Jul på Kurorten!

Nu har jag pysslat hela morgonen med att få en riktig julkänsla i min lägenhet. Tycker att jag har lyckats! Jag brukar alltid hålla på att pynta första advent men på söndag kommer jag hem vid 22.00 på kvällen och det blir lite sent att pynta då. Idag åker alltså jag, Nina och robert till Nyköping, ska bli intressant och se Ninas hemstad!



Känns inte så bra

Det är kaos i mitt liv just nu, det är allt för mycket att tänka på. Jag kan inte sova en stund på eftermiddagen längre för jag få ångest att jag inte pluggar, jag har fruktansvärt svårt att slappna av och det tar på krafterna. Det behövs bara något litet nu som gör att jag bryter ihop. Längtar verkligen till jul nu å jag får lite ledigt, jag kommer ha att göra under mellandagarna men då har jag inte tider att anpassa mig tid som jag har nu med alla föreläsningar och seminarium samt fältstudier.

Se hela bilden


Tisdag eftermiddag

Sitter vid min dator och känner mig allmänt trött, har gett mig tusan på att jag ska plugga lite, och jag har gjort en mall för min vision oh skrivit en inledning på fyra rader. Det är inte dåligt av mig som varit i skolan hela dagen. Jag har bestämt mig för att vara duktigare än vad jag varit förut, om jag inte pluggar något under en dag så blir det någon typ av bestraffning, och tro mig det funkar. Idag är straffet att jag inte får se Andra avenyn klockan 21.00 på ettan. Så det är bara att fortsätta och ha det målet i siktet. Ska skriva lite till sedan kan jag ta kväll och bara njuta av att få leva:) I morgon ska jag vara hos Annelie 9.00, vi ska hålla på med den digitala uppgiften, och gissa vem som ska få vara rösten på vår film:P Jag fick inte välja själv, det blev bara så:) Nu åter till plugget!


Pippi, Puh och några till

Snart dags att bege sig till skolan, idag bjuer dagen på en föreläsning och sedan seminarium. På seminariumet ska vi diskutera om barnböcker allt från Pippi Långstrup som jag har läst till Nalle Puh och Anne på Grönkulla. Ska bli riktigt intressant och höra om alla böcker, det är som att komma tillbaka till sin barndom. Annars idag så vet jag inte vad jag ska göra? Jo jag ska flytta föråd med styrelsen kl 15.00, och om jag orkar efteråt så ska jag till Puls och träna lite.

Ha en bra dag!


Duktiga jag!

Jag fick kolla på tv ikväll! Direkt när jag kom hem från fältstudien idag börja jag plugga! höll på i fyra timmar!



ZzZzzz..

God morgon!

Sitter i min soffa och halvsover, är fruktansvärt trött idag och har ingen ork alls. Ska snart i väg på fältstudier och det känns inte så peppande idag kan jag säga. Det glädjer mig att jag slutar klockan ett i alla fall. När jag kommer hem ska jag ta en halvtimmas tupplur sen ska jag plugga, jag måste plugga, det finns inget hinder. Om jag inte gör någonting idag så blir det inga tvprogram för mig i kväll. Det är bara bestraffningar som hjälper:P

Kanske skriver ett inlägg senare i kväll beroende på hur duktig jag varit idag:)


Vadå otur?

Idag när jag städat så fint här hemma och skrubbat golvet ordentligt, så hände det en olycka. Jag skulle skaka om en flaska med Dooley's, då är inte korken ditskruvad och endel av innehållet kom på mig, håret och golvet, SOM ÄR NYSKURAT. Sedan när jag stod vid diskbänken och skulle dricka upp colan i mitt glas så kommer det med sån fart att jag får Cola i hela ansiktet och i håret. Jag kommer lukta Dooley's och cola idag:P Det värsta är att jag hade duschat innan idag:/

Känslor

Igår var det känslornas dag, när vi var och kollade på New Moon så börja Nina grina och när vi kom hem satt vi och grina tillsammans framför idol. När Erik och Tove sjöng så var det svårt att hålla inne tårarna.




New moon

I kväll ska jag och Nina och se New moon och jag längtar as mycket! Ska bli så spännande och se hur alt fortsätter från förra filmen Twilight.


Russinfingrar

Igår när jag skulle bege mig till fotbollsträningen som för övrigt var utomhus på Södermalm, tveka jag om jag i huvudtaget skulle ta mig till träningen när jag stod i dörren. Det verkligen ös regna, eller jag vet inte hur jag ska förklara det? Det kom massor utav "finregn", sådant regn som man blir helt dyngsur av. Jag bet ihop och Malin och jag cyklade bort till träningen, jag var dyngsur när jag kom fram. Vi tränade och det regnade exakt hela tiden utan uppehåll, det regna så mycket så att jag till slut vande mig av regnet och det var inte kallt. Kroppen vande sig med regnets temperatur. När träningen var slut så strunta både jag och Malin i att byta om och vi cykla direkt hem, vi var helt genomblöta och jag kunde vrida ur mina fingervantar med massor av vatten. När jag kom in innanför dörren så insåg jag att det till och med droppa vatten om mig, så det var bara att dra av sig allt blött lager för lager. pjag kunde vrida ur vatten ur varje plagg och mina fingrar var som russin. Nu låter det som jag överdriver men det gör jag absolut inte. Kortfattat kan jag säga att det såg ut som att någon hade doppat mig i en tunna.


Trött i ögat

Lika trött som vanligt på morgonen. Ögona är som tegelstenar och alla tankar går åt min sköna säng:) Men icke sa nicke, det är dags att börga göra sig i ordning snart. Nio ska jag och Evelina vara hemma hos Annelie och göra den digitala uppgiften. Vi måste komma någonstans idag, och det tror jag att vi gör också.

Annars idag ska jag inte göra så mycket mer än att åka och träna senare på eftermiddagen, idag är träningen utomhus på konstgräsen/ Hoppas vädret inte är som det var igår, då spöregna det hela kvällen.


Som en fisk:)

Förut när Nina och jag hade som tråkigast kom min kompanjon på en brilliant idé, att vi skulle dra till Arenan och simma! Det var jätte skönt och jag simma 30 minuter helt oavbrutet, känner mig som en fisk i vattnet;) Älskar att simma!


Planering

Idag:
Föreläsning mellan 9.00-12.00
Käka lunch
Träna på Puls
Hämta böcker på Gallerix
Plugga
Grays anatomy 21.00

Torsdag:

Digitaluppgift med Evelina och Annelie hela dagen
Fotbollsträning på Södermalm 17.00

Fredag:
Plugga, Plugga, Plugga
18.00 New Moon med Nina


Onsdag

Jag är så himla trött, jag vet inte om jag kommer orka med en tre timmars föreläsning? På sista tiden har jag varit så morgontrött och det är inte likt mig, dom som känner mig vet att jag alltid är uppe med tuppen. Kanske borde gå och lägga mig tidigare på kvällen men det är lättare sagt än gjort.

Mamma har varit hos mig sedan i går! Vi har haft det jättemysigt och lagat god mat tillsammans. Det blev en lugn och skön kväll igår och slippa tänka på allt annat. Nu på morgonen ska hon åka hem, samtidigt som jag ska gå till skolan. Vi kanske ses redan i helgen då jag har planer på att åka till Askersund.

Nu åter till morgonfixet!

Have a nice day!

Kära Mor

Idag är det tisdag och ute är det grått och regnet hänger i luften. Snart dags att bege sig till skolan på föreläsning som håller på mellan 10.15-12.00 sedan ska jag hem och möta upp min mamma så hon kommer in i min lägenhet. Sed direkt tillbaka till skolan på möte med styrelsen och till sist seminarum till 15.00. Sen ska jag hem och bara mysa med min mamma hela kvällen. Hon sover över tills i morgon!

Igår var jag först på fältstudier till kl 13.00, sedan var jag i skolan och råplugga till seminariumet vi ska ha idag. Fick även snabbt bege mig till ett möte med som jag helt hade glömt. Sen så cykla jag och Nina till Arenan och simma, det var obehagligt varmt i basängen så vi simma bara i en halvtimma. Kändes gött i kroppen efteråt:)

Nu ska jag göra mig i ordning:)

Ha en underbar dag!

Ny design!

Tack underbara Katty som gjort om min blogg!
Hennes fina blogg


The Studio

Här kommer lite bider från gårdagens fotografering!





Modell för en dag!

Idag har jag, Evelina och Nina varit och blivit fotograferade av The Studio!



Lägger ut fler bilder i morgon!


Fredag den 13:e

Jag är inte skrockfull och denna dag är för mig som många andra dagar under året.  Jag hinner dessutom glömma att det är fredag den 13:e när jag kliver utanför dörren och folk kommer få påminna mig hela tiden om jag ska komma ihåg det.

Idag är det föreläsning mellan 9.15-12.00, sedan ska jag bege mig hem och käka lunch och läsa lite Pippi Långstrump! Hehe den är rätt rolig den boken, när jag läser så hör jag Astrid Lindgrens röst känns det som. Senare ska jag och Nina och handla hem lite mat och annat smått och gott som vi ska ha i helgen, samt att vi ska fixa det sista inför morgondagens extream makeover. I kväll ska vi två sitta och titta på Idol, jag hejar såklart på Erik! Han är så himla bra!

Nu ska jag göra mig i ordning, vad ska jag ha på mig? Någonting ska det le finnas att tränga på sig. För övrigt önskar jag er alla en bra dag! Kanske uppdaterar senare!

Kram

Mys i soffan!

Sitter i min sköna soffa och bara tar det lugnt, ska snart fortsätta läsa Pippi Långstrump:) Ja ni hörde rätt jag sitter och läser Pippi Långstrump. Vi har en uppgift i skolan där vi ska analysera sagoböcker. Boken är på 250 sidor och massor av text och få bilder. Konstigt nog har jag aldrig tidigare läst den boken? Då är det dags helt enkelt! Jag har bjudit Nina på lunch idag, det blev hemmagjort kycklingpaj! Det var supergott:) Nina brukar ju bjuda mig på mat och då måste jag bjuda tillbaka! Känns som jag inte behöver äta mer idag för jag är proppmätt!

På förmiddagen idag gick jag på stan i jakt efter något att ha på mig på lördag då det är jubeleumsmiddag med fotbollen. Hitta en jätte fin klänning/tunika på Kappahl för 299:-


SNÖ:)


Nu är det snö i vår stad:) Så himla mysigt att sitta inne och kolla ut på allt vitt:)


Onsdag

Dagarna går fort nu, både på gott och ont. I morgon har jag inga lektioner och då ska jag passa på och plugga lite samt gå på stan och inhandla något snyggt att ha på mig på lördag då det är jubeleumsfest med fotbollen. i börja en ny kurs igår som heter Barn- och Ungdomslitteratur, delade meningar om hur rolig den kommer bli. Uppgifterna är inte allt för komplicerade så det är ju skönt, nackdelen är ju att jag har en portfolio vid sidan av som alltid får ida när uppgifter ska in vid sidan av tidigare.

Idag har jag föreläsningar hela dagen och när jag kommer hem ska jag tvätta så jag har några träningskläder att ta på mig i kväll. Blir sen träning idag men det gör inget eftersom jag får sova i morgonbitti om jag vill!

Ha en super dag!


Mina vänner:)

Jag tänkte tillägna detta inlägg till mina underbara vänner!

Nina: Tänk om jag inte hade dig? Hur skulle min vardag se ut då? Ganska tråkig måste jag nog säga. Du finns alltid där och förgyller vardagen med många skratt.


Sara:
Det kommer ett samtal ibland och det värmer i hjärtat när jag hör din röst och varje gång vi träffas så har vi alltid så himla roligt!


Lina:
Jag saknar dig så enormt mycket så det gör ont i hela kroppen:)


Evelina:
Du förgyller skoldagarna med många härliga skratt och tokigheter:) Jag hoppas av hela mitt hjärta att du och jag kommer vara lagkamrater med under nästa fotbollssäsong!


Annelie:
Om inte du fanns vet jag inte om jag skulle klara av skolan, du är mitt lexikon:) Du är så snäll och rar så!

Johanna: Är glad att jag funnit en vän som du! Vi kommer klara ex-jobbet galant tillsammans förhoppningsvis med många skratt:)

Mariah: Du är också mitt levande lexikon och jag skulle inte klara mig utan dig! Behöver en sån som dig som håller i ordning på mig nästan som en lillmamma:)

Katarina: Miss you darling!

Har säkert glömt några! Men ni andra har jag också i mina tankar!


Sista dagen

Då var det sista dagen för denna vecka och jag har lite jag måste pyssla med idag, Först och främst måste jag städa lite, hittar gummipluttar överallt sedan träningarna på konstgräset, men när jag tänker efter kanske det är smart att dammsuga i kväll eftersom jag ska träna på konstgräs idag med. Måste även läsa inför seminariumet vi ska ha på onsdag har påbörjat boken men inte kommit så långt som jag borde.

Igår så var det en riktig slappr dag som jag tillbringade med Nina, på kvällen såg vi Wallander- Prästen som jag tyckte var en ganska bra film. Älskar Wallanderfilmerna!


Nu är det dax!

Ska snart ner till tvättstugan och slänga i två maskiner med tvätt, har kommit på att jag får tvätta ofta nu för tiden, fotbollskläderna är en orsak i alla fall. För övrigt måste jag göra någonting åt mina fotbollsskor och skydd, de luktar umpa och ute kan jag inte ha dem för då blir de fuktiga och luktar mer. Får skaffa en kartong och ha dem i, huvudsaken att jag kan stänga in dom:P Kanske till och med måste köpa nya skydd för de börjar gå åt åren. Det går inte att tvätta dem för de luktar lika illa i alla fall.

När jag slängt i tvätten ska jag och Nina dra ut på en lagom lång promenad, känner att jag behöver röra på benen, har varit dålig på promenade sista tiden men det får bli bättring på den fronten.


Gårdagen

Gårdagen bjöd på föreläsing på förmiddagen som inte var så lång så vi fick sluta tidigare. Sedan drog jag, Evelina och Annelie till Rådhuscafét där jag käka lunch och de andra två damerna fika:) Vi planerade även vår digitala uppgift och vi kom på en ide ganska snabbt, eller Evelina hade redan spånat lite hemma. Vi har en handling att utgå ifrån!

 



Evelina på högre höjder i G-huset:)


Senare på kvällen blev jag bjuden på middag hos Nina och det var supergott! Tack Nina för en trevlig kväll:)

 


Känns i kroppen

Känns i kroppen att jag tränat två dagar i rad nu, eller tre med att jag var på gymmet i tisdags med. Både igår och idag kändes det i kroppen att jag har varit sjuk, är inte alls pigg i benen, sen är det jobbigare med andningen med, och min astmamedicin funkar inte:/ Måste kanske ringa vårdcentralen och se fall jag kan få något annat? Jag hoppas att jag är piggare tills söndagsträningen:)


Bild från i sommras


Snöiga torsdag

Snön har vräkt ner hela morgonen men den lägger sig inte vit på backen för det är för blött, dock har den gjort det på både husen och slalombacken uppe på billingen. Hoppas det inte snöar så här mycket vid fem tiden då det är fotbollsträning. Det blir vantar och mössa idag har jag insett:/ Skulle behövt ett brett pannband i stället tror jag, mössa kan bli för varmt ibland.

Annars idag ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv, har börjat läst en bok vi ska ha till ett litteraturseminarie nästa vecka, kan inte påstå att den är bra, men det är bara att bita ihop och läsa den och hitta två frågor som vi ska diskutera.

Ha en bra dag!

Hissar ska man inte lita på

Igår kväll fasna jag, Evelina, Johanna, Mariah, Andreas, Robin och Oliver i hissen i Olivers hus. Det finns en knapp i hissen man kan trycka på så man kommer till en larmcentral och då sa de att det kommer NÅGON och öppnar hissen till oss om ett tag. Tiden gick och när dörren går upp står det 4 st BRANDMÄN utanför. Hahaha jag bara skratta och när vi kommer ut står det en branbil där också, snacka om pådrag för vår skull:P Det var en riktigt trevlig kväll för övrigt!

Detta hitta Johanna på en sida på internet:

Larmets orsak: Hisslarm

Datum: 2009-11-04

Tid för larmet: 23:41

Räddningstjänsten avslutades: 00:00

Olyckan inträffade i: Skövde

Adress: Kurortsvägen, Skövde.

 
Beskrivning:

Personer fast i hiss, Räddnindtjänsten på plats och släppte ut dem.


Snö:)

Ute är det knappt en plusgrad pch små små snöflingor yr i luften. Det är ganska myskigt att sitta inne i värmen och titta ut på det vita som faller ner från himlen. Hoppas det ka stanna ett tag?


I kväll är det fotbollsträning i Ulvahallen som ligger nära Ulvåker och Stöpen, en inomhushall med konstgräs, volket jag gillar:) Är inte så mycket för hårt inomhusgolv. Evelina ska med och träna för andra gången i kväll med och jag hoppas hon får mersmak och vill stanna och spela med oss i Våmbs IF:) Efter träningen blir det räserdusch för sen ska jag och Evelina hem till Oliver som har lite fest med några i klassen för att fira att vi klara med en kurs:)



Glad!

Är så himla glad över att jag lämnat in min portfolio idag:) En sak ur världen för stunden, får se om den kommer tillbaka med glädje eller sorg.


Vår boulognerskog är helt röd av alla höstlöv! Det är så fint!


Äntligen!

Nu är dagen inne, om 4 timmar har jag lämnat in min portfolio och behöver inte tänka mer på den för tillfället!  Ska bli så himla skönt! Först ska vi redovisa den bara för seminariegruppen vilket är smärtfritt, men jag har säkert den vanliga turen att läraren tittar in precis när jag ska redovisa. Åh vad jag längtar:)

Nu ska jag bege mig till skolan och skriva ut allt och även fixa nya sheman till nya kursen och andra gejer!

Ha en bra dag!

Ny vecka

Då var det måndag igen och ny vecka, förra veckan var lång tycker jag och det var skönt:) Han både vara sjuk och fixa till portfolion till slut, och nu är det bara finliret kvar som jag ska göra i eftermiddag när jag kommer hem. Innan det ska jag ut på fältstudie och på ett möte. Till min förvåning var det ingen träning idag? Får se om jag hinner gå till gymmet en sväng.

Nu måste jag göra mig i ordning och äta frukost !

Ha en bra dag!


Lilla Molly

Idag har jag varit och hälsa på Therese, Kristian och lilla Molly som kom till världen den 26 oktober:)

Så himla liten och söt!


Hemfärd:(

Sitter fortfarande i Askersund, ska åka hem med tåget 17.33 från Hallsberg. Nu när jag är klar med alla delar i portfolion så skulle det kännas bra att stanna kvar några dagar här för att bara koppla av. Jag har haft en bra helg i alla fall och jag får ta en tripp hit igen snart.

Innan jag åker hem till skövde idag ska jag till Åmmeberg och träffa lilla Molly som kom till världen i måndags:)


RSS 2.0