Söndag

Söndagar är tråkiga, det är en meningslös dag som jag inte fattar varför den finns med i veckans dagar i huvudtaget? Nej nu ska jag sluta gnälla, jag har faktist gjort saker idag tro det eller ej. Dagen börja med att jag tog en timmas promenad poch sedan såg jag på en film jag hyrde igår. Har även gjort i ordning lite mat, idag blev det svampsoppa som var riktigt god! Plugga, ja det har jag faktist också gjort:) Det som återstår på schemat idag är träning i kväll, och efter det ska jag tillaga något som jag kan äta till lunch i morgon när jag är i skolan.

Ha en trevlig söndag!


OS- Brons ala Myhrer

Jag trodde det var kört i herrarnas slalom för svenskarna så jag valde att inte kolla på det igår. Jag blev glatt förvånad när jag hörde på nyheterna att den här grabben fixade bronset!


Lördag

Idag när jag vaknade insåg jag att min förkylning som jag fick i går natt har börjat försvinna. Snacka om en kortvarig förkylning:) Så jag bestämde mig för att gå till Puls på morgonen och träna. Det var riktigt skönt och jag var där i en timma och var där nästan helt själv, det var en tant som var där med, men hon täna inte lika länge. Efter det gick jag hem och har inte lyft fingret. inte mer än när jag värmde rester från igår och åt. Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska hyra film? Hmmm det är melodifestivalen i kväll men innan det är det bara skit på tv. Börjr tröttna på OS och jag känner att det inte är direkt något och titta på nu när sverige inte har några förhoppningar. eller jag har inga förhoppningar på de som är kvar:)samtidigt känner jag att jag behöver spara pengarna till resten av månaden eftersom min ekonomi inte alls är bra. jag får se hur jag gör?

Ha en bra kväll...


OS-GULD ala Lag Norberg

Vilka brudar! Andra OS Guldet på raken!


mami<3


Min Mamma är den bästa och jag älskar henne över allt annat<3 


Säger mycket men gör inget

Jag är så trött på folk som gnäller men inte gör något, och när jag gör något som problemet ska lösas så drar endel sig tillbaka och blir rädda, men fortsätter gnälla. Alltså jag förstår inte det tänket men idag gjorde jag något även om inte alla ville det. Jag tror detta kommer lösa sig nu och det kommer förhoppningsvis bli bättre. Känns bra att andra visar mer uppskattning att jag gjorde något. Nu kanske ni kanske att jag pratar i gåtor men ibland måste jag det, jag kan hänvisa er till tidigare inlägg så kanske ni kan lista ut vad jag pratar om. Vilket fall är jag nöjd och stålt över att jag gjorde det jag gjorde.


Har varit i skolan hela dagen idag och sedan kl 18 så var det träning med fotbollen och löpning var det som stod på schemat. Vi var 4 st som kom, men de andra har någonting annat nu i kväll men fråga mig inte vad det var? Löpningen gick bättre än väntat och min kondition blir bättre. Inte undra på när jag gått ner 10 kg det blir lite lättare då. Nu känns det gött i kroppen och jag kommer kunna sova gott i natt.


Kolla på OS nu och svenska damerna är klara för final i Curling, alltså en medalj till i svenska midaljsamlingen:) Hoppas på att svenska hockeydamerna tar brons i kväll med och att Sara Grahn får vakta buren någonting för hon är grym. Går dock inget vidare för staffetdamerna i skidor, tror inte på någon medalj där.


I morgon så är det ingen skola och jag ska tvätta, ska även gå på stan och finna ett bar byxor som sitter normalt på benen. Just nu har jag för stora byxor och det ser inte bra ut, det är som påsar på benen.  Hoppas på att hitta ett par snygga men billiga.

 


OS-GULD ala Svenska Skidherrarna!

Nu kom sveriges fjärde guld i OS, igår tog svenska skidherrarn a guld i skidstafetten! Söndergren, Hellner, Olsson och Rickardsson, vilka killar!

Foto: Scanpix


Citat

Detta citat kom för 1,5 år sedan från en av våra lärare! Hitta den i ett gammalt inlägg idag!

Läraren - "Jag tänkte släcka ljuset här inne för jag ska tända ett ljus, jag tänkte att ni är ju så trygga med varandra i klassen nu, eller hur?

Klassen -"Jaa!"

Läraren -"så ni har väll slutat tro att den ni sitter bredvid kan vara en seriemördare"


haha hon är så rolig:P

Ne he


Fick inte tag på någon jag ville prata med på skolan:( Men jag har bestämt möte i alla fall:)
Jag bjuder på en bild! Tycker att jag ser smalare ut i ansiktet:)

 


Sol, kallt och ingen skola

Idag är det ingen skola men jag skulle ha varit på fältstudier idag, men den förskolan och skolan är stängd pga rasrisk av all snö. Eleverna får bli undervisade på annan plats i byggden och det blir bara rörigt om jag kommer ut när det är så här. De är nog förrvirade över att inte kunna vara på skolan. Så idag får jag vara hemma i stället. Jag ska aggera i rättvisans tjänst och kolla upp vissa saker angående förra inlägget. Ska möta Nina på lunchen och äta någonstans på stan. Måste även stoppa ner näsan i böckerna inför morgondagens seminarium i naturvetenskap och teknik. I eftermiddagen vid 17 tiden så är det fotbollsträning och det är skönt att det är tidigt så jag hinner plugga mer efter. Det är varma kläder som gäller!


Bestraffning

På Högskolan får man som student inom lärarprogrammet lära sig att man inte ska bestraffa sina barn/elever i förskolan/skolan när de gör fel. Det vet vi mycket väl, men det gäller tydligen inte en av våra lärare? Hon kollektivbestraffar hon, förutom dom som kom på hennes föreläsning. Det stod faktist inte att det var obligatoriskt och vi viste inte att det skulle grunda i en praktisk sak. Vist om det hade stått att det var obligatoriskt men nu gjorde det inte de. Stackars de personer som verkligen var hemma och var sjuka både själva eller deras barn. Fattar inte mig på den personen? I morgon så ska jag försöka lösa detta på något sätt....I morgon skulle jag egentligen varit på fältstudie men eftersom skolan är stängd pga rasrisk så får jag stanna hemma, ungarna får undervisas på ett annat ställe och det ger inte mig något. Nu är problemet att jag skulle göra intervjuer denna vecka eftersom en sak ska in innan nästa tisdag, men det får lösa sig.Övrig information: Det snöar igen:(

Glad/ledsen?

I två dagar nu har jag känt mig förvirrad, ena stunden är jag ledsen och ena stunden känner jag mig hur glad som hellst? Idag är jag nog mer deppig, jag tror det är för mycket att tänka på nu bla, Examensarbete och vem ska jag jobba med i höst?, Sommarjobb, massor i skolan, viktminskning mm...  

Silver ala Kalla & Haag!Det här tjejerna är helt underbara, det var inte långt ifrån att de tog guld:) Kalla har nu ett Guld och ett Silver och Haag har två Silver från detta OS, de kan inte vara mer än nöjda!


En sak ur världen

Fick reda på att min portfolio som jag har fått kompletering på är nu godkänd! Känns så skönt att veta att jag slipper den nu. Nu kan allt fokus ligga på de pågående kurserna!

Examensterminen HT2010

Ja i höst är det dags att göra examensarbete, men som det ser ut nu har jag ingen att göra det tillsammans med:/ Vet inte vem jag ska göra det med? Nästan alla i klassen har någon att göra det med så det är svårt och många vill inte vara tre. Det är lite känsligt också vem man ska göra det med, jag vill ju vara med någon som jag kan jobba med och kan lita på.

Tiden får visa hur det blir?

Veckans viktminskning

-0,5 kg och -1 cm runt midjan

Total viktminskning på 5 veckor:

-10 kg och -10cm


Nervös:/

I morgon är det måndag och det är den dagen det bevisas hur jag har lyckats varje vecka att gå ner i vikt. Denna vecka har jag syndat flera gånger. Jag har ätit en semla, naturgodis, popcorn och pannkaka med grädde och sylt. Jag förväntar mig inget bra resultat, jag förväntar mig till och med att jag har gått upp. förhoppningsvis så har jag inte gått upp ett helt kilo. Ja alla veckor kan inte vara bra och denna har verkligen inte varit det. Det har inte varit mycket träningar heller och eftersom cupen blev inställd så har jag inte rört mig allt för mycket. Tiden får visa hur det gått. Jag uppdaterar i morgon bitti!


Hehe

Brist på träningskläder har jag i alla fall inte.
18 t-shirtar
9 shorts


Burr..

I morse sa jag att jag hade hittat mitt gymkort och det var jag glad för, men jag var inte lika glad när jag kom dit och insåg att det inte fungerade. jag drog kortet vid dörren flera gånger och tryckte koden men det fungerade inte? När jag var där för ett tag sedan så sa jag att jag inte hitta det hemma och frågade vad ett nytt skulle kosta och då sa de 100 kr och då sa jag att jag tänkte gå hem och leta igen, men inte att de skulle spärra det. Så jag hoppas att de inte har gjort det för då tänker jag inte betala 100 kr för ett nytt eftersom jag inte bett om att de ska göra det.

Nu har jag i alla fall varit på en timmas promenad. Det var riktigt kallt men jag hade tagit på mig ordentligt så jag frös inte så mycket, bara om kinderna. Nu ska jag varva ner en stund och tina upp sen ska jag rensa lite kläder i garderoben.

Ha en bra kväll!


Lite om mig!

PERSONLIGT
vad heter du: Sofia
vart bor du: Skövde
hur lång är du: 171
ögonfärg: Gröna
hårfärg: Mörkblond

SENASTE PERSON SOM
du sov i samma säng som: Det vet jag inte?
du pratade med: Marina
du gick på bio med: Nina
du gick på stan med: Nina
som såg dig gråta: Nina
skällde på dig: Anna

HAR DU NÅGONSIN
sagt jag älskar dig och menat det: Ja
bråkat med ditt husdjur: När jag var hemma hos mor så bråka jag med katten
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej
är du ensam nu: Jajemen
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Ja
vill du gifta dig: Om jag hittar en person jag verkligen älskar
vill du ha barn: Absolut

EXTRA STUFF
vem är din bästa vän: Ninis
vilka kläder sover du i: Shorts och linne
vart vill du gifta dig: På något romantiskt ställe
vem hatar du verkligen: personer som inte kan vara ärliga
kör du bil: Ibland
har du ett jobb: Nej, men jag pluggar
gillar du att ha folk omkring dig: Både och
är du ett hälsofreak: Hmm ibland men nu är jag det verkligen
har du någon tatuering: Nej
har du någon piercing: Hål i öronen

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: Ja av glädje att sverige har tagit medaljer i OS
köpt någonting: Ja, mat
varit sjuk: Nej
sjungit: Absolut
sagt jag älskar dig: Nej
velat säga till några att du älskar dem: Nej
träffat någon ny: Nej
saknat någon: Ja
kramat någon: Ja
kysst någon: Nej

VILKEN
tidning läser du: Hmm, Allers:P
buss åker du oftast: Linje 1, 12, 13
frisyr har du: långt
dag fyller du år: 12 Januari

SENASTE
film du såg: Trolltider
sak du stal: Har aldrig stulit
mat du åt: Tacos
gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig gjort det

Tio första:
Första bästa kompis: Gustav och Therese
Första bil: Har aldrig haft egen bil
Första killen: ?
Första husdjur: Kanin som hette Matilda
Första semester: Lanzarote 2004
Första jobb: Extrajobb på hemtjänsten
Första köpta skiva: ?
Första riktiga kärlek: ?
Första piercing: Hål i öronen
Första konsert: ?

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Cider
Sista bilfärd: Till maxi
Sista filmen du såg: Trolltider
Sista ringda telefonsamtal: Till mamma
Sista bubbelbadet: ?
Sista spelade cd: ?
Sista kyss: ?
Sista gången du grät: I morse
Sista måltiden: Tacos

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad?: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet?: Nej
Fått ditt hjärta krossat?: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det?: Vet ej?
Haft ett one night stand?: he he
Busringt till nån?: Ja!

Sex saker du gjort idag:
1. Drukit en liter vatten
2. Druckit en camridge shake
3. Gått till gymmet
4. Blivit förbannad
5. Gått hem från gymmet
6. Suttit vid datorn

Tre val:
Svart eller vit?: Svart
Sommar eller vinter?: SOMMAR!
Choklad eller chips?: Inget av det

Yes!

Jag har hittat mitt gymkort! Så skönt, och nu kan jag gå när jag vill och träna, inte bara när det är öppet mellan 16-18 på vardagarna! Jag blev så himla glad att jag tänker gå iväg och träna redan nu! Jag skiter i att det vräker ner snö, jag tänker gå ändå!

OS-Guld ala Hellner & OS-Brons ala Olsson

 

Vilka grabbar! Nu har sverige tagit 3 Guld, 1 Silver och 2 Brons i OS och vi hoppas på fler medaljer!

Tobias Angerer, Marcus Hellner och Johan Olsson. Foto: Scanpix


Vitt, Vitt, Vitt...

Det är vitt överallt och det snöar lite fortfarande men absolut inte leka mycket som förut. Har blivit erbjuden att komma hem till Nina i kväll och titta på melodifestivalen, men jag tacka för ovanlighetens skull nej att gå bort. Jag känner att jag inte vill ge mig ut i snön idag, har redan varit det och det var nog svårt att komma fram bland all snö. Sen har jag inga bra vinterskor som passar till så här mycket snö. Jag har ett par stövlar men de är tunna och blir kalla direkt, men så är det när man inte har mycket pengar och kan köpa något ordentligt till fötterna. Häll på att förfrysa kinderna när jag var ute med, det är iskallt och blåser, men skulle behöva en rånarluva för att känna sig varm om ansiktet:) Nee jag ska sitta hemma och mysa i kväll och titta både på OS och Melodifestivalen för mig själv, det kan va skönt det med:)

OS- Nörd


Tryck på bilden så kommer ni in på SVT där ni kan se senaste nytt!


Ja jag är en OS-nörd men jag kollar absolut inte på allt. Jag kollar på
- Skidskytte
- Skidor
- Hockey= Dam/herr
- Curling= Dam/herr
- Alpint


Men hallå!!!

Alltså nu förstår jag varför stora idrottare störs så mycket av inställda tävlingar och matcher. Fick precis meddelande från min tränare att dagens Möbelcup i Tibro är inställd på grund av vädret. Jag har gått upp tidigt och fixat lunch som jag skulle ha med mig, samt börjat ladda ordentligt, och så är cupen inställd:( Kan till viss del förstå det eftersom det är lag som åker långt för att spela cupen och som vädret ser ut nu så skulle inte jag heller ge mig ut och åka långt.

Nu får det räcka med snö.....

OS-Silver ala Haag

Hon är ju helt otrolig! Snacka om att vara bäst när det gäller!
Bra jobbat Anna Haag!

Anna Haag. Foto: Scanpix


Ta slut då...

Jag blir så trött, det är andra dagen som snön faller nu, vi hade redan för mycket snö innan, det behövs inget mer nu. Nu vill jag att det börjar smälta bort så att vi så småningom kan få se lite vårblommor och bäckar som pålar. jag vill kunna ta på mig vårjackan och njuta av lite vårvärme. Fortsätter det såhär kan vi väntas snö i midsommar. Nu kanske jag överdriver men för tillfället känns det så.

Nej nu ska jag sluta gnälla och glädjas av fredagen och vad den har att erbjuda. Jag har redan varit igång och diskat berget. Ska snart få på mig någonting annat, nattlinnet kan jag inte gå i hela dagen. Ska börja läsa en av två böcker vi ska ha till ett seminarium nästa vecka. När det är sjort så ska jag till gymmet och ta i lite och träna mycket mage och överarmar. Ska ta en tur på motionscykeln med. Ska dock inte ta i allt för mycket så jag inte är pigg i morgon på Möbelcupen. I kväll ska jag till Nina och laga mat och kolla på Let´s dance, ska bli riktigt trevligt!

Have i nice day


En titt på eländet.


OS- Brons ala Pärsson

I onsdags så krachade hon och igår stog hon på benen och tar ett brons i superkombination! Det är en bragd bara det, men tyvärr är det bara de som tar guld som får bragdguld. Detta är Anjas sista OS och jag glädjs med henne att hon mist har tagit ett guld i detta OS. Jag håller tummarna för fler och att hon läker snabbt och slipper åka lopp där hon lider av smärta.

Anja Pärson tog emot bronsmedaljen vid morgonens prisceremon


OS-mys

Sitter i soffan i morgonrocken och tittar på OS!


Ingen skola

Hello alla bloggvänner!

Idag är det en skolfri dag men det betyder inte att jag slipper plugga. Ska läsa inför nästa veckas seminarium och jag ska även leta fakta om regnbågen som vi ska ha i naturen, vill ni veta vad vi håller på med i Naturvetenskap/Teknik på kolla här.

Annars idag är det träning mitt på dagen mellan 12-14. Det är skönt så har man resten av dagen på sig och plugga.

Är kortfattad idag, ska ner till tvättstugan!

Ha en bra dag!


Onsdag

Idag känns det som att allt känns bra igen! Känner en glädje som går genom kroppen och det har jag inte kännt på två dagar. Ibland måste man lägga saker bakom sig och det har jag bestämt mig för att göra nu.

Idag har jag skola hela dagen och sedan i eftermiddag så är det möte om FRAMTID som är om två veckor. Jag ska vara med och hjälpa till med att servera lite fika och lunch till de olika företagen som kommer och ställer ut på mässan. I kväll så ska jag bara ta det lugnt och kolla på OS och det som finns att erbjuda där. Tror det ska vara skidor och störtlopp? jag har blivit en riktig OS nörd. 

I morgon är det ingen skolan utan hemastudier, vi har träning mitt på dagen mellan 12-14 efter som den största delen av laget har sportlov. Men jag hade tur att kunna komma! Är även skolfri på fredag och då ska jag passa på att plugga pch gå till puls och träna.  

I helgen så är det möbelcupen i Tibro, detta börjar på lördag med gruppspel och om vi går vidare från det så väntar kvarts, semi och final på söndag.

Nu är det dags att göra sig i ordning och gå till skolan!

Ha en bra dag:)

Kläder

Nu börjar det bli jobbigt med kläder. Eller jobbigt och jobbigt, jag är glad att de har blivit lite stora, men det är jobbigt också eftersom de hänger som påsar. Mina byxor får jag dra upp minst 100 gånger om dagen. Det tråkiga är att jag inte har råd att köpa nya, sen är mitt skärp borta? Fråga mig inte vart de är? Vindjackan jag har på fotbollen dock sitter as bra nu, den var på gränsen till att vara för liten förut, men nu är den på gränsen att vara för stor. Ska bli intressant och se hur matchstället sitter nu i helgen då det är möbelcup i Tibro, det var lite litet sist jag använde det på Dina Cup. Jag får använda de kläderna som mått för hur pa mycket min kropp har minskat! 


OS-GULD ala Ferry!

Andra OS guldet för sveriege! Björn Ferry är ju så himla bra! Jag hoppa upp och ner i soffan när han körde igår!


Ledsen

Något som har varit klart i ett halvår bara ströks igår på en sekund. Så här leden har jag inte känt mig på hur länge som helst. Det värsta är att det är bara några få månader kvar:( Jag förstår fortfarande inte varför?  Anledningen var inte helt tydlig. Är det någon som säger någonting bakom min rygg? Jag har funderat fram och tillbaka men jag kommer inte fram till något....

OS-GULD ala Kalla!

Nu kom sveriges första guld i OS och första medalj!


Jag och Ninis!

Idag ska jag leka med min Nina hela eftermiddagen och kvällen lång!
Vi har inte träffats sedan vi var i ullared typ:/


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -1,5kg, -2cm

Jag blev glad när jag ställde mig på vågen idag! Den visade att jag på fyra veckor har gått ner 9,5 kg! alltså är det bara 0,5 kg kvar tills den målvikt jag satte tills april! Så nu ligger jag bra till! Nästa målvikt är att gå ner 10 kg till tills 3 juli då mamma och Pelle gifter sig och jag ska få på mig en tärnklänning:) Jag ska försöka köra lika hårt som jag kört nu ända fram så kanske jag går ner ännu mer? Jag kommer vilket fall vara nöjd när jag gått ner 20 kg. Jag har även minskat 9 cm runt midjan och tro mig, det känns på kläderna! Jobbigast är nog byxorna, jag måste skaffa mig skärp. Jag ångrar mig att jag inte toh mått runt överarmarna när jag börja för de har också blivit mindre:) Det är något jag har lidit av, att tröjorna sitter för hårt runt överarmarna. 

 
Kör säkert på Pelles motionscykel!


Ingen dag för mig

Alla hjärtans dag ger mig bara en stor klump i magen, en klump som återkommer varje år sedan jag gick de första åren i skolan. alla hjärtans dag kan såra många mer än att glädja någon. Jag minns när vi varje år från 4-6:an hade kärleksveckan den veckan alla hjärtansdag inföll. Denna vecka fick vi lära oss olika kärleksdanser och göra kort till varandra i klassen, det var roligt att göra kort och ge bort, men jag fick ju aldrig någonting tillbaka:( Det hände kanske en gång, men vad gjorde det lilla kortet när alla andra fick stora högar. Sista dagen på kärleksveckan skulle killarna i klassen hämta oss tjejer hemma och gå med oss till skolan (fråga mig inte varför) och de skulle ha med sig en ros. Dagen innan så sa fröken vilken kille som skulle hämta en och varje gång när mitt namn kom upp så hörde man en stor djup suck från den som skulle hämta mig. Ska ett barn i skolan behöva få uppleva detta? Jag hoppas att detta inte förekommer fortfarande på skolan? När jag är klar som lärare kommer jag inte fira denna dag med mina elever, och om det är så att jag måste så ska alla göra ett kort till alla i klassen så ingen blir utan. Det är här mobbningen visas och jag vet att jag inte är ensam och har upplevt det här. Det sitter säkert många därute som har varit med om precis samma sak.

När jag gick på högstadiet så skulle vi dansa salsa på alla hjärtans dag och vi var mindre tjejer i klassen så alla tjejer skulle i alla fall få dansa tänkte jag. men så var det ju inte. Tre killar stod och tvärvägra dansa med mig så jag fick inte vara med och lära mig någon dans. Jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv som jag var just den dagen och mina lärare fick allt höra hur dumt jag tyckte det var att de skicka iväg oss på sådant när de inte är där och ser vad som händer. Ja som ni hör så är denna dagen ingenting för mig. jag kan säga till den personen jag tycker om att jag gör det 365 dagar om året så varför måste jag göra det extra mycket denna dag?
Torsdag

Jag är helt seg i kroppen, har lite träningsvärk från gårdagens fotbollsträning. Vi sprang mycket gjorde utfallssteg, upphopp och andra övningar som mosa benen. Men va gött det känns efteråt! Är glad att jag kom upp ur sängen i alla fall.

Idag ska jag gå i skolan mellan 8.15-12 och sen ska jag planera lite med Karin och Anna, sedan hem packa klart och diska. Sen drar jag till Askersund och stannar tills torsdag!

Nu ska jag göra mig i ordning!

Ha en bra dag!

Då kom den då

Jag har inte fått någon riktig kompletering sedan jag började lärarprogrammet hösten 2007 men igår kom den och den var ganska väntad, men jag trodde inte det skulle vara på just den delen. Men men det var inte för allvarligt och jag är snart klar för att lämna in portfolion igen. Hoppas på att hinna göra klart den när jag kommer hem i eftermiddag. Självklart blev jag besviken när jag fick tillbaka portfolion igår eftersom jag aldrig upplevt känslan av att behöva göra om något jag har skrivit, men när jag kom hem acceptera jag det ganska snabbt och jag har hittat den fakta jag behöver för att slutföra den. Har en liten knivig sak kvar men det ska jag försöka få hjälp med idag av någon snäll klasskamrat.

Idag har jag skola mellan 8.15-15.00 och jag vet inte om jag ska gå på sista föreläsningen, jag börjar få nog av dockor, bättre blir det ju inte när läraren alltid skäller om vi inte fattar eller om vi har andra åsikter:/ Tiden får visa om jag kommer gå dit. Efter skolan ska jag som sagt göra klart kompleteringen och sedan i kväll är det fotbollsträning.

Ha en bra dag!
Trallalalalaaaaaa

Hej på er, det blev inte mer än ett inlägg igår morse. Det finns en förklaring varför jag var så kortfattad. Min dag gick fel frå att jag vaknade tills jag väl somna. Mitt humör igår önska jag inte min värsta fiende. Jaja alla har dåliga dagar och igår var det min tur. Träningen gick inte alls bra och mina skott gick inte dit jag ville.

Nu glömmer jag den dagen och jag hoppas på en betydligt bättre dag idag. Skolan börjar 9.15 och jag går till 15.00, hoppas det är intressanta föreläsningar? Matematik inom motessoripedagogiken ska vi ha på morgonen. detta jobbade vi med på gymnasiet då jag gick en montessorikurs, men lite upprepning skadar inte.

Annars idag ska jag bara va hemma och ta det lugnt!

Orka med allt:(

När man känner att man inte duger och när det inte går som man vill även fast man kämpar så känns livet inte speciellt roligt.Veckans viktminskning är 0,6 kg och mått -2 cm, tre veckor -8kg, -7 cm

En tanke...

Ibland vill man träda in i ett nytt skal och se fall man duger och om man är saknad i sitt orginal...En kurs kvar
Betyg

  
  SV222G
3001
Svenska för blivande lärare med inriktning mot tidiga åldrar A22, 30 hp
Barn och ungdomslitteratur, 7.5 hp
G
 2010-02-05
  SV222G
1001
Svenska för blivande lärare med inriktning mot tidiga åldrar A22, 30 hp
Språkutveckling och kommunikation i tidiga åldrar, 7.5 hp
G
 2009-12-11


Nu är jag godkänd på två av tre kurser från i höstas, hoppas resultatet från andra kursen kommer snart men det hänger på hur portfolion gått. Hoppas på att få tillbaka den i veckan:)

Helg!

Även fast det är lördag så är jag uppe tidigt, om sanningen ska fram somna jag halv tio igår:/ Jag han och se klart alla danser i let´s dance och så skulle jag se på solsidan men då slockna jag. Fick reda nu på morgonen att Rabih åkte ut och det var på tiden, han skulle åkt ut första programmet enligt mig. Solsidan ska jag ta och se på datorn när jag skrivit klart detta inlägg hade jag tänkt.

Idag ska jag träna mellan 14-16 inomhus på vanligt golv, vi måste träna på futsal inför möblecupen i Tibro om två veckor. Jag hoppas på att vi kommer längre än till kvartsfinal denna gången för det vet jag att vi kan om vi vill. Även denna gång kommer vi ha två lag med men jag vet inte riktigt i vilket jag kommer komma? efter träningen så ska jag hem och göra mig i ordning för vid 17.00 börjar tjejkvällen hemma hos Johanna, ska bli riktigt roligt, jag missade förra när den var hos Annelie och dom hade haft det riktigt roligt! I kväll är det Melodifestivalen med och jag har inte en susning om vem som skulle kunna vinna? Tjuvlyssnade på svt.se och jag tror man måste höra låtarna flera gånger.

Nej nu ska jag se på Solsidan! Ha en underbar dag!


Skapa blogg

Rubriken låter enkel för oss bloggläsare och det tycker jag att det är, i skolan idag ska vi skapa en gruppblogg där vi ska skriva om naturvetenskap och teknik för tidigare åldrar i skolan. Kommer självklart länka till den från min blogg så får ni se vad vi pysslar med i skolan. Tänk vad lärarprogrammet är modernt!

Torsdag= Ingen skola

Idag vakna jag vid sju och slog på tvn men somna om på direkten och vaknade kvart i nio, gick upp tog på mig kläderna och gick en långpromenad på 1,5 timmar:) Kände mig as trött när jag kom hem, gick förbi och hämta ut pulmicort med och jag höll på att dö när jag fick se priset, man kan säga att jag är pank nu. Jaja det får lösa sig på något vis. Nu är klockan snart ett och jag har påbörjat och läsa en engelsk artikel vi ska ha till ett seminarium nästa vecka och det går inte så bra. Min eneglska är rutten, och speciellt när det gäller vetenskapliga begrepp. Finns en anledning till varför jag valde bort engelska B på gymnasiet. annars idag ska jag röja lite här hemma och sedan är det FUM i kväll, känns som jag inte orkar men det är ett måste.
Ha en bra dag!


Snö överallt och mycket

Såhär ser det ut utanför våra lägenheter


Lycka till med cyklarna:)


Mycket snö


SNÖ

Har aldrig sett så mycket snö som det är nu, är vi i alperna eller?


Tisdag morgon

Idag var det segt att gå upp. Jag gick upp extra tidigt eftersom jag måste dricka vatten, precis som jag nämt tidigare undviker jag att dricka det under föreläsningarna för jag missar så mycket av allt om jag ska springa på toa hela tiden. Ja ja men nu är jag uppe i alla fall och känner mig ganska pigg! Skola idag alltså hela dagen, vi ska ha matematik för tidigare åldrar! Det är första föreläsningen i kursen så jag hoppas det blir intressant? 

I kväll är det fotbollsträning i Ulvahallen, skönt att få vara inne och träna lite, det bästa är ju att det är konstgräs inomhus:) Sån möjlighet hade vi inte när jag spelade i Skyllberg så jag känner mig mer förberedd för serien i vår och sommar nu än när jag spelade där. Tycker det är synd att inte alla har den möjlighet, men världen har mycket orättvisor.

Hur ser veckan ut annars?

Onsdag: Skola och träffa vänner i klassen och umgås, hoppar träningen.
Torsdag: Tror jag inte har skola för det har blivit någon ändraing men jag är inte säker? Ska till gymmet i alla fall, det var länge sedan nu.
Fredag: Skola, gå till gymmet
Lördag: Tjejkväll hos Johanna!
Söndag: Träning

Måndag

Ja idag är det måndag och det har inte hänt så mycket mer än att jag har tvättat, handlat och gjort kålpudding. När det gäller plugg så har det helt legat åt sidan idag, har inte haft motivation alls, men i morgon måste jag läsa de sidorna vi ska till seminariumet på onsdag. Kålpuddingen blev god föresten och jag tvekar inte att göra det ingen!

orkar inte skriva mer idag..

Ha en bra kväll!

Kålpudding ala Sofia

Idag har jag prövat på att göra kålpuddning och jag tror jag har lyckats!

Receptet kan ni hitta här: http://www.tasteline.com/Recept/kalpudding

Det är inte dags att äta än men jag återkommer om det blev gott!


Vikt

Idag har jag vägt mig igen och det var en stor besvikelse:( Har bara gått ner 0,9 kg denna vecka enligt min våg. Men jag vet inte om jag ska lita riktigt på den? När jg ställer den på olika ställen i lägenheter så kan det skilja endel:/ Kanske ska ta och hitta en annan våg, min är lite vinglig ibland och det kanske påverkar resultatet? Nej nu ska jag inte skylla ifrån mig på vågfel. Låter bättre och säga att jag på två veckor har gått ner 7,4 kg.

RSS 2.0