src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"> Sofia Magdalena -

Hojen försvann?

I fredags jobbade jag kväll och när jag börja jobba så skulle jag cykla hem till en vårdtagare och när jag ska svänga så glider cykeln åt sidan och jag hamnar på marken. Det var som att jag skulle ha cyklat på is? Tydligen så utsöndrar bladen något från träden som gör att det blir halt när det regnar? Vilket fall så har jag fått två långa sårsträck på benen och massor av småblåmärken. Igår kändes det som att jag hade världens träningsverk och som att någon hade mosat mina ben. Idag känns det bättre, har dock inte gått en lång bit så jag får se. Förhoppningsvis försvinner det tills i morgon då jag har fotbollsträning.

När jag berättar för Malin och Sandra vad som hade hänt så tror dom inte ett ögonblick på att det skulle vara att det var halt att jag ramlade. Kan till viss del förstå dom för jag har vurpat fler gånger denna vår, men denna gången skadades inte ryggen lika mycket och rumpan är hel!



Kommentarer
Postat av: Katarinaz

Du 'är för söt. Ska vi ses snart?

2010-08-08 @ 16:47:08
URL: http://Katarinaz.myshowroom.se
Postat av: Katarinaz

Hej sköning, JAg kommer nog inte i helgen för jag har fått en hel del jobb som jag inte kunde tacka nej till eftersom det är kaus på jobbet. /puss och kram K

2010-08-12 @ 15:46:10
URL: http://Katarinaz.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0