src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"> Sofia Magdalena -

Vad har hänt?

Nu har jag inte uppdaterat på nästan en vecka så jag har lite att berätta:)

Fredag 30/7

Åkte till Askersund vid 10.15 med buss, sov halva resan och det var så himla skönt! När jag kom till Askersund gick jag till Mammas job och sedan åkte vi hem och käka lunch. Mamma och jag åkte sedan till min kära kusin Ingela och gullungen Tilda och hälsa på! Hon fick en Hello Kitty tröja av mig men den flög i väg och snurran hon fick av mamma och pelle från danmarksbåten var mycket roligare att leka med.


Lördag 31/7


Gick upp tidigt och Ingela hämta mig för jag var barnvakt åt Tilda när Patrik och Ingela satte upp väv i sin tvättstuga, sedan gick jag hem till min moster med lillan och åkte vidare till Åmmeberg och hälsa på Therese och Molly, och även där fick jag aggera barnvakt när Therese städa undan allt hundhår, för det visade sig att lillungen var pälsallergiker.

Söndag 1/8

Mamma, jag och Pelle åkte till Marieberg och beställde bröllopskort som de ska skicka till alla som var på bröllopet, sedan fynda jag och mamma jeans för 99:- st:) Vid 20.20 gick bussen hem till Skövde igen.

Måndag 2/8


Upp tidigt för jobb, slutade 13.45 och när jag kom hem så somna jag i en timma och det kändes sååå skönt! Vid 17.00 tiden var det dags för träning. Efter träningen spöregna det när jag cyklade hem, jag var genomsur när jag kom hem. det regna så mycket att det kom in så mycket vatten i min väska så att min mobil blev vattenskadad och går inte att använda mer, även fast den torkat *surt*. Som tur var fungerade en gammal mobil.


Tisdag 3/8

Även denna dag jobba jag till 13.45 sedan somna jag direkt när jag kom hem och sedan var det träning. Hade haft ont i knät sedan dagen innan och det blev inte bättre efter denna träning. När jag cyklade hem hade jag svinont.

Idag onsdag 4/8

I
dag gick jag i nattlinne fram till kl 12.30. Med tanke på att jag är ledig så struntar jag i hur jag är klädd. Har varit på stan och inhandlat en fin lång tröja för 49:- på Gina Tricot, samt varit på Willys och handlat mat samt hyrt film på hemma kväll. Nu sitter jag här och njuter och tänker inte anstränga mig mer än att gå ner till tvättstugan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0