src="https://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"> Sofia Magdalena -

Duktiga Fia

Jag måste få klappa mig på huvudet lite och säga till mig själv "Duktiga Fia som har skrivit klart en uppgift idag och nästan är klar med en annan". Jag känner mig stolt över mig själv men samtidigt lite besviken. Varför gjorde jag inte detta när jag skulle göra det för? Men jag har faktist ett bra svar till det. Svar: MOTIVATION. Jag har inte haft motivation, när jag inte fattar allt som de säger på föreläsningarna så känns det inget roligt. Men eftersom jag har världens bästa klasskamrater så löser det sig, de förklarar mig pedagogiskt så fattar jag:) Hehe jag har valt rätt utbildning!

Nu är min kattvaktstid åt vampyren Elsa över:) Ne så illa är det inte, men jag börjar allvarligt talat tro att drakula skicka henne hit:P Hon är en mitig liten rackare, men så himla söt och go också:) Nu har matte och husse kommit hem och det är bra så hon får mer sällskap än de gånger jag kommer ner om dagarna och ser till ullbollen.

Sitter fortfarande i biblioteket och här har jag suttit sedan 13.45 och klockan är nu 17.15, ska vara här en halvtimma till, sedan ska jag till kårkansliet och ha offentligutfrågning. När man sitter med i FUM får man va med på sådant. För övrigt fick jag reda på idag att jag missade ett möte i måndags med SU. Det var första gången jag har glömt/missat ett möte. Snacka om att jag har mycket i mitt liv nu. Skärpning förken Wellermo.

Åter till studierna:)


Kommentarer
Postat av: Emilia

Vad är det för kurs du läser nu? :)

2009-10-21 @ 17:45:55
URL: http://eemiliaas.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Kommunikation och språkutveckling, Grundläggande läs- och skrivutveckling.

2009-10-21 @ 20:48:05
URL: http://fiddelifia.blogg.se/
Postat av: http://emandm.blogg.se/

handlar hela din blogg om plugg?

2009-10-22 @ 14:43:12
URL: http://emandm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0