src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"> Sofia Magdalena -

Vilken vecka

Jag kan ju börja med att tala om hur söndagen var! Det var ju nämligen cup i Källby och till en början viste jag inte om vi skulle ta oss dit. Det kom så sjukt mycket snö hela morgonen och det snöa hela dagen här i Skövde, men vi kom iväg och det blev mindre och mindre snö så närmare Lidköping vi kom men dock blåste det mer och mer. Cupen gick inte bra för mitt lag, vi förlora med 1-0, 2-0, 2-0 och sen var det över för vår del. Vårt första lag kom dock på delad tredjeplats.

Igår måndag var det dags för skola igen och vi började vid åtta på morgonen med att ha VFU seminarium och det var roligt att reflektera lite och träffa folket man inte sett på 6 veckor. Sedan blev det grupparbete och vi skrev så mycket att vi kände att vi kunde skicka runt det och jobba hemifrån, så nu ligger mitt krut på Examensarbetet i veckan.

Denna vecka kommer bli jobbig på många vis, eftersom jag har massor av intervjuer att ta itu med, eftersom jag sitter med i Valberedningen för SKHILS, alla intervjuer måste göras denna vecka. Sen som sagt måste jag plugga en hel del, om två veckor ska Ex-arbetet in. Sen har jag ju en annan uppgift som måste göras, plus att jag måste öva på måndagens redovisning

Sen ska jag bara tala om att jag börjt om på ny kula! I fredags bestämde jag mig för att jag å måndagen skulle börja helt med Cambridge sopporna igen. Igår var det inte jobbigt för att det var första dagen, men vi får se hur denna dag går, just nu känns det ok. det som brukar va mest jobbigt är på onsdagen och torsdagen, övervinner man dessa dagar så brukar det gå hela veckan. När man väl tar sig över halva veckan tycker jag att man lika gärna kan va lika duktig de sista dagarna med.  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0