src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"> Sofia Magdalena -

misshandlad?....

.....nej jag spelar bara fotboll. Min mamma tycker att det ser ut som att jag är misshandlad och jag har fått en rad förfrågningar av folk vart mina blåmärken på armarna kommer ifrån. Svaret är bara att jag spelar fotboll, och fotboll är en sport där man måste ta i med kroppen ibland och speciellt när man inte är supersnabb. Hur annars ska jag få stop på dem?

Just nu är min mamma hemma hos mig och det känns skönt att hon kommer och tar hand om mig ibland:) Hon stannar tills i eftermiddag tills jag åker till matchen. Ikväll möter vi Ulvåker i F19+ serien, och jag är taggad till max.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har läst din blogg lite då och då den senaste månaden och har blivit riktigt imponerad av dig. Hur har du lyckats gå ner hela 20 kg? Jag väger själv alldeles för mycket, och känner att jag börjar må dåligt över det, men har så svårt att få ordning på vardagen med plugg och hur man ska lägga upp träningen/maten.



Hur har du burit dig åt under hela tiden, och hur har du orkat kämpa? Hur har ditt dagsschema sett ut, och hur har du gjort med maten? Och när började du verkligen se skillnad? Och när startade du viktminskningen ordentligt, hur lång tid har det tagit? Kan du inte skriva ett inlägg om "din väg" och berätta hur du har gått tillväga? För det hjälper så väldigt mycket att se någon annan som har lyckats gå ner så mycket i vikt, och vet hur svårt det är.



Fortsätt kämpa på, du är verkligen skitduktig! Jag är riktigt imponerad, och önskar dig all lycka i framtiden.



Kram

2010-05-07 @ 12:19:56
Postat av: monika

haha jag blir avundsjuk på dig, vill också spela fotboll(ibland), är dock extremt bollrädd.



och gud vad duktigt av dig att kunna gå ner så mycket i vikt. tummen upp!

2010-05-11 @ 20:36:26
URL: http://fyratrapporner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0