SOL med stor S O L

Man kan inte vara annat än lycklig när solen skiner och det är varmare ute. Satte mig i en av mina nyinköpta solstolar och börja läsa om min Liza Marklund bok (En plats i solen) som jag inte han läsa färdigt förra sommaren. Känns bättre att börja om från början i boken för annars kommer jag bara blanda ihop allt som hänt i tidigare böcker:) hann läsa några sidor sen somna jag, stolen var så skön! När jag vakna var jag helt varm men som tur var har jag inte bränt mig men fått endel färg:)


Igår så satte vi upp skyltar med damlaget som handla om att anmäla till polisen om man ser folk som langar alkohol till ungdomar. Felicia och ag fick åka till Stöpen, Timmersdala och Lerdala för att sätta upp skyltar och det gick bra faktist! Eftersom Felicia är trevlig och bra på att underhålla så gick tiden fort!


En av skyltarna som någon i laget har satt upp på modeparkeringen!


Yes!!!!!

Det är första gången en låt som verkligen jag vill ska vinna i Eurovision song contest verkligen gör det! Tysklands låt är helt underbar och Lena sopa banan med de andra länderna! Det bästa var också att sverige gav henne en 12 poängare! Hon är helt grym. Låten får en att börja digga och ryckas med i hela kroppen! Det är en låt som kommer spelas flitigt hos mig fram över!
Inga måsten

Sitter verkligen och njuter, jag njuter till fullo! Har ingenting i skolväg att göra, skickade in min kompltettering nyss, men jag kan inte påstå att den tyngt mig denna vecka precis. Jag har sovit ut varje morgon och jag har låtit det mesta vara och det har naturligt vis resulterat i att det varit lite stökigt här hemma men det är något jag ignorerat med:) Idag har jag faktist dammsugit lite i alla fall och plockat undan lite papper! Mamma kommer ju i morgon och då vill man inte att det ska se ut som en krigszoon.

Annars idag har jag varit ute på en liten promenad, den gick upp till Mariah och tllbaka hem. skulle lämna en bok jag lånat..det var trevligt att prata en liten stund! I morgon är det klassfest och det ska bli så roligt!

I kväll är det träning och efter träningen spelar A-laget match mot Fagersanna, så jag stannar kvar och tittar och hoppas på en vinst!


Onsdag

Idag är det onsdag och mitt i veckan, onsdagar betyder ingen fotbollsträning och då måste jag ta mig till gymmet och träna själv även om jag inte alls har lust med det. Hade tänkt ta en promenad men mina joggingskor är fortfarande blöta efter jag tvättade dem. Mitt mål är att jag ska ta mig till gymmet innan kl 10.00 för annars kommer det aldrig bli av.

Annars idag ska jag träffa Nina vid 14.00 och vi ska ta en sen lunch tillsammans! Vi träffas typ aldrig längre så det ska bli riktigt trevligt!

Regn och åter regn

Igår eftermiddag så var det fotbollsträning och man kan säga att det var blött i gräset. Blev lera efter oss men regnet höll upp och vi hade sol under hela träningen. Efter träningen stanna jag, Malin och Sandra och kollade när herrarnas A-lag spelade match och solen var framme de första 20 minutrarna sen börja det komma droppar som sedan utvecklades till ett ös regn. Vi var redan genomblöta efter 5 minuter så vi satt kvar och kollade klart på matchen, jag var verkligen genomsur så när jag kom hem kunde jag vrida ur kläderna.


Idag så startade morgonen med att det var sol ute men nu regnar det ute igen. Känns inget roligt alls. Bara för att man inte direkt har något att göra så ska det vara dåligt väder. Under de dagar jag pluggade till tentan var det kanonväder...så typiskt. Idag ska jag städa här hemma, plocka undan och rensa pappaer som ligger lite utspridda varstans i lägenhetern. Hade tänkt ta en promenad nu på morgonen men eftersom det regnar så, så skippar jag det, det får räcka med träningen i kväll.Ja det regnade!

 


Veckans viktminskning

Denna vecka har jag inte tränat så mycket och jag har ätit en del onyttiga grejer så det står stilla på vågen. Nu är det en ny vecka och den går i träningsen tecken. Ingen skola denna vecka så jag har all tid i världen att ta in all träning jag missat. Jag har planerat detta:

Måndag: Promenad med Kusin och fotbollsträning senare i eftermiddag
Tisdag: Promenad på morgonen och fotbollsträning på eftermiddagen
Onsdag: Gymmet
Torsdag: Proemenad och fotbollsträning på kvällen
Fredag: Promenad
Lördag: Förhoppningsvis match med F19+
Söndag: Gymmet


Askersund

Nu har sedan i fredags varit på flykt från Skövde i Askersund hos minb kära familj. Behövde byta miljö efter tentan, den har verkligen gnagt sig in i mitt huvud och jag har haft ångest över min dåliga prestation. Egentligen är det inte värre än att jag får göra en omtenta och då vet jag ju vad det är det behövs pluggas mer till. Skit samma just nu är den inte viktig, håller på med en matematikuppgift som ska in på tisdag och jag har snart skrivit klart den sista och tredje sidan, sen ,måste jag finslipa lite och kolla igenom språket. När den är klar så måste jag sätta igång med en kompletering jag fått från en missat seminarium då jag låg magsjuk, hoppas på att kunna fixa den snabbt. Med tanke på att det var två månader sedan det seminariumet var så har jag glömt det som stod i böckerna och därför kanske jag måste läsa lite igen. Det är i så fall bara det som kanske kommer ta lite mer tid.

Igår var jag ute och språng lite, blev en tur upp till min moster och tillbaka och det var riktigt varmt ute, svettades som en gris, men det gick riktigt bra. Sedare på eftermiddagen åkte jag upp igen till min moster för då kom alla kusiner dit och åt middag och jag fick träffa alla kusinbarn med, det var riktigt trevligt!

Idag så ska jag plugga till stor del, men även träffa min kusin Ingela och beroende på hur vädret är så ska vi jogga lite ute i Askersunddsbyn. Det är roligare att springa om man har någon med sig! I morgon vid 12.40 så åker jag bussen till Hallsebrg och sedan vidare med tåg till Skövde, var meningen att jag skulle stanna tills tisdag morgon men eftersom Mamma jobbar så kan jag lika gärna åka i morgon. 

  

Besviken

Man tycker att man pluggar så mycket men det räcker tydligen inte till....Frågorna var jätte svåra och svårtolkade. Det får bli en omtenta i juli helt enkelt:(

Match

Om en timma är det samling på Claesborg och sedan åker vi vidare till Falköping för att möta Falköping KIK med F19+ laget. Hoppas på vår första vinst idag, efter den oturliga förlusten i fredags, då vi skulle ha vunnit. jag tänker i alla fall spela mitt bästa så får vi se hur långt det bär. Det är fint väder och varmt ute med, så det är perfekt!

Pluggandet ligger nu nere och jag tänker inte kolla i varken böcker eller papper mer...nu får det bära eller brista i morgon, jag har i alla fall pluggat så mycket att jag tycker att jag borde kunna svara på några frågor.

En dag kvar:/

I morgon är dagen som jag fasat för så länge, en dag jag bara skulle vilja slippa. Det är min första och enda tenta jag behöver göra i min utbildning. Men ändå så är vi lyckligt lottade, man kan inte säga att det är en riktig tenta eftersom vi får ha med oss alla böcker och anteckningar. Men även om vi har det så måste man läsa på mycket innan och vi vet inte ett dugg vad som kommer? I bästa fall kommer det frågor på det jag verkligen har läst på eller så blir det tvärtom och jag får idiotläsa för att hitta svaret på själva tentan. Sen en annan sak, vi har fått reda på att det inte är mer än 5 frågor som vi ska svara på, och om vi klarar två trågor så behöver vi bara göra om de tre frågorna vi missa på omtentan. Så det känns ju rätt skönt. Men jag ska sjutton se till att klara så mycket som möjligt och i bästa fall slippa göra om någonting.

Just nu lever jag i min säng och pendlar mellan sängen och datorn. Min pluggyta är just sängen, man kan vrida och vända sig hur som helst och dessutom ligger man rätt så bra där:) Datorn är bara en undanflykt för att kunna slippa plugga så därför kommer jag efter detta inlägg stänga av den i några timmar. Ska sykla till stan snart och inhandla mig en bra stiftpenna och sudd samt något jag kan knapra på i morgon under tentan, sen hem oh börja plugga igen´.


Innnan jg börja plugga


NU!


FlätaHar lärt mig att göra fläta av luggen nu på mitt lilla egna sätt!
Tycker faktist det blir ganska bra!
Vad tycker ni?


Lever!

Jag överlevde seminariumet och det kändes bra, nu åter står och se om jag blev godkänd, det får jag reda på efter tentan på torsdag.


Nervös...

...käns som att jag bara skulle kunna kräkas. Hade det inte varit för det där extra de krävde att vi skulle ha med på seminariumet i fredags så hade jag inget att vara nervös för. Är så fruktansvärt besviken på allt i de här kurserna. 13.15 börjar seminariumet, känns som att jag ska till en avrättning...hoppas inte min nervositet förstör allt för mycket. kanske ska be om att få vara den första så jag har det gjort den. Skriver efter sen hur det gick om jag inte dött.

Saknar pluttis

Saknar Zirre, måste hem till Mamma snart och gosa med honom!Världens speciellaste kisse:)


Godkänd!

Jag fick Godkänt på Förskolematematikuppgiften!!!!!!!! As gött!!
Fick bra respons med så jag känner mig så himla duktig!


Mina mattespindlar som denna uppgift handla lite om!


Tävla om en klocka

Jag är med och tävlar om en klocka hos Linda Blom
Vill du vara med tryck på länken ovan!


Den vita skulle inte vara helt fel!


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -2,3 kg
Total viktminskning: -23,4 kg

Yehoooo!!!! Alltså jag var rädd att inte ha gått ner 1 kg och jag har gått ner hela 2,3 kg denna vecka!! Kan man vara mer än glad. Har verkligen kämpat och varit duktig denna vecka och hållt mig från alla godsaker. Nu är det bara 1,6 kg till 25 kg gränsen! JAG ÄR SÅ HIMLA DUKTIG! Även om det är mer än 4 veckor kvar till Mammas och Pelles bröllop så har jag ju god tid på mig att gå ner de 1,6 kg, men dock så kommer ett ytt mål sättas till denna dag om jag klarar kilona innan dess:)


Lindex


Här är lite saker som jag är intresserad av på Lindex:)Självförtroende

På sista tide har jag känt att mitt självförtroende har blivit bättre, i alla fall vad det gäller att ta i mot komplimanger, det har jag varit dålig på förut. Sedan jag börja gå ner i vikt har jag lärt mig att tycka om mig själv mer och mer. Ska inte bre på så mycket mer, men man måste få säga till sig själv ibland att man ser bra ut och att man är bra.Nästa anhalt för förbättrning av självförstroende är inom fotbollen, men där känner jag att jag behöver hjälp. Jag hoppas en dag kunna känna glädjen för det igen.


Mål....

Ordet mål kan betyda två saker, både att man gör mål eller har ett mål, och det jag ska skriva nu handlar om ett mål som jag har. I morgon är det dags för vågen igen och jag hoppas att jag minst har gått ner 1 kg denna vecka, har räknat ut att om jag går er ungefär ett kg i veckan till 3 juni så kommer jag nå mitt -25 kg mål! jag kommer verkligen kämpa till max!!!! Nu på morgonen var jag uppe tidigt och vid 09.00 tiden begav jag mig till gymmet och träna, det var jätte skönt och det går så mycket lättare när man har ett mål att nå..Ska sjutton klara det där kilot till i morgon.

Annars nu på förmiddagen har jag varit för lat, skulle plugga men motivationen är inte på topp, men samtidigt känner jag att jag behöver va lite ledig denna helg. Ska tvätta i kväll så då kanske jag kan ta tag i böckerna lite. Det jag gjort på morgonen är att träna. duschat, lockat håret  och häckat framför datorn och om två timmar ska jag upp till Claesborg och kolla när A-laget möter Töreboda.

När jag cyklade till gymmet i morse så dofta det verkligen sommar ute, och idag är träden ännu grönare ute, boulognerskoge är så himpla fin och grön!  Dock är det inte lika varmt ute idag men värmen skulle vist komma lite senar i veckan! Jag vill bara ha sommar och sol nu!Drömma sig bort

Sitter och drömmer mig bort till annat land, ett land jag absolut ska besöka igen. Älskade Thailand, det är min bästa resa jag har gjort och det bästa var att jag hade världens bästa sällskap med också!

Bjuder på bilder från denna fantastiska resa!


Värmen är här!

På morgonen idag när jag vaknade tänkte jag ta en långpromenad men när jag drog upp för fönstrena insåg jag snabbt att det fick bli gymmet. Det spöregnade ute, men jag tog cykeln till Puls och tränade av mig istället. Runt 12 tiden var det som att bara någon vände på handen, det blev varmt ute och solen tittade fram. Senare gick jag ut för att gå en promenad och tog självklart på mig de kläder jag brukar.... men jag skulle nog ha tagit på mig lite mindre, hade räckt med mjukisbrallorna och t-shirt. Det var riktig sommarvärme och det är fortfarande rätt så varmt ute och nu är kl 21.00. Träden har slagit ut över natten också, det är helt grönt i trädkronorna:) Snacka om sommarkänslor till max!

Igår var det match mot Sils IF och vi var det bättre laget, jag hade världens chans att trycka in bollen i mål, men bollen kom mot högerfoten och jag har inget tryck i den alls. som ni kanske kan gissa så skjuter jag med vänster. Dock om ni är intresserade är jag bättre på att passa med högerfoten. Ja ja nu till saken....vi var det bättre laget, men precis med vår vanliga otur så ska de få in bollen när det var mindre än en minut kvar. Matchen slutade 1-2 til Sil. Vi hade ingen bra domare heller...han dömde as konstigt och det kändes som att han var mot vårt lag enda sen han körde iväg vår tränare, vilken var helkonstigt????? Ingen fatta varför, inte de i andra laget heller????? Hoppas på att inte få han något mer! Det var riktigt varmt när vi spela igår med, svettades som tusan. Det var skönt som tusan att slippa underställ:)

I morgon så har A-laget match mot Töreboda, men självklart så var jag inte uttagen...(Nej jag är inte bitter), men min teori är att de som ska spela ska ha tränat med....går inte in djupare på det. Ska dit och titta i alla fall med Malin.
Sofia dagen

Fick precis reda på att jag har namsdag idag! Hade jag helt glömt bort? Men det var le trevligt, får le laga till en extra god middag till mig själv idag då!


Fredag

Idag är det fredag och snart börjar helgen, en ganska ovanlig helg för min del, måste ta den här helgen som vilken vardag som hellst. Plugget har högsta prioritet just nu och så får det bli över helgen med. ska naturligt vis inte plugga ihjäl mig men jag måste spendera mycket tid med böckerna. Har suttit i två timmar i biblioteket och läst lite olika fakta om naturfenomen. Ska snart iväg till skolan igen för att göra en intervju för valberedningen, men denna gången får grabbarna hålla i trådarna och jag följer med. efter det ska jag och skriva ut lite mer fakta om olika saker, sen så tänker jag ligga hemma i min säng och läsa och stryka under!

Vid 17.15 så ska jag, Malin och Sandra cykla till Claesborg för match i F19+ laget, vi möter Sils IF idag. Träningen igår gick sådär och känslan av att inte duga har växt fram igen. Får se hur matchen går idag annars får jag ta ett snack med tränarna för jag orkar inte känna såhär längre. Hoppas på mer speltid än förra gången.
Plugga var det ja!

Känner mig lite duktig i alla fall, har knåpat ihop en sida på matematikuppgiften i alla fall, och nu två kvar. Hoppas på att få ihop lite till idag men uppgiften är ganska svår. Ska skriva minst e halv sida till så jag bara har halva uppgiften kvar sen. Måste även skriva ihop vad jag ska ta upp på seminariumet på tisdag

Många kanske tycker att det är tråkigt när jag bara skriver om skolan men just nu är mitt liv till stor del fyllt med allt som har med skolan att göra. Det jag har kvar i skolan att göra nu är:

18/5 Seminarium om geometri och rumsuppfattning
20/5 Tenta i Naturvetenskap och Teknik
25/5 Aritmetik uppgiften ska in
Innan 2 juni ska jag ha lämnat in komleteringen från ett matematikseminarium jag var borta från när jag var sjuk.

Dessa saker kräver mycket plugg innan.

Ta slut nu...

Jag vill bara att skolan ska ta slut nu, jag vill bara spola fram filmen och ha alla saker gjort på en sekund. det jag har kvar att göra i skolan nu är ett seminarium, en tenta, ett matematikarbete och en kompletering på ett gamalt seminarium sedan jag var sjuk. Tentan har största prio nu men samtidigt måste jag sätta igång med matematikarbetet. Hatar att ha tusen bollar i luften:( Vet inte i vilken ände jag ska börja?

Ja ja i morgon är det bara att stiga upp med tuppen och börja skriva på matematikarbetet, kanske är bra att ha börjat i alla fall, så jag slipper ha panik efter tentan och behöva skriva allt då. annars i morgon är det bara träning, resternde tid är pluggtid och jag ska sjutton plugga också, jag får ta och skärpa mig.

ORKA!!!!!!!!


En dag på Dalénium


Här skapar jag en vattenström och håller om min nyfunna vän Benjamin!


haha jag vann! Man ska tänka så lite som möjligt och jag är ju hjärndöd så det var ju inga problem.


Jag är med i dataspel!


Aj!!!! Min stackars rumpa!


Inte tillbaka


På kortet här ser man tydligt hur mycket jag har gått ner i vikt. Magen bara häger fram, jag lovar mig själv att aldrig komma tillbaka dit.


På kortet här ser man tydligt hur mycket jag har gått ner i vikt. Magen bara häger fram, jag lovar mig själv att aldrig komma tillbaka dit.


Även här ser man hur bred jag var.Det där lilla extra

Kom precis hem från fotbollsträningen, och det känns gött i bena efter lite fys som tydligen jag fixat? eller jo kanske lite, igår nicka vi hela träningen och då fråga jag om vi kunde ha lite jobbigare idag men då mena jag inte fys. Dock var vi bara tre som gjorde det eftersom alla andra ska spela DM i flicklaget. med det var gött tycker jag och man kan komma hem med gott samvete och man vet att man har tagit i lite extra. Gick faktist ganska bra idag, det var längesedan jag kom hem och var glad efter träningen!

Har även gulliga lagkamrater som får en att känna sig duktig! Det är det som gör det lilla extra att man orkar kämpa på mer!


Träning

Nu är det dags att åka till träningen och tänkte bjuda på vårt lagfoto!
Tisdag

Idag var jag upe med tuppen, gick till skolan vid nio och pluggade inför tentan. Vid halv tolv begav jag mig hem och sedan och handla för att jag skulle kunna göra lunch...och som vanligt så sitter jag här nu och har ingen lust alls att plugga. Trött på mig själv att jag aldrig kan skärpa mig....

Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -1 kg
Total viktminskning: -21 kg
Runt midjan totalt: -22 cm

Jag tror att jag kunnat gått ner ännu mer denna vecka fall jag hållt mig borta från vissa saker i lördags, denna vecka är det inget på gottelistan i huvudtaget som ska stå i vägen. Men något som är helt otroligt är att jag har minskat hela 22 cm runt midjan, det är nästan mer värt än vikten kan jag tycka.


Saknad

Idag har jag tänkt och saknat personer jag inte träffat på länge, till exempel Sara A, Lina J, Mia K, Katarina Z, Sandra N med många fler. Vill så gärna träffa dem men tiden räcker inte till just nu, tänkte bjuda på lite bilder av mina saknade vänner. I morgon gäller det igen...

Hur har det gått denna vecka? Jo det har gått bra, förutom igår då jag kanske kunde hållt igen lite på goda saker som var lätta att slinka ner i magen. Jaja jag har fått jobba hårt fö det idag kan jag säga, var på gymmet vid 9.20 och träna massor. För ovanlighetens skull kom en i mitt lag och träna samtidigt, så jag slapp ju vara där helt ensam. Ska ta minst en timmas promenad sen med Sandra i mitt lag! Ska bli roligt att ha lite sällskap!  Jag vill verkligen se resultat på vågen i morgon bitti. Vill ju inte gärna ha stått still denna vecka med.

Just nu står det en kålpudding i ugnen där ska den vara i ca 15 minuter till, det ska bli riktigt gott! Kålpuddning är nyttigt och så himla gott med lingonsylt till! REKOMENDERAS! Gjorde precis klart finslipningen på en uppgift som ska in på tisdag med, så då kan jag ha en sak ur världen. I morgon så ska jag med en av de andra grupperna i klassen till Dalenium i Stenstorp, eftersom jag var sjuk när min grupp skulle till Bahltazar för typ två månader sedan. Bättre sent än aldrig! Direkt när jag kommer hem vid ca 16.30 så ska jag bara byta om och dra iväg och träna på Claesborg, vi kommer inte bli så många den träningen efter som en stor del av truppen är och spelar match i Mariestad. Får hoppas att blir en bra träning i alla fall.
Tävla hos KatarinaZ

DSC03751

Jag är med och tävlar om dessa läppglans hos http://katarinaz.myshowroom.se
Vill du också vara med och tävla tryck här


misshandlad?....

.....nej jag spelar bara fotboll. Min mamma tycker att det ser ut som att jag är misshandlad och jag har fått en rad förfrågningar av folk vart mina blåmärken på armarna kommer ifrån. Svaret är bara att jag spelar fotboll, och fotboll är en sport där man måste ta i med kroppen ibland och speciellt när man inte är supersnabb. Hur annars ska jag få stop på dem?

Just nu är min mamma hemma hos mig och det känns skönt att hon kommer och tar hand om mig ibland:) Hon stannar tills i eftermiddag tills jag åker till matchen. Ikväll möter vi Ulvåker i F19+ serien, och jag är taggad till max.


Torsdag

Match igår gick inte så bra, de fick in tre skitmål och vann med 3-0. Vårt lag är inte samspelat heller med tanke på att vi är ihopplockade både från damlag och 95:or. Ska vi vinna någon match så måste vi börja träna mer tillsammans, men vi får se hur det blir. För min egen del så gick det inge bra i första men det gick bättre i andra halvlek. Fick reda på att jag är med på matchen mot Ulvåker på fredag med, och då får jag tagga till ännu mer, jag vill verkligen visa att jag är bra.

Idag är det ingen skola eftersom föreläsningarna blev inställda, men det betyder inte att jag är ledig, det betyder att jag måste plugga hemma. Har en halvklar uppgift som ska in nästa vecka, ska försöka göra den klart idag. Måste även röja upp här för mamma kommer senare i eftermiddag, det är ju bra att hon kommer ibland så jag får arslet ur vagnen och gör något. Komme rinte umgås med min mamma så mycket idag för vi har info inför examensarbetet kl 17.15-18.30 sedan ska jag åka direkt och träna. Men hon klarar sig bra hemma hos mig själv, vi kommer ju umgås mer på fredag!

Måste även säga att jag ställde mig på vågen i morse och jag avslöjar inte mer än att det går och rätt håll! esultatet kommer på måndag!


Dagens to do!

Detta skall göras idag:

-Åka till fältstudieplatsen och se när min handledare har en lektion om geometri
-Apoteket
-Städa
-Plugga
-Match mot IK Gauthiod i Grästorp


Jag la ut tidigare i veckan hur min vecka skulle se ut och den har blivit ändrad med tanke på att gårdagens träning var inställd och alla mina föreläsningar i morgon är inställda. Jag blev ganska glad när jag fick reda på det för det betyder mer pluggtid.


Glad:)

Idag när jag var i skolan ringde telefonen och det var enhetschefen där jag sökt sommar jobb och hon sa att jag var jätte välkommen i sommar till dom! Min andra chef som jag har haft de andra sommrarna hade sgt jätte bra saker om mig! Snacka om att man blir glad när man får höra det:)

Tisdag 4/5

Snart dags att gå till skolan, idag blev det en liten sovmorgon och det var skönt men jag skulle lätt kunnat sova en timma till. Vi ska ha seminarium mellan 9.15-12.00 och sedan ska jag till gymmet och träna lite, dagens fotbollsträning blev inställd eftersom det är så mycket matcher i veckan. Ska även försöka och komma en bit på utvärderingen som ska göras i naturkursen, skulle va skönt att bocka av någonting mer på listan. Mer vet jag inte vad jag ska göra? Kanske göra ett blogginlägg till skolbloggen? 

I morgon så är det ingen skola men jag ska ut till min fältstudieplats och titta på en lektion som min handledare ska ha i geometri. sedan ska jag hem och plugga och på kvällen så är det seriepremiär i F19+ mot IK Gauthiod, i Grästorp så vi ska åka en bit. Kommer bli en sen kväll eftersom vi ska åka vid 17.00, matchen börjar 19.00 och håller på till ca 20.30 sedan ska vi duscha och åka hem så vi är säkert hemma vid 22.00 eller 22.30. Som tur är så har jag ingen skola dagen efter så jag kan ta sovmorgon. 

 


Veckans viktminskning

Hade inte väntat mig annat än att jag skulle stå still i vikten i veckan, har varit allt för onyttig. Nya tag nu till veckan!

Full vecka

Kommit på att det full rulle denna vecka, såhär ser den ut:

Måndag: Skola mellan 8.15-15.00, träning 17.15- 18.45
Tisdag:
Skola mellan 8.15-12.00, skriva på utvärderingen, träning 17.15-18.45
Onsdag: Fältstudie 9.00-10.40, fortsätta med utvärderingen om den inte är klar, ev Match på kvällen
Torsdag: Skola 8.15-15.00, 16.30 Mamma kommer, Examensinfo 17.15-18.30, träning 18.45-20.15
Fredag: Mamma är här till eftermiddagen och sedan ev match på kvällen
Lördag: Plugga och göra klart det som ska in i veckan, Gym eller promenad
Söndag: Plugga och göra klart det som ska in i veckan, ev match om inte annat försöka åka och titta på den, gym eller promenad

Här kan vi tydligt se att det är mycket fotboll på schemat.


Haha, jag sa ju att jag inte skulle anstränga mig på kortet och det gjode jag inte.
Det var ju tvunget att blåsa med så jag har ju snyggaste frillan:)


Söndag 2/5

Dagen börja med en 2 timmars promenad, känner mig ganska deppig så det är skönt att bara gå runt och rensa skallen. Kan till och med tänka mig en promenad till senare idag, men vi får se hur det blir. Skulle vara roligare med lite sällskap.Bestiga berget

Rubriken kan säga mycket, mitt liv känns som en ända lång uppförsbacke och jag längtar tills jag känner att jag kan stå på toppen och vara nöjd över mig själv. Idag gick jag upp på billingehus och stod där och tittade ut över Skövde en bra stund. Många tankar gick runt i mitt huvud och många frågor kom upp. Jag har länge undvikit att tvivla på mig själv men idag när jag stod där på toppen så började jag verkligen tvivla på om jag kommer fixa allt. Med allt menar jag vikten, skolan och fotbollen. De är tre delar som tar stor plats i mitt liv just nu. Det som tynger mig mest just nu är fotbollen, jag tycker inte att jag får ut något av all träning mer än att jag rör på mig. Jag kämpar så mycket för att få spela A-lagsmatcher men det kommer troligen aldrig bli av, jag ligger nog långt ner på reservlistan. Jag kan gärna spela i F19+ men det är inte samma spel som i ett vanligt damlag, och frågan är ju om jag kommer utvecklas så att jag kommer platsa i A-laget då? Många säger till mig att jag borde sluta om jag känner så, men det är lättare sagt än gjort. Jag har många gånger funderat på det, varje gång jag kommer hem från träningar där jag känner att allt bara är rent ut sagt åt helvete. Jag har en stor kärlek till fotboll och jag älskar det så mycket, men den här känslan att inte duga är inte fullt lika rolig. När det gäller vikten så har jag nått mitt stora mål, men det känns som att jag inte är riktigt nöjd ändå. till den 3 juli ska jag ha gått ner 25kg och det är 5 kg kvar och denna vecka har inte det gått så bra att hålla mig från onyttigheter, och även om jag tränar så går det jämt ut så det har nog inte hänt någonting åt något håll denna vecka och det motiverar mig inte precis. Nya tag nästa vecka, förhoppningsvis är min vardag fylld med så mycket aktivitet så det inte ska vara något problem att hålla sig borta mot onyttigheter. Till sist är det skolan som inte är det bästa, det känns som att all motivation är borta och det är en hel del kvar, varav en tenta. Är grymt besviken på kursernas upplägg, lärarna har inte planerat dem bra, och dessa borde inte gå parallellt med varandra för det blir för mycket tyngd på våra axlar. Det värsta är att alla inlämningar och andra saker ska göras den sista månaden och det gör att många nästan springer in i väggen.  

Ja nu har jag biktat mig här för mina kära bloggläsare, och jag tänker fortsätta att gå upp på billigehus och rensa hjärnan. Det kan behövas ibland och även att man gråter en skvätt.


Utsikten från billingehus


Syns inte så bra här men det är brant neråtSå himla fint, så här såg det ut hela vägen upp i skogen


RSS 2.0