Livet= underbart!

Ursäkta att jag inte skrivit på några dagar, eller rättare sagt så har jag inte skrivit på nästan en vecka.

Denn vecka kunde inte börja bättr än den gjorde! I måndags åkte jag med mamma till USÖ, sedan så åkte vi till Daichmann och inhandlade ett par vinterstövlar till mig, och när jag går där och kollar runt så ringer telefonen...och det var hon som intervjuade mig för jobb. Hjärtat slog både en och två volter, och hon sa att hon hade ett 75% jobb som förskolelärare till mig! Snacka om att jag blev stum:) Så jag kommer inte vara arbetslös i vår! detta bestyder att jag redan i mitten av januari så kommer jag flytta till Askersund. Har ingen lägenhet men jag får bo hos mor och Per tills jag hittar något.  Är så himla glad!


Full rulle!

Igår plugga jag hela dagen och kom en bra bit på uppgiften, jag fixa också artikeln efter hur mycket läsande som helst, är verkligen kass på engelska och bättre blir det inte av att det är vetenskapligt skrivet.Träffa även Mariah uppe på Elins Esplanad där jag inhandlade en nyårsblåsa, jag är verkligen helnöjd med mitt inköp! Längtar till att få ha på mig den:) Mariah och jag satte och fika/käka lunch och ventilera lite, kan behövas komma ifrån plugget för att orka återgå till det igen. På kvällen så begav jag mig på Fadder-tack-fest, eller fest och fest jag skulle säga mys. Det blev ringdans runt palmen (brist på gran), julklappsdamm med julefisken, lekar och fika! fick två paly-dohdegsburkar i julklapp av styrelsen:)

Idag är det full rulle som gäller, det blir av att ta i från tårna! Idag ser det ut såhär: 

-Tvätta 7-10
-Plugga
-Vika tvätt
-Till stan och ta ut pengar och inhandla fler cambridgepåsar
-Åka till VFUn och gå igenom en sak med min handledare
-Städa
-Packa
-Pulka/glöggkväll hos Mariah
-Fortsätta packa och städa (Beroende på när jag kommer hem)

I morgon vid tio tiden tar jag bussen till Askersund där jag kommer stanna till runt 28 december. Vi har nämligen Futsal träningar 28:e och 30:e december inför Dina Cup i Januari. Sen kommer nyår firas här i Skövde tillsammans med Nina och Robban och några till. Dessa mellandagar kan vara perfekt till att rensa bland saker fall det är så att jag får jobb i Askersund så måste jag ju flytta snart. Tänker inte ta med mig all skit, bättre att slänga innan.

Kan säga att jag känner mig rätt stressad nu, jag är orolig att jag inte kommer få något jobb (Vad ska jag göra då?), och så är det den här H*lv*etesuppgiften som är så svår och den ska in på måndag samt examensarbetet som ska va typ helklart på tisdag.


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -2,5 kg
Total viktminskning: -36 kg

Målet som var fram till jul var att jag skulle ha gått ner 35 kg och det har jag nu nått minus ett kilo till! Nästa mål är att jag till min födelsedag ska ha gått ner 38 kg. Tänk -4 kg kilo till så har jag gått ner hela 40 kg, hoppas på att jag är så pass stark att jag klarar av det! Skulle vara så häftigt!


I morgon...

...kommer vewckans viktminskning för då är jag hemma i Skövde och kan väga mig på min våg som jag gått efter hela tiden. Så ha tålamod för det har jag:)

Lucia!

Idag är det Lucia och jag ska som alla andra år dela med mig att mitt favorit luciatåg!


10 mils tripp

Igår sent på kvällen blev det bestämt att jag idag efter jag har varit i Lidköpng hela dagen, drar mig 10 mil och är i Askersund i helgen fram till måndag. Det är en sak jag inte har berättat här så nu ska jag göra det! JAG SKA PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU på måndag!! Hoppas verkligen jag kommer få jobbet:) Som det ser ut så kommer inte fler höra av sig, eller det kanske dom gör, vad vet jag?

Ja idag ska jag alltså till Lidköping och fortsätta skriva examensarbete med Eleonore, vi börjar faktist se ljuset! Vi har verkligen slitit denna vecka och kommit väldigt långt!

Examensarbetet...hjälp!

På måndag ska det in....PÅ MÅNDAG!!!!! Jag har smått panik, vi har en del kvar och idag ska vi ha handledning som vi inte haft på mer än en månad. Jag vet att vi säkerligen kommer få ännu mer att göra än vi redan har och det gör mig inte mindre stressad kan jag säga. Det är inte bara Examensarbetet som stressar mig, jag har en annan uppgift som ska göras klar till nästa måndag och det är inte den lättaste uppgiften:(

Ny Julfavorit!


Så himla fin jullåt!


Segt...

Nu är det segt...varför ska jag kolla vågen varje dag? Det har blivit som en dråg som är svårt att sluta med. Blir bara besviken varje gång jag ställer mig på den och inser att jag inte gått ner något från dagen före eller bara gått ner ynka 0,1 kg. Får ta och skärpa mig...

Glädjs åt andra!

Sitter här och tycker att det är så roligt när man får reda på att vänner ska bli föräldrar!


Veckans to do!


Helvetesveckan är här!


Måndag:
Redovisning av kända filosofer/pedagoger, valberedningsarbete, gym med Anna.


Tisdag:
Examensarbetesplugg med Eleonore 9-16, SKHILS- årsmöte 12-13 (presentera ny styrelse som jag och Linus tagit ut.)


Onsdag:
Åker till Lidköping och pluggar med Eleonore 8-16


Torsdag:
Plugga med Eleonore på Högskolan 9-16


Fredag:
Åker till Lidköping och pluggar med Eleonore 8-16. Avslutning med fotbollen på kvällen.


Lördag:
Ev Plugg med Eleonore


Söndag:
Ev Plugg med Eleonore


Veckans viktminskning

Veckans viktminskning: -4,5 kg
Total viktminskning: -33,5 kg

Total Midjemåttminskning: -30cm

Ja man ska ju va nöjd, även fast jag vill ha gått ner ett halvt kilo till denna vecka! Ne nu ska jag inte klaga. Nu har jag 1,5 kg kvar jag måste gå ner till jul, så får jag unna mig något riktigt gott!


Andra advent!

 

Idag är det andra advent, men det blir ingen sovmorgon denna dag. Är uppe med yuppen för om ungefär en timma går bussen till Lidköping, ska hem till eleonore och arbeta med Examensarbetet så gott som hela dagen. Det finns vissa delar som vi vill ska vara klara nu så vi kan fokusera på diskussionen och annat som måste vara klara till den 13 december då vi ska skicka in arbetet och få veta om vi får gå upp till examination i januari.
Jag har faktist fått en mani på att kolla vikten varje dag:/ Vilket kanske inte är så bra ibland då man bli besviken för att man inte gått ner något från gårdagen. Ska försöka bättra mig denna vecka, kanske kan kolla varannan dag i alla fall och sedan kanske det leder till att jag kollar var tredje och sedan en gång i veckan...Vem vet? kan i alla fall avslöja att jag gått ner så pass bra denna vecka att jag inte är orolig för att jag ska nå mitt mål att ha gått ner 35 kg till jul. I morgon får jag börja äta en vanlig måltid och två cambridgepåsar, men jag har insett att jag kanske måste köra helt i morgon i alla fall, för jag vet inte när jag ska hinna laga en måltid? Dock har jag tid på tisdag så då kanske det är bättre. Har insett att veckorna inte är så farligt att köra hel kur, dock är det svinjobbigt på helgerna då man ofta sitter hemma och tittar på program på tv som oftast innehåller god mat, även reklamer. När jag gick och hyrde film i går blev jag as sugen på godis, luktar så himla gott i butiken med allt godis, men det var bara att ignorera och hyra filmerna och gå ut där det i stället lukta god mat. ja varje gång man går på stan är en utmaning. Men jag ska klara mig till jul från alla onyttigheter som vårt samhälle erbjuder.

 


Fias önskelista till tomten

1. Babyliss Locktång iCurl

2. Stavmixer

3. Köksknivar med ställ

4. Stekpanna

5. Vitlökspress

6. Stickade sockor


Babyliss Locktång iCurlBosch Stavmixer


Julfint

Igår var jag på stan och inhandlade lite julklappar och lite julsaker.Köpte bland annat detta ljus och så köpte jag små äpplen som egentligen
ska sitta i adventsljusstaken, men jag gjorde en fin krans som passar bra
runt ljuset.Köpte även vita ljus till adventsljusstaken samt mossa och så
band jag små rosetter av rutiga paketsnören.


Köpte två små tomtar som passar mellan de fina lycktorna från IKEA


:(

Idag är det jobbigt....mycket jobbigt:(

Pappas favorit

Min Pappa hade en favorit jullåt som han älskade och tyckte var så rolig och det var 
Vår julskinka har rymt.  
Det roliga var också att min pappa faktist hette Werner. Tänker på pappsen varje gång jag hör denna!

Lyssna och njut


Duktiga jag!


Idag är det torsdag och jag är inne på min fjärde dag med cambridgekuren! Måste säga att det går förvånansvärt väldigt bra. Jag brukar må jätte dåligt under onsdagen men igår gick det bra! Hoppas även att det kommer gå bra idag för onsdag och torsdag brukar vara så jobbiga. 

Tänkte visa mina viktmål: 

Första anhalt: -5 kg till jul
Andra anhalt: -3 kg till min födelsedag i januari

Känner mig peppad och jag ska försöka motstå alla frestelser under jul, man kan ju ta i en lagom mängd. Kommer dock hålla på att det inte blir något julgodis, julmust eller andra sötsaker förens på julafton 

Kallt....burr
Det är -16 grader ute, och inne blåser det kallt. Dålig konstruktion på elementet där luftintaget sitter bakom och tar över värmen så det är iskallt här inne. Men kvartersvärdarna skyller på mina gardiner. Får tända massa ljus i kväll för att värma upp.

RSS 2.0