga och denna helg har gått ovanligt snabbt och det känns som att man inte hunnit med någonting:/ Kanske just därför att hela lördagen var jag sängliggandes he he.... Nu är det tidig måndag morgon igen och det är dags för att åka till Ekängensförskola och fortsätta min vfu:) Känns inget betyngande alls utan tvärt om jag saknar barnen:) Dom är så himla söta de små liven!

Ne nu är det dags för avfärd:)

Johan Glans

image102
Dagens bästa på dagens avsnitt av parlametet
Citat: Det är sådana som ni som skjöt bambis mamma

Pannkakor

image101
Idag blir det pannkakor till kvällsmat för Sara och mig

BF3B-07

image100
Det var tider det

varför....

image99

Varför är vi så lata?? Det ända vi gör är och toka oss...

Snyggast i sverige

   
Lika som bär haha

Shoping

Jag var ute efter ett par eans och förvänta mig knppt att hitta de men jag hitta massor av kul!
image93
Kappahl
3 par jeans 25% RABBAT PÅ VARDRA BYXA
två tröjor
1058:-


image94
H&M
Jacka
698:-

Paruppgift

image92
Idag måste sara och jag börja på vår uppgift:/

Seg morgon

image91
Med tanke på att jag sov nästan hela dagen i går bestämde jag mig att gå upp tidigt:)
As trött......

Humor till 1000

http://www.youtube.com/watch?v=le4FBuKEJ-Y

Denna unge kan verkligen få en och skratta

Ensam

Sitter här i min enkla lilla boning helt ensam:( vet inte riktigt vad jag ska göra?? Har kollat på tv nästan hela dan:/
Känner mig så himla ensam, har ingen att sitta och skratta med och det är inget mer roligt på tvn och kolla på häller:( Vad ska man göra? Brist på fantasi eftersom dagen nästan är slut och jag har liksom ingen att va med häller.

Sakna många vänner man hade förr:/ Jag tycker om mitt nya liv men vissa vänner fattas mig...Vänner som för några år sedan var de man litade på mäst utav alla, en vän som jag saknar mycket i bland är Sandra Nilsson. Henne kunde man prata med och det stanna bara mellan oss. Det är få vänner jag fått så mycket kontakt med som jag fick med henne. Vi var verkligen bästa kompisar och vi häll sams i vått och tort. SAKNAR DIG...
Två riktiga vänner har jag haft i mitt liv och det är Sandra och Sara.

Sara jag har sagt det flera gånger och jag säger det igen, du är min skyddsängel och jag skulle inte klara mig utan dig. Det är bara du kvar känns det som.

Ensamheten sprider sig i min lilla lägenhet och tårarna rinner ner för mina kinder, jag vill ha någon att krama, någon att dela mina stunder med.....

På andra sidan häcken

image90
Kollat på en rolig film idag! Diggar ekorren

Bogrens salonger

image89
Tema(Dreams coyote ugly)

Igår var jag Sara och Sofie på Bogrens och hade såå roligt!

Bogrens i kväll

image88
I kväll blir det till att gå på krogen med Sofie och Sara!!

Sofie

image86
Idag kommer Sofie och hälsar på i Skövde:P

:(


Jag vill inte se, jag vill inte höra, Jag vill va ensam.....

Rädda min helg..

Alltså jag vet inte vad jag ska göra i helgen? Känns som att jag kommer sitta och bara ha tråkigt:( Vill att någon kommer och hälsar på mig:(  Det är aldrig någon som kommer till mig?

image80

Morgon timmen...

Här sitter jag i min mörka lilla lägenhet halv sju på morgonen och det är alldeles tyst förutom klockan på väggen som tickar. Jag har risifruttin i handen och det smakar bra, före en cykeltur till min VFU. Trivs så himla bra blan alla de små,gulliga och underbara barn på körsbäret. Känns som att jag verkligen är en del av arbetslaget, och det känns inget betyngande att åka dit:) Det ända som tar emot är tröttheten. Det är inte lätt att vänja sig och gå upp vid halv sex:S

Nej nu är det dags att ta på sig kläder och fixa lite!

image79

RSS 2.0