*Vit Lördag*


...Snön ligger vit på taken och fia sitter vid datorn klarvaken:P

Tro det eller ej men det är faktist snö ute, det är inga stora mängder, men så pass mycket att det täcker backen. Det börja snöa i går kväll när vi tog en promenad till stan, men då trodde jag inte att det skulle ligga kvar idag på backen. Folk åker skidor i slalombacken vid billingen i alla fall. Det kommer nog ligga kvar under dagen, för det är -2,5 grader ute.

Idag ska jag följa med Nina och Robert och handla på coop, eftersom jag inte har ätit vanlig mat under veckan så är kylskåpet så tomt så det ekar. Annars ska jag försöka komma till gymet och träna om tiden räcker till för det stänger ju tidigare idag, eller så kanske jag tar mig en långpromenad. Huvudsaken är att jag rör på mig. I kväll så blir det tv för då är det final i Körslaget, och jag hoppas att Snygg Erik vinner:) Men ska jag vara ärlig så tycker jag både team Erik och Team Hanna är jätte bra, det är första gången som mina två favoriter kommer till final i ett program, okej det var det i idol också:P A ja jag ska sitta och hålla tummarna för dem i alla fall.

Udag ska jag äta en måltid och jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra? Funderar på någon god sallad:) Antingen med kyckling eller räkor i? Hm...

Nu ska jag försöka få i mig en soppa innan vi åker och handlar:)

Ha en bra dag

Fredag kväll

Går bara inte:(
Ne jag får helt enkelt ge upp, jag skulle egentligen börja äta en måltid och två påsar på måndag men jag får börja nu i stället, jag mår inte bra av att äta 3 soppor om dagen:( Men vem säger att det inte kommer funka i alla fall? Ska kämpa för att äta nyttig mat då jag äter vanligt. Beslutet är taget nu i alla fall, jag vill inte må dåligt och inte ha ork.

Kvällens to do:)
Snart ska jag med Nina och Robert ut på stan för de ska ha godis, men inte jag, det är bara skönt att komma ut lite i friska luften. Sen blir det väll let´s dance, men min favorit är inte kvar för hon fick hjärnblödning, uch:( Får kolla in de andra dansparen och se vem som gör det bästa denna vecka:)
Magdalena Graaf Foto: TV4

Hungrig

Jag är så hungrig så att fort jag ser något som har med amt att göra utsöndras det saliv i munen, jag är som en dreglande hund, det är hemskt. Men jag ska klara mig med sopporna tills på måndag. Uch jag blir deprimerad av detta, vad är livet utan mat? INGET!!! Var mycke lättare förra året när jag höll på med detta.



Nu har jag i alla fall varit fuktig och varit på gymmet, jag böt så jag körde kondition idag i stället och kör styrka i morgon. Jag körde kondition i 45 minuter och det var riktigt skönt! 

Duktiga jag!

Känner mig verkligen på gång nu, ska snart i väg till gymet med Annelie, blir andra gången denna vecka och inte den sista får jag hoppas, kanske blir en tur i morgon med, då jagh bara kör kondition. Känns så himla skönt att kunna röra på sig igen efter resan och öroninflammationen. Ska försöka lägga upp mitt egna träningsschema som kommer gå ut på att minst va på gymet två gånger i veckan och minst en gång promenad i veckan. Är jag riktigt duktig så tränar jag med, men det kommer gå i perioder för jag har ju skolan också och när jag gått en hel dag i skolan brukar inte orken infinna sig när jag kommer hem. Nej nu ska jag bege mig och möta min vän vid Natilus.

Hör av mig senare

Ledig dag,...

...eller ledig och ledig, schemafritt. På högskolan har man aldrig ledigt man har bara shemafritt. Snacka om att va styrd, och låta upptagen. Ne ärligt jag måste ta tag i plugget nu i helgen. Har inte så mycket annat att göra, eller jag ska gå och träna tänkte jag också. I går fuska jag med maten igen, vi var ju på bio och tog oss en matbit innan och jag vill ju inte vara tråkig, men jag tränade faktist innan igår och jag ska ut och gå en långpromenad med Mariah sen, så jag tror inte det var så himla faligt, men nu kör jag stenhårt igen.

Oj nu när jag titta på schemat så såg jag att jag ska ju på teambuilding nästa helg:) Va snabbt det gick, när jag fick reda på att jag skulle på det tyckte jag det var evigheter till dess. Tycker det ska bli roligt att lära känna människorna jag ska arbeta med under ett års tid.

Nej nu ska göra mig i ordning, bädda och plocka undan lite här. Bloggar lite senare och berättar om det hände någonting roligt under vår promenad.

Ha en bra dag

Wallander- Hämden


Idag kl 17.00 hade vi överlämningsmöte med de gamla styrelserna, de lämna över tips och ideér hur vi kan arbeta. Efter det kom Andreas förbi och hämta upp mig och vi gick till stan där vi skulle möta Karin och Mariah, vi gick och åt på Mangos och sedan gick vi på bio och kollade på Wallander- Hämden. Vi hade en riktigt trevlig kväll med mycket skratt!


Längtar tillbaka



Jag längtar tillbaka så fruktansvärt mycket till Thailand, älskar det landet! Så saknar jag ju bruden jag åkte med också:P

Sova mer!

Jag har sovit så gott i natt att jag ville inte gå ur sängen när klockan ringde. Jag vill sova mer, det var så varmt och skönt under mitt täcke. Sen ska man upp i den kala luften, fryser alltid för det är så kallt i min lägenhet. Om en timm ska jag gå till skolan, så det är väll dags och hitta kläder att ta på sig och göra i orning min morgondrink. Jag har ont i magen med:( Det är inte roligt. Ne nu ska jag sluta gnälla.

Ha en bra dag

Skolan= jobbig

Hade ganska höga förväntaningar på dagens föreläsning som skulle handla om "Den lekande människan". Vi skulle läsa en del av en avhandling som föreläsaren skrivit innan och det gjorde jag utan att fatta vad han prata om, men som alltid tänkte jag att jag säkert förstår efter föreläsningen. Icke sa nicke, fatta inte ett skvatt och först trodde jag att det var jag som var dum, men när jag titta runt omkring mig satt alla andra som fågelholkar med:P De tre timmarna kändes som 100 timmar. SÅ TRÅKIGT! Sen var det seminarium om allt och det var till en viss del svårt eftersom inte många av oss förstod va det handlade om, men vi fick ner lite på pappret.

Efter en jobbig dag sitter jag här i soffan och bara slappar, jobbigt bara att jag är hungrig:/ Ska äta en måltid eventuellt i morgon kväll. Vi är några i klassen ska på bio, vi funderade på att kanske äta en bit innan med. Lite roligt ska man ha:P







Piggelin

Jag känner mig verkligen pigg idag! Somna vid 22.00 igår för jag var så himla trött, och jag vaknade av klockan i morse, natten gick snabbt och jag har sovit så himla gott. Var längesedan jag sov så här bra, jag kanske har kommit in i ryttmen igen, idag känner jag ingen ångest av att gå till skolan häller, och det är ju positivt. Idag har jag skola till klockan 15.00 och sen ska jag bege mig ut på stan och uträtta lite ärenden. Ska även dyka ner i böckerna lite och läsa inför morgondagens seminarium.


Skolan från min balkong i höstas

Måndag

Efter helgens slarvigheter har jag fått börja om från början med viktminskningen, att va hemma hos mamma är farliga saker:P Men nu känner jag mig mer motiverad till detta. Kommer säkert falla dit lite på torsdag då vi ska på bio men då ska jag se till att det inte är allt för onyttigt.

Idag har jag varit i skolan, morgonen började inge bra för motivationen att gå till skolan var noll. Ville hällre ligga kvar i sängen och sova! Men när jag kom till skolan och lyssnade på föreläsningarna var de helt okej, ganska intressanta, med viss irritation. Senare på dagen blev det styrelsemöte och även det gick bra.

Orkar ärligt talat inte skriva så mycket mer, ska ta och lägga mig tidigt idag:)

Kram

Saknad

Pratade nyss med en person jag inte har pratat med på så himla länge nu på msn. Jag börjar faktist sakna alla vänner här hemma i Närke nu. Även fast jag kommer hem hit då och då räcker inte tiden till att träffa folk. Det kanske inte passa dom häller just vid den tidpunkten. Jag är ju lite nyfiken på vad alla håller på med nu för tiden? Vissa har jag kanske inte hört av på mer än ett halvår och endel har jag inte sett sedan gymnasiet. Hoppas verkligen att vi kan träffas snart.


Askersund

Ja från igår eftermiddag har jag befunnit mig här i Askersund hemma hos min familj. Känns ganska skönt att folk omkring mig, har kännt mig ganska ensam under de två veckor jag har varit sjuk sen jag kom hem till Sverige. För övrigt har det onda gått över i örat nu och jag hör faktist när jag inte har hält i de förbaskade örondropparna de gav mig. Ska sluta med dem efter i kväll för jag vill kunna höra när jag ska till skolan på måndag,

Iag har jag varit med Katta till Marieberg och handlat lite, fynda mig tre örhängen och ett halsband som tillsammans blev 64 kr, halva reapriset var det:) Vi hade det riktigt trevligt. Köpte inte så himla mycket för jag är ju inte världens rikaste människa. Vi åkte även hem till fröken Brottsjö och hälsade på henne, hon bor ju så himla fint!

Jag var även hemma hos min moster efter jag kom hem från Örebro! Tack för födelsedagspengarna:)

Ne nu ska jag umgås med min familj!

Fredag 23/1

God morgon!

Denna morgon vaknade jag och hade samma känsla som igår, det här känns som att det kommer bli en bra dag! Kanske för att jag ska åka hem och träffa min familj idag:) Men innan dess ska jag packa klart, gå till skolan och ta hand om någon röstning i en timma. kl 13.29 går tåget till Hallsberg, men när jag kommer till Hallsberg får jag vänta i en hel timma på att bussen ska gå till Askersund. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med? Har ju med mig en ganska stor väska så det går ju inte så bra att kolla i affärerna:/ Men det kanske går? 

Längta verkligen hem till Askersund, jag har inte varit där sedan juldagen då jag begav mig till Thailand . Saknar ju kissemissarna med, speciellt Zirre som kan få en att skratta bara han sover, det måste ha blivit någe fel på honom när han var liten:P


Love Jonas Gardell


Han är ju bara så söt och rolig!

Ekonomi

Jag fattar inte vart alla pengar tar vägen, det jag har köpt är två tröjor för jag behövde verkligen det. fast nu när jag tänker efter så har en hel del pengar gått åt att jag har varit sjuk, jag har lagt ut nästan 500 kr samanlagt sedan jag kom hem på läkarbesök och mediciner. Sen måste jag ju ha böckerna till kursen med och de skostar ju endel. Nu håller jag på med cambridge med men jag har inte lagt ut ett öre än på de eftersom jag haft påsar hemma, men jag måste köpa mer idag och så ska jag köpa min kompis påsar för ett billigt pris så lite tjänar jag. Jag önska verkligen att jag hade pengar så jag slapp vara orolig varje gång jag måste köpa något.


Måste börja jobba på med tupperware snart så jag får in lite kosing i kassan. Sen ska jag försöka jobba när jag är hemma i Askersund med.


Med leende på läpparna!

Idag när jag vaknade kände jag att detta kan bli en väldigt bra dag! Jag satte på tvn, droppa i örondropparna och sedan satte på datorn och la mig igen, låg en halvtimma och sedan gick jag upp och då tyckte jag att jag hörde lite mer detaljer, som när klockan tickar och suset från datorn. Sen kom jag på det, jag börjar höra bättre på det högra örat, yehoo!!! Det är inte helt toppen bra men jag hör bättre på det:) Lycklig! YES!

Idag står städning högst på schemat, sedan ska jag börja packa inför morgondagens färd till Askersund. I eftermiddag ska jag och Nina på stan och fixa mer cambridge påsar och så ska jag hämta ut mina böcker på coopkonsum. Så sen har jag ju böcker att sysselsätta mig med.

Filmer från Thailand!


Elefantridning! Våran Elefantförare var så cool! Sjöng hela tiden!



Vi hitta en rolig julgran:P Som vi hade ganska roligt åt

Vi såg en apa som gjorde ANTIloper.


Galen jeeptur!



elefanter kan spela munspel!

Bra dag!

Idag har det verkligen varit en bra dag, för det första har jag inte haft speciellt ont i örat och jag har inte tagit någon alvedon förens i morse. Vi har haft två intressanta föreläsningar idag, den första handlade om lärstilar och det gav mig massor av nya saker att tänka på. Sedan hade min favoritföreläsare ordet på eftermiddagen, och jag vet inte vad det är, men hennes föreläsningar går så himla fort, 1 timma och 45 minuter bara försvinner. Hon fångar väll helt enkelt mitt intresse och som föreläsare tror jag det kan va svårt att göra det, inte bara fånga min utan andras med. Den föreläsning hadlade om lärande småbarn!

Nu är jag hemma och har varit de i snart tre timmar, jag har vikit tvätt och legat på soffan och lata mig, ne ärligt talat så låg jag på soffan eftersom jag var tvungen att ha i örondroppar i onda örat. vet inte vad jag ska syssla med nu, men en sak vet jag.... JAG ÄR HUNGRIG, men jag ska inte falla för frestelsen, det gjorde jag nämligen igår. Då blev det de ena och det andra på kvällen och det är jag ju inte så glad över idag. Funkar hur bra som hällst att äta sopporna på morgonen och på lunchen men på kvällen så är det bara en plåga eftersom jag blir så himla sugen på varm mat. Jag ska klara detta nu, i allafall tills på fredag då jag åker hem till Askersund då jag eventuellt byter ut en måltid om det serveras någe smarrigt men inte allt för onyttigt.

Ne nu får jag hitta på något att göra innan jag klättrar på väggarna här!

Ha en bra kväll


Hur svensk är jag

[  ] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[X] Du vet någon som har samma förnamn som du
[  ] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[X] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[  ] Dina föräldrar har gift sig
[  ] Din pappa är yngre än din mamma
[X] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[  ] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[X] Du har ett eget rum
[  ] Du har varit i Danmark
[  ] Du har varit i Norge
[  ] Du har varit på Gotland
[X] Du vet vilken av Vänern o Vättern som är störst
[X] Du vet vad Vänern o Vättern är för något
[  ] Din familj har en husvagn
[X] Du känner någon som har husvagn
[  ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[  ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[X] Du idrottar minst 2 gånger i veckan (När jag är frisk)
[X] Du har/ har haft en hund/katt
[X] Du får månadspeng / studiebidrag
[  ] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[X] Du följer en serie på TV
[  ] Du är kär
[  ] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[  ] Du är blond

Multiplicera antalet kryss med 3.

Jag är  45% svensk

Hehe ja ha där ser man, men jag kan ju skylla på att Pappa var född i tyskland.

Onsdag 21 Januari



Tro det eller ej man jag har sovit hela natten, har vaknat två gånger av att det har vätskat lite från örat men har unnat somna om igen. Känns ganska bra att veta att det är på bättringsvägen, har inte behövt tagit alvedon i natt häller. Nu fattas det bara att jag kan börja höra igen, men det kan nog ta ett tag. Jag får hoppas på det bästa.

Ja ha idag är det dags för skola igen, börjar 8.15 och slutar 15.00, så det är långdag. Bara föreläsningar, men de låter rätt intressanta på namnen. 

Annars idag så ska jag bara va hemma och ta det lugnt, kanske plocka lite så jag slipper göra allt på torsdag när jag är helt schemafri, vill gärna ha det snyggt när jag komme hem efter helgen, känns mycket bättre att komma hem då. 

 

Lider:(

Ser här har varit den värsta natten jag har varit med om, det är som ren tortyr, jag kan inte röra på mig förens det känns som både örat och huvet ska sprängas i tusen bitar. Alvedonen har inte bitit på mig och jag tror inte penicilien har börjat gjort det än häller. Jag prepparerar mig verkligen med allt nu för att försöka bli bra och slippa ha ont, Jag har i natt samanlagt sovit fyra timmar, ska bli intressant och se fall jag kan hålla rullgardinerna uppe underdagen när vi har föreläsningar. Det finns en nackdel med att plugga, missar man föreläsningar så fattar man ingenting sen. Egentligen kanske jag skulle va hemma och ta hand om mig själv men skolan måste jag till.  Idag och i morgon får jag pina mig själv att gå dit, sen är jag ledig tills måndag och på fredag så åker jag hem till Askersund. Känner att jag vill ha folk omkring mig när jag inte mår bra, det är så tråkigt att va själv.

Ne nu ska jag göa mig i ordning *suck*


Tack Ketti!

Vill ni ha blogghjälp ska ni snlita min vän Ketti! Hon vet hur en snygg blogg ska se ut! Kolla bara min hon har ordnat!

Jag var hos doktorn i morse och det visade sig att öroninflammationen hade förvärrats och att jag var så svullen i hörselgången att hon va tvungen att använda sig av ett mikroskåp för att kunna kolla in i örat, jag lovar det sjorde svinont! Önskar inte min värsta fiende att för göra det, hon sög för övrigt ut massor av vätska som låg i gången och det var as läskigt. Efter all undersökning så hör jag inte ett dugg på örat, det är helt täppt. Fick pencilin av en starkare variant i en vecka till plugg örondroppar tre gånger om dagen i en vecka, kul?= NOT. Alvedon är något som jag använder också för att inte avlida av smärtan,

Var även på stan idag med Mariah efter Speakstämman som för övrigt gick på mindre än fem minuter. Vi gick till apoteket och fixa alvedon till mig och sedan köpte jag kollegeblock och pennor på akademibokhandeln, och pärm på Åhlens. Gick även in på Lindex oxh köpte tröjan jag har spanat på under en lång tid, en stickad!

Nu håller jag på och tvättar och det behövs, har inget att sätta på mig. Börjar bli ganska trött nu, borde kanske ta det lugnare, men man måste ju fixa i hemmet med. Ska lägga mig tidigt i kväll och kolla på idrottsgalan.


Vinter i Skövde

Vaknade vid klockan 6 idag, hade så himla ont i örat och nu har det börjat runnit ur det också. Känns som det skvalpar i huvet på mig, och sådåligt jag hör nu har jag inte hört på hela veckan, jag får ha jätte högt ljud på tvn. När jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade blev jag först glad för att det var massor av snö ute men sen slog det mig att min cykeltur till vårdcentralen får ställas in och jag får gå i stället. Hoppas att det inte är så halt. Föresten vet jag inte än om jag måste palla mig dit? I vilket fall måste jag palla mig ut för jag måste till apoteket, sen måste jag även köpa nytt kollegeblock och pärm till den nya kursen som börjar i morgon.

Idag börjar mitt nya liv, inget kan stoppa mig nu, det spelar ingen roll hur dåligt jag mår. Från och med idag blir det soppor och vatten. 

 

Stackars mig:(

Jag tycker verkligen synd om mig själv, det kan jag verkligen inte sticka under stolen med. Mamma ringde mig vid klockan fem och hon ringde verkligen inte vid rätt läge för jag hade så ont att jag inte viste vart jag skulle ta vägen, tårarna bara spruta. Har tagit alvedon nu och jag ska få mer av det när Nina kommer hem senare i kväll, får dosera mig till max så jag kan sova i natt, måste ställa klockan på fem i åtta i morgon bitti så jag kan ringa vårdcentralen, det tråkiga är att man bara får knappa in sitt telefonnummer sen får man vänta mer än en timma på att de ringer upp. Hoppas verkligen jag slipper komma dit, och om jag måste det hoppas jag att jag slipper gå till droppin som förra gången och få vänta länge. Jag vill ha en tid så jag slipper sitta där och lida i en timma eller mer. Uch jag mår verkligen inte bra nu:(

Ont:(

Uch jag vill inte ha såhär ont, trodde verkligen det skulle vara över nu med icke sa nicke. Det värsta är att vårdcentralen inte har öppet på en söndag. Penicilin hjälper inte alls mot värk så jag kan lika gärna vänta att kontakta någon doktor tills i morgon, får gå och ragga alvedon av någon. Har bara två kvar.
 

Tror inte det är sant:(

I går och idag på förmiddagen har jag varit så glad för att jag inte har haft ont i mitt öra, desutom så tog jag de sista tabletterna i morse för öroninflammationen, men nu på kvällskviten har det börja komma tillbaka igen:( Jag orkar verkligen inte en omgång till, jag vill kunna börja träna snart, om det inte är bättre tills på måndag blir det till att ringa vårdcentralen och hoppas på att kunna få mer penicilin, i värsta fall måste jag dit och göra en undersökningen och punga ut 120 spänn till. Tycker det är dyrt, jag väljer ju liksom inte att gå dit, jag måste ju om jag ska bli bra. Sen kostar ju medicinen med. Klockan är mycket nu men jag är inte trött, jag är ganska ledsen om jag tänker efter för jag har verkligen ingen ork att ha ont i örat längre, jag hör knappt inget på det häller och nu i veckan börjar föreläsningarna igen och då är det en fördel att höra. Vad som än händer nu tänker jag börja med cambridge på måndag för nu tänker jag inte vänta längre, skiter i hur dåligt jag mår jag måste sätta igång. 



 

Dikt av Jonas Gardell

"När jag var liten kunde jag trolla.
Jag kunde göra underverk, läka sår och gå på vattnet,
färdas obegränsat i tid och rum,
jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny.
När jag var liten kunde jag trolla.

Det var innan de lärde mig att jag inte kunde."

Den här dikten läste Mariah på examensceremonin!

Lördag 17 Januari

Yehoo! Idag sov Sofia till klockan kvart i åtta! Rekord sedan jag kom hem från Thailand, mitt dygn är som det ska nu, men det tog en veckan att ordna upp det. En annan rolig sak är att mitt öra inte gör ont längre, men det lite mindre roliga är att jag knappt hör på det örat, vet inte hur länge det kommer vara så? Skulle ju va bra om jag får tillbaka hörseln tills tisdag då mina föreläsningar börjar igen. Så tråkigt att behöva sitta längst fram.

Igår var det den stora dagen som vi hade planerat så länge, nämligen examensceremonin för de nyblivna lärarna. Det
gick så himla bra och det var jätte roligt, ungarna som sjöng var jätte söta. Anna, jag och Mariah gick till Pims efteråt och tog oss ett glas eller två och det var jätte trevligt, även om jag fick nöja mig med cola eftersom jag käkar penicilin. Vi var och är så stolta över oss själva att vi fixade det så himla bra!

I dag är det lördag och jag har tänkt mig att plocka undan lite här hemma och dammsuga, har inte orkat det när jag har varit sjuk. Det är inget från resan som ska städas bort för det var jag duktig att göra redan samma dag jag kom hem. Sedanre idag är jag bjuden hem till Sanna på middag och film, riktigt trevligt ska det bli. Var ett tag sedan vi träffades. I kväll blir det Körslaget på tv med, har inte sett programmet än för jag var ju bortrest när det började, samma gällde let´s
dance som jag såg halvt i går.  

Ne, i vilken ände ska man börja nu då? Kanske vika tvätt?

Ha en bra dag!


Lite av blommorna från ceremonin! De rosa var som dekoration och som gula fick de som examinerades.
Blev många blommor över och dom tog vi hem så vi slapp slänga dom!

Fredag

När jag vaknade så var det varmt och skönt under mitt täcke, men så fort jag stack ut ena benet utanför täcket så frös jag som tusan. Det är svinkallt i min lägenhet, kanske måste tala med vaktmästarna, de säger att de ska va så här men det ska inte va svinkallt inne när det är 8- ute. Sitter under in filt nu och jag har massor av kläder på mig.

om två timmar ska jag till skolan och träffa Mariah, Anna, Maria och Ulla för att ordna det sista till examensceremonin i kväll. Jag är jätte nervös, jag ska tala inför 500 människor. Kommer säkert gå bra!


Obegripligt

Ibland så känner man sig så himla liten i den stora världen, det händer saker när man minst anar det. I morse läste jag på Nerikes Allehandas hemsida att det hade varit en olycka vid rönneshytta och att en kille runt 20 årsåldern hade avlidit. Jag tänkte på en gång att det kan vara någon jag känner, eller åt minstonde känner till. Det visade sig vara en kille som gått i min systers klass på högstadiet. Livet är orättvist, vad hade han gjort för att förtjäna detta. 20 år och inte få leva klart sitt liv. Jag ryser, det kunde lika gärna vara jag som åkte i bilen. Det är viktigt att tala om för de man tycker om att man verkligen gör det, nästa dag kan det vara försent. Jag tänker på hans familj och närmaste vänner:(


Ändrade planer


Igår sa jag att jag skulle börja med Cambridge men det blev ändrade planer och jag börjar på måndag i stället då jag hoppas att jag blivit bättre från Öroninflammationen, kände inte igår att jag hade motivation för att börja när jag hade så ont. Vaknade 12.00 i natt och hade svinont och fick dra i mig två alvedon och nu har jag inte så hont och det var ju ändå sju timmar sedan, så jag hoppas det är på bättingsvägen, jag kan ju tugga nu i alla fall:) Tro det eller ej men jag sov till halv sju idag, så min vändning på dygnet börjar gå bra med.

Kl 10.15 ska jag vara i skolan och göra min komplitering för att jag missade redovisning förra veckan. Senare idag ska jag DISKA här hemma om jag inte blir sämre för nu har jag ett diskberg, jag har verkligen inte haft ork de här dagarna, rättare sagt jag har haft så ont att jag inte kunnat stå så länge, tro det eller ej men min mamma sa att jag skulle skita i det:P Sen ska jag göra lite administra tiva saker, vi ska ha styrelsemöte i morgon och jag har gjort ett förslag på presentationer av oss själva, sen måste jag ladda kameran för vi ska ta kort på oss med.

Det är resereklamer på tv från thailand och snacka om att jag längtar tillbaka. I love Thailand<3

ONT ONT ONT

Vad ska jag göra, har fåt pencilin, får nog gå på alvedon med för jag har så förbannat ont i örat, jag kan inte slappna av äns en gång:(

Självklart

Ja det var som jag trodde, doktorn sa att jag hade fått en ordentlig öroninflamation, jag förstår verkligen varför barn brukar gråta när de har det, i går kväll börja nästan jag också, det känns som hela örat ska sprängas, har fått pencilin som jag ska äta i fem dagar två på morgonen och två på kvällen. För övrigt kan jag inte tugga ordentligt och jag kan knappt öppna munnen för då får jag så himla ont. Så jag fick pilla i mig tårtan i går men det fungerade, tårta är ju mjuk. I går kväll så kom Nina, Robban och Sofia hit och fikade jag fick en vinflaska av Nina och Robban och hudkräm och ansiktsmasker av Sofia, bra och ha grejer, men vinflaskan får stå på hyllan några månader nu för Nina och jag bestämde oss för att börja med Cambridge idag, så nu är det slut på godsakerna. Passar väldigt bra att börja med det nu för jag kan ju inte tugga ordentligt vilket fall och då passar ju sopporna bra! Har inte hunnit ställa om mig rent mentalt men jag har ju gjort det förut och då var det inga problem. Ska köra soppor helt i två veckor tänkte jag och sedan börja med en måltid om dagen. Känns bra att ha en till med sig så vi kan peppa varandra.

Ni kanske undrar varför jag är uppe klockan halv sex på morgonen och det kan jag svara på, sanningen är att jag redan var uppe klockan fyra, men jag sov ju en timma längre än igår:P Jag kan inte sova för jag har fortfarande svårt att vända på dygnet efter resan. Konstigt nog finns det roliga program att se på nu!

Idag ska jag gå till skolan en sväng och skriva ut ett arbete, sen så ska jag hem igen och vänta på Annelie som ska komma hit, vi ska förbereda oss för vår kompleteringsredovisning tills i morgon och kolla på filmen som de andra spela in förra veckan när jag var bortrest och Annelie var sjuk. Annars ska jag pyssla om mig själv. 

Kollade på Guldbaggegalan i går då mina två favoriter uppträdde:P Kolla in kläderna och skorna!

21 år!

Hurra för mig!

Idag så är det min 21 årsdag, men det blir en ovanlig födelsedag för det är ingen som kommer hit:( Eller jo i kväll för jag bjöd in några till tårta så jag kan få känna lite att jag fyller år. I går var min familj här jag fick ett par gardiner och shampo och balsam, bra och ha grejer.

Min födelsedag börjar inte så bra, måste ringa vårdcentralen klockan 8.00 för jag har så ont i mitt öra och jag tror jag har fått örononflamation. Det värsta är att det är i höger öra för jag hör dåligt i vanliga fall på vänster öra och nu hör jag dåligt på höger också:(



Ont

I går kväll så börja mitt öra göra ont både i och utanpå, var ganska öm. Idag när jag vaknade kändes det en aning värre och det känns inte bättre nu häller:( Kanske håller på och få öroninflamation? Har nästan förväntat mig att bli sjuk när jag kommer hem. Får titta fall jag blir bättre till i morgon annars kanske jag ska gå till vårdcentralen så får jag se vad dom säger där. Orkar inte med att bli dålig nu:(

Idag kommer min familj hit och firar mig, jag fyller ju år i morgon men dom jobbar då och jag har andra ärende för mig också.

Omställning

för mig är klockan inte sju på morgonen utan ett på dagen, jag vaknade vid halv sex och var helt klarvaken även fast jag inte har sovit mycket under två dagar. Det här kommer ta tid att återställa men jag får plåga mig på kvällarna och hålla mig uppe så jag blir trött.

Igårkväll var jag hemma hos min granne Sofia, hon hade förfest innan de skulle ut på krogen men jag följde inte med ut, jag hade fullt upp att hålla ögonen öppna och inte somna:P Gick hem vid halv elva för då orka jag inte mer.

Sandra har skickat över Thailandbilderna nu så jag tänkte lägga upp några!












Hemma i kylan

Burr det är verkligen kallt här hemma i sverige, fick snarare en chock när jag klev av planet i Göteberg.

Jag sov bara två timmar på planet hem och ca 2 timmar hemma hos Sandra, för jag kunde inte varva ner riktigt, så fyra timmars sömn på 34 timmar som det ser ut nu:/ Kanske borde sova, eller ne för jag ska på lite fest hos min granne i kväll och så ska jag tvätt mellan 16-19. Lika bra att jag håller mig uppe så jag kan sova i natt!

Ne nu ska jag tvätta

By by Koh Samui

Nu sitter jag har framfor denna dator for sista gangen pa denna o. Kanns ganska trakigt att behova komma hem till den trista vardagen igen, jag vet vad som vantar nar jag kommer hem:( Om ca 20 minuter sa kommer bussen och hamtar upp oss och aker till flygplatsen.

Jag hor av mig pa lordag formiddag nar jag kommer hem fran goteborg.

Ha det bra!

Tisdag pa Koh Samui i Thailand (19:50)

I morse nar jag vaknade skulle jag kolla hur manga bilder jag hade kvar att ta i min kamera och da sag jag att alla bilder var borta:( Min kamera kronglade i gar och efter det forsvann alla bilder:( Sa alla bilder fran nyar ar borta for da hade jag bara med min kamera och Sandra lamna sin hemma. Vet inte fall man kan fa tillbaka dom pa nagot sett? Vet ni? Tur ar att Sandra har massor av andra bilder fran resan da vi bada hade med kamrerna.

Jag ska egentligen inte sitta har framfor datorn pa min semester men jag hade lite saker jag skulle kolla efter, sen sa duschar sandra och jag har inget att gora i vilket fall. Idag har det varit en underbart vacker dag och solen har varit framme hela tiden och det har varit kanon varmt. Vi har tagit manga fina bilder, ganska roliga ocksa! Vi har fatt skyddat oss fran solen for bade jag och sandra har brannt oss innan och vi ville bli bra fran det. Vi har haft solfaktor 50 men brannt oss anda, sandra tala om att en kassorska pa apoteket hade sagt till henne att hon absolut inte behovde 50. Hon kanske skulle se hur sandra ser ut i ansiktet nu, da skulle hon angra sig.

Nej nu ska jag tillbaka till vart rum!

Ha det bra!

Jeep Safari! (19.33)

Hej alla bloggare!

Har kommer lite uppdateringar fran Koh Samui i Thailand! Nu bhar solen varit framme i tva dagar och jag kan saga att bade jag och Sandra har brant oss, jag flagar som tusan pa ryggen men jag har inte ont i alla fall, varre ar det pa magen och pa smalbenen.

Idag har vi varit pa jeep safari och kollat pa Big Buddah, den mumifierade munken, gummitrad, Badat vatttenfall, ridit elefant, kollat pa elefant, krokodil, ap och ormshow med mycket mer! Vi har haft en sjukt rolig dag! Det roligaste av allt var nog nar vi akte i jeepen mellan de olika aktiviteterna, han som korde var as cool! Ska lagga upp filmer nar jag kommer hem till sverige!

Orkar inte skriva mer nu!

P.S Mamma jag kom pa att jag onskar mig panelgardiner i fodelsedagspresent! Bara en vecka kvar till jag fyller ar idag!



Elefant turen!

Utsikten bakomoss ar uppe fran Big Buddah

Vid vattenfallet!

Vi ar i jeepen dar alla star med handerna uppe!


Hello Sweden! (10.22)

Nu var det ett tag sedan jag horde av mig har nerifran! Ja vad har hant sedan sist? De tre forsta dagarna har var helt okej och solen var framme lite da och da. Sedan efter det har det bara varit mulet och det har varit regnskurar titt som tett, men konstigt nog har det alltid varit fint pa kvallarna.

Vi har vilket fall varit pa en utflykt an sa lange,det var pa nyarsafton, det bleven tur pa havet med djuphavsfiske, gick bra till en borjan for mig, men efter forsta metet sa made jag inget bra, Sofia Wellermo som har fiskat i alla ar blev sjosjuk och lag helt deckad hela resan pa fem timmar. Jag har aldrig matt sa daligt i hela mitt liv, och jag onskar inte ans min varsta fiende att fa ma sa. Stackars Sandra fick meta helt sjalv, men hon fick en slags orange fisk i alla fall. Det var inte bara jag som made daligt utan det var en svenska till som made illa, och hon var gravid dessutom. Ja borjan pa nyarsafton var inte alls sa bra som jag vantat mig. Men kvallen var helt kanon, vi akte till Chaweng Beach och at god mat och kolla pa upptradanden:) Himlen var sa fin och de skickade upp massor av eldballonger i himlen och det var massor av fyverkerier! Efter tolvslaget parta vi loss ordentligt, sa mycket att fia inte made sa bra pa hemvagen haha, och inte dagen efter haller:P Kul var det vilket fall!

Senare idag ska Sandra och jag boka en utflykt till i morgon da det forhoppningsvis blir jeep safari da vi ska rida elefant, bada i vattenfall med mycket mer. Inga bilder idag men jag kanske hor av mig i veckann igen!

Kram

RSS 2.0