VFU...

...sen tänker jag ta helg, eller ja jag tar helg från VFUn men inte skolan, måste nämligen ta igen lite tror jag. Ska även skriva en planering till en lektion som jag ska ha när min lärare kommer och hälsar på nästa vecka. Måste ta mig i kragen. Annars ska jag städa lite, det har blivit en helgsysla eftersom VFUn tar all tid under vecko dagarna för tillfället. På måndag är jag dock ledig för de har studiedag ungarna och det fick även jag:) Men då ska jag sitta i skolan och göra en powerpiont presentation.

När jag kommer hem vid 16.20 idag är det bara att skynda sig och byta om sen ska jag med ett gäng på after work på scandik, ska vara riktigt billigt att äta där. Trevligt ska det bli!

 

Torsdag

God morgon!

Idag känner jag mig mör i kroppen, det var ett halvår sedan jag var på en riktig fotbollsträning utomhus. Igår hade jag den jobbigaste träningen jag någonsin har varit med om. Måste få upp flåset ordentligt nu, därför kommer jag få motionera mycket utöver fotbollsträningen. Får ta en långpromenix på lördag och söndag morgon.

Idag ska jag i väg till VFUn igen, ska jag vara ärlig har jag inte stor koll på en lektion jag ska vara med och hjälpa till med idag. Men det ska nog gå bra ändå. Sen ska jag vara på fritids idag med, slutar kl 16.00..

Ha en bra dag

Cancer

Jag blir så ledsen, det är en hemsk sjukdom som sprider sig snabbt, har man tur är den godartad men tyvärr finns det elak artade ochså:( Fick precis reda på att en närstående person har fått canser som inte är godartad, jag blir så himla ledsen, och jag hoppas verkligen att hon kommer klara av detta, för jag klarar inte att en till person som står mig så nära bara försvinner:(

Hårt liv

Rubriken säger allt. Jag har det tufft nu. Mina CSN pengar är slut innan jag fått dom:( Och mina skor har gått sönder så jag får va blöt om fötterna när jag är ute:( Ska väll inte klaga det finns ju dom som har det värre.

Dagens citat

Läraren: - "Vad är en electrisk ål?"

En pojke räcker upp handen

Läraren -"ah vet du?"

Pojken- "En kabel"

Snacka om att barn kan ha humor, höll på att dö av skratt:P

Peter Jöback- Gå inte förbi


Tycker om den här låten!

BWO= inte mina idoler

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4474571.ab

En an anledningarna till att jag avskyr BWO, de är för självsäkra ooch stöddiga. Synd för er att ni inte kom till finalen direkt. Borde kanske tänka efter lite innan man bestämmer sig för att skicka i väg en i bandet då andra chansen går av stapeln.

Taco, Melodifestival och TP

En av de roligare kvällarna på länge, det måste jag bara säga om gårdags kvällen. Andreas och jag gick hem till Mariah vid 18.00 tiden, blev en liten promenad och det var skönt att få röra på sig lite. Kanske var bra att vi gick innan för sen blev det både tacos, efterrätt, godis, chips och alkohol. Hände mig helt uppsvullen när jag gick hem, och tur var väll de att vi gick så man fick bort lite av maten:P Vi kolla även på melodifestivalen, men jag måste säga att det var nog den sämsta omgången hitils. Men Molly och EMD som gick till final var helt okej. Efter tv tittandet blev det TP, tjejerna vs killarna, Glömde säga att även Karin var där men hon åkte hem efter melodifestivalen. Så tjejlaget bestod av mig och Mariah och killarnas lag bestod av Andreas och Stefan. Haha jag var nog den som svara mest rätt på frågorna, jag hade riktigt flyt, OBS det var inte barnfrågorna:P Mycke skratt blev det denna kväll och jag tackar för det!!


Fredag/Lördag

Igår på VFUn blev jag utmanad av tre killar i sjärtlappsåkning, jag fick storstryk första omgången men sen kom jag faktist tvåa:) As läskig backe, rena isbanan. Annars igår tog jag det bara lugnt!

Idag blir det 30 årskalas hemma hos wicke som fyllde 30 år i går:) Evelina och jag ska åka dit och gratta vår brud! I kväll blir det melodifestivalen hemma hos Mariah, jag och Andreas ska dit och ha det trevligt!

Nu måste jag äta frukost och göra mig fin:)

Ha det

Slipping Through My Fingers


Fin låt

Torsdag

Bara idag och i morgon kvar för denna veckans VFU, ska bli skönt att få sova på lördag och söndag, sen måste jag ta tag i lite plugg med. Ska även planera klart min mattelektion jag ska ha med ungarna. Det är blåsväder gällande besök av min lärare från högskolan, inga tider passar för att hon ska komma. Förstår inte varför en annan lärare kan komma ut då? Tycker att dom kan anpassa sig lite också, ska man ut i en verkamhet får de anpassa sig efter den, hela verksamheten kan ju inte ändras för att en person ska komma. Vi får se hur det blir? Ska jag vara ärlig tycker jag inte att VFUn är rolig längre, kan inte sätta fingret på vad det är, men jag anar att det handlar om uppgifterna jag har och måste utföra. Det är krävande att va på helspänn hela tiden. Har ont i hela kroppen när jag kommer hem, känns som jag har varit med om ett helt träningspass. Får ladda i helgen för en ny vecka.

I helgen ska jag bara va hemma och ta hand om mig själv och min lägenhet, med inslag av lite skrivande på datorn. Ska ta lite promenader med, måste få upp motionen nu när jag ska börja träna fotboll igen. Kanske ska ta en tur till Natilus med och köra kondition och benstyrka. Kanske borde lägga upp ett tränings shema som jag ska stå fast vid. Ska även skärpa mig med både godsaker och mat. Vatten är det billigaste alternativet till dryck och det kanske jag borde tänka på oftare.

Idag när jag kommer hem måste jag ta tag i disken, har ett diskberg som måste bestigas:( Orkar verkligen inte diska när jag kommer hem om dagarna, får bli helgjobb:P

Ha en bra dag

Weiii!!

Var på möte med Våms IF igår angående damlag:) Det verkar jätte bra och jag har bestämt mig för att börja spela där. Längtar tills på onsdag då vi ska börja träna för första gången med laget. Det var bara jag som var "helt ny", de andra hade spelat i Våmb men spelat i andra klubbar elelr varit borta i några år och kommit tillbaka. Vi tränar på konstgräs både ute och inne under våren, vilken möjlighet:) Jag hatar för övrigt att träna på grus och vanligt inomhusgolv.
Se hela bilden

Tisdag

I går när jag kom hem var jag jätte trött när jag kom hem, men ganska direkt hängde jag med Nina till Willys och handlade och det var en tur jag behövde, frisk luft är aldrig fel när man är trött. När jag kom hem från affären satte jag igång med pannkakor och det var mums:) Somna ganska tiigt igår och det tackar jag för idag, eftersom jag inte kände alls att det var jobbigt att gå upp ur sängen, jag är till och med klar en halvtimma innan jag ska åka!

Dagens to do:

- VFU
- SU  Möte
- Möte med fotbollen i Våmb

Det är typ en eller två timmars mellanrum

Ha en bra dag!

Dags igen

Nu är det dags igen för att gå till VFUn, har inte träffat ungarna förens i december så det ska bli roligt att se dem igen, hoppas att glorian sitter kvar över deras huvuden:) det är nog ingen fara:P Skriver kanske mer i eftermiddag när jag kommer hem om jag inte är helt död.

Funderingar och tankar

Till en början såg jag det som en stor möjlighet att tjäna extra pengar, men efterhand har det bara blivit en tung börda att bära, många krav som ställs, men jag känner att jag inte kan uppfylla dem.  Jag vet inte riktigt hur jag ska göra? Jag ska i alla fall ordna de saker som jag påbörjat och när allt är ordnat är det nog dags för mig av avtacka mig allt. jag ska prata med min Teamledare och höra vad hon säger. Hon vill garanterat ha mig kvar men som sagt så pallar jag inte med trycket. De sa när jag börja att jag skulle få välja själv mina arbetstider, men ju längre tiden går tycker jag bara att de löftena försvinner. Utmaningar som går ut på att hela teamet ska arbeta, och då känns det som att det är jag som förstör allt om jag inte uppfyller de krav som ställs då. Jag har i alla fall provat på detta och jag har lärt mig något av det också.

You and me:)


Det är tur att jag har dig Ninis:) Du förgyller dagarna med goda skratt!

Ordning i garderoben...

...eller jag menar garderoberna. Nu har jag äntligen kommit på ett system som gör att jag verkligen får plats med alla mina kläder, lakan, gardiner och handdukar.

Kolla va fint det blev:)


GULD

Jag älskar Skidskytte, vad som hälst kan hända!


Idag tog en svenska guld i VM!! Grattis Helena Jonsson!


Min lista

Så här tyckte jag det skulle gå i melodifestivalen:

Final: Lilli och Sussi & Måns Zelmerlöv
Andra chansen: HEAT och Amy Diamond

Så jag fick lite som jag ville i alla fall bara att HEAT och Lilli och Sussi byter platsNya gardinerSkänker en ros


till:

Pappa<3
Mamma
Min syster
Pelle
Mina mostrar
Mina fastrar
Min farbror
Mina kusiner
Mina Kusinbarn

Nina och Robban
Sanna och Sebbe
Emelie och Patrik
Sofia och Kalle
Lina och Tobbe
Carro och barnen
Sara och Staffan
Mia
Martina
Katta
Sofia B
Annie
Tina

Jag har säkert glömt några men ni får också en ros av mig:)
Alla Hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Den här dagen har jag förknippat med ensamhet i alla år, en dag då jag ofta sitter ensam hemma. Nästan alla mina vänner har förhållanden och dom tillbrinngar denna dag med sin käraste. Jag lägger inget hat på denna dag, men jag lägger en tanke till de personer lik som jag sitter ensam hemma.

Men jag tänker i alla fall önska alla mina vänner en bra alla hjärtans dag, ni vet vilka ni är<3


Se hela bilden

Askersund

I går kl 8.15 gick bussen hem till Askersund, och jag hade den vanliga turen att just den dagen jag ska åka med den bussen ska alla människor med och olickas upp efter vägen. Annars brukar den bara åka raka vägen. Jaja jag får va glad att komma fram någongång. Det var i alla fall skönt att komma hem, hehe det första jag gjorde när jag kom hit var att äta frukost och tjata lite med mamma, sen somna jag som en stock på soffan och sov i två timmar. Det är någonting med den där soffan?

I natt har jag inte sovit alls bra i den där soffan, min rygg gör ont:( Men vart annars ska jag sova? När Marina inte är hem brukar jag ta hennes säng och det är ju snäppet bättre, men inget slår min sköna och underbara säng. Saknar min säng<3

I kväll så ska jag ha tupperwaredemo för mellan 10-20 personer. Pengar, Pengar, Pengar! Får jag hoppas:)  Ska förbereda lite nu under dagen, ska se vad jag ska visa och så.

Snart ska jag se på slalom på tv! Får hålla tummarna för svenskorna:)

Bäst

Bästa låten i melodifestivalen så långt!

Tisdag

God morgon!

Uppe med tuppen och det är om en timma dags och bege sig till skolan och ha föreläsning till klockan två, det tråkiga är att det är en föreläsare som är å himla tråkig, så jag har inte direkt några förväntningar. Sen på lunchen har vi stämma, och vi får le hoppas att några kommer så vi inte behöver ställa in det. Efter stämman är det seminarium, så det blir ingen rast och ro förens jag kommer hem idag, eller inte då häller för då måste jag packa och eventuellt måste jag tvätta med kom jag på. Måste gå ner till tvättstugan innan jag går till skolan och boka tid. I morgon åker jag till Askersund, ska ha en Tupperwaredemostration hos Mamma på torsdag. När jag åker hem igen är oklart. 

Ha en bra dag!  

Oro

Jag tycker livet är så orättvist, varför ska vissa drabbas och inte andra? Jag  hoppas av hela mitt hjärta att det inte är det värsta. Skulle vilja komma till dig nu och vara vid din sida, men tyvärr är det aldeles för långt bort. Uch tårarna bara rinner, jag vill verkligen inte att det ska vara det värsta.  Hoppas du blir bättre<3

Förstår inte


Jag förstår inte hur denna underbart fina låt kan komma sist i melodifestivalen?

Internet:)

jag har fått internet tillbaka och nu kan jag inte slita mig från datorn, kanske är bra att bli av med det ett tag så man får annat gjort:P Skönt är det att slippa springa till grannarna för att kolla mailen.

Håller på och packar tills i morgon då jag beger mig tillsammans med alla styrelser på skolan till Billingen och har teambuilding, det ska bli riktigt trevligt och vi stannar tills på söndag och sover på campingen:) Dock inget tält, som tur är, vi ska sova i stugorna med sängar:) I går när vi satt på FUM kom jag på en sak, jag är den ända i styrelsen som inte har glasögon av något slag:S Så jag kom på ett bra namn till oss, "uddan och glasögonormarna" :). För övrigt tycker dom andra i styrelsen att det är väldigt kul och reta mig, idag har jag fått två klockrena kommentarer:P Äh jag tycker det är roligt, håller på och filar på någe bra att säga tillbaka.

Nej nu ska Fia fixa det sista!

Höres på söndag!

Sågning av teletubbies


Ni som trodde...

...att ni hade blivit av med mig, hade så fel:) Jag har inte haft bloggtorka, fasnat i toalettstolen, krachat datorn eller inte haft tid, anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag betalade pengarna för internet samma dag som de stängde av det för dem som inte hade betalat, det står liksom att man har tills 1 februari, men tydligen så stänger de ner det samma dag:s Fråga mig inte varför? Vilket fall har jag inte fått till baka mitt internet fortfarande utan jag får ta med min kära elektroniska vän till skolan och sitta här där jag kan koppla upp mig i alla fall. Ska snart bege mig till dem som har hand om internetanslutningen till studentbostäderna och se varför jag fortfarande inte fått tillbaka anslutningen? 

Ja ha eftersom jag inte har kunnat skriva förns i lördags eftermiddag får jag väll uppdatera veckan som gått:) 

Lördag kväll: I lördags kväll så begav jag mig ner till mina kompanjoner Nina och Robban och hade lite förferre innan vi skulle till krogen. Vi hade riktigt trevligt och skratta mycket, plus att det blev en hel del galna kort:p Lite senare gick vi till grannhuset på en annan försfest där vi inte stannade allt för länge för det var dags att bege sig ut på stan. Vi gick till Vatra, det stället jag tyckte minst om men det var en av tjejerna som absolut ville gå dit eftersom hon inte hade varit där. Det var inte alls roligt och vi stanna typ bara två timmar sen gick vi till Mc och köpte med oss lite fyllemat hem (inte bra). Vi åt och hade det gött hemma, sen blev det hissen upp till mig och pang boom i sängen. Var så himla trött.

Söndag: Riktigt seg dag och jag fick inte alls mycket gjort mer än att tvätta och ta en promenad med Robban och Nina, det var skönt att komma ut och ta lite frisk luft.

Måndag: På morgonen begav sig jag och Maria ut på en promenad, det var verkligen svinkallt och mina kinder såg ut som tomater när jag kom in efter den turen, men det var skönt att röra på sig, när jag kom hem plocka jag undan lite hemma och gjorde mat för att senare bege mig till gymmet på spinning i 30 minuter.

Tisdag: Dags för skolan som börja klockan 8.15 och slutade kl 15.00, det var intressanta föreläsningar om olika pedagogiker, men jag var riktigt trött när jag kom hem.

Onsdag: Skola mellan 9.15 till 15.00, inte lika roligt som dagen före, var så himla trött när jag kom hem så jag la mig på soffan och slappa. Nina och jag gick även ut på stan och lämna tillbaka lite filmer och så.

Idag torsdag: Ja jag ska le sitta här i skolan till 12.00 ungefär och kolla igenom lite VFU uppgifter och så, sen ska jag och Nina ut på stan och handla lite inför helgen, jag ska ju på teambuildning lördag till söndag så jag måste fixa lite saker till det. Vid 17.00 så ska vi ha möte med styrelsen för att sedan klockan 18.00 bege oss till FUM , som jag inte hoppas tar hela natten. För på fredag ska jag tvätta kl 7.00 och då vill jag gärna vara pigg. Ska ut till min Vfu vid 12.00 också och träffa min handledare och diskutera hur min Vfu period kommer bli.

Ne nu ska jag göra lite nytta, jag hör av mig mer när mitt internet har kommit tillbaka hemma .

RSS 2.0