src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"> Sofia Magdalena -

Självklart

Ja det var som jag trodde, doktorn sa att jag hade fått en ordentlig öroninflamation, jag förstår verkligen varför barn brukar gråta när de har det, i går kväll börja nästan jag också, det känns som hela örat ska sprängas, har fått pencilin som jag ska äta i fem dagar två på morgonen och två på kvällen. För övrigt kan jag inte tugga ordentligt och jag kan knappt öppna munnen för då får jag så himla ont. Så jag fick pilla i mig tårtan i går men det fungerade, tårta är ju mjuk. I går kväll så kom Nina, Robban och Sofia hit och fikade jag fick en vinflaska av Nina och Robban och hudkräm och ansiktsmasker av Sofia, bra och ha grejer, men vinflaskan får stå på hyllan några månader nu för Nina och jag bestämde oss för att börja med Cambridge idag, så nu är det slut på godsakerna. Passar väldigt bra att börja med det nu för jag kan ju inte tugga ordentligt vilket fall och då passar ju sopporna bra! Har inte hunnit ställa om mig rent mentalt men jag har ju gjort det förut och då var det inga problem. Ska köra soppor helt i två veckor tänkte jag och sedan börja med en måltid om dagen. Känns bra att ha en till med sig så vi kan peppa varandra.

Ni kanske undrar varför jag är uppe klockan halv sex på morgonen och det kan jag svara på, sanningen är att jag redan var uppe klockan fyra, men jag sov ju en timma längre än igår:P Jag kan inte sova för jag har fortfarande svårt att vända på dygnet efter resan. Konstigt nog finns det roliga program att se på nu!

Idag ska jag gå till skolan en sväng och skriva ut ett arbete, sen så ska jag hem igen och vänta på Annelie som ska komma hit, vi ska förbereda oss för vår kompleteringsredovisning tills i morgon och kolla på filmen som de andra spela in förra veckan när jag var bortrest och Annelie var sjuk. Annars ska jag pyssla om mig själv. 

Kollade på Guldbaggegalan i går då mina två favoriter uppträdde:P Kolla in kläderna och skorna!

Kommentarer
Postat av: KatarinaZ

Önskar dig många lyckatill :) KRam Katti

2009-01-13 @ 12:12:38
URL: http://katarinaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0