La Redoute

Detta kanske man ska satsa på?
Vad tycker ni?


Tunika 149:-                                       T-shirt 99:-

Tunika 99:-


Bara lite....

...lite kvar nu!
har bara ett kvällspass och i morgon kl 16.00 så är jag fri från arbete! Visst har det varit roligt och lärorikt men nu måste jag ha en veckas ledigt innan skolan börjar!

Sista jobbveckan

Jag är inne på sista jobbveckan nu

Måndag: 7.15-16.00
Tisdag: 7.15-13.45
Onsdag: Ledig
Torsdag: 15.45-21.30
Fredag: 7.15-16.00
Lördag: 7-12 och 15.45-21.30
Söndag: 7.00-16.00

Har trivts på jobbet jätte bra men nu längtar jag tills min vecka med ledighet! dock innefattar två måsten den veckan i alla fall, på onsdagen ska vi resa tält med damlaget inför matfestivalen och på fredagen så är det fadderutbildning. men resterande dagar ska jag ta hand om mig själv och införskaffa lite saker inför skolstarten.

Alla mot en

Kan man bli annat en trött och ledsen när man yttrar sanningen och så hoppar alla på en och det blir alla andra mot en ensam individ. Jag ska börja sluta yttra mig men jag tror jag kommer få skit för det också....hur sjutton ska man vara då?

Förlora.....igen

Vi får inte till det, men det beror kanske på att det aldrig är samma spelare:/ Börjar faktist inte det är fullt lika roligt längre, behöver någon mer äldre och prata med liksom.....1-3 blev det:(

Hojen försvann?

I fredags jobbade jag kväll och när jag börja jobba så skulle jag cykla hem till en vårdtagare och när jag ska svänga så glider cykeln åt sidan och jag hamnar på marken. Det var som att jag skulle ha cyklat på is? Tydligen så utsöndrar bladen något från träden som gör att det blir halt när det regnar? Vilket fall så har jag fått två långa sårsträck på benen och massor av småblåmärken. Igår kändes det som att jag hade världens träningsverk och som att någon hade mosat mina ben. Idag känns det bättre, har dock inte gått en lång bit så jag får se. Förhoppningsvis försvinner det tills i morgon då jag har fotbollsträning.

När jag berättar för Malin och Sandra vad som hade hänt så tror dom inte ett ögonblick på att det skulle vara att det var halt att jag ramlade. Kan till viss del förstå dom för jag har vurpat fler gånger denna vår, men denna gången skadades inte ryggen lika mycket och rumpan är hel!Work Work Work

Denna vecka är fylld av arbete, har bara varit ledig i onsdags. Nu i helgen är det arbete som gäller också idag så jobbar jag 14-21.30, i morgon 7-16 och på söndag 15.45-21.30. Man måste tänka pengar så kommer energin tillbaka. Det är inte så att jag inte trivs, utan jag trivs jätte bra, det är bara det att jag känner i kroppen att jag skulle behöva vara ledig lite mer innan skolan börjar.


Vad har hänt?

Nu har jag inte uppdaterat på nästan en vecka så jag har lite att berätta:)

Fredag 30/7

Åkte till Askersund vid 10.15 med buss, sov halva resan och det var så himla skönt! När jag kom till Askersund gick jag till Mammas job och sedan åkte vi hem och käka lunch. Mamma och jag åkte sedan till min kära kusin Ingela och gullungen Tilda och hälsa på! Hon fick en Hello Kitty tröja av mig men den flög i väg och snurran hon fick av mamma och pelle från danmarksbåten var mycket roligare att leka med.


Lördag 31/7


Gick upp tidigt och Ingela hämta mig för jag var barnvakt åt Tilda när Patrik och Ingela satte upp väv i sin tvättstuga, sedan gick jag hem till min moster med lillan och åkte vidare till Åmmeberg och hälsa på Therese och Molly, och även där fick jag aggera barnvakt när Therese städa undan allt hundhår, för det visade sig att lillungen var pälsallergiker.

Söndag 1/8

Mamma, jag och Pelle åkte till Marieberg och beställde bröllopskort som de ska skicka till alla som var på bröllopet, sedan fynda jag och mamma jeans för 99:- st:) Vid 20.20 gick bussen hem till Skövde igen.

Måndag 2/8


Upp tidigt för jobb, slutade 13.45 och när jag kom hem så somna jag i en timma och det kändes sååå skönt! Vid 17.00 tiden var det dags för träning. Efter träningen spöregna det när jag cyklade hem, jag var genomsur när jag kom hem. det regna så mycket att det kom in så mycket vatten i min väska så att min mobil blev vattenskadad och går inte att använda mer, även fast den torkat *surt*. Som tur var fungerade en gammal mobil.


Tisdag 3/8

Även denna dag jobba jag till 13.45 sedan somna jag direkt när jag kom hem och sedan var det träning. Hade haft ont i knät sedan dagen innan och det blev inte bättre efter denna träning. När jag cyklade hem hade jag svinont.

Idag onsdag 4/8

I
dag gick jag i nattlinne fram till kl 12.30. Med tanke på att jag är ledig så struntar jag i hur jag är klädd. Har varit på stan och inhandlat en fin lång tröja för 49:- på Gina Tricot, samt varit på Willys och handlat mat samt hyrt film på hemma kväll. Nu sitter jag här och njuter och tänker inte anstränga mig mer än att gå ner till tvättstugan!


RSS 2.0